עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Godmoney,

אוקי, יש לי Gamepad כבר כמה שנים. הוא ג'נרי ועושה לי מלא בעיות, מתנתק וחוזר באמצע משחקים וקיצר מעצבן... אני מחפש לקנות אחד חדש ושלא יהיה יקר מדי... או יקר בכלל ... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר דומה במבנה/מראה שלו לשלט של ה PS2 מאחר שאני משחק ב Pro Evolution ואז צריך לנצל את הכישורים במשחק מול חברים וכדאי שזו תהיה אותה תחושה, אז אם מצויירים על הכפתורים הימניים המשולש, איקס, עיגול וריבוע זה יתרון. אם לא אני תמיד יכול להדביק או משהו... קראתי גם איפשהו שאני יכול לשחק עם שלט של ה Playstation על המחשב. מישהו ניסה את זה פעם? זה עובד?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כותר הפעולה התחרותי המצליח של Valve זוכה לגרסה חדשה שתאפשר לכם להתנסות במה שיש לו להציע ואף לצפות במקצוענים משחקים - ללא תשלום כלל לכתבה

3. Started by cb,

אהלן,יש לי מחשב סביר ביותר 4 G ראם i5 של אינטל ו465GTX 1G RAM אני מריץ את המשחק על ULTRA המשחק עבד לי חלק במשימה הראשונה בגשם עם הנפץ המשאית וכו'... לאחר מכן גם שלב ה"אימונים" בתור בן דוד עברו בסדר... ובמשימה שמתחילה בחוף הכל עובד חלק עד ההגעה לחוף עצמו,משם כל תנועה קלה עם העכבר מורידה את הFPS מ55-60 ל-0 בקטע הזוי...לאגים סקרין טירינג FPS תקראו לזה איך שבא לכם,המשחק בין רגע הופך ללא שחיק! מישהו חווה את הדבר הזה?שמעו עליו ברשת?הרצתי חיפוש ולא מצאתי דבר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. בע''ה, שלום חבר'ה, האם יש דרך לדעת איך יעבוד משחק על מערכת מחשב מסוימת מלבד דרישות מערכת של המשחק? מדובר במשחק FALCON 4 AF ובמשחק FALCON OF המשחק הנ''ל כוללים תוספות ופאצ'ים למשחק FALCON 4 המקורי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1680X1050 ובמפרט הבא: 1. intel i3 550 2. GIGABYTE H55M-D2H 3.DDR3 1333Mhz 2GB Kingston כרטיס המסך הוא המובנה של המעבד. אז......איך יעבוד המשחק? תודה וחג פורים שמח ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. כל פעם אני מנסה להתקין וברגע שהוא מסיים לאתחל את ההתקנה הוא יוצא ממנה לא משנה מה עשיתי הוא לא מצליח להתקין.. וניסיתי אפילו את הדמו זה קורה מיד אחרי שהוא מתחיל להתקין את הדרייבר של AGEIA.. תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מיזם חלוקת המשחקים On the House ממשיך עם משחק האקשן-תפקידים הזכור לטובה מסוף המילניום, ועם חבילת DLC נוסף עבור כותר ה-Battlefield האחרון שהושק עד עתה מפיצת המשחקים EA ממשיכה במינוף פלטפורמת ה-Origin שלה, הפעם עם חלוקה חינמית כפולה – של משחק התפקידים הקלאסי Nox, ושל חבילת DLC בשל Getaway עבור כל בעלי משחק הפעולה Battlefield Hardline. Nox הוא משחק "תואם דיאבלו" שפותח על ידי סטודיו Westwood הנודע לפני יותר מ-15 שנים, ועוסק בבחור צעיר מהעולם המודרני האמיתי שלנו שמוצא את עצמו בעולם פנטזיה מקביל בו עליו לסייע במאבק מול כוחות הרשע. לא בטוח שלכותר החביב הזה תהיה היכולת לספק היום אפקט דומה לזה שהוא סיפק כשרק הושק, אך כאשר הוא מוצע בחינם (עבור כל מי שפתחו לעצמם משתמש ב-Or…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by מושון,

איך גומרים את המשימה PAYDAY FOR RAY שצריך לענות לכול הטלפונים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by stone cold,

אחד מהמישחקים הגדולים של הPS3 ל2007 היה אמור להיות VF5 אבל אחרי איבוד בילעדיות על מישחקים גדולים אחרים סוני איבדה גם בילעדיות על VF5 והוא יצא גם ל360 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12875 אז מה עוד מסמר בארון של הPS3 ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש עוד RANKED SERVER לישראל חדש !!!! 212.199.36.46:16567 מקווה לראות אותכם שם :

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חברים כשאני נכנס למשחק, השעון רץץץץץץץץץץץץץץ יש לי ספיד האק אני רץ בטיל נתקע רץ בטיל נתקע וזה לא צ'יטים אני לא ידוע מה לעשות ואם נגיד אני פותח שרת שאני עושה .. השעון רץ פי 3 יותר מהר מה לעזאזל הולך פה ? עזרה !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kletsman,

מישהו מכיר משחק מעניין יכול להיות גם ישן למשחק quest/ שצריך לדבר עם אנשים ולמצוא חפצים ולחבר חפצים וכו' תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. לא יודע אם אנשים יודעים את זה (אני עד לפני זמן מה לא ידעתי) אבל למצב המשחק של הזומבים בסדרת משחקי COD יש ממש סיפור עלילתי מלא (ודי עמוק ומסובך). לכל אלה שמשחקים בזומבים עוד מימי COD WAW דרך BO1 עד BO2 וגם לאלה שסתם מתעניינים בסיפור עצמו, מצאתי סרטון ביוטיוב שמספר בצורה מאוד מלאה ומעמיקה על העלילה מאחורי מצב המשחק הזה. הסרטון די ארוך (4 שעות) אבל כולל הכל מהכל לגבי הדמויות, המפות, הסיפורים, קטעי וידאו ו"ביצי פסחא" שהמפתחים שמו בהמון מפות (חלקם די הזויים ודי קשים להשיג באופן עצמאי). https://www.youtube.com/watch?v=KfLOdYcZOQ0 תהנו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by redti,

אהלן.. רציתי לדעת אם מישהו פה בפורום הצליח לשחק generals או הראשון או zero hour עם חבר דרך הdirect ip ושיש לו או לחבר שלו רשת שלא מבוססת על חייגן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mor873,

קנתי את המשחק דרך סטים , בכניסה למשחק מבקשמ רישוםמ לאתר Ubisoft השרת שלהם נפל\ בשידרוג ולא ניתן להפעיל את המשחק , דבר כזה עוד לא קרה לי שהיא אפשר לשחק במשחק שרכשתי כדין בגלל אתר שנפל .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eladbu,

אני משחק כרגע באפיסוד 1 ורציתי לדעת כאשר מגיעים לשלב שנקרא urban flight ישנה בריכה גדולה של מים שבצידה דלת ובצד השני שלטר כאשר מורידים את השלטר הדלת נפתח ומחשמלת את המים! אבל לא הצלחתי לעבור לכוון הדלת? מישהו יודע איך???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חשים צורך עז להיכנס אל תוך רובוט עתידני ענקי ולהשמיד כל דבר שנמצא בסביבתכם? בשנה הקרובה תוכלו לעשות זאת עם הקאמבק של סדרת משחקים וותיקה ומפורסמת לכתבה

17. Started by User_Name,

לחברי יש את המשחק Diablo II (מקורי !!!) לאחר ההתקנה ,הוא נכנס למשחק והכל עובד, אך כשהוא מכבה את המחשב, ומדליקו מחדש, ומנסה לשחק במשחק, המשחק אומר שהוא לא מוצא את הדיסק. וצריך להתקין את המשחק מחדש כל פעם שהוא רוצה לשחק. בגלל הבעיה החבר שלי פירמט, אך זה לא עזר, ועכשיו הוא כל יום מסיר את המשחק ומתקינו מחדש על מנת לשחק. מבאס אה..... מפרט המחשב : P4 1600 128 sdram לוח אם Mainboard לא ידוע כרטיס מסך ATI Rage 128pro 32mb כונןCDrom x54 HD 20gb לא ידוע. בקיצור מחשב מסתורי שרוב חלקיו בלתי מזוהים..... כיצד חברי יוכל לפתור את הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. איך פותחים סרבר ב counter strike ד"א אני משתמש בserver extractor יש לי תוכנה לעריכת מפה(עדיין לא התקנתי יש לי על המחשב ) ועכשיו אני רוצה לפתוח סרבר משלי..... מי שרוצה לשאול מאיפה הורדתי אז czero.co.il תירשמו ואז בתפריט תלחצו על הורדת המשחק אחר-כך תיכנו לדף הראשי של האתר ותורידו תוכנת סרברים העדיפה עליכם(אני אוהב את server extractor)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Injustice, Tekken ונוספים מספקים עדנה מחודשת לז'אנר שכמעט נעלם לו מעולם הגיימינג המודרני לכתבה

20. Started by Roeebaeloha,

היי לא הבנתי מה פירמו היום בבאטלוג על חודש פאברואר מישהו יוכל להסביר לי על מה מדובר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 3emi,

שחקתי בערך שעה + אתה נמצא במוסך יכול לקבל עבודות דרך הטלפון משתמש במחשב שלך במוסך להזמין חלקים מעלה את הרכב על LIFTER במידת הצורך בוחן את המצב של החלקים מפרק מה שצריך מרכיב חלקים חדשים בשעה ששחקתי למדתי כבר כמה דברים על מבנה הרכב שאף פעם לא ידעתי נמשיך לשחק נראה לאן זה מתפתח https://youtu.be/bd4NCkq0uKk https://youtu.be/xLXt3oulHs4 https://youtu.be/qJ2keirhJ4Q https://youtu.be/-sqNvM9u7Q8 עריכה" ממש אוהב את המשחק כרגע עבדתי על מכונית יותר משעה פרקתי אותה עד הסוף והרכבתי מחדש בסוף הייתי צריך למלא שמן במנוע ולא מצאתי את המכסה אז הייתי צריך לגלל את זה חח הזרימה של המשחק היא מהנה שגם אם אתה לא הכי בטוח מה עושים אי אפשר לטעות כל כך בגלל העיצוב הויזואלי שמנחה אותך בצורה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בקישור הבא: http://mp1st.com/2013/06/08/battlefield-4-rumor-59-leaked-images-of-the-battlefield-4-alpha/ ניתן לראות למטה את התמונות מהאלפא (או אולי Pre-Alpha) רשמית השינויים שפורסמו בקישור ימומשו ב Battlefield 4... לאלה שמעדיפים בעברית: (תרגום שלי, אם יש תרגום לא נכון נא להגיב באשכול ואני ייתקן...) מסך Loadout חדש (הכולל רכבים, קיטים ונשקים) מסך "מדליות" חדש שבו יהייו המשימות כמו ב BF 3 המדליות והריבונים דוג טאג שמאלי וימני יחזור (גם אני לא ממש הבנתי...) תוכנת האוריג'ין תשתלב עם החברים והאתגרים שיש לנו במשחק "משחק מהיר" ו"חיפוש שרתים" יחזור Battlepacks - חבילות קרב. נוכל להכנס לחבילות הללו דרך התפריט סקואד של חמישה אנשים 4 קיטים מסך התאמה כמו ב BF 3 דומה רק שיתווסף סלוט ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TeaTime,

השנה קצת הקדמתי את הפוסט המסורתי של "משחקים מעולים שאתם לא משחקים בהם" (לשנים קודמות לחצו פה ופה). השנה תעשיית האינדי קיבלו אור זרקורים גדול מבד"כ עם braid לXBLA וWorld of goo למחשב ולWII, שני משחקים עצמאיים שיושבים בכבוד בין כל הכותרים עתירי התקציב. הפוסט הפעם מגיע בעיצומה של חלוקת הפרסים ולכן יש לכם זמן להתרשם מהמשחקים בזמן הכרזות הזוכים. לרוב המשחקים יש גירסאות טרייל שתוכלו לשחק בהם, וכרגיל המחיר הממוצע נע בין 15-20 דולר. תמורה טובה יותר לכסף לא תמצאו בכותרים הגדולים והיוצרים ראויים לתמיכתכם. בלי תוספות נוספות לכו לאתר http://www.gametunnel.com/ למידע נוסף ופרטים על הזוכים

24. Started by RonCohen,

איזה משחק אני יכול לשחק עם עוד מישהו בLAN (אם המשחק לא מקורי)??? כי יש לי עכשיו גם קרייסיס 1 מקורי וגם BFBF2 ובטוח אפשר שלשחק עם עוד משיהו אם יש דרך כל שהיא לשחק עם מישהו בLAN רק תגידו אני יוריד כל משחק(יריות אני רוצה)חחח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ns,

לדעתכם Radeon HD6950 1 gb על מסך 23 אינץ או 22 אינץ יריץ את המשחק מעל 100 אף פי אס על הגדרות גבוהות עם אנטיאליאסינג?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.