עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kingpin,

יש תמיד בהגדרות של המישחקים כזה 1x 2x 3x 4x

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GKJoker,

שלום אני גדי.. אני מעוניין להקים קבוצה קטנה למשחק מקצועי ושקט עם אנשים רציניים בטימספיק למטרות כיף אשמח אם תצרו קשר בלי לבלבל את המוח למשוחררי צבא

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by (Matan77(Dlixez,

הפרו בסוני שונה הפרו שבמחשב כי שהורדתי הוא נראה חרא ובסוני הוא היה נראה יותר טוב זה הגיוני או שפשוט הורדתי הורדה גרועה ואם כן אז יש מצב להורדה טובה

4. ציפינו המון למשחק המדהים הזה. והנה אנחנו משחררים את הגיימפליי הראשון בעברית. מתחילים את המשחק בשנת 395 לספירה עם הויזיגותים. מנסים לשרוד כעם עקור מאדמתו ולנדוד ברחבי העולם - עד שנמצא מקום לראוי לבנות בו בית. עד אז אנחנו מנסים לשמור על הגינות ולשחרר עמים אחרים תוך כדי שאנחנו שורפים יישובים רומאים! חעחע. שיהיה לכולם צפייה מהנה ותעשו לייק סאסקרייב שידחוף אותנו לשחרר עוד פרקים בהקדם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ryu,

שלום לכולם! פתחתי שרת חדש של 32 איש, כולם מוזמנים! שם השרת [Arkham] Israel Public by Ryuudo1 Israeli Gamer israel יש גם וונטרילו לקהילה: 212.150.254.9 3784 כולם מוזמנים! השרת הוא בשביל הקהילה של גיימר בעיקר אבל כמובן אנחנו לא מסננים אף אחד שיהיה בכיף! פשוט תעשו בחיפוש Israel או Israeli וזה ימצא לכם את השרת. לא לשכוח להוסיף למועדפים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, הינכם להיכנס ולבדוק ערוץ גיימינג ישראלי בשם IsraGames ממולא במשחקים מגוונים ותוכן מצחיק ומשעשע בכל הנוגע למשחקים. סדרות וסרטוני Let's Play, כל יום. בערוץ ישנן סדרות כמו Left4Dead2, Skyrim, Assassin's Creed, Mount&Blade ועוד הרבה! היכנסו לבדוק מה חדש www.Youtueb.com/IsraGamesChannel

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. סדרת Greatest Hits של סוני חוזרת בגלגול חדש ומשתלם לכתבה

8. Started by 280272,

כשאני נכנס למשחק, בשהוא מגיע לLOADING הראשון...וצריך להיכנס לMENU יוצת לי שגיע.. מישהו יודע מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by fragon,

משום מה אני לא יכול לקנות דרך סטים. קניתי דרך CJS והם אומרים לי שה CDKEYS יגיעו רק ביום השחרור 1. מישהו קנה מ CJS וקיבל אולי CDKEY כבר? 2. יש אתר אחר שאתם יודעים בודאות שאם אני קונה עכשיו אני מקבל CDKEY כדי לעשות PRELOAD?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by icebreak,

http://www.fueledmod.com/ נשמע מבטיח, שילוב של GTA במנוע של HL2, מישהו ניסה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עשיתי את כל המשימות של המשחק, אחר כך קניתי את כל המקומות שיש (מאליבו, מוניות, חנות מכוניות, גלידה, סירות, ובית קולנוע) אני מקבל מרוב מהקמות כסף (חלקם סתם לעשיית כסף אז אין את השרות כמו המכוניות, גלידה והסירות) סיימתי את כל המשימות כולל הזאת שבאה אחרי המאליבו של פיל עם כל הנשקים ועכשיו אני לא מקבל שום טלפון ושום משימה. איך אני יודע שסימתי? אני אמור לקבל את האפצ'י לא? אבל אין אותו בעיר הראשונה ליד הבית מלון. מה אני עושה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מקורי אז לא לנעול (יש לי את הקופון) וזה לוקח לזה ממש המון זמן 1050 דקות!?!?חחח חשבתי שיש להם שרת טיסן שיוריד לי על מקסימום מהחיבור שלי... כמה זמן לקח לכם להוריד ואיזה חיבור יש לכם לאינטרנט??1000 דקות זה המון יחסית?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

זה היה לפני שלושה ימים אני חושב אבל בכל זאת צפייה מהנה לייק וסאב יתקבלו בברכה http://www.youtube.com/watch?v=CCnKm6zTKNo

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Meidan2005,

מישהו יודע מתי יוצא המשחקקק ?!!??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MINIME,

אני צריך PATCH שיתן לי לשחק בMULTIPLAYR אז אם אתם מכירים אתר כלשהו או משהו אז תתנו לינק. תודה מראש MINIME.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yonizaf,

איזו חנויות משחקים מקוונות ידועות לכם, שאפשר להוריד משם משחקים ולהתקין ללא צורך בקליינט (בסגנון סטים) או בחיבור אינטרנט קבוע כדי לשחק? (רצוי שגם לא יהיה צורך באינטרנט לצורך ההתקנה, אבל עם זה אולי אפשר להסתדר) מה שאני מכיר: - gog.com, אבל אין שם מבחר גדול - Humble store - זה לא חנות של ממש, אלא ווידג'טים שיוצרי משחקים יכולים לשלב באתר שלהם, אבל יש מי שיצרו אינדקס, למשל http://pcgamingwiki.com/wiki/Humble_Store - GamersGate - אין קליינט, אבל תוכנית ההתקנה שלהם דורשת אינטרנט. מישהו יודע אם הם מגבילים מספר התקנות? - עד כמה שידוע לי ל Green Man Gaming יש הגנת DRM כלשהי, לא ידוע לי מה טבעה. למישהו יש ניסיון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איך פותחים סרבר ב counter strike ד"א אני משתמש בserver extractor יש לי תוכנה לעריכת מפה(עדיין לא התקנתי יש לי על המחשב ) ועכשיו אני רוצה לפתוח סרבר משלי..... מי שרוצה לשאול מאיפה הורדתי אז czero.co.il תירשמו ואז בתפריט תלחצו על הורדת המשחק אחר-כך תיכנו לדף הראשי של האתר ותורידו תוכנת סרברים העדיפה עליכם(אני אוהב את server extractor)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by AvielGames,

שלום ! היום אני בא להראות לכם את הסרטון הראשון בערוץ (סרטון היכרות) הערוץ:http://www.youtube.com/user/AvielGames הסרטון:http://www.youtube.com/watch?v=5ZxEGTzM9OY לייק ו... SUB

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by שמעון 17,

למישהו יש לינק ל far cry אבל לא בגיסה של dvd אני צריך חלקים . תודה למי שיעזור לי למצוא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by fragon,

מי שלא היה מעודכן או לא ידע או סתם לא היה לו אכפת ולהתעניין ולשאול אנשים מהנבחרת. נבחרת ישראל עלתה לשלב רבע גמר Country Championship 2013 הלא הוא היורו של קול אוף דיוטי. ישראל עלתה מהשלב בתים כקבוצה מקום ראשון אחרי -תיקו עם נבחרת טורקיה -ניצחון על נבחרת נורבגיה - ניצחון טכני על נבחרת אנגליה בשלב הבא ישראל תפגוש את נבחרת צרפת, שעלתה שניה מהבית שלה ולפי התוצאות שלה היא נבחרת פחות טובה מישראל, אך בשלב שאחרי לישראל יש סיכוי לפגוש את הפייבוריטית של הטורניר, נבחרת גרמניה, אבל לא נרוץ קדימה וקודם כל נעבור את המשחק הקרוב בהצלחה פרטים לגבי המשחק יהיו בהמשך בדיון מפני עצמו. הרוסט של הנבחרת: Lafa blws rhino centix divine fano GolanNz Lynch sEEdy *אין חשיבות לסדר ה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Yossi1981,

שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם סטארקראפט ולקרוע אותם יש פה מישהו? יש לי נסיון של כמה חודשים בבטל נט

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by יקירn95,

הורדתי את המשחק ולפני שההתקנה מתחילה הוא אומר לי שאני צריך קוד של steam נרשמתי לsteam אבל אין לי מושג מה לעשות ניסיתי סריאלים ולא הצלחתי... אם משהו יודע משהו ..? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by !!צפעון!!,

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול לתת לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חברים כשאני נכנס למשחק, השעון רץץץץץץץץץץץץץץ יש לי ספיד האק אני רץ בטיל נתקע רץ בטיל נתקע וזה לא צ'יטים אני לא ידוע מה לעשות ואם נגיד אני פותח שרת שאני עושה .. השעון רץ פי 3 יותר מהר מה לעזאזל הולך פה ? עזרה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מעוניינים להעשיר את מאגר הגיימינג שלכם לרגל החג? תוכלו לעשות זאת עכשיו עם מחירים קורצים מאוד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים