עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Devian_Game,

Enjoy my latest montage of hits and game play with the tank , public and competitive

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by רוני רו,

היי בדקתי את המישחק עם 2 כרטיסים שונים על אותו מחשב , לאחר בדיקה עם כרטיס 4850 ATI המישחק קירטעה על אותם הגדרות רזולוציה . לאחר בדיקה עם NVIDIA 9800GT המישחק עבד חלק על אותם הגדרות , מדוע זה כך?? בבדיקה עם משחק TIME SHIFT הATI עבד עם כל הפילטרים חלק , לעומת הNVIDIA 9800GT שנעלצתי להוריד רמת פילטרים כי המשחק קירטע , מבקש את תגובתכם . רוני

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הכל בכותרת. הדבר היחיד שניתן לעשות בSINGLE PLAYER בBATTLEFIELD הוא CONQUEST על מפות של 16 איש?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Black Mesa, היצירה המרשימה שהעניקה לאחד ממשחקי הפעולה החשובים בהיסטוריה מראה ותחושה מודרניים אך נותרה ללא נקודת סיום במשך שנים - מעניקה לנו תאריך השקה לשלבים החברים לכתבה

5. Started by Salwaby,

אני מחפש מקום טוב לקנות משחקים (לווא דווקא עותק פיסי). משחקים שאני לא יכול להשיג ב STEAM ברור, לדוגמא משחקי ORIGIN כמו BF3. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 2130TOMER,

אהלן פתחנו סרבר חדש לCall of duty 4 (פרוץ ) ***כתובת צונזרה*** כולם להיכנס למחוק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עריכה הנהלה: אתה מוזמן לעשות את זה בפורום אחר, לא פה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DarkMoh,

אז ככה, כמו שכולם מכירים - יש משחק שקוריאם לו GTA:SA. למשחק הזה יצא גרסת מולטי שבעיקרון הפכה לגרסה של "Deathmatching" משעמם. הסרבר הזה שונה, הסרבר הזה הוא סרבר Roleplaying. בעיקרון פה אתם ממציאים לעצמכם דמות וחיים אותה: כל החלטה קטנה שלכם יכולה להשפיע על אופי העיר בעוד כמה ימים, אפקט הפרפר. יש לסרבר כמה חוקים, הוא מתנהל בצורה קפדנית לרמת Roleplaying גבוהה - ככה שאם פתאום תגידו בצ'אט הרגיל "LOL"... כנראה שתקבלו קיק ואזהרה. אתם הדמות שלכם, אתם לא מישהו שיושב ליד מחשב - זה מה שהסרבר הזה מנסה לעשות. -- כרגע, אגב, יש קצת משתמשים [8-10] ובערב בערך 30-40, זה בגלל שהיו בעיות בגרסה הקודמת ועכשיו הם מוציאים סקריפט חדש לסרבר עם המון המון אפשרויות חדשות, ובגלל שהסקריפט לא גמור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי חבר'ה, מה המצב, יש לי קאנטר סטרייק גרסה 1.5 ונגיד שהתקנתי אותו לאנשהו ואחרי זה אני לוחץ על קובץ ההפעלה שהוא שם על שולחן העבודה אבל הוא לא מוצא לי את המשחק ??? ??? :'( :'( אולי זה רק עדכון למשחק המלא? ??? הוא מחפש קובץ HL.EXE והוא לא מוצא מישהו יודע מה הבעיה?? וגם את הפתרון שלה. אם אתם באמת יודעים אז בבקשה תעזרו לי. ומנהלים אל תנעלו ותגידו את משפט המתח שלכם: "תקנה את המשחק וזה יסתדר" :saint: :saint: מקווה לטוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ns,

אוקיי אם יש למישהו שאלה על קאונטר סטרייקת אז אפשר לשאול אותי !!! :AR15: ok my icq is :161371997

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by audigyy,

מישהו יודע מה קורה עם Tony Hawk 3??? אתמול הוא יצא לחנויות שמעתי...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sEEdy,

הציוד: עכבר: SteelSeries Sensei משטח: SteelSeries QcK אוזניות: SteelSeries Siberia V2 USB מקלדת: Razer Arctosa ההגדרות שלי: DPI: 1500 Sensitivity in game: 1.5 Windows Sens: 6 default

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כן זה נישמע דפוק,אבל אין לי מושג לאן ללכת [אני בספינה] אני לא יכול ליפתוח דלתות והרגתי את כול מי שהיה על הסיפון?!?!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yakir4u,

קנית את המשחק דרך הסטים עשיתי לו שיתקין הוא מריץ לי את העלייה הראשונה לפני הפעלה הוא מבקש להתקין פיזיקס של נוידיה כשהכרטיס מסך שלי הוא HD7850 פעם אחת לא נתתי לו להתקין המשחק לא עובד אמרתי מה יש להפסדי אני יתן לו להתקין ועדיין זה לא עובד יש איזה בעיה עם המשחק הזה שהוא לא תומך בכרטיסים של AMD ()

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Spiderpaz,

שלום יש לי כמה בעיות\בקשות 1.אני צריך את הפקודה לתחמושת וחיים אין סופיים 2.אני לא יכול להרוג! אני יורה בזומבי \GMAN ופשוט קורס לי המחשב ??? 3ץאני מפוצץ חביות ויש לי תקיעות מטורפות אף על פי שבHL2 עובד לי בסדר גמור. תודה רבה לכול מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Sorkenta,

אני משחק בGW די הרבה זמן ואני מחפש עוד שחקנים ישראלים שאם הם רוצים ישחק איתי אני ישמח... לא מצאתי דיון רשמי אז פתחתי לבד... אתם יכולים לפנות אלי במשחק IGN: I Kick Mhenlos Butt או דרך פה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. התמכרתם למשחקי Dark Souls חסרי הרחמים? יש סיכוי גדול שתאהבו גם את Nioh, שינחת ב-Steam במהלך החודש הבא לכתבה

18. Started by Black_Citadel,

יש יותר מדי משחקים לקונוסולות האלו שאני מפספס חשבתי לקנות אחד מהם.. שווה לקנות עכשיו ? כי אני יודע שעומד לצאת PS3 והXBOX החדש עוד מעט לא ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

20. Started by E. Shambuzzi,

שלום לפני כמה ימים התחלתי לשחק ב terraria והתמכרתי קשות... צריך קצת עזרה: יש דרך לא להתחיל כל פעם מאותה נקודה בעולם? כל פעם שאני שומר, אם הייתי באיזה איזור מרוחק, אני חוזר שוב להתחלה. אולי יש איזה דרך לשנות את ה spawn point? זה נורא מתסכל... כמו כן קצת טיפים כלליים כמו מה לחפש, איפה, איך להתקדם באופן כללי יתקבלו בברכה... תודה ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין בשמות של סימולטורים לטיסה של מטוסי ומסוקי קרב,אני לא רוצה סימולטור שצריך לקרוא תחוברת שלו חצי שנה לפני זה ואז רק אפשר להתחיל. משהו שאפשר לעלות על המטוס וללמוד ישר ומקסימום למצוא בקונטרול אחר כך את כל המקשים מה הם עושים. אך כמובן שהרמה שלו לא תיהיה כזאת נמוכה לדוגמא כוכב כחול משהו בסגנון הזה יותר קשה גם בסדר. בתודה מראש 8)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי , לא מזמן קניתי את המשחק והתחלתי לשחק ב MP , מעניין אותי איך העניינים עובדים והאם יש קהילה ישראלית למשחק הזה ? אני שם לב שבעקרון הכללי בוחרים mode והמשחק מחפש לך לבד את השחקנים ופותח מפה. האם יש אפשרויות אחרות ? איך אפשר להכיר שחקנים ישראלים , להצטרף אולי לקבוצה וכו'

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by swaninja,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. סדרת כותרי הפעולה המסוגננת והמאתגרת תזכה בקרוב להמשכיות לאחר יותר מעשור של מנוחה - עם צורך להוכיח לכולם שלא איבדה מהייחוד שלו לכתבה

25. עשרה משחקים קלאסיים ועדכניים בסדרת Final Fantasy ושלל כותרים מעניינים אחרים מצטרפים אל תוכנית 'שחק כפי יכולתך' מבית מיקרוסופט בזמן הקרוב לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.