משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני אפילו לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק את הקובץ MW_Music.mus כשההתקנה מגיעה ל-18%. (הקובץ הנ"ל הוא הקובץ שההתקנה מתחילה להעתיק בעצם מההתחלה...) ניסיתי את כל הפתרונות שהוצעו בפורום לבעיות, וגם קראתי בעזרה של EA. -ערכתי את קובץ ה- autorun מ-9.0c ל-0 -העתקתי את DSETUP.dll מהדיסק -שיניתי את ה- compatibility לווינדוס 2000 -מחקתי את תיקיית ה-temp -ניסיתי להעביר את הדיסק לכונן הסי.די השני שיש לי -סגרתי את כל התכניות שברקע -עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך -העתקתי את תוכן הדיסק ה-1 למחשב וניסיתי להתקין משם -בדקתי שאין לי וירוס עם NOD32 ושאין לי ספייוור עם Spyware Doctor מפרט המחשב שלי: P4 2.40Ghz 512mb GT6600 128mb Windows XP SP2 אנ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, חזרתי שוב לשחק בג'נרלס, ויש לי גם את ה- Zero Hour וגם הישן, ניסיתי לשחק עם חבר שלי בישן במולטיפלייר, דרך האמשחק הכנסנו אי פי וניסינו להתחבר אני אליו והוא אליי ולא הצלחנו הוא רשם "Conecction time out" השאלה שלי היא, זכור לי שפעם שהייתי מחשק היה תוכנה שנקראה Kali, היא עדיין קיימת? ואם כן מה הגירסא הכי עדכנית שלה? וזכור לי גם שאחרי ההתקנה או במהלכה היה צריך להגדיר כל מיני דברים שקושרים לחחבור אינטרנט ועוד כל מיני דברים. מישהו יכול להגיד לי מה הגירסא הכי חדשה של התוכנה, להזכיר לי איך משתמשים, ואיזה הגדרות צריך לשנות בהתקנה או אחרייה, תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם , אני דיי חדש בקהילה הזאתי ואני אשמח אם תראו את המונטאג' החדש שלי מכיוון שאתם לא מכירים את הערוץ שלי אתה יכולים לראות את שאר המונטאג'ים שלי ואת שאר הסרטונים שלי צפייה מהנה http://www.youtube.com/watch?v=P8ADiBbZY8U אשמח לסאב ולייק אם אתם רוצים להמשיך להיות מעודכנים בערוץ שלי ליילה טוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מספר פעמים מעירים לי על כך בפארטי שמהמשתמש שלי יוצאים רעשים שמפריעים מאוד. מה שמוזר זה , שאפילו אין לי מיקרופון, כך שאין לי מושג מהיכן זה מגיע. יש מצב שזה קורה רק שאני מחבר את האוזניות לפרונט של המארז - אבל אני בכלל לא בטוח לגבי זה. ממה זה נובע :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה ניסיתי לשחק ברשת ב Red alert 2, יחד עם ה Yuri's revenge. אחרי שהתקנתי IPX הצלחתי להכנס לחלק הזה של ה Network. תודה לכל מי שעזר. אבל עדיין, אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. כלומר, מחשב אחד, לא רואה את המחשב השני ברשת. מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו XBOX360 ורציתי לדעת איזה איזור עדיף לקנות PAL או NTSC? מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: 64 VISTA מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz, 3399 Mhz, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים כ.מסך ATI Radeon HD 4870 X2 דרייבר 8.12 זיכרון 4 GB משחק מקורי!, אחרי שהכנסתי ת'קוד רשום לי :התחברתה בהצלחה(משהו בסיגנון רק באנגלית) ואחרי שאני לוחץ על NEXT רשום לי שהוינדוס מזהה תקלה..והמשחק אפילו לא עולה...נפתח לי חלון שרשום שיש תקלה(אין פירוט שמסביר ) ויש לי אופציה ללחוץ על "סגירת תוכנית" עזרה דחוף !! מישהו יודע למה זה לא עובד לי..... :s07: :'( :'( [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה קורה עם Tony Hawk 3??? אתמול הוא יצא לחנויות שמעתי...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום סגנון המשחקים האהוב עלי ביותר הוא קווסטים, סגנון שלצערי דעך כמעט לחלוטין בעשור האחרון. החלטתי לרכז בדיון הזה חידושים חינמיים לקלאסיקות הללו מתוך מטרה לחשוף שחקנים צעירים יותר לזאנר המעולה הזה. King's Quest King's Quest I: Quest for the Crown King's Quest II: Romancing the Throne King's Quest III: To Heir Is Human King's Quest IV: The Perils of Rosella - לפי הפורומים הפרוייקט עדיין בחיים למרות שהעמוד הראשי לא עודכן לאחרונה ניתן לרכוש את KQ4+KQ5+KQ6 (המקוריים) בפחות מ10$ בGOG Quest for Glory Quest for Glory II Leisure Suit Larry Larry Leisure Suit Larry Goes Looking For Love (In Several Wrong Places!) Space Quest Space Quest II: Vohaul's Revenge - לפי הפורומים הפרוי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהכניסו את HIJACKED כמפה חוקית, שזו מפה קטנה, ולא מאוזנת, חשבתי על מפה מאוזנת וסימטרית, כך שגם בהתקפה וגם בהגנה המשחק נראה הוגן. הלא היא NUKE TOWN. האם אתם בעד הכנסת המפה הזו לMAP CYCLE של הגאטרים בקהילתנו, הרי שכיום אנו רואים כי כל מפה יכולה להכנס לרשימת המפות שלנו בגאטרים. לפי דעתי האישית, המפה מתאימה ביותר.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאפיין חדש נוסף שמוסיפה פלטפורמת המשחקים אמור לצמצם את תופעת "הפצצת הביקורות הרעות" בכותרים שנויים במחלוקת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע לאן זה שייך ואם מישהו יכול לעזור לי בזה אבל..... הורדתי את All Neo Geo Roms For Mame 32 Cd1 , ויש שם רק קבצים של רומים. יש לי את האמולטור NEO GEO ו MAME,איך אני מפעיל את הרומים האלה בשביל לשחק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעית רזולציה במשחק Crysis. הרזולציה 1650X1050 לא מופיעה לי משום מה, יש פתרון לבעיה? '>http://jpg.co.il/view/4f98368a5912d.bmp/"] תודה ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לשחק משחק שנמצא על DVD בלי להכניס אותו כל פעם לכונן?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. צוות הנהלת הקהילה היה רוצה לשמוע את דעתכם לגבי סבב המפות בשרת. אנו מעדיפים לשאול אתכם ולדעת מה אתם רוצים כי דעתכם חשובה לנו והיא חשובה יותר מדעתנו. אתם מוזמנים לרשום פה סבב מפות מסוים ואנו כבר נבדוק את האופציות. תודה לכם, צוות באטלפילד
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההרשמה ל BETA פתוחה אז אתם מוזמנים לנסות את מזלכם. ההרשמה באתר המשחק. http://www.gamersfirst.com/parabellum/ משחק חינמי חדש של GAMERSFIRST שמשתמש במנוע UE3.0. המשחק ניראה מדהים, הרבה אנשים לא חשבו שהוא יהיה חינמי. הינה כמה תמונות (לפי מה ש SimonSix אמר בנושא הקודם, התמונות הן מהמשחק ולא רינדור):
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אחים שלי.. צחפש משחק ששיחקתי פעם...המטרה היתה לקנו סמים ואז ללכת למקומות אחרים ולמכור ביוקר... מכירים? יודעים איך קוראים לשמחק? תעזרו לי!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו שיחק בזה פעם? (חוץ ממני) יש לי כמה מוסיקות יפות שעשו למשחק. מין מיקסים כאלה בשילוב של טרנס עם מוסיקות מהמשחק... אז אם מישהו מכיר את המשחק זה יכול להישמע נחמד בשבילו ואם מישהו אחר רוצה אז תבקשו אני אהבתי אותם...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שחקתי בערך שעה + אתה נמצא במוסך יכול לקבל עבודות דרך הטלפון משתמש במחשב שלך במוסך להזמין חלקים מעלה את הרכב על LIFTER במידת הצורך בוחן את המצב של החלקים מפרק מה שצריך מרכיב חלקים חדשים בשעה ששחקתי למדתי כבר כמה דברים על מבנה הרכב שאף פעם לא ידעתי נמשיך לשחק נראה לאן זה מתפתח https://youtu.be/bd4NCkq0uKk https://youtu.be/xLXt3oulHs4 https://youtu.be/qJ2keirhJ4Q https://youtu.be/-sqNvM9u7Q8 עריכה" ממש אוהב את המשחק כרגע עבדתי על מכונית יותר משעה פרקתי אותה עד הסוף והרכבתי מחדש בסוף הייתי צריך למלא שמן במנוע ולא מצאתי את המכסה אז הייתי צריך לגלל את זה חח הזרימה של המשחק היא מהנה שגם אם אתה לא הכי בטוח מה עושים אי אפשר לטעות כל כך בגלל העיצוב הויזואלי שמנחה אותך בצורה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה רזולוציה אתה ממליצים לשחק משחקים חדשים כדוגמאת Far Cry. יש לי מחשב חזק מאוד שאין לו בעיה להריץ משחקים ברזולוציה גבוהה. קאונטר סטרייק למשל אני משחק ב 800X600.. יש שחקנים מקצועיים שאפילו משחקים ב 640 X 480. אני חושב שאני אשחק ב 1024 768.. אולי 1280 1024, מסקרן אותי איך אתם משחקים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! לא הצלחתי למצוא קטגוריה אחרת שבה אני יכול לשאול את השאלה אז חשבתי שחומרה וציוד הקפי יתאם... יש לי פליסטישן 1 וקיבלתי מעיין מחבר שמחברים בכניסה האחורית שלו וכשמפעילים את הפליסטיישן יש מעיין מסך שבו כתוב start game, games codes וכו'... רציתי לדעת האם המחבר הזה הוא גם הצי'פ שקורא משחקים צרובים... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-