עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Devian_Game,

Enjoy my latest montage of hits and game play with the tank , public and competitive

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. לא יודע אם אנשים יודעים את זה (אני עד לפני זמן מה לא ידעתי) אבל למצב המשחק של הזומבים בסדרת משחקי COD יש ממש סיפור עלילתי מלא (ודי עמוק ומסובך). לכל אלה שמשחקים בזומבים עוד מימי COD WAW דרך BO1 עד BO2 וגם לאלה שסתם מתעניינים בסיפור עצמו, מצאתי סרטון ביוטיוב שמספר בצורה מאוד מלאה ומעמיקה על העלילה מאחורי מצב המשחק הזה. הסרטון די ארוך (4 שעות) אבל כולל הכל מהכל לגבי הדמויות, המפות, הסיפורים, קטעי וידאו ו"ביצי פסחא" שהמפתחים שמו בהמון מפות (חלקם די הזויים ודי קשים להשיג באופן עצמאי). https://www.youtube.com/watch?v=KfLOdYcZOQ0 תהנו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 7 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה http://pod.icast.co.il/d2d668a5-554c-4ed6-b732-19344440cca9.icast.mp3 אהלן חבר’ה! השבוע יבש לנו מבחינת משחקים וסיקורים, אז פיצינו על כך בחדשות מעניינות והמון שאלות מאזינים. סיקרנו בקצרה את הדמו של Motorstorm: Apocalypse, מספר משחקים שווים לאייפון: Jump O’Clock, Predators, Flight Deck: Freedom. הבאנו חדשות חמות (מכירות קינקט מרקיעות שחקים, סטודיואים חדשים ל ,Insomniac שירות הלקוחות של סוני זמין עכשיו בטוויטר ועוד…) לראשונה בעונה השנייה – סיקור מוקלט מהמאזין אבי למשחק Bloodlines Champions המון שאלות מאזיני מהאתר שלנו, דף הפייסבוק ומשלל הפורומים השונים בהם אנו מתפרסמ…

4. עד עכשיו יצאו כל המשחקים של EA-SPORTS (אלו שמחדשים כל שנה), אבל למה לא יצא NBA LIVE 2002??? חוץ מזה לפלייסטיישן הוא כבר יצא מזמן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי קניתי משחק מקורי ויש לי בעיה עם ההתחברות און ליין מדובר על משחק nbak15 לPC האם מישו נתקל בבעיה דומה ויודע את הפתרון עקב כך לא מופיע לי הלוקרר רום ואני לא יכול להכניס את הקוד של הבונוס וגם לא לשחק און ליין אמשח לעזרה והמון תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eladbu,

אני משחק כרגע באפיסוד 1 ורציתי לדעת כאשר מגיעים לשלב שנקרא urban flight ישנה בריכה גדולה של מים שבצידה דלת ובצד השני שלטר כאשר מורידים את השלטר הדלת נפתח ומחשמלת את המים! אבל לא הצלחתי לעבור לכוון הדלת? מישהו יודע איך???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כל פעם אני מנסה להתקין וברגע שהוא מסיים לאתחל את ההתקנה הוא יוצא ממנה לא משנה מה עשיתי הוא לא מצליח להתקין.. וניסיתי אפילו את הדמו זה קורה מיד אחרי שהוא מתחיל להתקין את הדרייבר של AGEIA.. תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Galit17,

המשחק קיבל ציון נמוך אבל הוא מעולה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא סימולטורי טיסה אך אין לי מספיק ניסיון בתחום על מנת להחליט על קנייה בתחום זה כי הבנתי גם כי משחקים מסוג זה שונים משמעותית ממשחקי ARCADE אליהם הייתי רגיל, ולכן יש לי צורך במשחק סימולטור טיסה בגרסאת דמו על מנת שאוכל להרגיש קצת את אופי הז'אנר המדובר. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי להורדות הרלוונטיות. תודה מראש, מאג'י.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kenny,

היי אנשים , לפני 3-4 חודשים קניתי את BF2 , שיחקתי קצת , מאז הפסקתי. היום התקנתי אותו שוב , התקנתי את ה 1.3. אלו הנתונים של המחשב שלי : Amd 3500 \ 512X2 \ X850 XT |\ MSI k8n platinium בכל מקרה , אני משחק על הגדרות של 1024\768 רוב הדברים שם נעים בין medium ו high את ה dynamic shadow הורדתי לגמרי. מה שמוזר לי , המשחק כאילו עובד חלק לרגעים מסויימים. אבל מידי פעם יש כמו תקיעה של חצי שניה כזה... כל כמה שניות יש את התקיעה הזאת , שמים לב לזה במיוחד אם מסתכלים על הריצפה תוך כדי ריצה , אז לפעמים רואים שממש לרגע קטן אחד יש את התקיעה הזאת , וזה קורה כל הזמן. הכרטיס מסך מגיע ל 70-75 מעלות , ועובד עם הדרייברים הכי חדשים. יש לכם רעיונות איפה הבעיה? דרכים לשיפור? זה ממש ממש מרגיז לשחק …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חברים כשאני נכנס למשחק, השעון רץץץץץץץץץץץץץץ יש לי ספיד האק אני רץ בטיל נתקע רץ בטיל נתקע וזה לא צ'יטים אני לא ידוע מה לעשות ואם נגיד אני פותח שרת שאני עושה .. השעון רץ פי 3 יותר מהר מה לעזאזל הולך פה ? עזרה !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LaMotta,

יש לי כבר רשימה חלקית, שכוללת את סאגת הwastelands, הלא היא wastelands+fallout1&2, פליינסקייפ (אני יותר אוהב את פולאאוט, אבל רק בקצת. פליינסקייפ הוא בהחלט מהמשחקים המדהימים שהיתה לי הזכות לסיים), מורווינד (סוף סוף אני אוכל לסיים כמכשף, וגם לשחק בטריביונל ובלאדמון), ואולי הגות'יקים(עוד לא שיחקתי). אכן, אין באלדורס גייט ברשימה. אני אמנם מעריץ ענק, אבל אני חושב שכבר טחנתי את כל הסדרה, מכל כיוון אפשרי... אז אני מחפש המלצות למשחקי תפקידים נוספים מהסוג הזה - עמוקים, חכמים, ארוכים, מסובכים, ומספקים - כלומר לא דיאבלו ודאנג'ן סיג'. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Chevy,

http://www.gamespydaily.com/news/screenshots.asp?id=3185 8)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by blabla2002,

הכותר אומרת הכל ועדיף שרתים אם שחקנים ישראלים ופינגים נמוכים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Lafush,

כולם להצביע לCOD:GHOST!!! http://iesa.org.il/about/%D7%A1%D7%A7%D7%A8-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94 http://iesa.org.il/news/189

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nadav1379,

יש לי 2 בעיות אם Counter-Strike הראשונה אם 1.5 יש לי בעיה אם המשחק Counter-Strike מתי שאני רוצה לשחק אז אני משחק על מעל 200 פינג ואני לא יודע למה זה אין לי תוכנות פתוחות וזה לא בעיה של הספק כי מתי שאני מוריד משהו אני מוריד על 100 זה בעיה רק במשחק. אמרו לי להיכנס ל"control panel" "sound and audio devices" "audio" "advnaced" ולהזיז שם את החץ ל "none" אבל שאני עושה את זה אני שומע שניה וחצי אחרי הזמן את היריות אבל הפינג כמו שצריך ואני לא יכול לשחק שאני לא שומע טוב הספק שלי זה ברק 013 השניה אם CS CZ הבעיה שלי שאני לא מצליח להתקין את המשחק אני הורדתי את המשחק מאימיול ושאני מתקין את הדיסק הראשון זה בסדר ושהוא גומר להתקין אותו הוא אומר לי שהוא לא מצליח למצאו את הדיסק השני זה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני אסביר לכם על אתר, שבעזרתו תוכלו להרוויח כסף ולאחר מכן להעביר אותו לחשבון PayPal . אוקי, דבר ראשון, כנסו לאתר : https://www.paypal.com/ תרשמו עם אימייל אמיתי, כאשר תגיעו לעמוד בו אתם מתבקשים להכניס כרטיס אשראי תלחצו Cancel . אל תדאגו אתם לא משלמים אפילו אגורה. דבר שני , כנסו לקישור הבא : http://adbux.org/?r=qwerqwer עכשיו לחצו על Register ולאחר מכן תרשמו, בחרו אימייל אמיתי. איפה שכתוב : Referrer (if any) תרשמו : qwerqwer בהרשמה תכתבו את אותה כתובת דואר כמו באתר הראשון - PayPAL. לאחר שנרשמתם תחכו בערך 15 דקות ותכנסו למייל, שם תראו קוד אישור. זהו, עכשיו כל 24 שעות, באתר Adbux , תוכלו ללחוץ על פרסומות ( ע''י לחיצה Surf Ads ובפרסומת יהיה טיימר של 30 שניות תחכו ואז תחכו ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן..רציתי לדעת על איזה דברים אני יכול לוותר בגרפיקה של HITMAN ABSOLUTION ואת איזה דברים כדי לי להעלות בשביל שהמשחק יראה הכי טוב יש לי מחשב יחסית סבבה i5 עם ATI RADEON 6850 ו 4GB RAM DDR 3 נראה לי מה ששם אותי בבעיה זה הRAM אבל לא משנה רציתי לפי התמונות שתגידו לי מה פחות חשוב בשביל שהמשחק ירוץ מהר ויפה ומה יותר חשוב ..כרגע עם מה שאתם רואים בתמונות זה רץ לי על 45-55 FPS בערך..יכול להגיע גם ל60 באיזורים מסוימים אבל גם לרדת מ40 מדי פעם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. למי שעוד לא יצא להכיר, Nexuiz פותח במקור בתור משחק חינמי למשתמשי לינוקס. הוא כלל לא מעט אלמנטים וצורת משחק אשר מזכירה רבות את unreal tournament 2004 האגדי. אקשן מהיר חסר מעצורים בזירות מתקדמות ובנשקים עתידניים עכשיו, Nexuiz עושה צעד (גדול) קדימה ובאמצעות מנוע ה-CryEngine 3 החדש משיקה משחק חדש בעל אופן הדומה מאוד ל-UT2004. כרגע עוד אין הרבה פרטים אך הם יתחילו לדלוף בקרוב. הטריילר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אולי מישהו שיש לו את המשחק אוריגינל אבל כבר לא משחק בו יותר יוכל להביא לי את הסידי קיי שאני אוכל לשחק ברשת ? אין לי פשוט כסף לקנות את המשחק הזה וממש בא לי לשחק באינטרנט. אם למישהו יש אז שישלח לי בבקשה לפרטי. תודה ענקית מראש !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by masterb,

א. אין לי בעיה מבחינת דרישות מינימום, ב. המשחק עולה ( התפרטים )הכל טוב ויפה, וכשאני בוחר new game ואת הרמה הקו של הטעינה מתחיל ופתאום אני חוזר לתפריט הראשי :'( :'( :'( plz hlp m8's

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by danielzy,

יש פה כמות מכובדת של חברה בוגרים שמשחקים, ויש לי במקרה שרת "רפאים" חסר שימוש... יש עניין לשרת כזה ?

23. Started by huber,

ישנו שלב באלפי הלילה בו צריך להציל את הדרואיד הרדום מהאורקים שכורתים עצים לקראתו (זה סופר את העצים שנכרתים ממאה ומטה). איך מגיעים אליו? הוא מוקף מים מכל הצדדים. שלחתי את הינשוף לחקור את כל המפה מסביבו ואני ממש לא מוצא דרך אליו. אז מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eriksexy,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The UnKnown,

תדפדפו ותראו איזה מדהים ! http://www.gamespot.com/pc/adventure/crystalkey2/screenindex.html מתי יוצא? מישהו שמע עליו משהו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים