עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אשמח להמלצות על משחקים כמו NFS וכו.. תודה רבה!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Chevy,

http://www.gamespydaily.com/news/screenshots.asp?id=3185 8)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DORAZABI,

אני שם לב שאם אני מסיים משימה ויוצא מהמשחק וחוזר אליו אחריו כמה זמן ועושה בתפריט "המשך" אז אני מקבל ישר את המשימה הבאה אבל כבר שהיא התחילה...למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. החל מה-26 ליולי אם תרצו לשחק ב-Counter Strike תהיו חייבים להשתמש בגירסה 1.6! אם אתם משתמשים בגירסה 1.5 ואין לכם חשבון Steam (המערכת של Valve) אז אכלתם אותה! :-X Valve החליטו לזרוק את רשת Won לפח, גירסה 1.5 רצה על שרתי Won ולכן עקב סגירתם היא תיעלם. גירסה 1.6 רצה על שרתי Steam! כמו כן Valve החליטו שכל אדם שברשותו Half-Life מקורי ולא פתח חשבון ב-Steam לא יוכל יותר לפתוח חשבון ע"י serial של Half-life המקורי (למעשה זה נכון כבר לחודש האחרון ואפילו קצת לפני - לכן הרבה אנשים לא יכלו לפתוח חשבון ב-Steam) ,אלא יהיה חייב לרכוש את half-Life2 או את Condition Zero ורק איתו יוכל לפתוח חשבון ב-steam(כל אלה שכבר יש להם חשבון עם Half-Life המקורי אז סבבה להם, עליהם אין השפעה ;D ) מי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by huber,

ישנו שלב באלפי הלילה בו צריך להציל את הדרואיד הרדום מהאורקים שכורתים עצים לקראתו (זה סופר את העצים שנכרתים ממאה ומטה). איך מגיעים אליו? הוא מוקף מים מכל הצדדים. שלחתי את הינשוף לחקור את כל המפה מסביבו ואני ממש לא מוצא דרך אליו. אז מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Krazy-Hawk,

שלום, רציתי שתמליצו לי על משחקי פעולה-יריות בסגנון של FAR CRY\SOLDIER OF FORTUNE

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הי קניתי משחק מקורי ויש לי בעיה עם ההתחברות און ליין מדובר על משחק nbak15 לPC האם מישו נתקל בבעיה דומה ויודע את הפתרון עקב כך לא מופיע לי הלוקרר רום ואני לא יכול להכניס את הקוד של הבונוס וגם לא לשחק און ליין אמשח לעזרה והמון תודה

8. וכללי הכל מטושטש ואיטי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Roeebaeloha,

היי רציתי לבדוק כמה הריגות אני צריך בשביל לשחרר את כוונת X3בשביל המגנום והיה כתוב veteran battlepack מה זה אומר? ואיך אני משיג את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש משחק פעולה (לא בסגנון cod כי המפה גדולהמדי) כמו שהיה בזמנו unreal לשחק ברשת 1על1.. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yoni_h,

התקנתי עכשיו את פיפא 14 ואני שם לב שהשחקנים הרבה יותר איטיים ומגיבים באיטיות מאשר בפיפא 13. זה ממש מציק, אי אפשר לשחק ככה! זו בעייה בהגדרות או שלכולם זה ככה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TheDiesel,

שלום קניתי את המשחק NIOH דרך החנות של STAEM וגיליתי שהמקשים מתאימים לשלט כמו של הקונסולות עכשיו מה אני צריך לעשות? לקנות שלט למחשב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 3pac,

הרבה זמן לא שיחקתי בGTA ברשת , עכשיו אני בה להפעיל זה נכנס אבל שאני לוחץ להכנס לסרבר זה לא עושה כלום , משהו שמע על בעיה כזאת ? ויכול לעזור בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by LazyBoy,

עד היום סגנון המשחקים האהוב עלי ביותר הוא קווסטים, סגנון שלצערי דעך כמעט לחלוטין בעשור האחרון. החלטתי לרכז בדיון הזה חידושים חינמיים לקלאסיקות הללו מתוך מטרה לחשוף שחקנים צעירים יותר לזאנר המעולה הזה. King's Quest King's Quest I: Quest for the Crown King's Quest II: Romancing the Throne King's Quest III: To Heir Is Human King's Quest IV: The Perils of Rosella - לפי הפורומים הפרוייקט עדיין בחיים למרות שהעמוד הראשי לא עודכן לאחרונה ניתן לרכוש את KQ4+KQ5+KQ6 (המקוריים) בפחות מ10$ בGOG Quest for Glory Quest for Glory II Leisure Suit Larry Larry Leisure Suit Larry Goes Looking For Love (In Several Wrong Places!) Space Quest Space Quest II: Vohaul's Revenge - לפי הפורומים הפרוי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

הנה לכם ביקורת על המשחק שיצא בקרוב "Global Conflict - Palestine" (עוד כמה שבועות כנראה) משחק RPG -שודר אתמול בחדשות http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=12373&CatID=250&CurrentCatID=331

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה קורה? אז הנה עוד גיימפליי הפעם של BO2 42-2 בTDM 6V6! מקווה שתיהנו ותודה לכל הצופים הלינק: http://youtu.be/lVgM81zaG4M

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האף טי פי מהיר מאוד ובעל קיבות גדולה מאוד של כמה ג'יגה אני מוכן שתעלו לשם משחקים, תוכנות, שירים לפי התיקיות שם ובסדר. אני מבקש להעלות רק קבצים מלאים. ניתן להעלות רק בתוכנת אף טי פי כמו windos cammander, flashfxp וכו'... אלו הפרטים <צונזר, אתה בכוח מתעלם מההודעות בראש הפורום?> שמח לעזור! צפיחית בדבש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לאחר שהכניסו את HIJACKED כמפה חוקית, שזו מפה קטנה, ולא מאוזנת, חשבתי על מפה מאוזנת וסימטרית, כך שגם בהתקפה וגם בהגנה המשחק נראה הוגן. הלא היא NUKE TOWN. האם אתם בעד הכנסת המפה הזו לMAP CYCLE של הגאטרים בקהילתנו, הרי שכיום אנו רואים כי כל מפה יכולה להכנס לרשימת המפות שלנו בגאטרים. לפי דעתי האישית, המפה מתאימה ביותר.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SilentBob,

כותר קרבות החלל החדש של Yager Development, הסטודיו שהביא לנו את יצירת המופת (או הפספוס הענק, תלוי את מי שואלים) Spec Ops: The Line, רוצה לשדרג את ז\'אנר המשחקים החינמיים לכתבה: http://hwzone.co.il/dreadnought-%d7%91%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9a-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%aa-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. משחק העולם הפתוח של Rockstar Games יוכל לפעול גם על מערכות מחשב בינוניות וסבירות - עם הרבה מאוד מקום פנוי בכונן האחסון לכתבה

21. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

זה היה לפני שלושה ימים אני חושב אבל בכל זאת צפייה מהנה לייק וסאב יתקבלו בברכה http://www.youtube.com/watch?v=CCnKm6zTKNo

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. משהו מאוד יפה: http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=54007

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. סוף השנה האזרחית ותקופת הדיווחים הפיננסיים כבר כאן - ואיתן בשורות על כך שנזדקק להמתין יותר מהצפוי עד להשקה של כמה וכמה משחקים מסקרנים ומבטיחים לכתבה

24. שלום לכולם, הינכם להיכנס ולבדוק ערוץ גיימינג ישראלי בשם IsraGames ממולא במשחקים מגוונים ותוכן מצחיק ומשעשע בכל הנוגע למשחקים. סדרות וסרטוני Let's Play, כל יום. בערוץ ישנן סדרות כמו Left4Dead2, Skyrim, Assassin's Creed, Mount&Blade ועוד הרבה! היכנסו לבדוק מה חדש www.Youtueb.com/IsraGamesChannel

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by CashMAn,

מישהו יודע מתי המשחק COMMAND & CONQUER 3 יוצא ?!?! למחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.