משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את המשחק הנ"ל אבל קיבלתי כל מיני קבצים ואני לא יודע איך לפתוח אותם: rzr-nfsc.085......,rzr-nfsc.002 .... rzr-nfsc.001 ועוד קובץ של rzr-nfsc.sfv. מה אני צריך לעשות????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קוד קופון למשחק thief חינם לחשבון הסטים שלכם (קיבלתי אותו כי קניתי כרטיס מסך של AMD) אני מוכר אותו ב-100 ש"ח למי שמעוניין, במייל yortem AT walla.co.il או בהודעה פרטית פה. המשחק עולה בסטים 50 דולר (180 שקל) http://steamcommunity.com/app/239160
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: 64 VISTA מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz, 3399 Mhz, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים כ.מסך ATI Radeon HD 4870 X2 דרייבר 8.12 זיכרון 4 GB משחק מקורי!, אחרי שהכנסתי ת'קוד רשום לי :התחברתה בהצלחה(משהו בסיגנון רק באנגלית) ואחרי שאני לוחץ על NEXT רשום לי שהוינדוס מזהה תקלה..והמשחק אפילו לא עולה...נפתח לי חלון שרשום שיש תקלה(אין פירוט שמסביר ) ויש לי אופציה ללחוץ על "סגירת תוכנית" עזרה דחוף !! מישהו יודע למה זה לא עובד לי..... :s07: :'( :'( [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בא לי לקנות איזה למבורגיני או פרארי. יש לי 400 אלף דולר ואני בקושי מצליח להרים את הכסף. יש איזה דברים שאפשר להרוויח עליהם הרבה כסף? עשיתי את ההעברות מכוניות האלה ואני לא מוצא יותר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סדרת כותרי הפעולה המסוגננת והמאתגרת תזכה בקרוב להמשכיות לאחר יותר מעשור של מנוחה - עם צורך להוכיח לכולם שלא איבדה מהייחוד שלו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני צריך את הגרסאות של משחקי הכדורגל (fifa\pes) שיוכלו לרוץ על המחשב שלי חלק בלי בעיות.. מפרט: פנטיום 4 2.6 1.25GB ראם כ. מסך- geforce 4 mx 440 64mb אני יודע שזה די עלוב ורק גרסאות ישנות יתמכו בזה אבל אני מסתפק מחוסר ברירה.. תודה למי שיעזוררר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? סרטון חדש שלי בCOD 4, פראגים שצילמתי אתמול ועשיתי איזה 3 פראגים של NS בראונד אחד מקווה שתואהבו תעריכה, ותנו בסאב ובלייק שבת שלום!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התחילה המכירה מוקדמת למשחק מישהו כאן קנה?אני קונה בבוקר שאני יהיה בבית מה אתם אומרים יהיה מוצלח כמו 1.6?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://stage6.divx.com/members/386050/videos/1112168 לא מזמן פורסמו תמונות של כיביכול משחקיות באיכות מזילת ריר אבל אם תיבדקו טוב תסירטון ותיראו תפיצפוצי משחקיות בטרילר תיראו שהגרפיקה אומנם טובה אבל לא טובה כמו בתמונות שפורסמו בקיצור כמו שאני הערכתי המשחק לא ישפר עד כדי כך תגרפיקה ועכשיו צריך ליראות איך יצא "משבר" שגם בו יש לי הרבה ספקות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את המשחק Quake הישן והטוב? חיפשתי באתר "מסע אל העבר" והוא לא נמצא שם... כמובן אני מדבר על המשחק הישן הישן זה שהיה מקביל ל"דום" ול"טירת הנצים" תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שהמשחק NFS5 ממש ישן אך נהניתי ממנו בעבר ורציתי לשחק בו שוב. יש לי WINDOWS XP, כרטיס מסך GF4 MX440 ומעבד XP1700+. המשחק מגיע למסך הפתיחה ונתקע. אז עשיתי COMPATIBILITY ל-WIN98 והצלחתי להכנס למשחק עצמו, אך הוא כמעט לא זז !!! גם בטפריטים וגם בתוך המשחק !!! מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעייה (חוץ מלהתקין WIN98) ? מישהו נתקל בזה כבר? אולי הבעייה היא משהו אחר? המפרט המלא שלי בקישור בצד ימין. תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי הגה ומשחק אנדר קובר אני מצליח לשחק רק עם ההגה לא מצליח להגדיר את ההילוכים ודוושת המצמד מישהו יכול לעזור? נייד פור ספיד 1 ונייד פור ספיד 2 תומכים בהגה g25?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים! אני שמח להכריז, בשם NOM Gaming, על גיוסם של שני שחקנים מעולים לקבוצת ה-Starcraft 2 שלנו - - NOMOmer - Terran - הישראלי השני שהגיע ל-GrandMaster! (אחרי Osho). שוכן בארה"ב ומשחק בשרתים שם. - NOMCtrlAltDefeat - Zerg - שחקן הזרג הישראלי שזכה בסדרת הטורנירים של NOM לחודש דצמבר ושיחק ב-Showmatch נגד WhiteRa, וגם ניצח את הטורניר האחרון של HWZone. NOM Gaming (וכמובן שאני) מאוד מתרגשים מתוספת השחקנים המעולים האלה ל-Roster שלנו, ומאוד מקווים שנוכל להוביל את Omer ו-CAD להישגים נוספים ביחד עם שאר הקבוצה שלנו. בפרק הבא של רביעי עם גבינה, ב-15/2, נכיר לכם את Omer ו-CAD וגם נדבר קצת על הטיסה שלנו למחרת לצרפת, בה אני, NOMBlight, NOMPlato, וקבוצת ה-MW3 שלנו, נוסעים להתח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה רזולוציה אתה ממליצים לשחק משחקים חדשים כדוגמאת Far Cry. יש לי מחשב חזק מאוד שאין לו בעיה להריץ משחקים ברזולוציה גבוהה. קאונטר סטרייק למשל אני משחק ב 800X600.. יש שחקנים מקצועיים שאפילו משחקים ב 640 X 480. אני חושב שאני אשחק ב 1024 768.. אולי 1280 1024, מסקרן אותי איך אתם משחקים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר משחק מעניין יכול להיות גם ישן למשחק quest/ שצריך לדבר עם אנשים ולמצוא חפצים ולחבר חפצים וכו' תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מעדכן גרסת משחק (במקרה שלי pillars of eternity, אבל לא נראה לי שזה משנה) אני צריך לעדכן שלב אחרי שלב או שאפשר לקפוץ ישר לעדכון האחרון? כרגע יש לי את גרסת שתיים בערך והכי עדכנית זה 3.05 ויש עוד הרבה שלבים בדרך. אני יכול פשוט להוריד את העדכון האחרון ולהתקין אותו או שאני צריך למצוא כל עדכון שיצא ולהתקין אותו קודם? ובנוגע לDLC - גם הם צריכים עדכון או שזה חד פעמי ולא משנה מתי אני מתקין? זה משפיע/מושפע איכשהו מעדכון הגירסאות? תודה רבה!! נ.ב. אחלה משחק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי pentium 4 1.8 radeon 9600 pro בלי OC, דרייברים אחרונים 5.6 אני משחק על HIGH דיטייל, 1024*768*32 draw distance בערך על שליש. הפריים הממוצע הוא 24..... :s05: אולי יש משהו שאפשר לעשות בנידון או שאני צריך להחליף את מחשבי :'(
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחלתי לשחק ב terraria והתמכרתי קשות... צריך קצת עזרה: יש דרך לא להתחיל כל פעם מאותה נקודה בעולם? כל פעם שאני שומר, אם הייתי באיזה איזור מרוחק, אני חוזר שוב להתחלה. אולי יש איזה דרך לשנות את ה spawn point? זה נורא מתסכל... כמו כן קצת טיפים כלליים כמו מה לחפש, איפה, איך להתקדם באופן כללי יתקבלו בברכה... תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7272
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעית רזולציה במשחק Crysis. הרזולציה 1650X1050 לא מופיעה לי משום מה, יש פתרון לבעיה? '>http://jpg.co.il/view/4f98368a5912d.bmp/"] תודה ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לשחק משחק שנמצא על DVD בלי להכניס אותו כל פעם לכונן?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה משחק גדול... זהו הבטא נסגרה נגמר... אם רוצים לקנות זה יעלה 350 שקל + 13 יורו בחודש... (יקר) בנו את המשחק ברמה כזאת טובה שבכלל לא שמתי לב שזה היה בטא.. אז :yelclap: ל בליזרד על עוד משחק מצוין!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אם יש למישהו שאלה על קאונטר סטרייקת אז אפשר לשאול אותי !!! :AR15: ok my icq is :161371997
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-