עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by avielq5w,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצות למשחקי CO-OP , משהו בסגנון של L4D למי שמכיר... לא מחייב זומבים ושטיות כאלה... זה המפרט (זרקו שמות של משחקים, אני אבדוק כבר אם זה יעבוד): amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי, חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות למחוק לגמרי את הפרופיל ב COD MW2 ולהתחיל אחד חדש כאילו ממש עכשיו קנו את המשחק, יש אפשרות כזו ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. התמכרתם למשחקי Dark Souls חסרי הרחמים? יש סיכוי גדול שתאהבו גם את Nioh, שינחת ב-Steam במהלך החודש הבא לכתבה

4. Started by IME3,

לא נראה לי יפתח שרשור למשחק הזה התחלתי לשחק בו אז נרשום עליו קצת ונעלה תמונות כי עושה רושם שהוא די נחמד קודם כול המשחק סימולטור טהור שמנסה לשקף מציאות כמה שיותר לדוגמא במרחקים והזמן שאתה עובר במשחק יש לך מפה גדולה של כל אירופה או העולם לא זוכר צריך להתסכל שוב ואתה יכול לסמן נקודות ולתכנן לך מסלול והנסיעה עצמה נעשת בזמן אמת ויכולה לקחת שעות אבל יש כפתור האצת זמן שהולך מ X1 עד X6000 ומעלה ככה שאפשר להאיץ עניינים ולראות בזמן אמת את ההתקדמות בין במפה או ממבט של הצוללת בכל זמן נתון אפשר לשחק דרך המסך של המפה ולתת WAYPOINTS בזמן אמת שהצוללת בתנועה או שאפשר להחליף למבט דרך העיניים של הקפטן על הצוללות ולהסתכל ולשחק משם אפשרי ללכת עם הקפטן בכל רחבי הצוללות איך שמת…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. העדכון בעל המספר המחייב 6.66 הופך את כל התכנים המוספים לחינמיים לחלוטין - ותהיה לכם הזדמנות לבחון אותם ללא עלות בסוף השבוע הקרוב, גם אם לא רכשתם את הכותר מעולם לכתבה

6. Started by IIIways,

אני משחק ב-2 כל יום כל היום... מתי ייצא שלוש?!?! ;D

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. ובכן, המשחק מאוד מאכזב מהבחינה הטכנית, איך לא? ציפינו ליותר, הם אפילו דחו אותו, במה זה עזר? ובכן, זה עזר. במקום לא לשחק בכלל, אנו יכולים לשחק ולהנות מהמשחק במשך 20 דקות שלמות, תאמינו או לא, עד שהמשחק קורס. אז צריך להכנס שוב למשחק, עוד פעם לשחק ולהנות במשך 20 דקות, עד שהוא קורס שוב ושוב ושוב. נפילות FPS, פריז שקורה המון ואיך לא? הקריסות המעצבנות. יש אפילו תאמינו או לא, Season pass במחיר של 39.99 דולר. איך אפשר שלא לרצות לקנות את זה? אותי הם קנו. מזמין בזה הרגע את הSeason pass, כי זה כדאי. *הפוסט נכתב בציניות, למי שלא הבין. לא, אני לא מתכוון לקנות את הSeason Pass בשום פנים ואופן, מקווה שגם אתם לא. אך זו כבר החלטה שלכם*.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by rweins,

שלום! אני צריל מדריך למשחק NBA LIVE 2003. אני לא מצליח לעשות שם דברים כמו: האליופ או הטבעות נחמדות. אני לא צריך צ'יטים אלה טיפים.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by king_mike,

באגים בGTA. האומנם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KingYes,

אני שעה משתגע פה.. מה עושים? על מה ללחוץ? איך משחקים בקיצור? אין איזה "אימונים" שמסבירים איך לעשות הכל? יש לי גיימפאד.. כמובן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שאלות לגבי המולטי- 1) בקמפיין בלחיצה על Q הייתי יכול לראות את כל האויבים שמולי. במולטי זה לא עובד. מדוע? 2)איך לעזאזל משיגים עוד תחמושת כשנגמר 3)מה המשמעות של לעבוד עם הצוות שלי? אני רץ במפה הורג את מי שאני יכול לכובש כמה שיותר או שאני צריך להצמד לחברי החוליה? 4)יש סרברים מיוחדים למתחילים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DS,

המשחק Bad Day LA של אמריקן מקגיי יצא לשיכפול כבר אתמול ויגיע למדפים ב 1 לספטמבר. מי שלא יודע המשחק מספר את סיפורו של אנתוני וויליאמס הומלס ברחובות LA כשגל אסונות שוטף את העיר. כשאני מדבר על אסונות זה מתאונת רכבת קטנה ועד צונאמי. בינהם תוכלו לראות בשלבים חוץ מהרכבת והצונאמי: מטאורים,רעידת אדמה,דליפה של גז מסוכן ועוד... הדמו שהשתחרר לפני כמה שבועות הראה לנו שלב אחד מתוך המשחק והוא יהייה המשחק המצחיק ביותר לשנת 2006. המשחק יוצא ל: PC-מחשב אישי, XBOX בלבד! כרגע אין פרטים על גירסאות לקונסולות הדור הבא, קונסולות ניידות או ה PS2 http://www.gamespot.com/pc/action/baddayla/screenindex.html - תמונות מהמשחק

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by redti,

אהלן.. רציתי לדעת אם מישהו פה בפורום הצליח לשחק generals או הראשון או zero hour עם חבר דרך הdirect ip ושיש לו או לחבר שלו רשת שלא מבוססת על חייגן

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mor873,

קנתי את המשחק דרך סטים , בכניסה למשחק מבקשמ רישוםמ לאתר Ubisoft השרת שלהם נפל\ בשידרוג ולא ניתן להפעיל את המשחק , דבר כזה עוד לא קרה לי שהיא אפשר לשחק במשחק שרכשתי כדין בגלל אתר שנפל .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mc_elad,

מערכת הפעלה: 64 VISTA מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz‏, ‎3399 Mhz‏, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים כ.מסך ATI Radeon HD 4870 X2 דרייבר 8.12 זיכרון 4 GB משחק מקורי!, אחרי שהכנסתי ת'קוד רשום לי :התחברתה בהצלחה(משהו בסיגנון רק באנגלית) ואחרי שאני לוחץ על NEXT רשום לי שהוינדוס מזהה תקלה..והמשחק אפילו לא עולה...נפתח לי חלון שרשום שיש תקלה(אין פירוט שמסביר ) ויש לי אופציה ללחוץ על "סגירת תוכנית" עזרה דחוף !! מישהו יודע למה זה לא עובד לי..... :s07: :'( :'( [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. משחק הפעולה הפוסט אפוקליפטי החדש הושק, ולשמחתנו נראה כי רוב המבקרים והשחקנים מסכימים שיש כאן חוויה נהדרת שעושה כבוד למותג, גם אם היא איננה מושלמת לכתבה: http://hwzone.co.il/עומד-בהצלחה-ברף-הגבוה-הביקורות-של-fallout-4-כב/

17. גדלתי על המשחק הזה ורק עכשיו גיליתי את השם המלא שלו.. יש דרך לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mosheva,

שלום!!! לא הצלחתי למצוא קטגוריה אחרת שבה אני יכול לשאול את השאלה אז חשבתי שחומרה וציוד הקפי יתאם... יש לי פליסטישן 1 וקיבלתי מעיין מחבר שמחברים בכניסה האחורית שלו וכשמפעילים את הפליסטיישן יש מעיין מסך שבו כתוב start game, games codes וכו'... רציתי לדעת האם המחבר הזה הוא גם הצי'פ שקורא משחקים צרובים... תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LaMotta,

יש לי כבר רשימה חלקית, שכוללת את סאגת הwastelands, הלא היא wastelands+fallout1&2, פליינסקייפ (אני יותר אוהב את פולאאוט, אבל רק בקצת. פליינסקייפ הוא בהחלט מהמשחקים המדהימים שהיתה לי הזכות לסיים), מורווינד (סוף סוף אני אוכל לסיים כמכשף, וגם לשחק בטריביונל ובלאדמון), ואולי הגות'יקים(עוד לא שיחקתי). אכן, אין באלדורס גייט ברשימה. אני אמנם מעריץ ענק, אבל אני חושב שכבר טחנתי את כל הסדרה, מכל כיוון אפשרי... אז אני מחפש המלצות למשחקי תפקידים נוספים מהסוג הזה - עמוקים, חכמים, ארוכים, מסובכים, ומספקים - כלומר לא דיאבלו ודאנג'ן סיג'. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בעית רזולציה במשחק Crysis. הרזולציה 1650X1050 לא מופיעה לי משום מה, יש פתרון לבעיה? '>http://jpg.co.il/view/4f98368a5912d.bmp/"] תודה ...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא מדריך ל world builder של cnc 3? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by omri_ro,

שכל הצ'יטים והטריינרים של RA2 לא עובדים בגלל שאני עובד עם XP, ואם כן, אז יש פתרון כלשהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בע''ה, שלום חבר'ה, האם יש דרך לדעת איך יעבוד משחק על מערכת מחשב מסוימת מלבד דרישות מערכת של המשחק? מדובר במשחק FALCON 4 AF ובמשחק FALCON OF המשחק הנ''ל כוללים תוספות ופאצ'ים למשחק FALCON 4 המקורי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1680X1050 ובמפרט הבא: 1. intel i3 550 2. GIGABYTE H55M-D2H 3.DDR3 1333Mhz 2GB Kingston כרטיס המסך הוא המובנה של המעבד. אז......איך יעבוד המשחק? תודה וחג פורים שמח ;D

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gameri,

קשה להסביר אבל התוכנה של ROCKDSTAR GTA V אומר שיש עדכון גירסה חדשה ושאני צריך לעדכן ואז אני לוחץ START ואז מוריד אבל אז שאני בא להכנס או אומר שז פתוח או משהו כזה וזה ניסגר לא יודע מה לעשות יכוול להיות שיש תוכנה חדשה שמקשרת אותי עם ROCKSDSTAR אבל איך אני מוריד אותה בקיצר מסובך

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by YakovEQW,

שלום לכולם, הורדתי טורנט למשחק MK11 premium edition (קובץ RAR ששוקל 70GB משום מה כשברשת כתוב המשחק שוקל 35 גיגה), לאחר החילוץ אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי חשבון ה STEAM שלי ולא משנה איך אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי שוב ושוב עמוד רכישת המשחק דרך STEAM. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתוח את המשחק ה*נחמד* הזה?? אולי אני צריך להוריד גם Crack או לבצע פעולה כזו או אחרת? רב תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים