עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הורדתי את המשחק הזה לא מזמן COMMANDER AND CONQUER (הראשון) בהורדה חינמית. ואז גיליתי שיש למשחק הזה גם תוספות שיצאו חצי שנה אחרי אז חשבתי שאם אפשר היום כבר להשיג את המשחק הקודם שלו אז אולי גם אפשר את התוספות (שגם בנוי על אותו גרפיקה) השם המלא של המשחק הוא:COMMANDER AND CONQUER COVERT OPERATIONS יש דרך להוריד את המשחק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yyy123,

איך המשחק למחשב SOMA? זה משחק אימה,אני יודע. הוא משחק טוב? ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שעות אחרונות למבצעי החורף הגדולים בחנות המקוונת אשר מציעה את כל משחקיה ללא הגנות קבצים, והזמנות אחרונה לקבל את הכותר הוותיק והנהדר Giants: Citizen Kabuto ללא תשלום וללא התחייבות חנות המשחקים המקוונת GOG נכנסה ליממה האחרונה של מבצעי החורף הגרנדיוזיים שלה לשנת 2015, שבמסגרתה חוזרים כל המבצעים השונים שהתחלפו במהלך השבועיים האחרונים, ויש גם בונוס – משחק הפעולה מגוף שלישי ההומוריסטי בעולם פתוח, Giants: Citizen Kabuto, חינם לחלוטין לכל המשתמשים הרשומים באתר. על חלק מן המבצעים העסיסיים סיפרנו לכם כבר לפני כשבוע, והם כולם זמינים שוב, כאמור, עד לשעות אחר הצהריים מחר (ראשון). בנוסף, להלן עוד כמה דילים שצליחו לתפוס את תשומת הלב שלנו מתוך הרשימה המרשימה שכוללת מאוד הנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שזה נשמר לך אוטומטי במקומות מסוימיים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום אני רוצה לדעת אך אני מפעיל ומאיפה אני מוריד מודים של CRYSIS? ושמעתי על איזה מוד יפה קוראים לו LOST WORLD RETUREN אני חיפסתי ולא מצאתי הורדה אך אני מוריד אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KKK,

היי כולם התחלתי לשחק בפיר והמצב מפחיד!!! אפילו ההגדרות מפחידות..יש מלא הגדרות של דברים ואין לי מושג במה לגעת,הנה תמונה של חלק מההגדרות,על פי המפרט שלי על איזה הגדרות אתם ממליצים לשים? יש שם כמה דברים שאין לי מושג מהם ??? על פי ההגדרות בתמונה המשחק רץ חלק http://loading.co.il/uploads/1508228752.JPG ואם אפשר הסבר קטן על ההגדרות האחרות(ראיתי שם הגדרות אפקטים,מחשב או משהו כזה) תודה לעונים :

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by מיתר עבוד,

אז כן אני עובד כבר שבועיים על טורניר lan אז עלות ההרשמה 20 סנט והפרס 3 דולר לכל שחקן בקבוצה המנצחת אם אתם מעוניינים אנא תמלאו את הפרטים clan name: players ranks: steam group link: captain steam link: captain skype:

8. שלום לכולם, יצא לי לשחק היום במשחק הזה והאמת שהוא דיי חמוד ומגניב ורציתי לשתף אתכם המשחק, בלי לפרט יותר מידי, הוא בעיקר פתירת בעיות ופאזלים (חידות כאלה כמו שיש נגיד ב PRINCE OF PERSIA) ואקשן ויריות קצת מגוף שלישי. אתם משחקים במשחק את BLITZ, רובוט כתום וחמוד שתקוע באיזה מעבורת חלל נטושה. כשהמעבורת מותקפת על ידי רובוטים אחרים מהחלל משימתכם היא להשמיד אותם ולשמור על המעבורת. לעזרתכם ניצב איזה רובוט טכנאי שבונה לכם כלי נשק חדשים כל פעם ומוסיף לכם נשקים וכלים לארסנל.. המשחק כולו בנוי על עקרונות פיזיקה מורכבים ביותר כמו כוחות משיכה, משקל לחפצים וכו'.. ומלווה כולו בהומור והרבה שטויות .. המשחק די קל ופשוט וייסב הנאה לשחקנים המתחילים אך גם יצחיק ויאתגר לפעמים את הגיימרים הכבדים שב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Tomerico,

טוב אני נאלץ לפתוח עוד תראד על aa (למרות שלר רציתי) סיימתי את הסנייפר סקול (שתי משימות) ואין לי לאיפה להמשיך :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים! היום אפשר לקנות את המשחק ב 30% הנחה ב - 34.99 יורו בקנייה ב ORIGIN. בעוד מקבלים 30% הנחה על BACK TO KARKAND. זה לא הכי זול, אבל עדיין זאת הנחה נחמדה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bjnhv,

יש לי מחשב ישן והמון זמן לא שיחקתי. לאחרונה התפנה לי זמן ושיחקתי כמה משחקים שפתחו לי את התאבון לעוד. שיחקתי וויצר 1+2, fallout3 כולל ניו ווגאס. elderscrolls - oblivion+skyrim. - מחפש משהו בסגנון. מה אתם ממליצים שיכול לרוץ על הכרטיס שלי (מעבד Q6700)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם שיחקתי משחק שהייתי קטן (בערך לפני 10-8 שנים) ואני מאוד הייתי רוצה לשחק בו שוב לפי זיכרוני מתחילים בתוך סירה עם 3-4 חילים לכל אחד מהם יש יכולות שונות (צלף , צוללן וכו) המטרה הייתה לכבוש אי קטן ליד, יש מגדלור וסלעים מסביב לאי זה מה שאני זוכר אם מישהו מכיר זוכר אני הודה לו מאוד אם הוא ימצא לי את השם של המשחק תודה אם יש שאלות נוספות תרשמו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, כל פעם אחרי שאני מגיע לירושלים לדבר עם באראו (Memory3) אז השחק יוצא וכותב נתקל בבעיה ועליו להיסגר.. מה אפשר לעשות במקרה הזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ברשותי המשחק הבא: Batman Arkham Asylum בעת נסיון ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שהגרסה שברשותי אינה תומכת את מערכת ההפעלה ויסטה 64 ביט גרסת המשחק היא Batman Arkham Asylum-RELOADED האם המחשק לא תומך בויסטה 64 ביט? ***הודעה מההנהלה*** במקרה ולמישהו יש תהייה למה הנושא הזה ננעל אני אחזור שום על אחד החוקים הכי בסיסיים בעולם אין דיון/בקשת עזרה/שיתוף קישורים בנושא משחקים פרוצים/פיראטיים/לא חוקיים (תבחרו את הניסוח האהוב עליכם)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by cLassico,

היה לי משעמם אז החלטתי לערוך משהו קטן של קוד 8 אז מקווה שתאהבו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by fakeman,

למישהו יש מושג מהם המשחקים הכי מומלצים כיום? נגידי 3-4 משחקים מומלצים ולא כבדים מדי נגיד ברמה של call of duty

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sgt_flippy,

מתי יש בקרוב איזה תערוכה או כנס של משחקי מחשב?

18. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! :hi: יש לי את חבילת ההרחבה הזו לאובליביון, ואני לא יודע איך להתקין אותה. :-\ יש לי מן עידכון כזה שהופך את אובליביון מ1.0 ל 1.1. ויש גם כל מיני הרחבות. השאלה היא איך בדיוק אני מתקין אותן, כי כשאני מנסה ידנית, אז זה לא מזיז כלום, והעידכון נעצר לי אחרי 4% בטענה שהוא לא מצא את הקבצים הישנים של אובליביון, אפילו ששמתי את העידכון וההרחבות בתיקיית המשחק. אני אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לומר לי כיצד להתגבר עליה, או איך בכלל להתקין את ההרחבה. תודה רבה ושבוע טוב !! :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MINIME,

אני צריך PATCH שיתן לי לשחק בMULTIPLAYR אז אם אתם מכירים אתר כלשהו או משהו אז תתנו לינק. תודה מראש MINIME.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dirazor,

שלום יש לי בעיה ב BF3 שאני בא להיכנס לסרבר זה ניכנס ואז יוצא וזה כותב לי אתזה ame disconnected: something went wrong. עם מישהו יכול לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by GameGems,

CUT ALL THE THINGS!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אז כן בקרוב יתקיים טורניר קטן ישראלי שאני עובד על הכנתו כמה זמן והייתי שמח אם משהו כאן יהיה מוכן לתרום 5-10 דולרים כמובן שיקבל קרדיט כל לייב ובכל דבר שיהיה קשור לטורניר אם אתם מוכנים תוסיפו אותי בסקייפ:dhdplays

23. Started by FatherBoard,

אני לא מצליח לשמור ב-GTA 3. ז'תומרת השמירה מצליחה, אבל כשבאים לטעון את השמירה, אז המחשב נתקע בסוף של הטעינה. זה קרה גם בכל המחשבים של חברים שלי. זאת גרסת WERZ.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, משחקי STEAM (או משחקים בכללי) שהם EU ONLY יעבדו בארץ אם קונים אותם ברשת? לדוגמא: https://www.g2play.net/category/31072/call-of-duty-infinite-warfare-eu-steam-cd-key כתוב בפירוש שמשחק יעבוד רק עם IP אירופי, האם ישראל אכן נחשבת? נ.ב. הכוונה בלי חוצצי VPN וכד'. תודה לעונים

25. Started by EAD,

אז אני יודע שמשחקים כמו UNREAL 3 וכמו Mass Effect ועוד תומכים בפיסיקה. מישהו התנסה עם זה? לקח משחק כמו Mass Effect יחד עם כרטיס סטייל 260 או 280GTX או משהו כזה, ובדק איך זה נראה ואיך הביצועים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.