עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by CrazyGamer,

שלום אני מתלבטת עם לקנות את המשחק ROME TOTAL WAR ...האם זה משחק יפה? מעניין.? והכי חשוב כמה זמן אפשר לשחק בו בלי שיתחיל לשעמם? ועוד משהו אחד..אפשר המלצות למשחקי אסטרטגיה יפים ,אבל שיהיו חדשים לא הנוסטלגיים...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הכירו את Godfall מבית המפתחת האמריקאית Gearbox Software, שמצהיר על עצמו בתור הכותר הראשון המפותח רשמית עבור מערכת ה-PlayStation 5 - וגם עבור מחשבים אישיים עם בלעדיות ל-Epic Store לכתבה

3. Started by Armageddon1,

יש למישהו פריצה למשחק: Heroes III Armageddon's Blade בגרסה 2.1 תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חנות המשחקים המקוונת של המפיצה הגדולה מציעה מחירי מבצע קורצים על כותרים טריים כמו FIFA 16 ו-Star Wars Battlefront אחרי שהחליטו לפנק אותנו עם Need for Speed Most Wanted חינם אין כסף, ב-EA החליטו להרחיב את מצב הרוח הנדיב שלהם גם לכותרים עדכניים יותר – עם מספר ימי מבצעים על משחקים בולטים מההיצע שלהם בשנתיים האחרונות. את מיזם המבצעים מובילים כותר הכדורגל FIFA 16 ומשחק הפעולה Star Wars Battlefront, אשר הושקו שניהם רק לפני כמה חודשים ומוצעים כבר עתה בחנות ה-Origin במחירים של 24 יורו ו-30 יורו בהתאמה. שימו לב כי שימוש בשירות VPN עשוי לאפשר לכם לקבל מחיר טוב עוד יותר עבור הצמד הזה – בדולרים אמריקאים או במטבע בעל ערך חליפין זול עוד יותר. ב-EA ממשיכים להרגיש נד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התקנתי שוב את המשחק,ואין לי כח לעשות את הכל מההתחלה. אני מבקש שמירה מתקדמת שיש בה גישה לכל שדות התעופה והרבה כלי נשק :2gunsfiring: :2gunsfiring:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי את המשחק לPC, הגדרתי ברזולוציה 1280 1024 (יש לי מסך שהוא 5:4) אבל הוא עדיין פועל ב16:9(יש פסים בצדדים) אפשר איכשהו לסדר את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם GTX 1080 Ti ומסך Acer Predator XB32

8. Started by benor,

זה משחק חדש של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/games/impossiblecreatures/ מישהו יודע מה זה המשחק הזה? ומה הם דרישות המערכת שלו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ובכן, המשחק מאוד מאכזב מהבחינה הטכנית, איך לא? ציפינו ליותר, הם אפילו דחו אותו, במה זה עזר? ובכן, זה עזר. במקום לא לשחק בכלל, אנו יכולים לשחק ולהנות מהמשחק במשך 20 דקות שלמות, תאמינו או לא, עד שהמשחק קורס. אז צריך להכנס שוב למשחק, עוד פעם לשחק ולהנות במשך 20 דקות, עד שהוא קורס שוב ושוב ושוב. נפילות FPS, פריז שקורה המון ואיך לא? הקריסות המעצבנות. יש אפילו תאמינו או לא, Season pass במחיר של 39.99 דולר. איך אפשר שלא לרצות לקנות את זה? אותי הם קנו. מזמין בזה הרגע את הSeason pass, כי זה כדאי. *הפוסט נכתב בציניות, למי שלא הבין. לא, אני לא מתכוון לקנות את הSeason Pass בשום פנים ואופן, מקווה שגם אתם לא. אך זו כבר החלטה שלכם*.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן אנשים, אני רוצה לקנות (כן כן, הגעתי לימים שאני רוצה לקנות) את המשחק UT2004 ואולי גם BF2. אני אשמח אם תוכלו להביא לי אתרים זולים של משחקי מחשב מהארץ ומחו"ל (כאלה שיעשו משלוחים לארץ). תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עשיתי את כל המשימות של המשחק, אחר כך קניתי את כל המקומות שיש (מאליבו, מוניות, חנות מכוניות, גלידה, סירות, ובית קולנוע) אני מקבל מרוב מהקמות כסף (חלקם סתם לעשיית כסף אז אין את השרות כמו המכוניות, גלידה והסירות) סיימתי את כל המשימות כולל הזאת שבאה אחרי המאליבו של פיל עם כל הנשקים ועכשיו אני לא מקבל שום טלפון ושום משימה. איך אני יודע שסימתי? אני אמור לקבל את האפצ'י לא? אבל אין אותו בעיר הראשונה ליד הבית מלון. מה אני עושה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by guylederer0,

https://www.youtube.com/watch?v=ELg8tqeJKH8&feature=youtu.be אשמח ללייקים ותגובות! שיהיה לכם סופ"ש מהנה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה פעם מאוד אהבתי לשחק במשחקים 2003-2011 היום זה קצת יותר מורכב, ואוהב תפשוט כמו למשל wolfenstein או resident evil יש לכם המלצות? אני בינתיים ממתין לינואר, סתם חבל לי שהמערכת לא מנוצלת יותר....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אולי יש תוכנות או משהו שאני צריך להוריד או זיכרון או משהו אחר? יש לי מחשב פנטיום 3 733 מגהרצ' 64 זיכרון פנימי כרטיס מסך וודו 3000 האם אני צריך לקנות או להוסיף משהו חדש?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by the king2006,

המשחק כבר יצאא???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Alexkmr,

יש איזה מבצע חדש בHON על רכישת GOLD. ולא הבנתי מה הולך שם. אשמח לעזרה. http://heroesofnewerth.com/100_hero.php

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bad boy,

בבקשה למי שיש קודים לCZ בבקשה תנו לי באיי סי 335696216

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maverick,

מחפש המלצה למשחק שש בש טוב (וחינמי כמובן) שאפשר לשחק מול מחשב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Lafush,

כולם להצביע לCOD:GHOST!!! http://iesa.org.il/about/%D7%A1%D7%A7%D7%A8-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94 http://iesa.org.il/news/189

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by liav12,

כי אין לי מושג אני מפעיל את המשחק, הוא עולה ונכנס למשחק פתאום יוצא ממנו ואומר לי שקרתה תקלה לא יודע ואז יוצא לי מהמשחק...מישהו יודע מה זה?? או אם הכרטיס שלי נתמך בכלל? ואם הוא לא אז אפשר איך שהוא להפעיל את זה כי אני מת לשחק במשחקק בתודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לא האבתי לישמוע על שלט פשוט יותר שנינטנדו התחילה לדבר על זה (לפני המצגת) וב360 זה ניראה רעיון מטומטם כי הוא כבר מספיק זמן בשוק ולשנות שליטה באופן משמעותי יבלבל תשוק אומנם סוני הצליחה בזה אם הPS1 אבל זה דפק לקוחות ישנים שבחלק מהמישחקים היו חיבים דול שוק אני גם מאוד מקווה שהם לא יחכו תנונצקו מספיק סוני עשו חצי חיכוי עריכה- http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=97906

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 7 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה http://pod.icast.co.il/d2d668a5-554c-4ed6-b732-19344440cca9.icast.mp3 אהלן חבר’ה! השבוע יבש לנו מבחינת משחקים וסיקורים, אז פיצינו על כך בחדשות מעניינות והמון שאלות מאזינים. סיקרנו בקצרה את הדמו של Motorstorm: Apocalypse, מספר משחקים שווים לאייפון: Jump O’Clock, Predators, Flight Deck: Freedom. הבאנו חדשות חמות (מכירות קינקט מרקיעות שחקים, סטודיואים חדשים ל ,Insomniac שירות הלקוחות של סוני זמין עכשיו בטוויטר ועוד…) לראשונה בעונה השנייה – סיקור מוקלט מהמאזין אבי למשחק Bloodlines Champions המון שאלות מאזיני מהאתר שלנו, דף הפייסבוק ומשלל הפורומים השונים בהם אנו מתפרסמ…

23. Started by gman_il,

הי. הנה שאלה שפירסמתי באחד הפורומים אבל לא קיבלתי תשובה , אולי מישהו יוכל לעזור לי עם זה? Hi guys. i've encountred these issues , maybe someone can led a light on this... 1. I've noticed that the road has far too many reflections. it's very hard to determine where the road begins and where it ends. any chance that's a details issue that can be set inside the game. i mean that insteed the road you see reflections for the landscape and it's very confusing... 2. i'm playing using the keyboard and for some reason the controls allways steer right. what i mean is that if i press forward without any other movement keys the car will always go right. if it's any help i had the sam…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Gal Gambash,

ערוץ חדש Send Youre Frags To My Email = vintorxca@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nokobik,

יש תוכנה מעולה בשם PES4LAUNCHER, אפשר להכנס לחדרים ולמצוא שחקנים חסרים שם שחקנים מישראל יאללה בואו http://www.pes4launcher.co.uk/download.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.