משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
המשחק שהתחיל כמשחק דפדפן והפך לאחד מהמשחקים המצליחים ביותר ב XBOX LIVE חוזר הבייתה למחשב האישי. החודש Trials Evolution צפוי לצאת למחשב בגירסה מיוחד. Trials Evolution יצא שנה שעברה ל XBOX LIVE והיה הצלחה גדולה (ממוצע של 90 ב Metacritic ומכר מאוד יופה), RedLynx עשו עבודה מדהימה והוסיפו יוצר שלבים, אדגרים חדשים (חלקם אפילו לא על אופנוע) והוציאו את המשחק מהמוסך בו הוא היה עד היום לעולם הפתוח. המשחק האחרון בסדרה שיצא למחשב היה Trials 2 שיצא ב 2008, מאז RedLynx היו תחת חוזה עם MS ויכלו להוציא את המשחק רק ל XBOX 360. לפני כשנתיים המפתחת נקנתה על ידי UBISOFT ונחמד לראות שזו בחרה סוף סוף להחזיר את TRIALS הביתה Trials Evolution: Gold Edition מפותח על ידי Ubisoft Shanghai תחת פי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שקורה אחרי התקנת האלף לייף, ושאני מנסה להפעיל את המשחק כמובן שעולים מלא ארורים ו-SHITS אחרים... עוד פרט, כאשר אני נעלה את המשחק ואני מנסה ללחוץ על משהו, אני מקבל את הארור הבא בד"כ Can't load gfx.wad
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחח ניסיתי לשחק על הבוקר וקיבלתי את השגיאה הזו the game has not been unlocked ואני רואה שהסרברים ריקים כנראה שיש להם בעיה EA חח והתמיכה רשום לחכות שעה +
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לצערי, היום שכחתי את הססמא למשתמש שלי בסטים... מכיוון שאני כבר רשום עם הcd-key המקורי של המשחק וכל זה, אני לא יכול לפתוח אקאונט חדש, עכשיו, ניסיתי לשחזר סיסמא, אבל....שכחתי עם איזה אימייל נרשמתי!!!!!! ועכשיו אני לא יודע איך אני אמור לשחזר את הססמא! פשוט הלך המשחק...... למישהו יש רעיון מה עושים? פשוט בא לי לבכות, חבל על המשחק :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ציפינו המון למשחק המדהים הזה. והנה אנחנו משחררים את הגיימפליי הראשון בעברית. מתחילים את המשחק בשנת 395 לספירה עם הויזיגותים. מנסים לשרוד כעם עקור מאדמתו ולנדוד ברחבי העולם - עד שנמצא מקום לראוי לבנות בו בית. עד אז אנחנו מנסים לשמור על הגינות ולשחרר עמים אחרים תוך כדי שאנחנו שורפים יישובים רומאים! חעחע. שיהיה לכולם צפייה מהנה ותעשו לייק סאסקרייב שידחוף אותנו לשחרר עוד פרקים בהקדם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו הייתי בעיקר בענייני משחקי אסטרטגיה אז אני לא בקיא במשחקי פעולה מגוף ראשון. חבר נתן את ה-HL2 והוא היה פשוט מדהים, בעיקר בזכות הפיזיקה הריאליסטית שבו ואופן המשחק. סיימתי אותו ואת אפיזוד 1 הממשיך. אני לא מוצא משהו דומה - את STALKER לא אהבתי, על BF2 אני לא מת מהתרגשות... יש לכם איזושהי המלצה למשחק בסגנון HL?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=//1072721 אני לא יודע איך מאריו עבר את זלדה לעזזל אבל הסרטון נחמד
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיכיתי למשחק הזה התאכזבתי לשמוע על הבאגים האם כעת בהנחות הבלאק פריידי המשחק שווה רכישה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק:gta3 ו.....הכל טוב ויפה אבל... יש לי כרטיס מסך:MSI G-4 MX460 ואני משתמש בדרייבר 28.32 הרשמי ואני לא יודע למה אני לא רואה את הכתוב במשחק כלומר אני רואה מסך מקושקש ושומע קולות ... והתקנתי מאותום דיסקים אצל אחי במחשב ויש לו שם כרטיס מסך:RIVR TNT 2 32 MB ואצלו זה עובד ... אז הבעייה אצלי במחשב ...אבל אני לא יודע מה! תעזרו לי??? עריכה: אני אודה לך עם תקפיד על כותרות ענייניות מעתה ואילך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק FLIGHT SIMULATOR ממש טוב אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמי דין וכפי שכולם מכירים אותי Equinox , אני שחקן וותיק מאוד בקהילתכם עוד מימי bfbc היום כשאר רציתי להתחבר לשרת הדיבור גיליתי להפתעתי אני מורחק לצמיתות משרת הדיבור של הקהילה אני אשמח אם מישהו יוכל לדון איתי בדבר ולתת לי מענה ופירוט מדוע הורחקתי משרת הדיבור מכיוון שבסיבת ההרחקה כתוב "מפרסם קהילות מתחרות ! + סיבות עבר" איני יודע דבר מה בנושא ואשמח להסבר מפורט בתודה דין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נובמבר או אוקטובר - אלו שני החודשים בהם תעשיית המשחקים מאמינה ש- Nintendo תשיק את קונסולת הדור-הבא מביתה. נינטנדו, כהרגלה, לא פצתה את פיה, אך היא הרשתה לעצמה להשתעשע קצת בהודעתה האחרונה לעיתונות. הכוונה העיקרית של ההודעה הוא לספק עבור קהל המעריצים תאריכים מדויקים לגבי מספר כותרים שיגיעו לחנויות ברבעון הרביעי של שנת 2006 - אותו רבעון בו ה- Wii לבטח תושק. אך למרות שזה נראה כך, נינטנדו טוענת שההודעה בעצם מכילה קוד, שפיצוחו יחשוף את תאריך ההשקה של הקונסולה. מי שלטענתו פיצח את הקוד הוא אתר Gaming Target, ששם לב כי החברה היפנית מוציאה משחק בכל יום שני באותו הרבעון, מלבד ב- 27 בנובמבר, ה- 20 בנובמבר וה- 2 באוקטובר. התאריך הראשון מתרחש מספר ימים לאחר "יום שישי השחור", הנחשב ליום …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה. אני במשימה הראשונה (כן כן) בKingdom שאתה צריך להביא 500 תושבים לעיר. בניתי 4 בתים והכל היה בסדר, 70 אנשים. הבעיה מתחילה שאני בונה בתים אחרים חוץ מארבעת הבתים האלה- זה נשאר על low desirability בכולם!אפילו שאני בונה לידם מקום עבודה + באר+ מעצב את המקום קצת.בכל זאת-כלום! אפילו ניסיתי לבנות בית ממש קרוב לארבעת הבתים האלה (שמתפקדים מצוין) ועדיין אף אחד לא רוצה לבוא :-\ גם שאני מנסה לבנות בתים זה כותב לי שהdesirability של האזור היא יותר מדי נמוכה למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? גם לפעמים יש תקיעות במשחק, תקיעות לא מובנות שרק אחרי כמה שניות הוא חוזר להיות בסדר. לעוד מישהו זה קורה? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תקוע שם בהתחלה איפה שיש דלת שניסגרת ואחרי זה עוד דלת ואיזה אישה מחכה יל בצד השני אבל אי אפשר לפתוח את הדלת כי צריך מפתח! ואני גם לא יכול לחזור כי הדלת השניה לא ניפתחת ואני תקוע שם! :-\ איך עובדים? זה עוד בהתחלה בהתחלה אחרי שאני ניכנס דרך הפתח באמבטיה ומשם אני הולך קצת ניכנס לחדר ושם אני תקוע :-\
-
משום מה אני לא יכול לקנות דרך סטים. קניתי דרך CJS והם אומרים לי שה CDKEYS יגיעו רק ביום השחרור 1. מישהו קנה מ CJS וקיבל אולי CDKEY כבר? 2. יש אתר אחר שאתם יודעים בודאות שאם אני קונה עכשיו אני מקבל CDKEY כדי לעשות PRELOAD?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי תמונה אבל אני זוכרת שהוא נראה משהו כזה,יש שני יצורים והם צריכים להרוג אחד את השני. יש במשחק הזה משהו גם כמו דמקה ואז היצורים נלחמים בזירה כמו שציירתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנס QuakeCon השנתי מתקיים ממש עכשיו - ולצידו תוכלו למצוא הנחות על כלל כותריה של חברת האם Bethesda בפלטפורמת הגיימינג המרכזית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
למי שלא יודע, זו החברה שיצרה את המשחק Neverwinter Nights. הוא עובד על מפות וסיפורים חדשים שיופיעו בחבילת ההרחבה שתצא בעתיד הקרוב.
-
כאשר אני מנסה להוריד משחקים מהאינטרנט לפעמים יש אותם משחקים פעם ב ISO ופעם ב RIPD מה ההבדל בינהם ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי רעיון למשחק המושלם. במשחק הזה אתם צריכים אינטרנט. המשחק יוצר עולם ווירטואלי - מין 'מפה' ענקית שיש בה הכל: עצים, אבנים, זהב, אוכל, בתים, חפצים, מכונות "אוכל", מכונות "שתיה". כל השחקנים במפה יהיו שחקנים אמיתיים. כאשר אתה מתחיל 'חדר משחק' - החדר נמצא שם לעד. [או עד שיהיה מנצח במשחק] המשחק מייצר עולם אקראי שיש בו הכל, מין עיר כזאת אבל אין לה קשר לעולם החיצוני. כשאתה מתחיל - אתה צונח לשם עם מצרכים מוגבלים [ בלי רובים ]. המטרה במשחק? לשרוד. איך? תמצא לך בית. תמצא לך ברית עם כמה אנשים. תארגן לך אספקה. תבנה חומה מסביב לבית \ כל דבר אחר - עם המון אפשרויות של בניה [חומה, מיטות, סולמות, קופסאות איכסון, נשקים - חרבות עץ וכדומה.] יהיה לך סקילים שונים של בניה - כאשר בנית מספיק XX…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Ha taverna shel Soloing thedakron soloing masterdrigger shoit ssnik thedarkronמאשר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב שהכרטיס מסך שלו הוא דיי חלש - Geforce 930mx אני כרגע מריץ משחק (Madden NFL 19), ביצועי המשחק סבבה לגמרי (פחות מתחשב בגרפיקה וכו') עכשיו השאלה: האם כרטיס מסך נמוך ליחסי יכול לפגוע בgameplay של משחק? כלומר, לא בגרפיקה, אלא כוונתי שיש מצב שבכרטיס מסך אחר חווית המשחק תהיה אחרת? (שאלתי נוצרה שככה זה קצת נראה לי שאני מעלעל בסרטוני היוטיוב על משחקי הנוכחי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-