עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by netanel38121,

יש לי בעיה במשחק Call Of Duty ו Call of Duty - United Offensive ברגע שאני מעלה את המשחק אני מקבל משחק בלי תפריט. יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640 מעודכן לדרייברים האחרונים של NIVIDA המשחק מעודכן ל PATCH האחרון וגם משחק ההרחבה מעודכן לאחרון. אגב COD 2 פועל לי מעולה וחלק.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by GanJaval,

אני משחק cod 1 ברשתת כבר די הרבה זמן 4 חודשים : ויש לי בעיה נגיד שאני לוחץ על המולטי פלייר של קוד 2 הוא עולה רק אחרי 2-3 דקות הוא כאילו מין לא מגיב כזה ואחרי 3 דקות עולה זה מעצבן למה שאין מקום בשרת או משהו או מקום אחרון נישאר אז עד שאני ניכנס ויש לי מחשב טוב מעבד 3.0 6600 GT 1024 זיכרון מה הבעיה יכולה להיות( וכבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס וזה לא עזר ) וגם לפי הנתונים של החשב שלי(שאלה אחרת ) יש לי רק 150 FPS אני חושב שזה לא פסדר למה יש ילד שיש לו מחשב פחות טוב משלי ומשחק על אותו הגדרות ויש לו יותר FPS אבל זה לא כל כך חשוב לי בבקשה תעזרו לי בקשר לשאלה ה 1 שלי

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by liav12,

יש לי את המשחקבצרפתית איך אני מעדכן אותה לאנגלית? אי אפשר לעשות זאת בהתקנה חוזרת...ניתן להוריד קובץ שפה חוקי של השפה האנגלית?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by kip,

היי, המשחק מסרב לעלות על DIRECTX9 , אני מתקין שוב את 9 מהדיסק של המשחק והוא עדיין קופץ החוצה (על 7 הוא רץ...), אני בודק במחשב ו 9 בסדר... הצלחתי להתקין שוב ממקום אחר את ה DIRECTX9, הוא עלה ושיחקתי... לאחר יומיים שוב אותה בעיה, כאילו הוא לא מוצא את זה... מישהו מכיר? תודה...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי המשחק Company of heroes. המשחק מעודכן לגרסה 1.71. לא שיחקתי במשחק כמה חודשים. לפני מספר ימים ניסתי לשחק באינטרנט- והוא אומר לי שאני צריך להוריץ פאץ של 1.7GB!!!! נסיתי להסיר ולהתקין מחדש- לא עזר. למישהו יש רעיון?!

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by amit27,

למה שאני תמיד יורה יש שחורים מרובעים ?? , ואיך אפשר לטפל בבעיה ?. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  7. Started by m83b4,

היי חברים.. כשאני מנסה לפתוח שרת עם Counter Strike 1.6 הוא נותן לי את השגיאה הבאה: Counter-Strike hl.exe - Application Error The instruction at "0x08cc5969" referenced memory at "0x08f55700". The memory could not be "read". למישהו יש מושג מה זה אומר ואין אפשר לתקן את הבעיה ? אה, ואני חייב לציין שאני יכול לשחק רגיל בשרת, אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני מנסה לפתוח שרת.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by RGod,

יש לי CS 1.6 הפרוץ כל פעם שאני רוצה לשחק זה רושם לי יש גישה רק ל C CLASS או משהו אני לא יודע מה לעשות ??

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Vissor,

קניתי את המישחק counter strike source התקנתי הכל ו ב steam כשאני נכנש למשחק אני שומע מוזיקה אבל יש מסך שחור וכתוב "out of range "...יש לי geforce nvidida gts 8800 640mb ודריברים הכי חדשים,ניסיתי לשנות רזולוציה ו refresh rate בוינדוס אבל זה לא עוזר...אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אני אשמח לקבל תשובה...תודה.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by miky,

חברה אני מחפש סידי קי מאים למשחק היחיד שמאצאתי היה בשימוש,מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by dbx22,

כשאני מנסה להתחבר לשרתים הוא כותב לי This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 ) מה אני עושה כדי לעדכן את הפרוטוקול שלי מ5 ל7?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by nadav1379,

יש לי 2 בעיות אם Counter-Strike הראשונה אם 1.5 יש לי בעיה אם המשחק Counter-Strike מתי שאני רוצה לשחק אז אני משחק על מעל 200 פינג ואני לא יודע למה זה אין לי תוכנות פתוחות וזה לא בעיה של הספק כי מתי שאני מוריד משהו אני מוריד על 100 זה בעיה רק במשחק. אמרו לי להיכנס ל"control panel" "sound and audio devices" "audio" "advnaced" ולהזיז שם את החץ ל "none" אבל שאני עושה את זה אני שומע שניה וחצי אחרי הזמן את היריות אבל הפינג כמו שצריך ואני לא יכול לשחק שאני לא שומע טוב הספק שלי זה ברק 013 השניה אם CS CZ הבעיה שלי שאני לא מצליח להתקין את המשחק אני הורדתי את המשחק מאימיול ושאני מתקין את הדיסק הראשון זה בסדר ושהוא גומר להתקין אותו הוא אומר לי שהוא לא מצליח למצאו את הדיסק השני זה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AMIT_MEG,

יש לי אינטרנט 5 מגה וכרטיס מסך 9550 אבל על חיבור x4 לא x8 ויש לי עכבר g5 פעם שהייתי משחק לא הייתה לי את הבעיה עכשיו שאני משחק אז כול פעם העכבר ניתקע לי ואנני לא יודע למה כאילו אני מוזיז אותי ימינה ואז בעמצה זה ניתקע וממשיך מה יכולה להיות הבעיה ??? תודה לעוזרים זה כאילו יש לי "דופ לעכבר"

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by nadav1379,

התחלתי לשחק ב Counter-Strike Source אתמול ויש לי בעיה שכל פעם שאני רוצה לשחק אני משחק כמה דקות ואז זה נתקעה לי למה זה יש לי עוד בעיה שאין לי סרברים ב all seeing eye ואני מוסיף את זה בהגדרות אבל זה לא מוצא לי אף סרבר גם שאני עושה לא מהארץ מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by yoni321,

אנשים שלום, טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110. החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם. מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו? כל המשחקים האחרים עובדים טוב. אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  16. יש לי את המשחק מקורי ברור אני עושה חיפוש הוא לא מוצא לי שרתים מהמזרח התיכון ומכל מקום אחר כן מה יכולה להיות הבעיה?? אין לי ראוטר או משהו אני משתמש בבזק בןלאומי וHot לא אלחוטי לא כלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tamir2,

שלום לכולם.. היום קיבלתי את הקואנטר סטריק החדש... ולחצן הרווח לא עובד לי.... למה?? אולי מישהו יודע איזה פקודה צריך לשים לו שם..כדי שזה יפעל.??

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by STRENGTH,

שאני משחק CS אז שאני יורה אז הכוונת גודלת מה שאומר פחות דיוק ביריות. אבל בשום משחק אין את הדבר הדפוק הזה. יש דרך לבטל את זה? כי זה הופך אותי לשחקן גרוע.אני לא אוהב לעשות לחיצות קצרות אני אוהב לירות רצוף.

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by מכבי חיפה,

כשאני נכנס לשחק אני נכנס לסירבר אז אני מקבל שגיאה זיכרון לא יכול להיות READ.. מה זה ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124391.0

20. Started by BizkiT1989,

שלום לכולם יש לי בעיה ב Darksiders אני התקנתי את המשחק הוא עובד מצויין ברגע שאני נכנס להגדרות של המשחק לאפשרות של שליטה מופיע לי שלט של Xbox ואין לי לי גוסטיק ושום דבר שמחובר למחשב חוץ מהמקלדת האל חוטית ועכבר אל חוטי, ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לשחק עם המקלדת ועכבר בכלל. לא משנה מה אני עושה! מה אפשר לעשות העם יש משו שצריך לעדכן לשנות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ben_20,

אני לא יודע מה לעשות בשלב ה6 project y עם אני הורג יותר מ4 אוייבים אז כתוב לי למעלה שעם אני הורג עוד שתיים אז האזעקה מופעלת ואין לי מושג איך מתקדם בשלב מבלי להרוג אותם תודה לעוזרים !!!!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by ofer_mat,

יש לי בעיה נורא מוזרה Empire Earth כל כמה זמן הוא מרסט לי את המחשב. זה לא קורה לי עם אף משחק שלי. ו... זה משחק מקורי. יש לי XP דרך אגב וה EE מעודכן ל גירסה 1.04 עם כל תקוני הבגים שלהם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by freesoul23,

בחלקים שונים של המשחק, המשחק נתקע ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והאופציה היחידה היא CTRL+ALT+DEL , האם למישהו קרה משהו דומה או מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?

24. תמיד שאני מסיים את השלב שסימנתי בתמונה זה חוזר לשלב שלישי .והשלבים הבאים לא נדלקים מה אני עושה .משהו שסיים את המשחק יכל להביא לי את השמירות אני יודה לו. תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by x-pac,

פתחתי את המשחק (אחרי ההתקנה) אם anti blaxx וזה הראה לי את הודעה הזאת A required security module can not be activated. This program cannot be executed מה לעשות? , אם אני עובר על החוקים או משהו סליחה...

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.