עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SpitFire,

ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/badct/misc/stuff/doomIII_gameplay.avi למה אתה מחכה ?! תלחץ כבר !!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MightYaad,

אני מתחיל לשחק בoblivion ואני רוצה להיות סוג של גנב אבל שיכול להרוג גם.... אז חשבתי ללכת לdark brotherhood כדי להיות שם אסאסין ואז אני יהיה חזק בלחימה אבל איך אני יכול לשלב בזה גם גנב....למשל אם אני רוצה לגנוב דברים ולמכור אותם...איך אפשר למכור אותם מחוץ לגילד של הגנבים חשבתי ללכת על הגזע שנראה כמו הנמר איך אתם ממליצים לי לשלב בין גנב למישהו שיכול להלחם (לוחם בסגנון אסאסין עם סכין או משהו כזה) הרעיון הכללי הוא של דמות שמתגנבת וגונבת ויכולה לעשות גם נזק (לא צריך איזה לוחם חזק שיכול להלחם ב40 לוחמים בו זמנית אלא אחד על אחד) אם לא הבנתם תשאלו ואני יסביר שוב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MishaK,

לזקנים בינינו.. זוכרים את הימים הטובים שבהם שיחקנו לנו עם ה-P166/100 ה"עצבנים" שלנו? (טוב נו... לי היה 233) אחד המשחקים שהרבה אנשים אהבו (חוץ מ"יפי הנפש" שנגד אלימות במשחקים) היה Postal שבו שיחקנו חבוב אשר קם על רגל שמאלית ביותר והחליט להוציא את התיסכול שלו על אנשים... ברציחתם. לא הייתה למשחק עלילה, רק משימות שדרשו רצח אנשים. המשחק היה מאוד כיפי וממכר... כל זה היה בשנת 1997. עכשיו, 6 שנים לאחר מכן, Postal 2 מתוכנן לצאת (רבע ראשון של 2003 שזה יצא 7 שנים אחרי.. אבל יש שמועות על לקראת סוף הקריסמס). הפעם, לא גראפיקה מצועצעת אלא מנוע של UT2003 עם קארמה הכי אמיתית שקיימת. הפעם, לא עוד הריגת אנשים חסרת עלילה אלא עלילה מלאה, בסה"כ המשחק הוא על אדם שמכונה Postal DUDE, עובד ב-Runni…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בואו להכיר את היצירות שהפכו את השנה שזה עתה הסתיימה למשוכללת, מעניינת ומהנה במיוחד לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omri_ro,

שכל הצ'יטים והטריינרים של RA2 לא עובדים בגלל שאני עובד עם XP, ואם כן, אז יש פתרון כלשהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by commandos 3,

זה משחק לא יפה 1 היה יותר שווה!!! [tt][/tt]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by GameGems,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אילן אריאל,

אני מחשפש משחק שאני לא זוכר כלום מהשם שלן אני רק זוכר שצריך לסנות גשרים סין אי לאי וליתפןס את הפריסט של האוייב אני מקווה שהתאור מספיק

9. Started by שמעון 17,

למישהו יש לינק ל far cry אבל לא בגיסה של dvd אני צריך חלקים . תודה למי שיעזור לי למצוא

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by איציק חן ואביאל דורני,

שלום בוקר טוב ,אני צריכה עזרה בהורדת gta v 5למחשב ניסיתי כבר כל הלילה ולא הצלחתי יש מישהו שניסה והצליח ושיכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by NOSTREDAMUS,

דרך BATLE.NET או שרת אחר ? אם כן איך זה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום בירצוני לירכוש את המשחק דיאבלו 3 מהאטר של BLIZZARD הבעיה שאני לא מבין מה קורה אחרי הרכישה,כלומר העם אני מוריד את המשחק דרך האינטרנט מאיפו אני מקבל את הרישיון,העם בעתיד אוכל להתקין אותו שוב וכו... אשמח לקבל עזרה ממישהוא שניסה בעבר ויכול לתת לי הדרכה בתודה מראש לכולם והמשך יום טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני תקוע שם בהתחלה איפה שיש דלת שניסגרת ואחרי זה עוד דלת ואיזה אישה מחכה יל בצד השני אבל אי אפשר לפתוח את הדלת כי צריך מפתח! ואני גם לא יכול לחזור כי הדלת השניה לא ניפתחת ואני תקוע שם! :-\ איך עובדים? זה עוד בהתחלה בהתחלה אחרי שאני ניכנס דרך הפתח באמבטיה ומשם אני הולך קצת ניכנס לחדר ושם אני תקוע :-\

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Evil Activities,

שלום לכם! ראיתי מזמן שיש חנות מאנגליה/בריטניה אם אני לא טועה שמוכרת משחקים בזול אני זוכר שמאוד הרבה אנשים קונים משם משחקים והם מביאים אותם לארץ אני לא זוכר בדיוק איזה חנות זאת, מישו יכול להזכיר לי? יש מצב שזה האתר הזה? GAME.CO.UK???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי את המשחק המקורי והכל קונטר סטריק סקור יהני זה בא עם האל ליף 2 ומורידים מהסטיימ בכל אופן אני מניח שאתם יודעים את זה כבר ואני לא מחדש לכם כלום לבעיה שלי אני לא שומע סאונד במשחק ..זו הבעיה בעצם אין שום סאונד לא בתפריט ולא בכלום.... ועוד שאלה קטנה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042363,00.html#n מאיפה אפשר להורייד את העידכון של התאורה הדנמית .. אבל עזבו את זה בצד ... , קודם כל שאני ישמע משהו :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by danield51,

יש בעיה להריץ משחקים בוינדוז 7 או שזה בעיה רק אצלי?? זה לא מפעיל לי הרבה משחקים...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by A.Iniesta,

התקנתי את המשחק על מערכת שאמורה להריץ אותו בצורה יחסית טובה - p4 1.7 512 mb ddr radeon x1600 pro אבל מה, המשחק עובד לאט ונתקע כל רגע כאילו חסר לו fps, שמתי על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות שאפשר, ועדיין אותם תקיעות כל רגע. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק, מהם והאם הם יכולים לפתור את הבעייה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by stone cold,

מישהו שיחק במישחק כבר? דרך אגב פה הביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/pc/sim/darkstarone/review.html?sid=6155759

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ranrubin1,

המשחק לא מופיע לי באוריגין . אני חייב עזרה . אני מפעיל אותו רק דרך הקיצור דרך שנוצר לי בשולחן עבודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הכותרת אומרת הכל אני חושב. עדיף שהיא תהיה מאנגליה, או איזור קרוב, בשביל דמי משלוח נמוכים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by H.I.V,

שמעתי שהוא יצא למחשב אז איך הוא?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by etay93,

היי לכולם קניתי את המשחק לפני שבוע בערך ואני בהלם עד כמה הוא טוב זה פשוט לא הגיוני. בכל מקרה רציתי לשאול שתי שאלות לגבי הנשקים : 1. הבנתי שיש רמה שאני מגיע אליה ואז לא משנה אם אני ברוסים או באמריקאים אני יכול לבחור איזה נשק שאני רוצה , זה נכון ? אם כן איזה רמה צריך להגיע ? 2.האם במשחק יש נשקים שנחשבים לחזקים יותר ? או שזה עניין רק של יתרונות וחסרונות + העדפות ? תודה על העזרה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by swisaman,

איפה שהוא באזור יציאת CRYSIS 3 הפסקתי לשחק ולעקוב,אז אשמח לקצת מידע על משחקים חדשים ושווים ששווה לבדוק רצוי כאלה שיעבדו סביר על הגדרות בינויות לפחות במערכת הבאה: AMD PHENOM 2 955 @ 3.8GHZ HD5850 באוברקלוק בינוני 8GB Ram תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Iko89,

אני נורא אוהב משחקים בסגנון NFS UG או burnout שיש לך את האפשרות סתם ליסוע בעיר .. יכול להיות נחמד אם תהיה האפשרות לקחת מכונית פשוטה ולשפר אותה .. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.