עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בעית רזולציה במשחק Crysis. הרזולציה 1650X1050 לא מופיעה לי משום מה, יש פתרון לבעיה? '>http://jpg.co.il/view/4f98368a5912d.bmp/"] תודה ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by superginiman,

איזה משחק גדול... זהו הבטא נסגרה נגמר... אם רוצים לקנות זה יעלה 350 שקל + 13 יורו בחודש... (יקר) בנו את המשחק ברמה כזאת טובה שבכלל לא שמתי לב שזה היה בטא.. אז :yelclap: ל בליזרד על עוד משחק מצוין!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Lord Nikon,

מה אתם חושבים על משחק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stone cold,

התחלתי לשחק במישחק הזה http://www.gamespot.com/pc/strategy/starwarsrts/index.html אני בינתים באימון וזה מאוד נחמד אני יתן עוד פרטים שיהיה לי יותר זמן לשחק במישחק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. סרטונים טריים מעניקים לנו הצצה ל-Command & Conquer ו-Warcraft 3 בגרסתם המודרנית המשופרת לכתבה

6. כנראה שאולי יש עוד אחד בגילי בפורום שממש שיחק וגמר את המשחק המקורי(למרות שיש אותו כיום לאייפד ואייפון). אבל אם אתם מחשיבים את עצמכם כגיימרים שאוהבים פלטפורמרים(משחקי קפיצות דו מימדיים עם קצת חשיבה)- זה ממש, ממש חובה לפחות לראות את הסרטון ולהחליט לבד. מה יש במשחק? גרפיקה מדהימה, מוסיקה מהמלחין המקורי של המשחק בקומודור/אמיגה ומשחקיות מתוחכמת ומאתגרת מאוד. זול 50 שקל וזה אצלכם. גם אפשר לשחק בדמו ולראות בעצמכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מפתחות חינם Steganos Online Shield VPN (לא פרוץ) המפתחות חוקיים כוללים תמיכה ניתן לחבר 3 מחשבים על כל מפתח (ווינדוס,אנדרואיד, IOS) ינתנו על פי בקשה בלבד. רישיון לשנה\12 חודשים , ללא הגבלה של כמות נתונים.

8. Started by aviel3634,

שלום לכולם , אני דיי חדש בקהילה הזאתי ואני אשמח אם תראו את המונטאג' החדש שלי מכיוון שאתם לא מכירים את הערוץ שלי אתה יכולים לראות את שאר המונטאג'ים שלי ואת שאר הסרטונים שלי צפייה מהנה http://www.youtube.com/watch?v=P8ADiBbZY8U אשמח לסאב ולייק אם אתם רוצים להמשיך להיות מעודכנים בערוץ שלי ליילה טוב

9. כשאני מעדכן גרסת משחק (במקרה שלי pillars of eternity, אבל לא נראה לי שזה משנה) אני צריך לעדכן שלב אחרי שלב או שאפשר לקפוץ ישר לעדכון האחרון? כרגע יש לי את גרסת שתיים בערך והכי עדכנית זה 3.05 ויש עוד הרבה שלבים בדרך. אני יכול פשוט להוריד את העדכון האחרון ולהתקין אותו או שאני צריך למצוא כל עדכון שיצא ולהתקין אותו קודם? ובנוגע לDLC - גם הם צריכים עדכון או שזה חד פעמי ולא משנה מתי אני מתקין? זה משפיע/מושפע איכשהו מעדכון הגירסאות? תודה רבה!! נ.ב. אחלה משחק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

מתי יוצא FIFA 2011? אם בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sMoCHTa,

שלום לכולם. צוות הנהלת הקהילה היה רוצה לשמוע את דעתכם לגבי סבב המפות בשרת. אנו מעדיפים לשאול אתכם ולדעת מה אתם רוצים כי דעתכם חשובה לנו והיא חשובה יותר מדעתנו. אתם מוזמנים לרשום פה סבב מפות מסוים ואנו כבר נבדוק את האופציות. תודה לכם, צוות באטלפילד

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שמועה חדשה ועסיסית במיוחד חוזה עסקת ענק שתוכל לאפשר ליצרנית ה-Xbox One להציע יותר כותרים בלעדיים איכותיים לרוכשים הפוטנציאליים לכתבה

13. Started by haKo$,

היי שבוע טוב כולם, יש לי "בעיה".. אחי הקטן רוצה לשחק במשחק אך הוא איך לומר SUCKS! מצד אחד אני לא רוצה למנוע ממנו לשחק אך מצד שני אני לא רוצה גם שיהרוס לי את הסטטיסטיקה. אז רציתי לדעת אם ניתן לפתוח פרופיל נוסף, משתמש שני למשחק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sEEdy,

הציוד: עכבר: SteelSeries Sensei משטח: SteelSeries QcK אוזניות: SteelSeries Siberia V2 USB מקלדת: Razer Arctosa ההגדרות שלי: DPI: 1500 Sensitivity in game: 1.5 Windows Sens: 6 default

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by naveh3,

מה שנבחר בואו נארגן כאן קבוצה וזה עם האינטרנט הכי מהיר או מי שירצה יצור את השרת ונשחק :asthanos: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Mutajon,

היי! רוצים לנסות חדר בריחה בחינם? נרגש לשתף אתכם במשחק חדש שיצרתי שיכניס אתכם לחדרו של פסיכופת מטורף. המשחק בעברית, ברוח משחקי ההרפתקאות של פעם, זמין למשחק דרך הדפדפן (לא דורש הורדה\התקנה) ולוקח כ-30דק‘ לסיום. האם תצליחו להימלט בזמן? אם הצלחתם, שתפו בתגובות כמה זמן לקח לכם תהנו! יום טוב, יהונתן הלינק: https://planariastudio.itch.io/psycho-room

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Shual,

שלום, אני רוצה לקנות את המשחקים BF 3+4. איפה הכי בטוח וזול לקנות אותם? וגם, אם אני יעשה PRE OEDER זה יותר זול או משהו? עוד כמה זמן אפשר יהיה לעשות PRE OEDER? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי פנטיום 4 2.4 512 DDR וכרטיס מסך X800GTO אני מחפש משחק יריות וזה... כמו helo ן doom נגיד.... אבל שיהיה משחק חדש יחסית ומה אתם חושבים HALFLIFE יעבוד אצלי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי הגעתי למקום תת קרקעי עם דלת פלדה ומנעול קומבינציה אלקטרוני אני מכניס את הקוד שקבלתי "1234" והוא לא משפיע על הדלת! http://guides.ign.com/guides/480467/page_9.html

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KingYes,

אני שעה משתגע פה.. מה עושים? על מה ללחוץ? איך משחקים בקיצור? אין איזה "אימונים" שמסבירים איך לעשות הכל? יש לי גיימפאד.. כמובן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by johnwoo,

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום ציוד היקפי, אבל כבר יומיים לא עונים לי שם, אז החלטתי לנסות פה. איזה עכבר מומלץ על ידכם למשחקים כמובן, אך שיתאים גם לעבודה מול אופיס ושיטוט באינטרנט. הבנתי שיש עכברים שמצויינים למשחקים אך לא כ"כ מתאימים לשאר הדברים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IME3,

לא נראה לי יפתח שרשור למשחק הזה התחלתי לשחק בו אז נרשום עליו קצת ונעלה תמונות כי עושה רושם שהוא די נחמד קודם כול המשחק סימולטור טהור שמנסה לשקף מציאות כמה שיותר לדוגמא במרחקים והזמן שאתה עובר במשחק יש לך מפה גדולה של כל אירופה או העולם לא זוכר צריך להתסכל שוב ואתה יכול לסמן נקודות ולתכנן לך מסלול והנסיעה עצמה נעשת בזמן אמת ויכולה לקחת שעות אבל יש כפתור האצת זמן שהולך מ X1 עד X6000 ומעלה ככה שאפשר להאיץ עניינים ולראות בזמן אמת את ההתקדמות בין במפה או ממבט של הצוללת בכל זמן נתון אפשר לשחק דרך המסך של המפה ולתת WAYPOINTS בזמן אמת שהצוללת בתנועה או שאפשר להחליף למבט דרך העיניים של הקפטן על הצוללות ולהסתכל ולשחק משם אפשרי ללכת עם הקפטן בכל רחבי הצוללות איך שמת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by aviv23,

מי שרוצה סרברים הכי טובים בארץ שירשמו ReTaLin # 84.95.247.29:20007 NePToon # 194.90.39.169:20050

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי יש שתי דברים שאני רוצה להבין: 1 למה שאני מפעיל את המישחק הוא לא על כול המסך המישחק עצמו.ואיך אני בוחר להתחיל מירוץ אם כולםו ולא אימונים? 2 איך מתקינים את העידכון שיצא למישחק הזה?הוא שוקל 2 ומשהו גיגה אשמח להסבר. יום טוב :party0023:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Animor,

היי, איך COD WWII ל-PC? בפרט, איך מתפקד המולטי מבחינת יציבות שרתים, לייטנסי, מספר שחקנים בשרתים וכו'? האם כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.