משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
קניתי לאחותי הקטנה ליום ההולדת FIFA 06 (בת 8 טומבוי ) המשחק רץ נפלא על הגדרות מדיום על המפרט הבא AMD x2 3600 512Mb http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1165&maincat_no=1&cat2_no=171 אבל על המחשב לי הוא נתקע ולא מגיב טוב מישהו יודע מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני בא להתקין את המשחק וזה כותב שאני צריך להתקין את DIRECTX 9.0C למרות שיש לי אותו הכי חדש וזה לא מביא לי להמשיך :XX מה זה? יש לי X1800XT
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
תראו התקנתי תמשחק ווהכל היה בסדר אבל אחרי שבחרתי קבוצה וכל זה וואז לחצתי הבא -הבא ויאאלה התחלתי לשחקאבל היה משהו מוזר המסך כזה קופץ\מהבהב ורואים כזה שחור למעלה ניסתי להתקין מחדש וזה לשנות קצת תהגדרות ולא עזר חשבתי אולי הדיסקים פגןמים\שרוטים אז לקחתי לשני חברים וזה עבד אצלם מה הסיבה שזה לא עובד לי???? הכרטיס מסך שלי הוא 6600gt!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ועל הסרט הראשון הוא עושה לי בעיות. הפריים רייט נמוך והסאונד מקפץ ומתעוות. מישהו מכיר את הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לי Intel C2D E6600 nVidia GeForce 8800gts 2GB Ram
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני משחק ב CONDITION ZERO אבל אני לא מצליח לעבור את ה 60FPS ויש לי כרטיס מסך 6600GT ואני משחק בהגדרות הכי גבוהות ולא יודע למהה, גם אם אני מוריד להגדרות יותר נמוכות ה FPS עדיין לא זז מ 60 הוא נשאר יציב לא יורד ולא עולה.. אפילו עשיתי FPS_MAX 100 כלום לא עוזר זה לא עובר את ה 60 FPS...המשחק עצמו חלק בלי שום תקיעות אבל אני רוצה 100 FPS לפחות זה בטוח משו שצריך להגדיר אבל אין לי מושג מהה.. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי Grand Theft Auto: Liberty City Stories (PS2) אכשיו... זה פועל אם הרבה מאוד לאגים! ראיתי בסרטונים,שלהם אין לאגים ( ה PS2 עמד הרבה זמן ולא נגעתי בן הרבה זמן) אז מה הבעיה או ה DISK או ה PS2? :'( :-[
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום... כשאני מגיע לשלב במשחק הוא נתקע ככה ויוצא מהמשחק וזה תמיד באותו מקום ומופיעה לי ההודעה הזאת Crash in application version: 30292.2673 Could not load indices because IDirect3D9::CreateIndexBuffer failed. This device does not support the queried technique. Renderer: threaded Physics : threaded מישהו יודע מה הבעיה אולי מישהו נתקל בה ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם ה SAVE למשל כאשר אני שומר יוצא ועושה LOAD למה ששמרתי הוא טוען אבל כאילו בסוף לא מצליח לטעון ויוצא מהמשחק . צריך עזרה עצות איך לפתור תבעיה .
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק(כל אחד מהם) אחרי ההתקנה אז ההפעלה הראשונה עובדת מצויין..הגדרות תצוגה וכאלה כשאני מפעיל אותו בפעם השנייה , הוא יוצא כשנטען המסך הראשי...זה קורה בשני המשחקים.. כשהיה לי ג'יפורס שתיים, זה לא קרה. עכשיו יש לי r9550 יש מצב זאת בעיה עם תאימות של כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי בעיית סאונד במשחק.כאשר אני נכנס למכונית אני לא שומע כלום וגם כאשר אני הולך ברחוב.רק כאשר מכוניות חולפות לידי אני שומע את הרעש שלהם עוברות לידי.מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק, בשהוא מגיע לLOADING הראשון...וצריך להיכנס לMENU יוצת לי שגיע.. מישהו יודע מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי את הכרטיס מסך לכרטיס חדש והיום סוף סוף היה לי זמן להתקין ולנסות את GTA3 עליו אבל ברגע שאני ניכנס למשחק לא רואים את הכיתוב של התפריט, ולאחר שמתחילים לשחק רואים הכל אבל עם ריבועים בכל מיני מקומות (בכוונת, בנשקים, במקום של שם האיזור) מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק הזה. הוא כל הזמן קופץ ולא משנה באיזה רצולוציה. יש לו לא קפיצות רגילות כאלה של קפיצה פתאומית של פריים אלא מן, איך להסביר את זה, קפיצה 'חלקה' אבל מאד מאיטה את קצב הפריימים. ראו מפרט מחשב, המשחק אמור ללכת חלק על המחשב שלי. נ.ב: יש לי *שיעול* ISO *שיעול* אז זה לא אמור להיות עניין של פריצה גרועה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר התקנת המשחק הוא אומר לי שאין תמיכה ב DTX TEXTURE COMPRESSION [br]פורסם בתאריך: 18.09.2008 בשעה 23:51:35 סליחה על ההקפצה הוא פשוט תוקע לי את הברואזר בעריכה...בקיצור ניסיתי להוריד תוכנה שנקראת GTX אבל היא מחפשת קובץ HOG שלא בנמצא יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חברה למי שמכיר את gunbound יודע שאחרי שאתה כותב את שם המשתמש ואת סיסמה ולוחץ אנטר מופיע לך לואד של תוכנת ההגנה ונכנס לצשחק אצלי זה לא קורה אני כותב את הסיסמה את השם לוחץ אנטר ושום דבר לא קורה תוכלו לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הקונסול ואני יודע שלוחצים ~ כדי לפתוח אותו אבל כשאני לוחץ על הכפתור לא קורה כלום! איך אני פותח את הקונסול?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המסך שלי נכבה כאשר אני נכנס למשחק שמתי על רזולוציה של 1600X1200 והמסך שלי לא יכול להציג אותו ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק המסך נכבה ואני לא רוצה כלום . השאלה שלי איך אני יכול לשנות את הגדרות של המשחק מבלי שאני אצטרך להיכנס למשחק או לפחות להחזיר להגדרות ברירת המחדל של המשחק ניסיתי להתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר בבקשה תעזרו לי ....
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
התקנתי את הלף לייף ועשיתי את כל ה updates שצריך אבל המשחק כל הזמן אומר שיש לו בעיות עם הדרייברים של הכרטיס מסך אני לא מבין את זה ... מה הוא לא תומך בג'פורס 4 4200 ? משהו יודע מה עושים ? אני אמור להוריד דרייברים ישנים או משהו כזה רשום שהבעיה היא כזו : could not open bitmap file 'gfx/shell/splash.bitmap' (זה נרשם בחלון של המשחק ולא בחלון של ווינדוס) אז אני לוחץ אוקיי אחרי זה נפתח עוד חלון של המשחק שבו רשום : could not oprn MCI file for playback:275: Cannot find the specified file. Make sure the path and filename are correct. ואז אני לוחץ שוב אוקיי ואז אנ מתחיל את המשחק ומתחיל משחק חדש חלון של ווינדוס נפתח ורשום בו : could not open gfx.mad חבר'ה …
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בשלב 2 של המשחק, במנהרות של ה antlions אחרי שברחתי מאנטליון ענקי שאי אפשר להרוג, נפלתי לתוך מנהרה עם צינור התחלתי ללכת לכיוון קצה המנהרה, כשפתאום המשחק נתקע, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה לאחר לחיצה על אישור המשחק נסגר. ניסיתי כל פעם להפעיל את המשחק מחדש, ואף לשחק מחדש את השלב, וזה עדיין קורה כל פעם בדיוק באותה נקודה. האם יש פיתרון? נ.ב. המשחק הוא כחלק מה orange box ונקנה כחוק
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק halo 2 וכשאני מנסה להתקין אותו הוא רושם שהמערכת הפעלה שלי לא מתאימה... צריך ויסטה לפי מה שאני יודע ולי יש windows XP 64BIT איך אפשר להתקין את המשחק על מערכת הפעלה אחרת - לא ויסטה ? יש פאצ' או משהו ?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק אבל שאני מנסה להכנס הוא רושם לי שאני צריך service pack 2 לווינדווס XP הבעיה היא שיש לי ווינדווס XP 64-Bit שאין לו בכלל service pack 2 יש איזה תיקון או משהו ?! תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום שאני משחק במישחק אחרי כמה זמן הוא רושם שאין לי מספיק זיכרון למרות שיש לי 512 מגה ואני סוגר את כל היישומים הפתוחים למישהו יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני ב Campagin 2 (the cultlist) משחק במשחקון השלישי (The Conquest). אמור לכבוש את כל שלוש הערים ולהביס אחד המדמויות... ניסיתי את המערכה הזאת בכל מיני דרכים ותמיד נכשל (בסופו של דבר גם אם אני כובש 2 או 3 ערים, מגיע הדמות אותה אני אמור להרוג ותמיד יש לה צבא בערך פי 2 משלי), מישו יכול לתת טיפ אסרטגי איך עוברים את המערכה הזאת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
הגעתי למסך שמנסים להבריא את השותפה ויש עוד שני חיילים חוץ ממני שנלחמים בעקרבים ,אחד מהם עם תיק עזרה רפואית שמנסה לתת לי עזרה אבל אני לא מצליח לקבל את העזרה הרפואית, יש שם ממש באג. למישהו היה את זה?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-