משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
ערוץ חדש Send Youre Frags To My Email = vintorxca@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Rooster: ISR OpPc LunaticRedEyes TheShadowSS Xìîí SËCHONZ SUB: FB QWIPZA אני Xìîí מאשר הגעה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, כמו בשנה שעברה גם השנה אני צריך המלצות למשחקים ל lan party. לכולנו יש מחשבים חזקים, אנחנו בסה"כ 6 אנשים. לא מעניין אותנו גרפיקה או משחק חדש... חשוב לנו שיהיה כיף, זה הכל. First person shooters \ 3rd person shooters \ cars race וכו',. לדוגמא משחקים שאנחנו משחקים עכשיו וממש נהנים : Half life 1 (תשלבו את זה עם אלכוהול וזה אחד המשחקים הכי מצחיקים שיש) C&C generals \ UT \ Quake \ CS \ Rollcage משחקים מרוצים אקשן יהיה נחמד (שאפשר לירות אחד על השני סטייל רול קייג') תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על משחקים כמו NFS וכו.. תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לבדוק כמה הריגות אני צריך בשביל לשחרר את כוונת X3בשביל המגנום והיה כתוב veteran battlepack מה זה אומר? ואיך אני משיג את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה זמן לא שיחקתי בGTA ברשת , עכשיו אני בה להפעיל זה נכנס אבל שאני לוחץ להכנס לסרבר זה לא עושה כלום , משהו שמע על בעיה כזאת ? ויכול לעזור בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? אז הנה עוד גיימפליי הפעם של BO2 42-2 בTDM 6V6! מקווה שתיהנו ותודה לכל הצופים הלינק: http://youtu.be/lVgM81zaG4M
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט צד ימין ^^ <======== לא אוהב ספורט, RTS FPS קצת RPG
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! ראיתי מזמן שיש חנות מאנגליה/בריטניה אם אני לא טועה שמוכרת משחקים בזול אני זוכר שמאוד הרבה אנשים קונים משם משחקים והם מביאים אותם לארץ אני לא זוכר בדיוק איזה חנות זאת, מישו יכול להזכיר לי? יש מצב שזה האתר הזה? GAME.CO.UK???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני מעוניין לקנות את המשחק BF3, אבל חייב לדעת כמה דברים לפני. 1. אילו הגבלות חלות על הסריאל? יש ברשותי עותק מקורי של GTA IV שהסריאל נחסם לאחר שהתקנתי את המשחק יותר מחמישה פעמים. האם גם על באטלפילד חלה הגבלה זו? 2. האם יש מספר מחשבים מוגבל שעליהם אפשר לעשות אקטיבציה לסריאל? 3. איך בכלל עובד עניין האונליין במשחק בכל הנוגע לשימוש בסריאל. האם מדובר בחשבון של EA שאני יוצר ואליו אני קושר את הסריאל? ואם כן, אם המשחק מותקן על המחשב שלי, האם אני יכול ללכת לחבר שלי, להתקין על המחשב שלו את המשחק עם אותו הסריאל כמובן, ואז להתחבר לחשבון שלי ולשחק שם אונליין? 4. מצאתי את המשחק ב- PCGAMES במחיר 195 שקלים. האם זהו המחיר הזול ביותר בארץ לעותק פיזי של המשחק? (לא סריאל בל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש משחק למחשב PC אשר יקח תמונה של הילד המשחק ממצלמה שמחוברת למחשב וישלב את הדמות במשחק כולל התיחסות לתנועות של הדמות. משחק דומה קיים בPS2 אך הוא מחייב קנית PS2 ??? בתודה, יהודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי את המשחק מקורי מהקופסא אבל יש בעיה. כשאני מתקין את המשחק אז הוא רוצה שאני אתקין דרך הסטים, ובסטים זה מנתב לי את ההתקנה בכונן C, ואין לי מקום מספיק בכונן C. איך לעזאזל אני מתקין בכונן אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-מעבד 1.5 ג`יגה -384 מגה זיכרון -כרטיס גרפי מרמת GeForce 3 או ATI 8500 ומעלה (כולל ה-GeForce 4 MX) -2 ג`יגה מקום פנוי אלה הדרישות של דום 3. אני חושב שאני מדבר בשם כולם שזה מפתיע לטובה! בנוסף לדרישות הנמוכות של HL 2. ברור שאלו רק דרישות מינימליות כדי להפעיל את המשחק אבל זה גם טוב. אולי היצרנים והמתכנתים הבינו שהם רצים מהר מדי וכל אחד מנסה להשיג את השני ובסוף אף אחד לא נהנה מזה, במיוחד לא השחקנים. אני שוקל לא לחקות לכרטיסי המסך של הדור החדש (MID-END) ולקנות לי היום R9800P, כי כנראה שזה יחזיק הרבה יותר זמן ממה שחשבתי (בבקשה על תעבירו לדיון הגדול של דום)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל לשחק בoblivion ואני רוצה להיות סוג של גנב אבל שיכול להרוג גם.... אז חשבתי ללכת לdark brotherhood כדי להיות שם אסאסין ואז אני יהיה חזק בלחימה אבל איך אני יכול לשלב בזה גם גנב....למשל אם אני רוצה לגנוב דברים ולמכור אותם...איך אפשר למכור אותם מחוץ לגילד של הגנבים חשבתי ללכת על הגזע שנראה כמו הנמר איך אתם ממליצים לי לשלב בין גנב למישהו שיכול להלחם (לוחם בסגנון אסאסין עם סכין או משהו כזה) הרעיון הכללי הוא של דמות שמתגנבת וגונבת ויכולה לעשות גם נזק (לא צריך איזה לוחם חזק שיכול להלחם ב40 לוחמים בו זמנית אלא אחד על אחד) אם לא הבנתם תשאלו ואני יסביר שוב.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן התקנת המשחק התקנתי גם dirict x 9 אבל אני מקבל את התמונה הבאה : אולי האשמה היא בכרטיס מסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בואו לסיבוב בחדר החדש ש-Sega השיקה ב-Steam.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.facebook.com/games4gamer אמרו שבשעה 9 יפרסמו כל מי שאין יכול לנסות את מזלו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם יכולים להביא לי את התאריך הכי מצומצם שיש למשחקים הבאים... שאני רושם מצומצם הכוונה מחודש עד ליום , דוגמא: הכי מצומצם : 11.11.07 ,פחות מצומצם: איפשהו בנובמבר, הכי פחות מצומצם: נובמבר או דצמבר אבל תגידו לי את התאריך הכי מצומצם שהחברה פירסמה ...אם יש בדיוק את היום בחודש אבל אתם זוכרים רק את החודש אז אל תביאו, אבל אם אמרו שהמשחק יצא בחודש נובמבר נגיד אבל לא נתנו יום - אז תכתבו נובמבר טוב אלו המשחקים: Half Life 2: Episode Two Crysis Call of Duty 4: Modern Warfare Soldier of Fortune החדש !!! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בירצוני לירכוש את המשחק דיאבלו 3 מהאטר של BLIZZARD הבעיה שאני לא מבין מה קורה אחרי הרכישה,כלומר העם אני מוריד את המשחק דרך האינטרנט מאיפו אני מקבל את הרישיון,העם בעתיד אוכל להתקין אותו שוב וכו... אשמח לקבל עזרה ממישהוא שניסה בעבר ויכול לתת לי הדרכה בתודה מראש לכולם והמשך יום טוב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדעתי משחק ממש יפה יש קרב של KING KONG נגד TREX בדמו ממש מדהים מה שעשו שם 2 יצורים ענקיים נלחמים מומלץ להוריד!!! הנה תמונה ממה שאמרתי וזה הגיימפללי: http://cerberus.gamershell.com/screenshots/8262/190645_full.jpg ההורדה: http://www.gamershell.com/download_11055.shtml
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
EA Confirms Respawn Entertainment Game Is Sci-Fi Shooter
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי האמין, עוד בכמה ימים הראשונים, שנועם (Hectic) הסביר לי איך מתקינים Xsplit, ואיך להרים סטרים להתחיל מלקריין ריפליים של חבר'ה מהסילבר וגולד לתוך טורנירים קטנים, ואז טורנירים ישראלים גדולים. לקבל כל כך הרבה פירגון מהסצינה הישראלית, בכל מקום ובכל שעה להתקבל לעבודה אצל Imbalanced Tv, ועכשיו חברים, הגיע היום ששולחים אותי, לנורבגיה (כל ההוצאות ממומנות ע"י Noroff.com) לקריין טורניר לאן ענקי The Gathering - אני אהיה חלק מ3 אנשים שזוכים לכבוד הזה, אחת מארצות הברית, אחד מאנגליה, ועבדכם הנאמן מישראל, כולנו שדרנים ב-אימבה, שנבחרה לעשות את הלייבקאסטינג היחידי באנגלית לטורניר המטורף הזה שיתרחש בעיר Hamar, שלא רחוקה הרבה מאוסלו הבירה. הטורניר יתרחש בתאריכים 4 לאפריל עד ה8…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בואו להכיר את היצירות שהפכו את השנה שזה עתה הסתיימה למשוכללת, מעניינת ומהנה במיוחד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו משחק פעולה מגוף שלישי שמתרחש בשנת 2096 שבה פלשו לכדור הארץ יצורים חמודים ולמרבה ההפתעה עלינו לחסלם ... חברת הפיתוח האורקאינית CreoTeam היא חברה חדשה (הוקמה ב 2005 ) הטריילר עדיין לא נראה גמור ולא בטוח שיצא ברבעון הנוכחי כמשוער (אולי זו הסיבה שהם מחפשים עובדים ) ע"פ הטריילר המשחק נראה כמו משהו כיפי והשילוב של נשקים חמים וקרים נראה אולי טפשי אבל לדעתי זה מיוחד. הקרבות נראים לא רע בכלל והנשקים גם כן נראים טוב: http://www.eng.collapse-game.com/cgi-bin/show_html.pl?option=weapon_list אפשר לראות בטריילר השפעות ממשחקים כמו מקס פיין/theWicher /Quake /האלף לייף-סביבות ועוד ועוד. לי לא איכפת כל עוד זה ייעשה טוב. לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/34388.ht…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-