משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
איך עוברים את KARVEN במישמה הזו..? אני מתכוון שהוא נמצא בביוב עם עוד מלא יצורים (עברתי את הקטע שנלחצתי בו לבד) זה נראה בלתי עביר .. יש איזה חיים נוספים שנותנים באמצע או משו כזה ?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לא מצאתי איזה אשכול רישמי על המשחק.. אז פתחתי את האשכול הזה. בגדול.. יש קובץ של הגדרות שלפני שמפעילים את המשחק.. שמה אתה מגדיר את המקשים + רזולוציה. האם יש דרך יותר טובה לערוך את ההגדרות (אפקטים, AA, שאנדואו)? האם המשחק הזה בכלל תומך ב-GAMEPAD? כי זה לא נראה לי. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק עכשיו שמעתי עליו (הייתה תמונה שלו באריזה של כרטיס המסך שלי), זה משחק שיצא עוד שנה, FPS עם רובוטים/מפלצות. מישהו שמע על המשחק? הנה מספר סרטונים, ממליץ בחום לראות את שני חלקי ה Developer Walkthrough (בעיקר השני). חוץ מהאנגלית של המספר, זה ממש נראה טוב, בעיקר הנשקים. http://www.gametrailers.com/game/5434.html
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ב 18 לחודש גם מי שאין לו קונסולה יוכל סופסוף להינות מהמשחק הנפלא הזה! http://www.gamershell.com/news_63124.html
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המשחק sacred 2 איך הוא? תודה מראש:] עוד שאלה קטנה מה הסגנון של Fallout 3 לא ממש קלטתי מחיפוש תמונות בגוגל.. ואם אפשר חוות דעת בשורה על המשחק הזה (=
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי בקטע שצריך לפתוח תכספת. (אחרי שהילדה מתה ומאשימים תאבא )...איך יודעים תקוד שלה? אף אחד לא נותן שום קוד
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פתחתי חשבון ב-D2D. נתתי מיקוד אמיתי בארצות הברית ובחרתי לשלם באמצעות Paypal. אם אינני טועה Paypal לא מוסרים את פרטי האשראי, רק את הכסף, אז איך הם יודעים שאני לא גר בארצות הברית? ואפשר לעקוף את זה? אני רוצה לקנות Fallout 3.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למשהו רעיון להמליץ לי על משחקים טובים ומאתגרים? שלא יהיה קשה ושיהיה קליל בשבלהם.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
של red alert? זה משחק שאפשר לשחק אותו רק ברשת כמו WOW? או משחק רגיל?
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לעזור לי איך לכוון את המקשים? אני רוצה שS במקלדת יהיה מסירה רגילה אבל אני לא יודע מה מייצג את S במשחק אם מישהו יוכל לכתוב את כל פירוט המקשים זה יעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
הורדה - http://www.gamershell.com/download_33242.shtml תמונות - http://www.gamershell.com/pc/sacred_2_fallen_angel/screenshots.html?page=2 סרטונים - http://www.gametrailers.com/search.php?page=0&str_type=allmedia&s=Sacred+2++Fallen+Angel
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה שאלות מישהו משחק בזה ? ולאחר שהבסתי את אופטימוס ואת מגטרון זה מראה לי שסיימתי רק 64 אחוז מהמישחק אבל אין עוד מה לעשות איך מסיימים את המישחק באמת ?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
יצא לאקסבוקס ולפלייטישן.. מישהו יודע אם גם יצא גירסא למחשב?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום אנשים... לפני כמה ימים עשיתי סדר בספריית משחקים שלי, ומצאתי את המשחק המקורי (הגדול אני חייב לומר) "כוכב כחול" - מבוסס על חיל האוויר הישראלי - אם אני לא טועה בהוצאה של Jane's Combat Simulations ובפיתוח של PIXEL הישראלית. המשחק הזה היה פצצה עם מנוע גרפי די טוב לתקופה (1998 אם אני זוכר), ועכשיו ככה לפני הצבא, ממש בא לי לשחק בו שוב, בשביל המוטיבציה (יש לי אפילו ג'וייסטיק). הבעיה היא שמשום מה המשחק לא רוצה לעבוד על XP. הוא פשוט לא עובד :'( הפעם האחרונה שאני זוכר אותו פועל הייתה על חלונות 98 או ME אם אני זוכר נכון, ואני ממש ממש אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא דרך להפעיל את המשחק ב-XP. אם צריך עוד פרטים , בתגובות. סליחה על החפרנות, אני ממש ממש מתלהב מהמשחק. הרבה ה…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם ומתי הכותר הנ"ל יצא למחשב האישי יש למישהו מושג בערך? ( כי אני יודע שיש על זה שמועות אבל אני לא ממש בטוח )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק NBA 2K9 של RELODED , ויש לו ממש הרבה בעיות : 1. ראשית כל , ברגע שנגמר מחצית או רבע , אין לנו אפשרות לעבור לרבע השני , משמיעים את המוזיקה הזאת , מראים רקדניות , ואין שום כפתור שמעביר אותנו למחצית השנייה , למרות כל ניסיונתיי , לשחק עם הכפתורים ( כל אפשרות ניסיתי , לכל אות במקלדת היה תפקיד , ולמרות שהקשתי על כל המקשים במקלדת אף אחד לא העביר אותי למחצית השנייה ) 2. ברגע שאני רוצה לצאת לדוגמא ממשחק ( מחצית של משחק... תקראו את הסעיף הקודם ) אני לוחץ על exit והוא פשוט נתקע , לא יוצא לי לתפריט , לא יוצא ל-windows פשוט נתקע , רק על ידי alt+shift+delete אני עושה לו סיום משימה והוא יוצא מהמשחק , מה זה אמור להביע ? פאק במשחק ? בפריצה ? 3. כל פעם שאני מעלה את המשחק , ה…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התמונה נתקעת, ומתעוותת במסך, ותוך כמה שניות נשמע רעש מוזר של תקיעת המשחק, והמחשב מרסט את עצמו. הבעיה מופיעה במשחקים Crysis ו GTA San Andreas. ב Crysis זה קורה עוד לפני שאני מתחיל לשחק, וב GTA לוקח כמה דקות של משחק בדר"כ. מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן.. אני לא יודע האם זה הפורום המתאים, אבל אשמח אם תוכלו להעביר את הדיון לפורום הנדרש. קניתי GamePad רוטט ל-PC (כמו של PS2). התקנתי את הדרייבר.. בהגדרות של הדרייבר יש לי את האופציה לבדיקה של הרטט.. והכל מקונפג מצויין. וגם במשחקים עצמם (DMC4 נגיד), יש את האופציה של הרטט.. סימנתי אותה כ-ON. אבל בכל אופן, אין לי שום רטט ב-GamePad. איך למעשה אני כן יכול להפעיל את מצב הרטט במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה(אם זה אפשרי) אפשר לשחק משחקים של Mega Drive במחשב? היה לי קונסולה עוד לפני זה אבל אני לא זוכר את השם הכונה שלי לאתר שאפשר לשחק את המשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי דוד שלי בא שבוע הבא מארה"ב ויש לו את המשחק הנ"ל, ראיתי תמונות שלו, ראיתי ביקורות אבל רציתי לדעת האם המשחק הזה מעניין ממש? הוא מזכיר לי קצת את ה THE NOMAD SOUL למי שזוכר, משחק ישן שאהבתי מאוד... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת אחד נגד השני לא מוצאים את ההגדרות אני צריך עזרה איך לשחק ברשת.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש את המשימה 15-04 שאני צריך ללכת למישהו לשים לו פצצה מתחת לאוטו אבל כל הזמן שאני מגיע האיש יורה עליי ואם אני הורג אותו ישר או שמישהו מגיע והורג אותי עם שוט גאן או שרשום שסרגיו ברח מה אני אמור לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעל לדרישות של המשחק ושאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה עד שאני נכנס למסלול כלשהו ואז אני לא רואה את הרוכב רק את הטרקטורון ואת שאר הטרקטורונים אני רואה בצבע חום כזה בלי צבע בכלל אני גם לא רואה את הרוכבים שעליהם מה יכולה להיות הבעיה ??????? תודהה!!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן. יש אנשים המשחקים בשרתים הרישמיים של L2? אם כן, אנא ציינו ניק ושרת. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-