עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Shoko,

דרישות מערכת: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+ 1.5 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce 6600 / ATI Radeon® X1300 DirectX® 9.0 compatible sound card >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer Keyboard, Mouse RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+ 2.0 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForc…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Spiderpaz,

שלום יש לי כמה בעיות\בקשות 1.אני צריך את הפקודה לתחמושת וחיים אין סופיים 2.אני לא יכול להרוג! אני יורה בזומבי \GMAN ופשוט קורס לי המחשב ??? 3ץאני מפוצץ חביות ויש לי תקיעות מטורפות אף על פי שבHL2 עובד לי בסדר גמור. תודה רבה לכול מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. התמכרתם למשחקי Dark Souls חסרי הרחמים? יש סיכוי גדול שתאהבו גם את Nioh, שינחת ב-Steam במהלך החודש הבא לכתבה

4. Started by Black_Citadel,

יש יותר מדי משחקים לקונוסולות האלו שאני מפספס חשבתי לקנות אחד מהם.. שווה לקנות עכשיו ? כי אני יודע שעומד לצאת PS3 והXBOX החדש עוד מעט לא ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kletsman,

מישהו מכיר משחק מעניין יכול להיות גם ישן למשחק quest/ שצריך לדבר עם אנשים ולמצוא חפצים ולחבר חפצים וכו' תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Godmoney,

אוקי, יש לי Gamepad כבר כמה שנים. הוא ג'נרי ועושה לי מלא בעיות, מתנתק וחוזר באמצע משחקים וקיצר מעצבן... אני מחפש לקנות אחד חדש ושלא יהיה יקר מדי... או יקר בכלל ... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר דומה במבנה/מראה שלו לשלט של ה PS2 מאחר שאני משחק ב Pro Evolution ואז צריך לנצל את הכישורים במשחק מול חברים וכדאי שזו תהיה אותה תחושה, אז אם מצויירים על הכפתורים הימניים המשולש, איקס, עיגול וריבוע זה יתרון. אם לא אני תמיד יכול להדביק או משהו... קראתי גם איפשהו שאני יכול לשחק עם שלט של ה Playstation על המחשב. מישהו ניסה את זה פעם? זה עובד?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jonr,

היי, בעבר הרחוק (מאוד) שיחקתי CS וBF1\2 לא זוכר... בהווה אני משחק BF P4F ובעתיד (הקרוב) אשחק בBF3 ובעתיד הקצת פחות קרוב BF4 ולעניין, יש לי מספר שאלת שאשמח אם תענו ותעשו לי קצת סדר: 1. בBF3\4 יש אופציות רכישה (או לחלופין לשלם כדי לנצח) ? 2. האם ישנם ציטרים\האקרים לסוגיהם (BF3) ? 3. קניתי את BF3 בבאנדל, האם הMP הוא הנפוץ ? (או שהוא יהיה שומם כי כולם בMP אחר?) 4. מה ההבדל בין החבילה הבסיסית (60$) לחבילת הפרימיום(50$) (BF4) ? (http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy) 5. אני חייב להודות שאני לא זוכר בBF ששיחקתי אם היו "רמות\דרגות" אבל עכשיו תמיד יש (BF3\4) ? ואיתם גם מגיעים נשקים ויכולות ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by GKJoker,

שלום אני גדי.. אני מעוניין להקים קבוצה קטנה למשחק מקצועי ושקט עם אנשים רציניים בטימספיק למטרות כיף אשמח אם תצרו קשר בלי לבלבל את המוח למשוחררי צבא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

משהו יודע איפה קונים אותו בארץ? האם הוא שווה קניה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מאיפו אני יכול להוריד את הדמו של סימס 2?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Guyn,

אני אפילו לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק את הקובץ MW_Music.mus כשההתקנה מגיעה ל-18%. (הקובץ הנ"ל הוא הקובץ שההתקנה מתחילה להעתיק בעצם מההתחלה...) ניסיתי את כל הפתרונות שהוצעו בפורום לבעיות, וגם קראתי בעזרה של EA. -ערכתי את קובץ ה- autorun מ-9.0c ל-0 -העתקתי את DSETUP.dll מהדיסק -שיניתי את ה- compatibility לווינדוס 2000 -מחקתי את תיקיית ה-temp -ניסיתי להעביר את הדיסק לכונן הסי.די השני שיש לי -סגרתי את כל התכניות שברקע -עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך -העתקתי את תוכן הדיסק ה-1 למחשב וניסיתי להתקין משם -בדקתי שאין לי וירוס עם NOD32 ושאין לי ספייוור עם Spyware Doctor מפרט המחשב שלי: P4 2.40Ghz 512mb GT6600 128mb Windows XP SP2 אנ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by swaninja,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.esl.eu/eu/codghosts/news/227220/ תהנו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by drorhazan,

היום בשעה טובה קניתי את GTA San Andreas, לאחר שהוספתי 512MB RAM למחשב שלי. היו לי 2 אפשרויות: לקנות את המשחק באריזה המקורית (קרטון עם ספר ומפה באנגלית והדיסק בתוך הספר), או לקנות את המשחק באריזת DVD רגילה עם חוברת מתורגמת לעברית. המשחק הוא אותו משחק, כמובן, וגם המחיר הוא אותו מחיר. בלי לחשוב פעמיים, לקחתי את האריזה המקורית. עכשיו אני קצת עצוב שלא חשבתי פעמיים ואולי הייתי לוקח את האריזה החדשה, כי אולי זה יותר נוח להוציא את הדיסק מהקופסה ולא מהספר. מה אתם אומרים? אילו אריזות אתם אוהבים? יש גם את הקטע של האריזות המקוריות של המשחק מול אריזות Xtreme/Best Of או כל אריזה של סדרת משחקים מוזלים אחרת. האם בכלל איכפת לכם מאריזות המשחקים שלכם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Roeebaeloha,

היי לא הבנתי מה פירמו היום בבאטלוג על חודש פאברואר מישהו יוכל להסביר לי על מה מדובר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ns,

לדעתכם Radeon HD6950 1 gb על מסך 23 אינץ או 22 אינץ יריץ את המשחק מעל 100 אף פי אס על הגדרות גבוהות עם אנטיאליאסינג?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Devian_Game,

Enjoy my latest montage of hits and game play with the tank , public and competitive

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. המשחק מזכיר במשחקיות את Gears of War רק עם נשקים אמיתיים ובגרפיקה קצת את Borderlands בגלל הסגנון הקומיקסי. המשחק עצמו נראה לא רע ומגיב טוב יחסית, מה גם שאין הרבה משחקים טובים בסגנון הזה למחשב. המשחק עולה 15$ בסטים, לינק - http://store.steampowered.com/app/217860/ הנה סקירה קצרה של המשחק - ועוד הדגמת משחקיות - ביקורות ראשונות טובות: http://thecontrolleronline.com/2013/02/special-forces-team-x-review/ http://masonicgamer.com/reviews/special-forces-team-x-xbox-360/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eladbu,

אני משחק כרגע באפיסוד 1 ורציתי לדעת כאשר מגיעים לשלב שנקרא urban flight ישנה בריכה גדולה של מים שבצידה דלת ובצד השני שלטר כאשר מורידים את השלטר הדלת נפתח ומחשמלת את המים! אבל לא הצלחתי לעבור לכוון הדלת? מישהו יודע איך???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בע''ה, שלום חבר'ה, האם יש דרך לדעת איך יעבוד משחק על מערכת מחשב מסוימת מלבד דרישות מערכת של המשחק? מדובר במשחק FALCON 4 AF ובמשחק FALCON OF המשחק הנ''ל כוללים תוספות ופאצ'ים למשחק FALCON 4 המקורי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1680X1050 ובמפרט הבא: 1. intel i3 550 2. GIGABYTE H55M-D2H 3.DDR3 1333Mhz 2GB Kingston כרטיס המסך הוא המובנה של המעבד. אז......איך יעבוד המשחק? תודה וחג פורים שמח ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. היי , לא מזמן קניתי את המשחק והתחלתי לשחק ב MP , מעניין אותי איך העניינים עובדים והאם יש קהילה ישראלית למשחק הזה ? אני שם לב שבעקרון הכללי בוחרים mode והמשחק מחפש לך לבד את השחקנים ופותח מפה. האם יש אפשרויות אחרות ? איך אפשר להכיר שחקנים ישראלים , להצטרף אולי לקבוצה וכו'

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא סימולטורי טיסה אך אין לי מספיק ניסיון בתחום על מנת להחליט על קנייה בתחום זה כי הבנתי גם כי משחקים מסוג זה שונים משמעותית ממשחקי ARCADE אליהם הייתי רגיל, ולכן יש לי צורך במשחק סימולטור טיסה בגרסאת דמו על מנת שאוכל להרגיש קצת את אופי הז'אנר המדובר. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי להורדות הרלוונטיות. תודה מראש, מאג'י.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 2130TOMER,

אהלן פתחנו סרבר חדש לCall of duty 4 (פרוץ ) ***כתובת צונזרה*** כולם להיכנס למחוק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כל משחקי הסדרה המעולה, לא כולל Fallout 4, יוצעו יחד במארז דמוי פצצה מיני גרעינית שגם משמיעה קול. האם זה שווה 50 דולר? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לסדרת-fallout-יש-חבילת-אנתולוגיה-מרשימה-ובלת/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by haKo$,

חברים איך ניתן לשנות את השם המשתמש קרי הכינוי שלי בBF? לקראת הBF4 אני רוצה כינוי חדש ולא את הכינוי של מBF3..תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.