משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המשחק יוריס רבנג' ומה שקורה זה שלאחר ההתקנה אני מנסה להפעיל את המשחק והוא נכנס עושה מסך שחור ויוצא. אותו דבר קורה לי גם ברד אלרט 2. בדקתי את כל האפשרויות מדרייבר חדש לכרטיס מסך ועד התקנת דירקט איקס -הגרסה החדשה ביותר. המערכת שלי היא: intel p4 3.0 fx5200 512RAm
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד משחקים מהאינטרנט לפעמים יש אותם משחקים פעם ב ISO ופעם ב RIPD מה ההבדל בינהם ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מהם המשחקים הכי מומלצים כיום? נגידי 3-4 משחקים מומלצים ולא כבדים מדי נגיד ברמה של call of duty
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום אני רוצה לדעת אך אני מפעיל ומאיפה אני מוריד מודים של CRYSIS? ושמעתי על איזה מוד יפה קוראים לו LOST WORLD RETUREN אני חיפסתי ולא מצאתי הורדה אך אני מוריד אותו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת מה זה rep שרשום מתי שאתה משחק באינטרנט זה כתוב בצד אז אני רוצה לדעת מה זה ואיך מעלים את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16200 לפי העובד של החברה ה xbox360 עדיף. ""I started of very excited about the PS3. I was very confident that it was going to just destroy the XBOX 360 just on the name Sony alone. The more time that goes by the more I am becoming doubtful. Everything I?ve developed or seen developed has yet to be ?next gen?. The poly counts are not really any higher, im not seeing sub surface scattering, im not seeing much HDR lighting" he said. "
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם העידכון 1.2 שוחרר לרשת לPC ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת ^^ אני יתחיל : אלה הם 3 המועדפים עלי , ומה שלכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כן בקרוב יתקיים טורניר קטן ישראלי שאני עובד על הכנתו כמה זמן והייתי שמח אם משהו כאן יהיה מוכן לתרום 5-10 דולרים כמובן שיקבל קרדיט כל לייב ובכל דבר שיהיה קשור לטורניר אם אתם מוכנים תוסיפו אותי בסקייפ:dhdplays
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתקעתי בשלב הזה: http://rotter.net/User_files/nor/3d20af1b110dc4a6.gif אצלי לא רואים ככה חשוך. זה השלב שקוראים לו ground הרגתי את כל האנשים שעל הקרקע ,ויש למעלה על המגדל 2 צלפים וניסיתי להרוג אותם עם רובה צלפים אבל לא הצלחתי עם אני מיתקדם הם יורים בי מה צריך לעשות????????? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מי שלא יודע, אחד המשחקים הטובים שיצאו בזמנו בכל הקשור לניהול מוסך עם דגש על הרכבה, פירוק ותיקון רכב על כל חלקיו. כיום המשחק לא תופס כבר על VISTA ו 7, למרות כמה תגובות מיוטיוב שחולקות עלי. רציתי לדעת, אחרי חיפוש נרחב, אם בזמן הרב שעבר מאז שיצא, מישהו לקח(ו) על עצמו שחזור משחק טוב שכזה, שהקדשתי לו חופשים גדולים שלמים. http://www.gearheadgarage.com/index.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמי דין וכפי שכולם מכירים אותי Equinox , אני שחקן וותיק מאוד בקהילתכם עוד מימי bfbc היום כשאר רציתי להתחבר לשרת הדיבור גיליתי להפתעתי אני מורחק לצמיתות משרת הדיבור של הקהילה אני אשמח אם מישהו יוכל לדון איתי בדבר ולתת לי מענה ופירוט מדוע הורחקתי משרת הדיבור מכיוון שבסיבת ההרחקה כתוב "מפרסם קהילות מתחרות ! + סיבות עבר" איני יודע דבר מה בנושא ואשמח להסבר מפורט בתודה דין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי תמונה אבל אני זוכרת שהוא נראה משהו כזה,יש שני יצורים והם צריכים להרוג אחד את השני. יש במשחק הזה משהו גם כמו דמקה ואז היצורים נלחמים בזירה כמו שציירתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק המלא Need for Speed Underground ואני שיחקתי הרבה ב Underground mode ועכשיו יש לי רק אפשרות אחת של מסלול race ושאני מנסה להכינס אליו הוא אומר לי you dont have enagh reputasion to enter this race needed 1 ויש לי מוניטין 1 אני לא יכול לעשות כלום מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי משעמם אז החלטתי לערוך משהו קטן של קוד 8 אז מקווה שתאהבו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שעות אחרונות למבצעי החורף הגדולים בחנות המקוונת אשר מציעה את כל משחקיה ללא הגנות קבצים, והזמנות אחרונה לקבל את הכותר הוותיק והנהדר Giants: Citizen Kabuto ללא תשלום וללא התחייבות חנות המשחקים המקוונת GOG נכנסה ליממה האחרונה של מבצעי החורף הגרנדיוזיים שלה לשנת 2015, שבמסגרתה חוזרים כל המבצעים השונים שהתחלפו במהלך השבועיים האחרונים, ויש גם בונוס – משחק הפעולה מגוף שלישי ההומוריסטי בעולם פתוח, Giants: Citizen Kabuto, חינם לחלוטין לכל המשתמשים הרשומים באתר. על חלק מן המבצעים העסיסיים סיפרנו לכם כבר לפני כשבוע, והם כולם זמינים שוב, כאמור, עד לשעות אחר הצהריים מחר (ראשון). בנוסף, להלן עוד כמה דילים שצליחו לתפוס את תשומת הלב שלנו מתוך הרשימה המרשימה שכוללת מאוד הנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שזה נשמר לך אוטומטי במקומות מסוימיים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם 512 מגה של זיכרון על האולטרה ועם פילטרים זה גוזל את כל הזיכרון הוירטואלי. אז על איזה הגדרות לדעתכם כדאי לשחק ללא פגיעה באיכות?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם התחלתי לשחק בפיר והמצב מפחיד!!! אפילו ההגדרות מפחידות..יש מלא הגדרות של דברים ואין לי מושג במה לגעת,הנה תמונה של חלק מההגדרות,על פי המפרט שלי על איזה הגדרות אתם ממליצים לשים? יש שם כמה דברים שאין לי מושג מהם ??? על פי ההגדרות בתמונה המשחק רץ חלק http://loading.co.il/uploads/1508228752.JPG ואם אפשר הסבר קטן על ההגדרות האחרות(ראיתי שם הגדרות אפקטים,מחשב או משהו כזה) תודה לעונים :
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ב BF3 שאני בא להיכנס לסרבר זה ניכנס ואז יוצא וזה כותב לי אתזה ame disconnected: something went wrong. עם מישהו יכול לעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז כן אני עובד כבר שבועיים על טורניר lan אז עלות ההרשמה 20 סנט והפרס 3 דולר לכל שחקן בקבוצה המנצחת אם אתם מעוניינים אנא תמלאו את הפרטים clan name: players ranks: steam group link: captain steam link: captain skype:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמור ב-GTA 3. ז'תומרת השמירה מצליחה, אבל כשבאים לטעון את השמירה, אז המחשב נתקע בסוף של הטעינה. זה קרה גם בכל המחשבים של חברים שלי. זאת גרסת WERZ.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצא לי לשחק היום במשחק הזה והאמת שהוא דיי חמוד ומגניב ורציתי לשתף אתכם המשחק, בלי לפרט יותר מידי, הוא בעיקר פתירת בעיות ופאזלים (חידות כאלה כמו שיש נגיד ב PRINCE OF PERSIA) ואקשן ויריות קצת מגוף שלישי. אתם משחקים במשחק את BLITZ, רובוט כתום וחמוד שתקוע באיזה מעבורת חלל נטושה. כשהמעבורת מותקפת על ידי רובוטים אחרים מהחלל משימתכם היא להשמיד אותם ולשמור על המעבורת. לעזרתכם ניצב איזה רובוט טכנאי שבונה לכם כלי נשק חדשים כל פעם ומוסיף לכם נשקים וכלים לארסנל.. המשחק כולו בנוי על עקרונות פיזיקה מורכבים ביותר כמו כוחות משיכה, משקל לחפצים וכו'.. ומלווה כולו בהומור והרבה שטויות .. המשחק די קל ופשוט וייסב הנאה לשחקנים המתחילים אך גם יצחיק ויאתגר לפעמים את הגיימרים הכבדים שב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-