עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש איזה פאטץ שמסדר את זה משהו?

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by Posford,

שלום לכלולם. היום קבלתי את ה- PS2 שלי (הקטן). חברתי אותו לטלוייזיה אחת ורואים בסדר גמור צבעוני. חברתי לטלוייזיה שניה ששם הוא אמור לשבת רואים שחור-לבן, מה יכולה להיות הבעיה? כשאני נכנס למשחק (כל משחק) אני מקבל את ההודעה הבאה: No Memory Card (PS2) inserted in memory card slot 1. if you save game insert a momeory card (PS2) wish at least 2290KB of free space. Do you want to start? YES / NO הכרטיס זכרון מוכנס לסלוט הראשון כמובן. תודה לעוזרים. אשמח אם מישהו שמבין ב- PS2 יתמוך בי במסנג'ר\איסיקיו (מבטיח לא להציק). תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by avivlevy,

טוב פחתי תמשחק הוא שאלה אותי אם אני רוצה לשנות את ההגדרות אוטיומתית ועשיתי "לא"(כבד"כ אני אני עושה "כן) ועכשיו הוא עושה לי בעיה בקשה תעזרו לי !!!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by נגרי,

שלום, היה פעם משחק כזה... למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג אותו? תודה, אסף

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. לפני כמה שנים שיחקתי במחשב של דוד של יאת המשחק הזה היו כמה מפות (לא היה מגוון גדול של מכוניות ומפות בכלל שהמשחק ישן) והיית בוחר מכוניות קרב ונשקים בהתחלה ואז היית צריך לשרוד את הקרב בין המכוניות. אם מישהו מכיר סגנון משחק כזה לא משנה אם זה מה שאני מתכוון אליו או לא מוזמן לכתוב כאן

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by b-or,

כמובן שאני מתייחס לMW ניצחתי את זה עם הגאיירדו.. לא קיבלתי אותה ניצחתי את זה עם הקורבט.. קיבלתי אותה אני עכשיו נגד הרביעי וזה ממש מוזר האוטו הזה גרוע.. תוקעים לי מתחרים עם גולף שמנצחים אותי.. התייאשתי.. קניתי פורשה קררה טורבו S (105K) שיפרתי עד הסוף שאני יכול..(או כמעט הסוף - לא זוכר אם שיפרתי הילוכים..) והיא פחות טובה (בנתונים היבשים) מהקורבט... לא שמרתי.. היום קניתי גאיירדו (120K) שיפרתי ממש עד הסוף (כולל הילוכים) עדיין נתונים יבשים- פחות טובה מהקורבט וגם ניסיתי מרוצים.. אימפרזה ניצחה אותי.. שלא נדבר על זה שהתחרתה איתי גם מורציאלגו.. אני כמעט אובד עצות.. ואני לא רוצה לעזוב את המשחק.. אגב.. אני בלי צ'יטים בינתיים יש לכם טיפים או עצות? אני באמת רוצה לסיים את זה... תודה …

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by raw is eyal,

אהלן אנשים הודעה ראשונה שלי התקנתי את המשחק ג'י טי אי סאן אנדראס והמשחק עובד בצורה טובה עד שמגיע קטע שצריך לראות איזה סרטון קישור או לשמור משחק בבית של סי ג'יי המשחק נתקע לי ועושה ריסט למחשב מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מטפל בה מקווה שתוכלו לעזור לי בדחיפות בתודה מראש לכל העוזרים ובכלל

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  8. הוא נחשב עד היום לסימולטור הכי טוב, זה מתאים לגו'יסטיק של EAGLE TALON . תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי,היום סתם ניסיתי לשחק SP ב BF2 אבל כשטעינה של המפה מגיעה לסוף המישחק קורס לווינדוס בלי הודעת שגיאה בלי כלום,ניסיתי כמה מפות וכלום. המישחק מעודכן לגירסא האחרונה. תודה לכול עוזר!

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  10. שלום! אני משחק FAR CRY, ואני כבר בשלב אחד לפני האחרון, ולא היה לי בעיות עד עכשיו... ופתאום הגעתי לקטע שצריך לעבור את הנהר ואין לך בכלל כדורים, והמים בצבע סגול... בסדר, המשכתי, ואז הגעתי להר געש, שהלבה - מן הסתם - צריכה להיות כתומה-אדומה, אך היא באותו צבע של המים: דרך אגב הצבע הזה הוא גם לא כל כך צבע של מים... נראה לי יותר כמו שפיכה של רידינג לירקון המחשב שלי יחסית עומד בדרישות מינימום, ואני משחק על רזו' 1024X768 עם פרטים LOW, וזה עובד חלק... עשיתי עדכון למשחק (1.33) וזה עדכן בהצלחה עשיתי עדכון לכ. מסך המחשב שלי נקי מוירוסים ורוגלות איך מתקנים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by AVI.S.T,

אני בשלב ה9 חלק 2 וז אני בבית כלא ואני במקום אני לא יכול ללכת מצד אחד יש דלת ענקית שאי אפשר לפתוח ומצד שני יש דבר כזה (חשמל כזה) ואני לא יכול לעבור ניסתי לחזור אחורה אולי ואין כלום מעושים????? הנה תמונות: http://img483.imageshack.us/img483/685/d2prison0800000wr.jpg http://img77.imageshack.us/img77/5775/d2prison0800019gl.jpg

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by badmama,

היי חבר'ה, יש לי שאלה שממש מטרידה את ראשי בימים האחרונים. האם יתכן כי NFS MW החדש תומך גם ב HDR? האפקט שאתם יוצאים מהמנהרה זהה פחות או יותר לאפקט שאתם מטפסים במעלי המדרגות ב HL2:LOST COAST... בנוסף, יש עצמים שבוהקים באור השמש (בניינים, זכוכיות וכו'). בגרסת PS2 אגב שיצא לי גם לשחק בה, יש את האפקט ביציאה מהמנהרה, אבל הארת בניינים וגופים אחרים לא מתקיימת...

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

איך עוברים את השלב עם הזחילה ביער? כבר השתגעתי :jump1:

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

שלומות, אני בזמן האחרון סובל מלאגים בשעות הערב בלבד כאשר אני בוחר ומשחק בשרת של ארופה יש עוד חברים אם אותה בעיה ? (אנא רק מי שיש לו את דרישות המינימום של הכותרת)

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום קניתי את generals כולל ההרחבה ושאני מנסה ליצור חשבון זה מה שאני רואה http://img26.imageshack.us/img26/4065/generals2tv.jpg למה אני לא מצליח ליצור חשבון?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  16. אשנים מה קורה? בכל מקרה חברה שלי החליטה שבא לה לשחק בסימס אז היא הלכה וקנתה סימס, עכשיו המחשב שלה בבית הוא עלוב ככה שהמחשק אפילו לא עולה שם, אבל אצלי הכל אמור לעבוד יופי טופי... בכל מקרה אחרי שהתקנתי את המשחק, הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק הראשון, אני מכניס, ואז הוא מנסה להפעיל ונותן לי שגיעה, לא שגיאה של המחשק אלה שגיאה של הוינדואוס, החלון שגיאה כמו בתמונה למטה: אינני יודע מה לעשות כדי לתקן את השגיאה הזאת, אני ניסיתי להתקין מחדש, אך ללא תעולת... אשמח לתוגובות מועילות בנושא, אם זה לא קשור לפה אז אתם מוזמנים לנעול או להעביר לפורום הקשור, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Sp0ck,

אני יודע משחק ישן אבל בא לי.. שמעו הבעיה ככה...יש אותה גם לחבר שלי. תראו נגיד אני נכנס למשחק הכל רגיל וזה ואז נגיד אני משחק חצי שעה פתאום לא שומעים את הרעש של התחבורה של יריות וכל זה.. אבל את הרדיו כן שומעים=\ גם לחבר שלי זה קרה.. מה עושים? (ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר)

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by Jinjis Han,

אני מחפש סרבר מעניין (האתר של eternal sin לא עולה משום מה) לליין אייג' 2 ואני ממש לא יודע במה לבחור (מתוך gamesites200) או איך שלא קוראים לאתר הזה... בכל מקרה הכי חשוב שהסרבר יתוחזק טוב ושיהיה כמה שפחות לאג... הקהילה פחות חשובה אבל עם אפשר את הטוב משני העולמות אז גם טוב.

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  19. היי אנשים יש לי בבית 2 מחשבים ברשת הישן מבניהם הוא פנטיום 3 700 מגה-הרץ זיכרון 320 וכרטיס מסך Voodoo 3 300 16MB ואני מחפש משחקים ישנים שיעבדו יפה עליו וכמובן משחקי רשת לשחק מחשב נגד מחשב יש למישהו המלצות ?? (ביעקר מרוצי מכוניות\ספורט\פעולה) (ד"א יש לי כבר את Quake 3 \cs1.5 \sof\rtcw-et\turok2\gta2\revolt) והם עובדים מצויין ...אבל תמיד יש מקום לעוד.. תודה מראש..ומקווה להמלצות..כבר חיפשתי שנים ולא מצאתי עוד משחקים יפים

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by yotam360,

המשחקים האלה כבר מתחילים קצת לשעמם. אז איזה משחק שדומה לאחד מהם את מכירים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by taimor,

טוב אני מת לשחק במשחק SSX ON TOUR ואין לי PS2 =\ וחבל. בכל מיקרה שמעתי שיש אימולטורים לPS2, יש למישהו מושג על אימולטור טוב? + מדריך =] וזה לא מעניין אותי אם זה יהיה אפילו על גרפיקה של 2 FPS רק שיעבוד. תודה רבה מראש לעזורים =]

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

שמעו סוף סוף הצלחתי לשחק BF2 למרות שכבר שיחקתי כמה פעמיים אלב היה בעיות אז היום התחלתי לשחק בסרבר RANKED (אפילו סימנתי RANKED בserver browser!) אז שיקתי כמה שעות ובמהך המשחק קיבלתי איזה מדליה או badge אני לא בטוח. קיצר החלטתי שאני רוצה להספיק לשחק ולחצתי על הESC ואז disconnect ובדקתי את הBFHQ ואין שם כלום זה לא עידכן כלום! ועכשיו בדקתי גם באינטרנט (אני רוצה גם את הstats) וגם שם לא הופיע כלום! מישהו יודע למה זה קורה? ובקשר לשאלות אני לא יודע אם איזה KIT לשחק... תראו אני אוהב להיות בקבוצה ואני גם אוהב להיות MEDIC אבל לMEDIC אין כלום חוץ מרימונים ואם בא למשל טנק אני לא יכול לעשות כלום! בנסוף אני אוהב את הM16 שיש לSpec-Ops וגם יש להם מטענים וככה זה כמעט כל KIT אז…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by J0HNiE,

אני לא מבין איך או למה פשוט נכנסתי היום לשחק בפעם הראשונה ואז משום מה לקח לו די הרבה זמן עד שהוא הטעין את המסך הראשי (לא נכנסתי לסרבר אלא נכנסתי למשחק) ואז לחצתי עם העכבר איפשהו עוד מתי שהוא הטעין ואז זה נכנס כזה ואז ראיתי שיש עידכונים על הפא'ץ החדש ולחצתי על OPEN וזה נכמנס לאתר וראיתי ואז נכסנסתי שוב למשחק ואז אני נכנס לBFHQ ואני את הSTATS שלי הכל טוב ואז נכנסתי לשחק ואז אני רואה שהנשק השני של הMEDIC לא פתוח (והיה לו אותו פתוח) ואז אני רואה בצד כזה בזמן המשחק שהרמה שלי היא טוראי (איך שאתה מתחיל) ואז יצאתי מהסרבר לבדוק את הBFHQ ואין לי שם כלום כאילו ריקנו אותי ! ואז ננכסתי לאתרים של הSTATS וזה לא מראה לי שם כלום(כאילו אין לי בכלל SCORE) קיצר אז מה הולך פה??? :bash:

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by Battlefield man,

מישהו יודע אם יצא -battlefield 3 או שיצא משהו אחר???????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שבת שלום לכולם אני מחפש אתרים להורדת משחקים ללא תשלום לפלאפון החדש שלי motorola הדור השלישי .....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.