עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Toxin II,

OMG! ההמשך לאחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי אי פעם!!!!!!11 HOLY COW!!!!!!! לינק לטריילר: http://www.gametrailers.com/player/24386.html

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי רציתי לדעת עם אתם מכירים איזה משחקי SNOWBOARD יפים שאתם יכולים להמליץ לי כמו SSX למחשב? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. המשחק שהתחיל כמשחק דפדפן והפך לאחד מהמשחקים המצליחים ביותר ב XBOX LIVE חוזר הבייתה למחשב האישי. החודש Trials Evolution צפוי לצאת למחשב בגירסה מיוחד. Trials Evolution יצא שנה שעברה ל XBOX LIVE והיה הצלחה גדולה (ממוצע של 90 ב Metacritic ומכר מאוד יופה), RedLynx עשו עבודה מדהימה והוסיפו יוצר שלבים, אדגרים חדשים (חלקם אפילו לא על אופנוע) והוציאו את המשחק מהמוסך בו הוא היה עד היום לעולם הפתוח. המשחק האחרון בסדרה שיצא למחשב היה Trials 2 שיצא ב 2008, מאז RedLynx היו תחת חוזה עם MS ויכלו להוציא את המשחק רק ל XBOX 360. לפני כשנתיים המפתחת נקנתה על ידי UBISOFT ונחמד לראות שזו בחרה סוף סוף להחזיר את TRIALS הביתה Trials Evolution: Gold Edition מפותח על ידי Ubisoft Shanghai תחת פי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by infernal goat,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה למציאת סרברים למשחקי מולטיפלייר בסגנון של The All Seeing Eye תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DanDan10,

הורדתי משחק של מקאזה והופתעתי לראות שהסיומת של הקובץ היא .bin למישהו יש מושג איך אני פותח את הקובץ הזה? תודה מראש דן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם שיחקתי משחק שהייתי קטן (בערך לפני 10-8 שנים) ואני מאוד הייתי רוצה לשחק בו שוב לפי זיכרוני מתחילים בתוך סירה עם 3-4 חילים לכל אחד מהם יש יכולות שונות (צלף , צוללן וכו) המטרה הייתה לכבוש אי קטן ליד, יש מגדלור וסלעים מסביב לאי זה מה שאני זוכר אם מישהו מכיר זוכר אני הודה לו מאוד אם הוא ימצא לי את השם של המשחק תודה אם יש שאלות נוספות תרשמו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Xvertigo,

שלום לכולם! יש למישהו ניסיון עם XP 64BIT ומשחקים? אני כרגע בודק את העניין ורציתי לדעת אם יש מישהו שם שמריץ XP 64 ... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הפרק החדש בסדרה של חברת אקטיוויז'ן יספק לנו מצב עלילתי חדש שלם, מסתורי ועמוס במתים-חיים - בסגנון מלחמת העולם השנייה, כמובן לכתבה

9. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום אני רוצה לדעת אך אני מפעיל ומאיפה אני מוריד מודים של CRYSIS? ושמעתי על איזה מוד יפה קוראים לו LOST WORLD RETUREN אני חיפסתי ולא מצאתי הורדה אך אני מוריד אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לא מזמן התקנתי WIN חדש, והיום התקנתי גם סטים. פתחתי את התוכנה, ועשיתי להתחבר לחשבון קיים. כשהתבקשתי להכניס את היוזר המקלדת כאילו לא עבדה, ויכולתי להכניס רק מספרים. כתבתי את הניק בתוכנה אחרת, העתקתי אותו והדבקתי בסטים. בסיסמא אותו סיפור, רק שאי אפשר לעשות קונטרול V ולהכניס את הסיסמא. אני יודע בוודאות את המשתמש והסיסמא, והם נכונים (אין מצב שהסיסמא היא רק מספרים או משהו כזה). מישהו יודע מה לעשות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אם כבר אנשים מחפשים משחקים ישנים, גם אני אנסה את מזלי... אני מחפש איזה משחק ישן, היו בו 4 דמויות שאפשר לבחור מהן, אחת בחורה אם אני לא טועה... המשחק הוא 3rd person beat 'em up. אם אני לא טועה זה מין קו-אופ כזה, כשיש בוטים שישחקו את שלושת השחקנים האחרים (אבל תמיד יכול ליהיות שזיכרוני מטעה בי ) ואני אפילו חושב שהיה אפשר לשחק כמה שחקנים ביחד... אני לא זוכר יותר מידי פרטים עליו, אבל כמה כבר 3rd person beat 'em ups אתם מכירים? המשחק מתרחש בזמן מודרני, בסביבה אורבנית -אם זה עוזר במשהו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yonizaf,

איזו חנויות משחקים מקוונות ידועות לכם, שאפשר להוריד משם משחקים ולהתקין ללא צורך בקליינט (בסגנון סטים) או בחיבור אינטרנט קבוע כדי לשחק? (רצוי שגם לא יהיה צורך באינטרנט לצורך ההתקנה, אבל עם זה אולי אפשר להסתדר) מה שאני מכיר: - gog.com, אבל אין שם מבחר גדול - Humble store - זה לא חנות של ממש, אלא ווידג'טים שיוצרי משחקים יכולים לשלב באתר שלהם, אבל יש מי שיצרו אינדקס, למשל http://pcgamingwiki.com/wiki/Humble_Store - GamersGate - אין קליינט, אבל תוכנית ההתקנה שלהם דורשת אינטרנט. מישהו יודע אם הם מגבילים מספר התקנות? - עד כמה שידוע לי ל Green Man Gaming יש הגנת DRM כלשהי, לא ידוע לי מה טבעה. למישהו יש ניסיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by avielq5w,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצות למשחקי CO-OP , משהו בסגנון של L4D למי שמכיר... לא מחייב זומבים ושטיות כאלה... זה המפרט (זרקו שמות של משחקים, אני אבדוק כבר אם זה יעבוד): amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. פלטפורמת המשחקים התייאשה מלנסות להציל את Greenlight, ומכריזה על שיטה חדשה לגמרי להפצת כותרי אינדי לכתבה

15. יש לי 56K ובקרוב אני משיג את המשחק ויש פרוייקט מגניב בשם העיר ''ציון'' בגיימר ( מאוד מומלץ לקרוא שם בפורום NWN) ואני מת לשחק את זה בMP אז יש למישהו תשובה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by matan_18,

קיבלתי את המשחק:gta3 ו.....הכל טוב ויפה אבל... יש לי כרטיס מסך:MSI G-4 MX460 ואני משתמש בדרייבר 28.32 הרשמי ואני לא יודע למה אני לא רואה את הכתוב במשחק כלומר אני רואה מסך מקושקש ושומע קולות ... והתקנתי מאותום דיסקים אצל אחי במחשב ויש לו שם כרטיס מסך:RIVR TNT 2 32 MB ואצלו זה עובד ... אז הבעייה אצלי במחשב ...אבל אני לא יודע מה! תעזרו לי??? עריכה: אני אודה לך עם תקפיד על כותרות ענייניות מעתה ואילך.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. התקנתי את המשחק בגירסאת הDVD שלו. כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק אז אני מגיע למסך הראשון שבו רואים את הגבר והבחורה עומדים ביחד ואז המשחק לא מגיב. כל לחיצה על מקש כלשהו שולחת אותי חזרה למסך הראשי בלי שום הודעת שגיאה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש הרבה פעמים. המחשב אפילו עבר פרמוט מלא (בלי קשר למשחק) ועדיין אני לא מצליח לשחק. בעבר הצלחתי לשחק במשחק בלי בעיות. הבעיות התחילו רק כשהתקנתי את הWIN מחדש. לא התקנתי תוכנות שאני יכול להצביע עליהן שהן גורמות למשחק לא לפעול או משהו כזה תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Y-T-M,

קנו לי ליומולדת את המשחק עכשיו בבית יש לי רשת בין כמה מחשבים והוא אומר לי שאני לא מחובר לאינטנט איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by !!צפעון!!,

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול לתת לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by OR007,

זה מה שקורה אחרי התקנת האלף לייף, ושאני מנסה להפעיל את המשחק כמובן שעולים מלא ארורים ו-SHITS אחרים... עוד פרט, כאשר אני נעלה את המשחק ואני מנסה ללחוץ על משהו, אני מקבל את הארור הבא בד"כ Can't load gfx.wad

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Roeebaeloha,

לפניכם טיפים חשובים לצליחת מכירות דקם חורף של Steam טיפ #1 - הגדירו לעצמכם תקציב בין אם הוא קטן או גדול, חשוב שתדעו כמה אתם הולכים להוציא בימים הקרובים על משחקים. באמצעות תקציב מוגדר מראש לא תתקלו בהפתעות בחשבון האשראי שלכם. יש המון משחקים ולא מעט פיתויים, ממש כמו בסופר. לא לרוץ ולרכוש כל דבר שיש עליו הנחה גדולה. טיפ #2 - קנו רק משחקים בהם תשחקו במכירות קדם חורף של Steam צפויים להימכר לא מעט משחקים בעלי ציונים גבוהים בהנחות ענק. אמנם, לא כל המשחקים יהיו לטעמכם. לפני רכישת משחק ודאו כי המשחק מתאים לסגנון שלכם. בדקו סקירות משתמשים ב-Steam ומשחקיות ביוטיוב. אם יש משחק חדש שנראה לכם מתאים אך תשחקו בו רק בעוד זמן רב - עדיף להמנע מרכיש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NiMo1771,

אני לא מצליח להבין איך המשחק הזה עובד.. יש לי משתמש והורדתי את המשחק מהאתר שלהם, פתחתי כרטיס שחקן וקניתי מכונית התחלתי להסתובב בעיר, ראיתי אנשים אחרים.. אבל איך אני נכנס לצ'אט? או משתתף במירוץ? או פותח רשימת חברים? ניסיתי לעשות מה שכתוב בתיבת העזרה אבל זה לא פועל דרך אגב, גם ESC לא עובד, אני צריך לצאת מהמשחק דרך ALT F4 שום דבר לא מופיע על המסך חוץ מהמכונית והסביבה, גם לא הספידומטר איך מפעילים את המשחק הזה? ??? לא משנה, כבר הסתדרתי עם מה שלמעלה אבל איך אני משתתף במירוץ? אני לוחץ join ולא קורה כלום בצ'אט אני רואה שאני יחיד בחדר מתוך 50 שחקנים אפשריים. איך נכנסים לחדר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Titan777,

עשיתי חיפוש, לא מצאתי שום דבר מועיל. אז איך המשחק? מה מי מו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by King Of Action,

אני תקוע בשלב שבו צריך לחטוף משאית ואז להחזיר אותה לנמל ולגנוב כמה מסמכים. אני חוטף את המשאית , נכנס לנמל , בא האיש של הבדיקה ומדבר איתי ואין לי מה לעשות יותר . ברגע שאני יוצא מהאוטו ומתקרב יותר מדי לאנשים עם הרובים ליד המכונית הם מתחילים לירות עליי. HELP IS NEEDED .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kudu,

שלום יש משחק ממש חזק. אני בילתי מנוצח אתם מוזמנים להלחם בדמות שלי http://kianda-gracie.mybrute.com

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.