עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by harbinger,

שלום יש לי בעיה בהפעלה של COD המשחק עצמו עולה ואז אני נכנס לתפריט של SOLO בוחר משימה , הוא אומר לי תבחר דרגת קושי , וזהו , הוא לא מכניס אותי למשחק מה הולך פה?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. Started by HNR,

איזה משחקים חדשים או לא כל כך חדשים יעבדו נורמלי על המחשב : א P4 ht 2.8mhz 1gb ddr400 radoen 9600pro 256mb asus p4p800deluxe ני שואל כי למשל RA3 הדרישות מערכת שלו גבוהות אבל למרות זאת הוא עובד מצויין על המחשב הזה..

3. Started by chenrp,

עם האדם הקדמון שעף עם סוכה שהוא מעיף ע"י פדאלים...? הוא היה אמור להגיע ולקחת אנשים כמו נהג מונית וזה היה משחק ממש חמוד... חשבתי אולי להשיג כזה לסלולרי...

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by bluemail,

חוץ מGTA IV איזה עוד משחקים אמורים לתמוך במרובעי ליבות

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by tamiravigan,

תאריכי יציאה: אמריקה:ה-2 לדצמבר, 2008 אירופה:ה-3 לדצמבר, 2008 מפתחים ומפיצים: מפיצה רשמית:רוקסטאר גיימס וטייק 2. מפתחת לקונסולה:רוקסטאר נורט'. מפתחת את הפורט למחשב:רוקסטאר טורונטו. אתרים: אתר רשמי:http://www.rockstargames.com/IV/ ויקיפדיה:en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV סטים:store.steampowered.com/app/12210/ אתר מעריצים ענקי של GTANETWORK:www.gta4.net/ גיימס פור ויינדוס:www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx עלילה: ניקולאי "ניקו" בליק הוא גבר בן 30 אשר מגיע ממזרח אירופה, ועפ"י השמועות מסרביה, לעיר הדמיונית ליברטי סיטי, אחרי שלחם רבות במלחמת בוסניה האכזרית, כדי לחוות את מה שנקרא החלום האמריקאי אחרי העבר הקשה שלו. אחרי שבן דו…

• 606 תגובות
    • 66.8k צפיות
  6. אז ככה קניתי את המשחק crysis warhed ו far cry 2 ו call of duty 5 ויש לי בכולם בעיה הינה סירטון של התקלה שלי הכרטיס שלי zotac 9800gtx+ ובסירטון יש לאותו ילד 9800gt מה שמוזר שגם לילד שהעלה את הסירטון יש את אותה בעיה תיסתכלו טוב בסירטון בצדדים ואתם תבחינו בעצים שניבנים וסלעים שפיתאום יוצאים או שנגיד הוא מיתקרב לגיפ פיתאום רואים יותר דברים קטנים שלו ראו מירחוקק למה זה קורה? יש לי דרייבר 180.48

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. ממש בהתחלה הוא מתחיל להעלות את המישחק ומוציא לי את ההודעה הזו Couldn't load image 'logo_small_cod5'אני עובד עם דירקט 9C החדש ביותר ועם דרייברים חדשים לכרטיס מסך ( 7300GT ) הנקודה היא שהקובץ הזה כן נימצא במחיצת המישחק.... מישהו יודע למה זה קורה ? הינה מה שמופיעה לי בחלון ההעלעת המישחק כשזה נעצר ----- Initializing Renderer ---- execing ragdoll.cfg from disk ----- Client Initialization ----- ----- Client Initialization Complete ----- Trying SMP acceleration... ...succeeded. ----- R_Init ----- Getting Direct3D 9 interface... Pixel shader version is 3.0 Vertex shader version is 3.0 Shader model 2.0 code path is available. Shader model 3.0 code path is available. Using Shader m…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  8. Started by SuperStyle,

ב GTA IV אז בהגדרות הגרפיקה אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ל HIGH ועוד דבר אחד.יש לי את הכרטיס HD4850 אני לא יכול לעלות בגלל שישמין כזה שימוש זיכרון אז כשאני מעלה עוד (יש גבול ) זה נהפך לאדום. מצאתי קובץ ל GTA IV שכשאני שם אותו זה מסדר את זה אני יכול לעלות כמה שאני רוצה אבל אז זה כותב שזה באדום ככה: http://pic.ipicture.ru/uploads/081208/xNpcXEmjJD.jpg זה לא תמונה משילי עדין לא ניסתי. אז השאלה היא אם אני מעלה הכל ל 100 יקרה משהוא לכרטיס?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by amir4x4,

בתודה מראש... אני מחפש תוכנה שתישב קבוע ותהפוך את המפות הזמניות [cache[ האפשרות היחידה שלי היא לעבוד קשה ולחפש בין הקבצים ולהפוך אותם אנחנו כבר ב2008 ואני מאמין שיש בידכם לעזור לי תודה אמיר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הגיבור מקולל והופך כל הזמן ללטאה קטנה שמומחית בקסמים או למפלצת גדולה שלא מסוגלת להשתמש בקסם. האויבים הגדולים היו סוג של עכבישים. חצי אדם/חצי עכביש. היו גם זומבים ואפשר היה לבחור שיריון לגיבור וטבעות קסומות, רובה קשת. אני חושב שהיה יותר ממשחק אחד בסדרה. תודה למזהים. עריכה: מצאתי, זה Lands of Lore 2

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  11. Started by DAIVIS,

שלום לכולם. אני הורדתי את UT2004 ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מצליח לקרוא את המפה DM-Leviathan.ut2.uz2. וההתקנה מתבטלת מישהו יכול להעלות רק את המפה הספציפית הזאת ולשלוח לי לינק אני אודה לו מאוד תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. Started by simonsix,

המשחק שמפותח על ידי GRIN שהיא חברת פיתוח מעולה למשחקים תנסה לבצע משימה כמעט בלתי אפשרית לפתח משחק פעולה מגוף שלישי שמבוסס על סרט קולנוע. (שובר הקופות WANTED) זה בדרך כלל לא מצליח אבל הטריילר נראה אחלה תאריך היציאה המשוער-תחילת 2009 http://www.gametrailers.com/player/43410.html

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  13. זה לא סוד שחלק מהמשחקים מעדיפים ATI (כמו GRID אני חושב) בעוד אחרים מעדיפים NVIDIA בבירור (GTA4 למשל, לא?). בתור גיימר מזדמן במשחקי 1st/3rd Person Shooters למיניהם הייתי מעוניין לדעת האם יש נטיה כזו או אחרת של משחקים בתחום הזה להעדיף כרטיסים של NVIDIA או ATI. ברור שיש כאלה ויש כאלה - השאלה אם קיימת נטיה ברורה לאחת החברות אם מוציאים מהמשוואה משחקי אסטרטגיה , תפקידים, נהיגה וכדומה. אני מקווה שלא ניגרר פה לפאנבוייזם צפוי מראש... הייתי באמת רוצה לשמוע פה מידע מהימן מגיימרים מנוסים שמכירים את התחום בשנים האחרונות ולא הצהרות אמונים לחברה זו או אחרת. רב תודות מראש לכולם.

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by eLeVaTor,

ברזולוציה של 1024 * 1280 כמה FPS ייתנו ה: GeForce 9800GT GeForce 9800GTX +GeForce 9800GTX האם יורגש הבדל בין השלושה ברזולוציה הנ"ל, ואיך המשחק ירוץ בכלל עם הכרטיסים האלה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. Started by Delvadar,

אני באתי להתקין את המשחק-וזה פשוט לא יאמן איזה שגיאה מפגרת המשחק הזה נתן לי: "Your system is incompatible with %p--please follow the link below for more information" ועוד דבר מטומטם בזה-לחצתי על הלינק אבל זה שלח אותי לאתר של מיקרוסופט לבעיות של מי שמשתמש ב-Windows XP SP3. ואני בכלל משתמש בויסטה. יש למישהו מושג מה הבעיה של המשחק הזה?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  16. Started by yossia23,

התקנתי כמה פאצים עם גרסאות שונות של KITSERVER אבל במסך הטעינה לפני המשחק עצמו המחשב כאילו נתקע וצריך לחכות בערך 5 דקות עד שמשחקים זה קרה לי גם בPES 2008 בלי KITSERVER המשחק לא נתקע עשיתי עידכונים לא עזר כלום מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. הרפתקאת חלל מבוססת על איזשהו גיבור אסטרונאוט שנוצר מתוך נובלות מדע בידיוני גרמני ישן, בגרפיקה לא רעה בכלל ודיבוב מעולה, בהתחלה נתנו שם חידה של ניחושים קשה ברמות מייאשות, אבל אח"כ המשחק ממש נהיה סביר מבחינת קושי, לפחות לכל מי שהתנסה במשחקי הרפתקה. סה"כ סגנון ייחודי שלא רואים בכלל בזמן האחרון, בהחלט עשו עבודה יפה ושווה ביותר לכל חובבי משחקי ההרפתקאות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום! יש לי בעיה במשחק אני רואה כתמים לבנים בגלגלים ובכשביש תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-68568332.JPG זה קורה לפעמים זה בעיה במשחק? ד"א הכרטיס הוא:9800gtx+ הכל על הכי גבוה וגם פילטרים והמעלות 50 במאמץ

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by ZacNaboot,

למרות הרכיבים של המחשב שלי GTA IV פועל בסביבות ה15-30 FPS המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: core2dou e6300 1.86 ghz 2 MB cache זיכרון: 3GB DDR2 667mhz לוח אם: gigabyte ga-945p-s3 rev 1.0 דיסקים קשיחים: 1. wd WD2500KS SATA2 2. SAMSUNG HD160HJ SATA2 כרטיס מסך: ati radeon hd 4850 powercolor מערכת הפעלה: windows vista ultimate SP1 *לא חשוב באיזה רזולוציה אני משחק או מה רמת האיכות הFPS אותו הדבר באותם המקומות במפה *הורדתי ועדכנתי את הדרייבר האחרון של כרטיס המסך שלי מהאתר של היצרן *אין לי שום יישום שמכביד על המערכת בזמן שהמשחק פועל *עשיתי סריקה של וירוסים וסריקה של רוגלות ולא נמצא שום דבר חריג משחקים אחרים כמו קריסיס, קריסיס ווארהאד, fallout3, ניד פור ספיד אנדרקובר, ט…

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by itai_1813,

לילה טוב. תערוכת VGA 2008 מתקרבת, הולך להיות מטורף! לפרטים המלאים בעניין התערוכה: http://www.spike.com/blog/world-premieres/70766 שתפו את הגולשים בדעותיכם ובציפיותיכם מהתערוכה. אני אישית נורא מחכה לשמוע (ולראות!) פרטים נוספים בנוגע לפרק החדש בסדרת GTA IV (בלעדי ל-360)

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by simonsix,

משחק ההמשך בטרילוגיה יצא היום. להבדיל מן העבר המשחק נמכר כחלק מחבילה שנקראת Orange Box המכילה 5 משחקים,שלושה מתוכם חדשים- Team Fortress 2 שהוא משחק רשת טיפוסי שהגיבורים בו הם דמויות אנימציה משעשעות ו Portal שהוא משחק חשיבה /פאזלים שנועד לבחון עד כמה אנחנו מוכנים לקבל משחקים מהסוג הזה. אתר הבית - http://orange.half-life2.com/ כמובן שניתן לקנות את המשחק בנפרד . לכל מי שהוריד ב STEAM (ואני יודע שיש פה כמה) נשמח אם תשתפו בתמונות,חוויות וכו. לקניה כנסו לכאן- http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=469&cc=IL מידע מפורט יותר : City 17 is No More! כן, כך הלכה ונעלמה לה City 17 בה התרגלנו לשהות, להילחם, לקבל עזרה מהסביבה ולחסל את חיילי הקומביי…

• 291 תגובות
    • 33.7k צפיות
  22. Started by mo15da,

כשאני פותח את קובץ הWINRAR של המשחק, הWINRAR מבקש ממני קוד כלשהו כדי להמשיך בתהליך הפתיחה: לא נראה לי שהוא מבקש את הKEY של המשחק עצמו, ככה שאני די תקוע בהתקנה. מי שיכול לעזור לי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  23. והאם למישהו יצא לשחק בוא כבר הוא תואם את הציפיות איזה ציון הייתם נותנים מחשק שווה לקנות אותו תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ronaldo-9,

שלום לכולם אני יודע שהמשחק הזה קצת ישן אבל יש לי בעיה מוזרה. המשחק הזה היה מותקן אצלי בעבר ושיחקתי בו שעות לא מבוטלות, היום שוב התקנתי אותו מחדש וניסיתי לשחק אך הוא נותן לי שגיאה לא ברורה עם הפעלת המשחק(צירפתי תמונה) ההבדל היחידי בין אז להיום שהחלפתי לכרטיס מסך Geforce 9800 gt יש למשהו מושג למה זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by montana,

בס"ד התקנתי תמשחק , הכנסתי תקראק ששוקל 27.5 KB הפעלתי אותו , והתמונה שאני מקבל : יש למישהו מושג מה אפשר לעשות .?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים