עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by -AKEL-,

שלום אני תקוע במשימה של Reilly's Rangers, אני הגעתי לבית חולים Lady of hope hospital, גמרתי בטחלס את המשימה אבל כשהגעתי לגג לתקן את המעלית הוא מבקש ממני A Fission Battery, איפה אני מוצא את זה??? אני ישמח אם מישהו יגיב תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. Started by avivasban,

יש לי כרטיס מסך 8500gt geforce 512mb זיכרון 2.0gb והמעבד דואל כור e6750 2.66 GHZ אתם אומרים המחשק יעבוד אצלי ואני חדש כאן אני חשוב ששמתי במקום הנכון זה ממש חשוב לי כי ההורדה של המשחק זה כמה ימים

3. Started by totah,

תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. אז ככה המיפרט שלי הוא e8400 p5ql-e zotac 9800gtx+ wd 500gb 4gb ram ocz nzxt tempest corsiar 550wtt ושאני פעיל קרייסיס ווארהד על הגדרות gamer עם רזולוציה 1280X1024 עם בלי AA אני מקבל בין 60 fps אבל שאני מסובב את המסך זז ויורה זה יורד ל35-40 fps זה בסדר? זה תקין?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. יש משחקים שאין להם הגדרה לפיד דרך הCONTROL של המשחק איך אפשר להגדיר את זה שיעבוד על פיד בכל זאת? שמעתי על שיטה שנכנסים להגדרות של המשחק דרך הקובץ עצמו איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. מישהו יודע איפה נמצאת תייקית השמירה של Call Of Duty World at War? אני מתכוון לפרמט ואני לא מוצא את התייקיה כדי שאני יוכל להמשיך את המשחק אחרי הפירמוט.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by idos100,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש. hd 4850 e8400 4 gb ram. עכשיו יש לי בעיה בכמה משחקים מסוימים שהייתי מצפה מהמחשב שלי להריץ על מקסימום (מסך 22"הרזולציה של המשחקים 1680 כפול 1050). המשחקים שהיה לי בהם בעיות הם crysis שהצלחתי להריץ רק על med-high וfar cry 2 שהצלחתי משהו כמו high עכשיו אני לא מבין למה זה ככה כי המחשב שלי אמור להריץ את הדברים האלו בקלות אם מישהו יודע למה זה יעזור.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by zzz727,

כותרת.

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  9. Started by Epik_yozhik,

אז ככה קניתי עם חבר את ההגה G25 במצבע של 1+1 בבאג... עכשיו אני מחפש לקנות משחק טוב לשחק בו עשיתי חיפוש ברשת ה 2 משחקים הכי טובים שמצאתי הם GRID ו GTR2 האם יש משהו שפספסתי שאתם יכולים להמליץ?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by t-macc,

האלן קניתי אתמול מיק,חלק מהמשחקים עובדים אבל יש משחקים שפשוט לא שומעים אותי. כמו HL או CSS.יש אולי משהוא במשחק שאני אמור להגדיר ? תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. מישהו יודע איך מגדירים לשחק בו עם ג'ויסטיק??? לצורך העניין logitech rumbellpad 2... אמרו לי שצריך להוריד איזה עדכון מהאתר הרישמי שלהם אבל אני לא מוצא ובתמיכה של אטארי לא מבינים מהחיים שלהם... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by דנדן,

מישהו יודע באיזו תיקייה השמירות של המשחק נמצאות?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. מחפש משחקים בסגנון Star Defender 4

14. Started by Fat_Fred,

הבעיה שלי כזו: התקנתי DEAD SPACE, מבחינת וידאו המשחק פועל חלק ללא קירטועים כלל, אבל הסאונד נתקע כל הזמן וחוזר על עצמו ולפעמים גם לא מסונכרן עם הוידאו ומדלג על קטעים... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by Tanya,

הי. האם זה כמו Warcraft?... קונים את הדיסק ומשלמים כל חודש? תודה.

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by SyndromE,

סוף סוף יצא וואי זה פשוט עשה לי את היום ! הבנתי שהקבוצה לומדת מסגנון המשחק שלך ובהתבסס על כך משנה את הטקטיקה... נשמע מעניין.

• 330 תגובות
    • 40.9k צפיות
  17. Started by נמשל,

אני לא איש של משחקים לכן תסלחו לי על הבורות. ביקרתי באופיס דיפו ורכשתי את שני המשחקים יחד ב-100 שקלים (50 לאחד). לגבי הפרו אבולושן אני יחסית מכיר את ה-2009 שאחים שלי משחקים בפלייסטיישן. אך איני מכיר את הקומנדוס 3. הרצתי חיפוש בפורום והבנתי שהוא יצ א ב-2003 שזה די מזמן אשמח לשמוע רשמים על המשחק והאם משתלם להשאיר אותו?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by mafyoner,

GTA IV לא אמור לצאת היום?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  19. Started by huber,

כן, אני יודע, VALVE כבר הוציאו חידוש של HL1 שנקרא Half-Life: Source, אבל מי ששיחק בזה יודע שזה בדיחה לא מצחיקה. מי שאהב את HL1 ישמח לשמוע שיש חברה שמטפלים בנושא והתחילו ליצור חידוש של HL1 בגרפיקה טובה תחת מנוע ה Source. צפי - 2009 לצערנו: http://www.bit-tech.net/news/2008/12/01/black-mesa-source-trailer-released/1

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המסך כותב לי ב2 משחקים שניסיתי להפעיל כבר OUT OF RANGE והמסך הבהב יש לי מסך דק יש מצב זה כי חסר לי חוט בין המסך למחשב עצמו ועובדים לי איטיים ויש לי כרטיס מסך גיפורס 8 ו2 גיגה זכרון וליבה כפולה קיצר המחשב אמור להפעיל ולא יודע מה לעשות סלחו לי אם העלתי את הנושא במקום לא טוב פשוט לא מבין באתר ולא יודע איפה לעלות תודה לעוזרים

21. Started by simonsix,

לחובבי הסידרה, הכותר החדש ישוחרר ביומיים הקרובים בארה"ב. ביקורת ראשונה ומעולה של IGN הציון- 93 IGN It has its shortcomings, but I already sense that Prince of Persia will be one of the few games from this generation that I carry with me for the next decade. http://pc.ign.com/articles/934/934100p1.html

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  22. כל חובב RPG כבר בטח מכיר את הסידרה הזו וישמח לשמוע שזה יוצא בימים הקרובים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dennis14,

יש מודים מעניינים למשחק ? או כאלה שמשפרים את הגרפיקה שלו ? (לא מצאתי שום דבר ב - WORLDOFGOTHIC)

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by zzz727,

למישהו יש צ'טים למשחק הזה???

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by A-L-o-n,

שלום... hd4850 יכול להריץ את קרייסיס על הביצועים הכי גבוהים? אה ועוד שאלה זה משנה באיזה מסך אתה משתמש? נגיד 22 אינץ' ועוד???

• 1 תגובה
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים