משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי רעיון למשחק המושלם. במשחק הזה אתם צריכים אינטרנט. המשחק יוצר עולם ווירטואלי - מין 'מפה' ענקית שיש בה הכל: עצים, אבנים, זהב, אוכל, בתים, חפצים, מכונות "אוכל", מכונות "שתיה". כל השחקנים במפה יהיו שחקנים אמיתיים. כאשר אתה מתחיל 'חדר משחק' - החדר נמצא שם לעד. [או עד שיהיה מנצח במשחק] המשחק מייצר עולם אקראי שיש בו הכל, מין עיר כזאת אבל אין לה קשר לעולם החיצוני. כשאתה מתחיל - אתה צונח לשם עם מצרכים מוגבלים [ בלי רובים ]. המטרה במשחק? לשרוד. איך? תמצא לך בית. תמצא לך ברית עם כמה אנשים. תארגן לך אספקה. תבנה חומה מסביב לבית \ כל דבר אחר - עם המון אפשרויות של בניה [חומה, מיטות, סולמות, קופסאות איכסון, נשקים - חרבות עץ וכדומה.] יהיה לך סקילים שונים של בניה - כאשר בנית מספיק XX…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך המלצות למשחקי CO-OP , משהו בסגנון של L4D למי שמכיר... לא מחייב זומבים ושטיות כאלה... זה המפרט (זרקו שמות של משחקים, אני אבדוק כבר אם זה יעבוד): amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בד"כ אני נכנס לשרת אירופאי אקראי עם פינג 75+-... יש שרתים טובים ספציפיים שאתם מכירים, ושאני יכול לשחק איתכם? גם סרברים ישראליים הם אופציה, חוץ מהעובדה ש"עבודת קבוצה" זה לא מושג בלקסיקון של הישראלים, אבל שיהיה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אני צריך המלצות על משחקי מכות טובים או RPG בסגנון MU ודיאבלו.... [glow=red,2,300]אני ממש ממש אודה לכם.........[/glow]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי את המשחק לפני שבוע בערך ואני בהלם עד כמה הוא טוב זה פשוט לא הגיוני. בכל מקרה רציתי לשאול שתי שאלות לגבי הנשקים : 1. הבנתי שיש רמה שאני מגיע אליה ואז לא משנה אם אני ברוסים או באמריקאים אני יכול לבחור איזה נשק שאני רוצה , זה נכון ? אם כן איזה רמה צריך להגיע ? 2.האם במשחק יש נשקים שנחשבים לחזקים יותר ? או שזה עניין רק של יתרונות וחסרונות + העדפות ? תודה על העזרה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פלטפורמת המשחקים התייאשה מלנסות להציל את Greenlight, ומכריזה על שיטה חדשה לגמרי להפצת כותרי אינדי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קנה את call off duty החדש התקין אותו עם הקוד המשחק עבד כמו שצריך, עד שעשיתי לו יוסר חדש ב steam והעלתי את המשחק דרך steam רק שביוסר החדש כשהכנסתי את הקוד של המשחק היה כתוב שהמשחק כבר רשום ביוסר אחר עכשיו הוא לא זוכר את היוסר ולא את האימייל ואין אפשרות לשחק ביוזר החדש!!! מה עושים<?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צוות אינדי קטן שמורכב מיוצרי משחקי Burnout הנהדרים החליט לספק לנו יורש רוחני ראוי - אך לא כולם אוהבים את התוצאה באותה המידה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
Ha taverna shel Soloing thedakron soloing masterdrigger shoit ssnik thedarkronמאשר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק שמשלב בין רוק כבד, פעולה, הומור ואסטרטגיה מוצע חינם למשך היומיים הקרובים בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה כסף מוציאים בארץ הקודש על משחקים בשנה, וכיצד סכום זה משתווה אל המדינות הגדולות? רשימה חדשה מגלה לנו את התשובות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי דיסק מקורי של המשחק ולאחר ההתקנה הוא מראה לי כול פעם הודעה על קבצי סאונד חסרים כול פעם מס' אחר פעם 23 פעם רק 3 ופעם 2 אני לא מבין על איזה קבצים מדובר בכלל מישהו יכול לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניינים להעשיר את מאגר הגיימינג שלכם לרגל החג? תוכלו לעשות זאת עכשיו עם מחירים קורצים מאוד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חבר שלי משחק בבטה של Wow, אז הוא העביר לי את המשחק דרך מירק, וכעט אני משחק בשרת בטה אחר (לא של בליזרד), אז החלטתי להביא לכם קצת תמונות(כנסו לקישור). http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200404101130545090&user=shnord (כדאי לכם למהר, אני מוחק את זה עד מחר)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ב Orange Box יש לי שלוש התקנות כל אחת בפני עצמה: *Half - Life2 *Half - Life2 Episode One *Half - Life2 Episode Tow רציתי לדעת באיזו דרך הכי כדאי לעבור על הסדרה? תמיד הייתי בטוח ש hl2 זה אפיסוד 1, עכשיו אני רואה שזה משחק בפני עצמו. מה הולך שם בעצם? האם ה אפיסוד 2 כולל הכל ביחד ? אני מודע לזה שהראשון זה המשחק והשניים האחרים זה חבילות הרחבה אבל מה זה אומר בעצם? זה משחק בפני עצמו או פשוט שלבים נוספים למשחק? תודה והמשך יום נעים. נ.ב למי שתוהה למה אני משחק בזה התשובה היא שאני עם פנטיום 4 (478) וכרטיס מסך agp geforce 6200 אני מאמין שזה מסביר ת'מצב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שזה נשמר לך אוטומטי במקומות מסוימיים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מדיון מקדים על DARK SOULS 2, דיון על כך שהפורט של DARK SOULS לPC לא יהיה טוב, ודיון שאלה על ביצועים במחשב חלש, לא מצאתי שום דיון רציני על המשחק. המשחק יושב אצלי מאז שהוא יצא ונותר ללא שימוש. הסיבה? השלט XBOX360 לPC התקלקל, והשליטה במשחק עם עכבר ומקלדת נוראית. לאחרונה חשבתי בכל זאת לנסות לראות אם אפשר לשחק בו עם מקלדת ועכבר, ומצאתי שהמשחק שחיק ברמה טובה מאוד עם שילוב כמה MODS. אז הנה מדריך קצר. MODS חובה: DSFIX אם יש לכם את גרסת STEAM שיצא לה עדכון קטן, תורידו את הגירסה האחרונה (2.01 נכון לעכשיו). אם יש לכם גרסה אחרת שאינה קיבלה את העדכון, תורידו 1.9. http://blog.metaclassofnil.com/?tag=dsfix שלפו את הקבצים לתיקיה בה נמצא קובץ ההרצה של המשחק, וערכו את הקוב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני הורדתי את המשחק לוינדוס 7 אבל כשאני משחק זה עובד לי לאט רציתי לדעת למה זה קורה או אם אפשר לתקן את הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העדכון בעל המספר המחייב 6.66 הופך את כל התכנים המוספים לחינמיים לחלוטין - ותהיה לכם הזדמנות לבחון אותם ללא עלות בסוף השבוע הקרוב, גם אם לא רכשתם את הכותר מעולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת אומרת הכל אני חושב. עדיף שהיא תהיה מאנגליה, או איזור קרוב, בשביל דמי משלוח נמוכים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטלן יש לי GTA3 ואני משתמש ב GFTI4200 בWIN98 וכשאני משחק בGTA יש מן מריחות(TRAILS) אחרי הגופים. יש פתרון??
-
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=183341369
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו חנויות משחקים מקוונות ידועות לכם, שאפשר להוריד משם משחקים ולהתקין ללא צורך בקליינט (בסגנון סטים) או בחיבור אינטרנט קבוע כדי לשחק? (רצוי שגם לא יהיה צורך באינטרנט לצורך ההתקנה, אבל עם זה אולי אפשר להסתדר) מה שאני מכיר: - gog.com, אבל אין שם מבחר גדול - Humble store - זה לא חנות של ממש, אלא ווידג'טים שיוצרי משחקים יכולים לשלב באתר שלהם, אבל יש מי שיצרו אינדקס, למשל http://pcgamingwiki.com/wiki/Humble_Store - GamersGate - אין קליינט, אבל תוכנית ההתקנה שלהם דורשת אינטרנט. מישהו יודע אם הם מגבילים מספר התקנות? - עד כמה שידוע לי ל Green Man Gaming יש הגנת DRM כלשהי, לא ידוע לי מה טבעה. למישהו יש ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קשה להסביר אבל התוכנה של ROCKDSTAR GTA V אומר שיש עדכון גירסה חדשה ושאני צריך לעדכן ואז אני לוחץ START ואז מוריד אבל אז שאני בא להכנס או אומר שז פתוח או משהו כזה וזה ניסגר לא יודע מה לעשות יכוול להיות שיש תוכנה חדשה שמקשרת אותי עם ROCKSDSTAR אבל איך אני מוריד אותה בקיצר מסובך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 56K ובקרוב אני משיג את המשחק ויש פרוייקט מגניב בשם העיר ''ציון'' בגיימר ( מאוד מומלץ לקרוא שם בפורום NWN) ואני מת לשחק את זה בMP אז יש למישהו תשובה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-