משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
עם דרישה מומלצת מאסיבית לנפח זכרון דינאמי שגרמה להרבה גבות להתרומם ולאחר מכך זכתה לריכוך - משחק התפקידים השאפתני החדש ביקום מלחמת הכוכבים נמצא במשטרת האחרונה בהחלט לפני ההשקה הרשמית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני דיי חדש בקהילה הזאתי ואני אשמח אם תראו את המונטאג' החדש שלי מכיוון שאתם לא מכירים את הערוץ שלי אתה יכולים לראות את שאר המונטאג'ים שלי ואת שאר הסרטונים שלי צפייה מהנה http://www.youtube.com/watch?v=P8ADiBbZY8U אשמח לסאב ולייק אם אתם רוצים להמשיך להיות מעודכנים בערוץ שלי ליילה טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלות לגבי המולטי- 1) בקמפיין בלחיצה על Q הייתי יכול לראות את כל האויבים שמולי. במולטי זה לא עובד. מדוע? 2)איך לעזאזל משיגים עוד תחמושת כשנגמר 3)מה המשמעות של לעבוד עם הצוות שלי? אני רץ במפה הורג את מי שאני יכול לכובש כמה שיותר או שאני צריך להצמד לחברי החוליה? 4)יש סרברים מיוחדים למתחילים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי את ההודעה הזאת בפורום ציוד היקפי, אבל כבר יומיים לא עונים לי שם, אז החלטתי לנסות פה. איזה עכבר מומלץ על ידכם למשחקים כמובן, אך שיתאים גם לעבודה מול אופיס ושיטוט באינטרנט. הבנתי שיש עכברים שמצויינים למשחקים אך לא כ"כ מתאימים לשאר הדברים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון נוסף: השרתים חזרו והם פשוט בתחזוקה אמורים להיות מוכנים ביומיים שלושה הקרובים !! עדכון : השרתים בתחזוקה ויחזרו לתפעל תוך כמה ימים בצורה מלאה! אנחנו מצטערים לבשר אבל כל השרתים נפלו מסיבה לא ידועה ואנחנו מטפלים בעניין בכל המאמצים האפשריים. נעדכן אותכם כאשר הכל יחזור לעבוד . השרת TEAMSPEAK עדיין מתפקד ואתם מוזמנים להגיע תמיד! סליחה על האי נוחות ותודה על ההבנה! חשיפה קטנה : בנוסף אמורים להגיע עוד שני שרתים לביאף 4 ועוד שרת לביאף 3 בשבוע - שבועיים הקרובים !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא נראה לי יפתח שרשור למשחק הזה התחלתי לשחק בו אז נרשום עליו קצת ונעלה תמונות כי עושה רושם שהוא די נחמד קודם כול המשחק סימולטור טהור שמנסה לשקף מציאות כמה שיותר לדוגמא במרחקים והזמן שאתה עובר במשחק יש לך מפה גדולה של כל אירופה או העולם לא זוכר צריך להתסכל שוב ואתה יכול לסמן נקודות ולתכנן לך מסלול והנסיעה עצמה נעשת בזמן אמת ויכולה לקחת שעות אבל יש כפתור האצת זמן שהולך מ X1 עד X6000 ומעלה ככה שאפשר להאיץ עניינים ולראות בזמן אמת את ההתקדמות בין במפה או ממבט של הצוללת בכל זמן נתון אפשר לשחק דרך המסך של המפה ולתת WAYPOINTS בזמן אמת שהצוללת בתנועה או שאפשר להחליף למבט דרך העיניים של הקפטן על הצוללות ולהסתכל ולשחק משם אפשרי ללכת עם הקפטן בכל רחבי הצוללות איך שמת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההרחבה החדשה של משחק ההתגנבות האיכותי תמשיך את הקו העלילתי שלו, אך לא תדרוש אותו על מנת לפעול לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתם שהשיטות הקיימות כיום לשכנוע שחקנים לבצע רכישות של תוספות דיגיטליות בכסף אמיתי בכותרים המקוונים השונים הן בעייתיות? הטכנולוגיה של המפיצה האמריקאית הגדולה מצביעה על כך שזה הוא רק קצה הקרחון לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התחלתי לשחק במישחק הזה http://www.gamespot.com/pc/strategy/starwarsrts/index.html אני בינתים באימון וזה מאוד נחמד אני יתן עוד פרטים שיהיה לי יותר זמן לשחק במישחק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צוות ההנהלה של UT החליט לפתוח בגיוסים על מנת להעצים את גודלו ואת כוחו של הקלאן, בואו לגלות את כישרונכם ב-TMN (אם יש לכם כמובן) ואולי נגלה שיש בישראל עוד איזה Ti, Stin או Burn. על מנת לנסות ולהיבחן אתם צריכים ראנק עולמי מתחת ל-50,000, זהו התנאי היחידי חוץ מלהישמע לחוקים של הקלאן שזה חובה!!! יש לכם אפשרות לקבוע מועד לבחינה, הבוחנים הם: Patron - ICQ - 249137899 Nvidia - ICQ - 251582160 (אני) יש אפשרות להיבחן כבר במשחק אתם רק צריכים לומר לאחד מהבוחנים שהינכם רוצים להיבחן תודה, ובהצלחה לנבחנים!! (שאלות לשאול ב-ICQ)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://hothardware.com/News/Phantom-Sensation-Gaming-Technology-Could-Make-You-Feel-The-Action/ תגובה מיוטוב: CAN'T WAIT TO PLAY WITH THIS STRAPPED TO MY PENIS. :lol:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאמר ממצה ששופך קצת אור על הנושא, כי הרבה כאן אולי לא לגמרי מבינים מה זה אומר כותר שהוא פורט. http://www.bit-tech.net/gaming/2009/08/18/the-problem-with-porting-games/1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע לאן זה שייך ואם מישהו יכול לעזור לי בזה אבל..... הורדתי את All Neo Geo Roms For Mame 32 Cd1 , ויש שם רק קבצים של רומים. יש לי את האמולטור NEO GEO ו MAME,איך אני מפעיל את הרומים האלה בשביל לשחק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא מדריך ל world builder של cnc 3? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. צוות הנהלת הקהילה היה רוצה לשמוע את דעתכם לגבי סבב המפות בשרת. אנו מעדיפים לשאול אתכם ולדעת מה אתם רוצים כי דעתכם חשובה לנו והיא חשובה יותר מדעתנו. אתם מוזמנים לרשום פה סבב מפות מסוים ואנו כבר נבדוק את האופציות. תודה לכם, צוות באטלפילד
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמועה חדשה ועסיסית במיוחד חוזה עסקת ענק שתוכל לאפשר ליצרנית ה-Xbox One להציע יותר כותרים בלעדיים איכותיים לרוכשים הפוטנציאליים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
משהו בסגנון של המשחקים הישנים והכייפים age of empires/red alert/Command and Conquer וכו' רק שלא יהיה מסובך יותר מידי עם כל מיני חיזרים ורובוטים שלא מהעולם הזה.. תודה D:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, איך COD WWII ל-PC? בפרט, איך מתפקד המולטי מבחינת יציבות שרתים, לייטנסי, מספר שחקנים בשרתים וכו'? האם כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CHEAT HINT שיטה SAVE משהוא עזרו לי בבקשה נ.ב. השיטה עם הלעצור אחרי השלט לא עבדה לי או שלא הבנתי נכון
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! טוב, אני תקוע בוואזיר. אני מתחיל להרביץ לו, ואז הוא מפיל עליי את כל האבנים, הן מסתובבות, אני עושה לו כמה ספיד קילים דרך הקורות, ואז אחרי שאני חותך לו את הכנפיים, הוא סתם בורח ממני ואני לא מצליח להשיג אותו. איך אני משיג אותו, ואז מה אני עושה לו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי pentium 4 1.8 radeon 9600 pro בלי OC, דרייברים אחרונים 5.6 אני משחק על HIGH דיטייל, 1024*768*32 draw distance בערך על שליש. הפריים הממוצע הוא 24..... :s05: אולי יש משהו שאפשר לעשות בנידון או שאני צריך להחליף את מחשבי :'(
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! פתחתי שרת חדש של 32 איש, כולם מוזמנים! שם השרת [Arkham] Israel Public by Ryuudo1 Israeli Gamer israel יש גם וונטרילו לקהילה: 212.150.254.9 3784 כולם מוזמנים! השרת הוא בשביל הקהילה של גיימר בעיקר אבל כמובן אנחנו לא מסננים אף אחד שיהיה בכיף! פשוט תעשו בחיפוש Israel או Israeli וזה ימצא לכם את השרת. לא לשכוח להוסיף למועדפים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-