עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by cb,

שלום, יש לי בעיה מוזרה (או שלא?) עם מערכת ה Steam של Valve . אתמול התקנתי שוב את ה HL2 המקורי שלי (אם יש בעיות אני יצלם בפלא ויעלה לפה תמונה של הקופסא) ולאחר ההתקנה הסטים ישר עושה לעצמו אפדייט.הבעיה היא שההורדה מהשרת הדפוק שלהם היא על 2קילובייט אם בכלל.אני כבר מאתמול בלילה עד עכשיו מוריד וזה על 31 אחוז..פעם זה היה בחצי שעה מגיע ל100%. יכול להיות שזה ממש איטי אצלי בגלל שיש לי כרגע בעיות עם בזק ואני גולש על מהירות הורדה של 750.אם למישהו יש את החבילה של העדכון בHTTP-תודה!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by thebigman1977,

שלום. קניתי את המשחק -homeworld 2 ,יש לי מסך רחב ולא משנה באיזו רזולוציה אני מנסה לשחק-תמיד חסר לי החלק התחתון של המסך,מצאתי כמה פורומים שבהם ממליצים לנסות להגדיר ידנית את הרזולוציה-אבל המשחק מסרב לקבל כל רזולוציה רלוונטית,יש למישהו פיתרון לבעיה?

3. Started by dragon772,

התקנתי והמשחק עובד שיחקתי תשלב הראשון אבל כשהוא מגיע לשלב השני ב LOADING הוא עושה שגיאת שלח אל תשלח ויוצא מהמשחק מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? מנהלים לא להעביר לדיון הראשמי כי העבירו לשם כבר וכצפוי אף אחד לא הגיב שם וזה סתם עבר לעמוד השני ובינתיים אני תקוע עם הבעיה ,,חוץ מזה שהבעיה לא קשורה ספציפית למשחק אולי זה במשחק אז זה לא קשור לדיון הראשמי

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. Started by IPIP,

המשחק מקרטע לי על הגדרות גבוהות אז הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות וניסיתי להחליף קראק והמשחק עדיין מקרטע לי וזה המחשב שלי: Intel core i3-2100 CPU 3.10 GHz 3.0GB RAM AMD RADEON HD 6800 SERIES תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by יקירn95,

הורדתי את המשחק ולפני שההתקנה מתחילה הוא אומר לי שאני צריך קוד של steam נרשמתי לsteam אבל אין לי מושג מה לעשות ניסיתי סריאלים ולא הצלחתי... אם משהו יודע משהו ..? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הוספתי את הקובץ שצריך לשחק באניטרנט והפעלתי את המחשק דרך התיקיה של הסיסטם, עכשיו כשאני מנסה להתחבר אני לא מצליח ואני בטוח ב1000 אחוז שכל הפרטים נכונים. למנהלים: זה משחק חוקי וחינמי אז לא לנעול...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by R-E-L,

כשאני מפעיל את המשחק והוא מתחיל לבדוק עידכונים אחרי שאני מקיש את השם משתמש וסיסמא, הוא אומר לי : CONNECTION LOST וסוגר את החלון... למישהו יש מושג למה זה?! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by talkfir,

שלום, ברשותי המשחק 2MEDAL OF HONOR ISO דיסקים מחבר,עם קראק.מודם k56. הבעיה-1.כשאני מתחבר לשרת כלשהו,אחרי כמה זמן כתוב לי: server connection timed out משהו כזה,וניסיתי הרבה שרתים בכל מיני סוגים פינגים. אמרו לי להוריד את העידכון. הורדתי מ ea.com את MOHAA_UKUS_ONLY_patch111v9safedisk.exe 15.3 מגה הגודל. לאחר 2 NEXT שאני לוחץ,זה מראה לי את ההודעה הבאה: WARNING: Could not find the UK or US version of medal of Honor Allied Assault installed on your computer.Setup will now exit. המשחק מותקן בצורה נורמלית,מאד הופתעתי מההודעה הזאת.כאילו שהמשחק לא נמצא בכלל המחשב. האם כדי לנסות להתקין מחדש? אז איך עושים גיבוי לשמירות והגדרות מהOPTIONS? או שבגלל שהמשחק ISO אז אי אפשר להתק…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ow3,

שאני מנסה לשנות את הרזולוציה במשחק, המשחק פשוט נופל.. ויוצא לווינדוס כאילו עשיתי quit. יש לי gf4 ti4200 עם הדרייברים החדשים של נבידיה... הרישמיים. בתודה. פתרתי את הבעייה... תודה לכולכם על שניסיתם.. אפשר לסגור...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dror_gh,

שלום, אחרי כמה שנים בא לי פתאום לשחק שוב ב MI4 מאחר שאיבדתי את הדיסק המקורי (יותר נכון 2 דיסקים) יום אחרי שיצא המשחק אז אני פשוט הורדתי אותו. התקנתי וכשאני בא להיכנס ל configuration זה פשוט פותח לי חלון של "שלח/אל תשלח" מה אני עושה ? אשמח לעזרה בנושא ניסיתי את זה גם ב XP וגם ב VISTA תודה רבה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. שמתי לב לתופעה מעצבנת, כשאני משחק ב NEED FOR SPEED CARBON מידי כמה שניות המשחק נתקע, כל עשר שניות בערך יש קרטוע מעצבן למשך שניה, אני משתמש בהגדרות מקס' ובכלליות המשחק רץ בסדר רק שהתקיעות האלה מרגיזות, ניסיתי לבטל אנטי וירוס ועדיין לא עוזר... יש רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by tomer2004,

שלום לכולם , יש לי את המשחק NFS:U2 ויש לי בעיה בגרפיקה של המשחק... המפרט שלי הוא Intel Pentium 4 2.8@3.08 kingston DDR400 256 X2 ASUS p4p800 e deluxe sapphire 9800Pro 128MB 256Bit - @412@760 windows xp sp2 כפי שאתם רואים המפרט שלי הוא מספיק ביותר למשחק אבל חלקים המשחק ניראם לא משהו לעומת הדמו שהיה לי אותו ושם הכל ניראה טוב באפשרויות של הגפיקה המשחק נימצא על 1024* 768 והכל על מקסימום ועל ON עכשיו סתכלו על התמונה ותיראו שחלקים ממנה לא ניראים טוב יש למישהו רעיון למה.. או לשנות משהו בהגדרות של המשחק או הכרטיס ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by Saliman,

אני בשלב הראשון, אחרי הקרב שמתרחש בבאר, פתחתי את הדבר הזה מעל הבאר, ומאז לכל מקום שאני הולך, גם בפנים וגם אם הוא מחוץ למוטל הזה, זה לא נותן לי את האפשרות לנוח, לא משנה מה אני עושה!! עצות? תגובות? הארות? הערות? משהו?????? אני חייב להבין מה הולך פה או שאני אתחרפן!! חיכיתי למשחק הזה יותר מדי זמן בשביל זה...

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Vissor,

היי...יש לי בעיה ב underground2 אני רוצה לשחק online אבל הוא כותב שה cd-key שלי לא טוב...ניסיתי כבר הרבה cd key שונים,אם כולם אותה בעיה... אם מישהוא משחק או שיחק ויודע מה אפשר לעשות אני ישמח לקבל עזרה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by gania23,

כל פעם כשאני בא לצאת מהמשחק אני לוחץ q ואז כשהוא שואל כן או לא אני לוחץ yes והמשחק פשוט נתקע עדיין שומעים את המוזיקה אבל החלון עצמו ניתקע ואין מה לעשות חייב לעשות ריסט יש איזשהו פיתרון לזה?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Silol,

כשאני בא להתקין את המשחק מופיעה לי ההודעה הזאת: אפילו שהתקנתי את הגרסא האחרונה של DIRECTX..למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by EG,

שיחקתי כל כך הרבה בשביל לראות מה קורה או מה יש כשמגיעים ל 111\111 השקעתי זמן ולבסוף כשהגעתי קיבלתי איזה שידרוג שמוסיף רק יופי! נדהמתי לגלות שהמשחר לא נגמר !! ב112 אני משחק אחד על אחד ואי אפשר לנצח כן, אי אפשר, עקפתי אותו ושנייה לפני הסיום חסמו לי את הדרך 4 מכוניות !! אני מתכוון חסמו לגמרי!! אין מאיפה לעבור !! בטוח יש ביניכם כאלו שסיימו את המשחק אז בבקשה אפשר איזה טיפ מנצח?? ???

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Kitt0s,

יש לי בעיה, אני משחק ניד פור ספיד לתומי.. מנצח (כמובן במירוץ עושה continue, ועכשיו הגיע הזמן לבחור ספונסר! אני לוחץ על 'select sponser' וכלום.. ENTER כלום.. אני יכול לעשות back... אני לא יכול להמשיך במשחק בלי לבחור ספונסר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. הי! לפני כמה ימים התקנתי אובליביון, באמת אחלה משחק ואני עוד לא חובב משחקי תפקידים. אבל אם אני משחק כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה מסוג דוח שגיאות. זה לא זמן מוגדר, אני יכול לשחק שעתיים ולקבל או שעה ולקבל. מה אני עושה? הדרייברים שלי מעודכנים (Nvidia 84.21) וגם של הכ. קול. :: עריכה :: אני מקבל את ההודעה הזאת גם כשאני יוצא מהמשחק. כלומר הוא עושה את התהליך של השנייה שהוא צריך, ורואים שכבר עוד שנייה הדסקטופ נקי, ואז פתאום ההודעה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום לכולם, אני יודע שזה משחק ישן, אבל זו פעם ראשונה שיוצא לי לשחק בו אך לצערי אני נתקל בבעיה לשחק בו עם ה-GAME-PAD שלי יש לי RUMBLEPAD2 של LOGITECH והמשחק אינו מזהה אותו באתר הרשמי של UBISOFT הם לא מציעים שום פיתרון האם למישהוא יש בעיה כמוני? ומצא דרך לתקן אותה ?? אשמח מאוד הבעיה טופלה - אין צורך להגיב!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by uriel_237,

שם המשחק: prince of persia the forgotten sands (מקורי) הוא מודיע לי: "Attempting to restore network connection. The game will resume once the connection has been re-established. please wait". מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף חיכיתי הרבה זמן ולא קורה כלום

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by haimon_v,

שלוםיש לי שתי בעיות שאחת אישהו הסתדרה 1. המשחק לא ביצע שמירות כשהייתי מגיע לנקודת שמירה הוא היה כותב save failed -זה איכשהו הסתדר 2. אני לא יכול לשנות שום דבר בתפריט options כשאני נכנס אליו הוא נותן לי מסך ריק ואין שום דרך לצאת מהמסך חוץ מלהעלות את ה task manager ולצאת מהמשחק. מה עושים?????????????

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by zombie,

כשאני ניכנס לאפשרויות ומנסה לשים רזולוציה 1280x1024 זה ביכלל לא מופיע לי.....מה עושים?יש לי מחשב חזק שצריך להריץ את זה על גראפיקה הכי גבוהה ומסך 19

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by rasta22,

היי אנשים נראה לי המשחק לא חף מבאגים הגעתי לשלב של התאטרון שבו צריך לפרוץ למחשב פרצתי ואחר כך צריך לעלות בסולם עליתי חטפתי כדור ונהרגתי ופתאום אני צריך להתחיל את כל השלב מההתחלה עד שסוף סוף שוב הגעתי למחשב אז אין על המחשב את הפקודה שצריך לתת להם לפרוץ למחשב שוב ואז אני עומד שם על הבמה ואין לי מה לעשות מה עושים ? אם אני יתקין את המשחק מחדש זה יעזור ? ואיפה שמורים כל ה SAVE שלי מה אני יתחיל אותו מההתחלה ? בעסה בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by oded6188,

התקנתי את המשחק... אבל כשאני בא להפעיל אותו אז המסך הופך לשחור ואז זה נראה כאילו המשחק הולך לעלות... אבל אז זה יוצא בחזרה לווינדוס :-( אני לא יודע מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.