עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sxs,

אני בשלב שנקרא Lucky Bastard (האחרון) ואני מגיע לנמל ענק והמשימה היא להרוג את הבן **** עכשיו, איך שאני נכנס יש סרטון כזה והאיש שאני צריך לההרוג יוצא מהאוטו שלו ולא מראים לאן הוא הולך... בקיצור, הרגתי שם את כווולם, בכל הנמל המזויין, אני רואה את המכונית שההוא נסע בא, אבל הוא לא נמצא בשום מקום ולכן אני לא יכול להרוג אותו ! HELP ! ! ! ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לקנות שלט למחשב שיוכל להתחבר אל-חוטית אבל גם יוכל לעבוד על ה-Nvidia shield שלי. ראיתי את השלט של האקס בוקס וואן אבל הבנתי שהוא יכול לעבוד רק כאשר מחובר עם כבל והשלט של הפלייסטישן 4 הוא גרוע ולא נוח יש את האפשרות לקנות גם מאמזון. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, משחקי STEAM (או משחקים בכללי) שהם EU ONLY יעבדו בארץ אם קונים אותם ברשת? לדוגמא: https://www.g2play.net/category/31072/call-of-duty-infinite-warfare-eu-steam-cd-key כתוב בפירוש שמשחק יעבוד רק עם IP אירופי, האם ישראל אכן נחשבת? נ.ב. הכוונה בלי חוצצי VPN וכד'. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. בשעה טובה קניתי כרטיס מסך ראוי המשחק האחרון ששיחקתי בו היה witcher 3 איזה משחקים הייתם ממליצים לעבור עליהם מהתקופה ההיא ועוד היום? 3-5 משחקים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Mon6ooSe,

לא חיפשתי בשום פורום ולא חשבתי לחפש, זה עלה לי ישר לראש מהטריילר הראשון שיצא לפני כמה חודשים ידעתי ישר מי הם חלק מהשחקנים שעליהם עשו FACE RECOGNITION ו התאמת קול, הראשון שאני ידעתי בלי בכלל לשאול שאלות ולחפש זה IRISH אם מישהו מכם ראה את הסידרה "Boardwalk empire" בטוח הוא מכיר את השחקן - Michael. K. Williams ששיחק את תפקיד Chalky White. תמונה שלו ושל השחקן - http://www.bf-blog.cz/wp-content/uploads/2013/07/bf4-michael-williams-irish-718x210.jpg השני בסידרה זה "PAC" שהוא השחקן השני שרואים במשחק "BF4" ובטריילר הראשון - השחקן "Andrew Lawrence" התמונה האמיתית: http://i.imgur.com/moNpivd.jpg?2 התמונה מהמשחק: http://cdn.bf4central.com.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/…

7. שלום לכולם, שמי שון, אני משתמש חדש בקהילה, עם השאיפה להרחיב ולפתח את תחום הסימולציה הצבאית (MilSim או "מילסים"). הנני נציג ומנהל של קלאן בינלאומי עם שורש ישראלי חזק הקרוי Task Force Wolfpack (או TFWP) שמשחק ב-ArmA 3 - הסימולטור הצבאי מבית Bohemia Interactive. אנו מחפשים להרחיב את אוכלוסית הקלאן שלנו דרך כל מקור קהילת גיימינג בארץ ובעולם, במטרה לגייס שחקנים ותיקים וחדשים כאחד בעלי עניין מאוד חזק בתחום וב-ArmA 3 בפרט. להלן פרטים על הקלאן: אודותינו Task Force Wolfpack הינה קבוצת משחק ב-ArmA 3 אשר נוסדה בספטמבר 2017 ע"י מספר שחקנים ותיקים עם ניסיון וממוצע של עשר שנים יחד בתחום המשחקים הטקטיים והסימולטרי טיסה, כולל ArmA, Squad, Project Reality, DCS וכיו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DanDan10,

הורדתי משחק של מקאזה והופתעתי לראות שהסיומת של הקובץ היא .bin למישהו יש מושג איך אני פותח את הקובץ הזה? תודה מראש דן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mironm,

יש לי בעיה קניתי משחק הטירה הנאצית ושיחקתי בו ברשת הכל טוב ויפה אבל פתאום ביומיים האחרונים שאני מנסה להכנס לשרתים זה כותב לי invalidcdkey המשחק הוא מקורי! עכשיו ניסיתי להתקשר להדארצי והם אומרים לי להתקשר לחברות של השרתים ולהגיד להם את זה!!!!!!! זה כל כך מעצבן ואין לי מושג מה לעשות עכשיו בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם שיחקתי משחק שהייתי קטן (בערך לפני 10-8 שנים) ואני מאוד הייתי רוצה לשחק בו שוב לפי זיכרוני מתחילים בתוך סירה עם 3-4 חילים לכל אחד מהם יש יכולות שונות (צלף , צוללן וכו) המטרה הייתה לכבוש אי קטן ליד, יש מגדלור וסלעים מסביב לאי זה מה שאני זוכר אם מישהו מכיר זוכר אני הודה לו מאוד אם הוא ימצא לי את השם של המשחק תודה אם יש שאלות נוספות תרשמו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ברשותי המשחק הבא: Batman Arkham Asylum בעת נסיון ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שהגרסה שברשותי אינה תומכת את מערכת ההפעלה ויסטה 64 ביט גרסת המשחק היא Batman Arkham Asylum-RELOADED האם המחשק לא תומך בויסטה 64 ביט? ***הודעה מההנהלה*** במקרה ולמישהו יש תהייה למה הנושא הזה ננעל אני אחזור שום על אחד החוקים הכי בסיסיים בעולם אין דיון/בקשת עזרה/שיתוף קישורים בנושא משחקים פרוצים/פיראטיים/לא חוקיים (תבחרו את הניסוח האהוב עליכם)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by GOM(h)z,

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1063475 http://www.wouldyoukindly.com/left-4-dead-2-dlc-the-passing-announced/ כנראה שמוציאים תוספת לL4D2 בשם The Passing שתכלול פגישה בין השורדים מהמשחק הראשון,נשמע נחמד. התוספת תכלול מוד חדש,זומבים *לא נפוצים* חדשים,אינפקטד חדשים,נשקים חדשים\melee,ועוד דברים.. רק נקווה שלא יבקשו על זה עוד כסף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ranrubin1,

המשחק לא מופיע לי באוריגין . אני חייב עזרה . אני מפעיל אותו רק דרך הקיצור דרך שנוצר לי בשולחן עבודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני מחפש משחק שיעבוד על לפטופ שיש לי בבסיס פנטיום 3 1.13 512 זיכרון 32 מסך מחפש משחק שאפשר להתחבר 2 שחקנים ומעלה או אפילו כמה שחקנים על אותו מחשב (כמו וורמס) יש הצעות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by HuGeMouTh,

לא מוצא את הדיון שקשור לקודם עברו כמה שנים... Purchase Brothers סוף סוף הוציאו את החלק השני של Escape From City 17. החלק הראשון יצא לפני יותר משנה ומאז אף אחד לא שמע מהבמאים הצעירים, ידוע שהחלק השני עבר כמה שינויים במהלך הצילומים מה שכניראה גרם להפרש הזמנים בין החלקים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by aron_l11,

חייב cd key Command & Conquer Renegade למיש שמכיר ואני מעלה אותו ל FTP טס ייאלה תגיבו ותתנו את ה סי די קי ביייייייי קבלו איזה קובץ פצצה תיראו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Los,

אהלן הורדתי והתקנתי את Tropico 3 Demo ורוב הזמן המשחק רץ לי ב 30-20 FPS ולפעמים זה פחות מזה. המערכת שלי אמורה להסתדר לא רע עם המשחק GTX285+Q9450 3.2 אני מריץ את המשחק על ההגדרות ULTRA על רזולוציה לא כל כך גבוהה 1440X900. האם מישהו נתקל בבעיה או שזה בכלל באמת משחק כבד??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

נובמבר או אוקטובר - אלו שני החודשים בהם תעשיית המשחקים מאמינה ש- Nintendo תשיק את קונסולת הדור-הבא מביתה. נינטנדו, כהרגלה, לא פצתה את פיה, אך היא הרשתה לעצמה להשתעשע קצת בהודעתה האחרונה לעיתונות. הכוונה העיקרית של ההודעה הוא לספק עבור קהל המעריצים תאריכים מדויקים לגבי מספר כותרים שיגיעו לחנויות ברבעון הרביעי של שנת 2006 - אותו רבעון בו ה- Wii לבטח תושק. אך למרות שזה נראה כך, נינטנדו טוענת שההודעה בעצם מכילה קוד, שפיצוחו יחשוף את תאריך ההשקה של הקונסולה. מי שלטענתו פיצח את הקוד הוא אתר Gaming Target, ששם לב כי החברה היפנית מוציאה משחק בכל יום שני באותו הרבעון, מלבד ב- 27 בנובמבר, ה- 20 בנובמבר וה- 2 באוקטובר. התאריך הראשון מתרחש מספר ימים לאחר "יום שישי השחור", הנחשב ליום …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ~BaRaK~,

ת'רד המלצות מודים ת'רד זה נפתח במטרה לשיתוף מודים שאתם ממליצים עליהם. מה זה בעצם מודים? מודים הם תוספות למשחקים קיימים שמפותחים ע''י מעריצים. התוספות האלה יכולות לבוא לידי ביטוי כמשחק שנבנה על המנוע של המשחק המקורי, כמפות, נשקים, דמויות חדשות ועוד. דוגמא טובה למוד מאוד מוצלח היא counter strike שיצא כמוד למשחק Half life והוא משחק מאוד פופולארי גם אחרי יותר מ 10 שנים אחרי יציאתו. מי שלא מכיר מודים או לא העז לנסות, יוכל להיחשף כאן לנושא המופלא הזה. לכל המלצה תוסיפו תיאור, קישור, מאיזה משחק המוד, תמונות בגודל נורמלי והוראות התקנה אם אין קובץ התקנה לאותו מוד. כל מוד שאתם ממליצים עליו חייב להיות מוד שאתם ששיחקתם בו. אתרים מומלצים למודים (תציינו גם אתרים מומלצים שלכם ואני י…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by infernal goat,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה למציאת סרברים למשחקי מולטיפלייר בסגנון של The All Seeing Eye תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by David Ell,

סינים: רוסים: ארצות הברית: יצא גם מידע חדש בנוגע לכל ה-Specs: ככל שתתרמו יותר לסקוואד שלכם, נגיד תחמושת, ריפוי, תיקון רכבים וכו', תשיגו עזרים לפי הסדר הבא: חלק ראשון ההתקפה תקבלו ספרינט, ואז תחמושת, ואז רימון ואז נפילות רכות יותר. חלק שני ההגנה שריון שיגן עליכם ביריות על החזה, קאבר שיפחית Supression, פלאק שיפחית פגיעה מפיצוצים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TheDiesel,

שלום נכנסתי לאתר הבא https://hwzone.co.il/main-games/חדש-שחקו-ב-counter-strike-global-offensive-חינם/ והחלטתי לרכוש את המשחק Counter Strike: Global Offensive עכשיו לאחר ביצןע ההעסקה מופיעה לי ההודעות הבאות: מה זה אומר ההודעות האלה ואיך אני מקבל ומתקין את המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by A.J,

שלום ביקשו ממני להתקין מינקראפט לאחיין שלי ילד בן 10, ראיתי שיש 2 גירסאות גירסת וינדוס 10 וגירסה קלאסית, איזה גירסה כדי להתקין לילד שרק מתחיל לשחק בזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kingpin,

יש תמיד בהגדרות של המישחקים כזה 1x 2x 3x 4x

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. נו ? אתם יודעים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים