משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
1. זה המפרט שלי עם מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 64ביט.. אני רוצה לשחק משחקים ובינהם cod5 והנסיך הפרסי האחרון..איזה תוכנות אני צריך להתקין בכדי שאוכל לשחק? (אני מתכוון דיירקטאקס וכדו') 2. איזו גרסה של תוכנות? 3. אפשר בבקשה לינק לתוכנות שאני צריך..? 4. יש לי את הקובץ של המשחק (קובץ איזו).. אני חייב לצרוב אותו או שיש דרך אחרת לפתוח אותו על המחשב ולהשתמש בו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE ספק כוח: enermax pro82+ 525w זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כרטיס מסך: BF…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יודע שאולי לחלק זו תהיה שאלה מטופשת ( כי הם מכירים ) אבל אני מת מת למצוא איזה SHOTER חלליות / מטוסים כזה תלת מימדי שהצפיה היא מעל המטוס שיורע על אוייב באוויר וביבשה כמו שהיו משחקי מכונה לא מחפש סימולטור מורכב אלא הנאה שדל ירי תרנגולות ילדותי מידי בשבילי - מחפש משחק מתקדם יותר תודה מראש לכל המלצה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם קיים counterstrike חינמי שלא צריך להשתמש בו עם HALF LIFE? יענטו משחק רשת בפני עצמו
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קודים ל ריימן2 ריימן3 וריימןM? בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100053 אני רק רוצה לדעת אם זה אמיתי!!!! איך לעזאזל הם הולכים למכור משחק מרוצים WHITOUT THE F***IN CARS!!!! ועוד זה יעלה 200 שקל!!! בלי ספק זאת תהיה חוברת ההוראות היקרה ביותר בעולם!!! שימו לב עכשיו שכל מכונית וכל מסלול עולים כסף פתאום נהיה מבחר ענק!!! 750 מכוניות!!!! ו250 מסלולים!!! אפשר לשים חמישית מזה בכל משחק וזה יהיה מכובד ביותר (150 מכוניות ו50 מסלולים יתנו משחק די ארוך!!!) כאילו מה איך מפרסמים משחק כזה?? "כן המחשק הזה יהיה חדשני ביותר תראו אתם יכולים........... לדפדף בחוברת ההוראות בנוחיות מלאה, אהה דרך אגב ואם אתם קונים מכוניות אז אפשר גם לעשות מירוצים" מקווה שזה לא אמיתי ואם זה כן אמיתי אז שאף אחד לא יקנה את הזבל הזה!!! כי …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק REQUIEM ועכשיו אני מעלה אות הוא אומר לי שהוא צריך DIRECT X 6.0 ויש לי 8.0 והוא לא מוכן להעלות אותו מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה מי שמעוניין להכנס לקבוצה הזאת: http://steamcommunity.com/groups/SGiftsISR כרגע אנחנו כבר יותר מ-100 איש וכבר היום שזה היום הראשון לפתיחת הקבוצה חולקו 5 משחקים אז מי שמעוניין שאני יכניס אותו שיביא פה את הקישור לסטים שלו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עדיין משחק במשחק GTA2 כי לא הרבה משחקים עובדים,גם כי אני ממש אוהב אותו וגם כי כבר אין לי כרטיס מסך... עברתי את המשחק הרבה פעמים,אבל זה לא העניין... בחיפושים באינטרנט ובכל מיני פורומים על המשחק,מצאתי את התמונה הבאה ולא הבנתי איך ה-GTA2 המוכר,נראה כל כך שונה... אולי מישהו פה יודע? אולי גירסה פרוצה של המשחק? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-המשחק האחרון בסדרה שיצא לפני... מיליון שנה בערך יהיה זמין להורדה חינמית חוקית בנוסף לכל חבילות ההרחבה: http://pc.gamespy.com/pc/mechwarrior-4-black-knight/1002584p1.html אותי זה משמח במיוחד כי אני מצאתי בזמנו רק את MW4 ורציתי בטירוף את הרחבת MERCENARIES שהלכה בכיוון האגדי של MW2: MERCS, אחד המשחקים הנדירים שסיימתי יותר מפעם אחת. -הזיכיון חוזר לחיים: http://pc.gamespy.com/pc/mech-warrior-project/1002297p1.html שימו לבל לסירטון, המסכן אשכרה מנסה להחלם במק' מסוג אטלס :'( אני בטוח שאני לא המעריץ היחיד... יאללה, שפכו ציפיות, זכרונות, אכזבות מזיכיות קודמים (הבנתי ש-3 נחשב לחלש ביותר) ומי שמעורה יותר בסיפור של היקום הזה מוזמן לחלוק מידע והשערות בכיף.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרפיקה ברמה הכי גבוהה שראיתי איכות משחק אלופה זמן טעינה קצר כל מה שאפשר לבקש כדי לשחק כמו מלך דרך אגב הטלוויזיה היתה LCD 32 HD
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבור לסרברים של המשחק. שאני נכנס לאתר ומחפש סרברים בחיפוש הראשון הכל תקין. אבל אחריי רענון אחד פתאום כל החיבור של הפינג נעלם ומבמקום שיהיה לי חיבור פינג לכל סרבר מופיע לי - דוגמה: סרבר 50 Ping סרבר - Ping יש לי ראוטר VVG2000 של חברת בזק הגדרתי כבר את כל הפורטים של המשחק. עדכון:..הוספתי תמונה ברגע שאני מרענן את הדף קופץ חלון באנטי וירוס [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן רשימת המשחקים אשר הקונה יקבל בתוך המשתמש לאחר שהתשלום יועבר בהצלחה לפייפאל!!!! American Truck Simulator Anno2070 Assassin's Creed II Audiosurf Bejeweled 3 Bionic Commando BioShock BioShock Remastered BioShock 2 BioShock 2 Remastered BioShock Infinite Call Of Duty Black Ops 3 Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition Castlevania Lords of Shadow 2 Counter-Strike Counter-Strike: Condition Zero Counter-Strike: Global Offensive Counter-Strike: Source ועוד המון המון משחקים הם עלו לי המון כסף אך אני מבקש על כל המשתמש 2400 ש"ח הם עלו הרבה יותר אבל לרדת למ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כדי להכיר את שאר שחקני הדוטא בארץ אני מזמין אתכם להצטרף לקבוצת דוטא בפייסבוק: http://www.facebook.com/groups/319814434747339/ עברנו דירה: http://www.facebook.com/IsraelDota2 אם מספר החברים יהיה גבוה אני יתן באקראי הזמנה לאחד החברים. מצפה לראות אתכם שם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים שלי... שמעו יש לי VOODOO 4 4500 כשאני מעלה את המשחק דרך הbenchmark אני רואה את תחילת הסרטון ממש 5 שניות והוא נתקע...... וזה כל כך מבאס... מישהו יכול לעזור לי איך להפעיל..... ניסיתי את כל הרזולוציות......
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להפעיל את המוד זה כותב לי שחסרים לי הקבצים הבאים במחשב: -d3dx9_43 -d3dx9_43.dll והם לא חסרים.... מה עושים? להתקין מחדש או משהו בסגנון (זה מה שמומלץ בהודעה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PES 12 PC | unable to login. קניתי את המשחק התקנתי התקנתי את הפאצ עשיתי ONLINE ב SELEKTOR נכנס למשחק נכנס לONLINE עושה סיסמא ושם מתשמש ולא מתחבר לי כותב לי unable to login יש לי ספק 012 ותשתית בזק התקשרתי לבשק אמרתי להם שלא עובד וזה פתחו לי פרוטים ניסו לכבות פירוול ואטי וירוס ניסו הכול שעתיים דיברתי איתם וגם עם 012 ולא עזר כולם עדיין לא עובד ורושם לי unable to login חיייבב עזרה בבקשה מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני יתן רמזים לשלב .{אני לא יודע אם זה נקרא שלב אבל כמובן זה שלב מאד מאד נמוך} מי שמבין איזה שלב אני מתכוון ויודע איך עוברים שיסביר לי... אז ככה. שלב לפני >שלב שאתה לוקח סירת מנוע בשביל להגיע לסימן שאלה השחור.שמה יש גם ספינות ואתה וצריך להרוס 3 מיכלים שנמצאים ברכבת לפני שהיא תיסע ואז חוזרים עם לבית של הבוס.אחרי זה זה נשמר .ואז מגיעים לבית הראשי ששם יש חיים .ואפשר לשמור. השלב שאני מדבר עליו >זה שלב שהסימן שאלה השחור ! לא רחוק מהבית הראשי .ובבית הראשי יש תרקטורון .אחרי שאני מקבל את המסימה מהאשה אני נוסע למקום ששם יש בערך 6 חצים אדומים שמסמומנים בכל מיני מקומות .וסתם באדמה.ויש הרבה יריבים וגם רכבים סגולים עם נשק בגג .ראיתי גם רמפות בכל מיני כיוונים. המקום נמצא …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצויין אני מכור למשחק. ההרחבה הבא יוצא ב 8 בפבואר וההרחבה הרביעית יוצאת בסוף מרץ יהיה אפשר להוריד אותם מהאתר ב 9.99$ מהאתר ההורדות של EA שזה ממש מחיר הוגן. יש רשימה למטה של מה הרחויבו וכמו כן יוצא עידכון 1.2 ורשימת התיקונים שהחשוב ביניהם לפי דעתי הוא שאי אפשר לקפוץ ולירות.... Community Update 1/11/06 Hello everyone and a Happy New Year to all of you. Today we have some big announcements that were excited to share with you! First of all, news about 2 new booster packs that will expand the battlefields of Battlefield 2, Battlefield 2: Euro Force and Battlefield 2: Armored Fury. Euro Force will be released on February 8th and sees the introduction of the all-new European Arm…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, בסופו של דבר זה הגיע לבד, System Requirements Lab עדכנו את האתר ועכשיו אפשר למצוא משחקים שמתאימים לפי הנתונים של המחשב, זה במקום לחפש משחקים אחד אחד. בלינק הזה: http://www.systemrequirementslab.com/game-lists תהנו D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל ת'משחק אז מוצג לי רק מסך שחור. אני לוחץ על הכפתור שמעלה ת'התחל ויש לי בטסק בר תוכנית עם כותרת "Critical Excepion"... את ההודאה עצמה אני לא רואה, רק את הכותרת שמוצגת בטסק בר. אני לוחץ אנטר וזה נסגר. מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך את הגרסאות של משחקי הכדורגל (fifa\pes) שיוכלו לרוץ על המחשב שלי חלק בלי בעיות.. מפרט: פנטיום 4 2.6 1.25GB ראם כ. מסך- geforce 4 mx 440 64mb אני יודע שזה די עלוב ורק גרסאות ישנות יתמכו בזה אבל אני מסתפק מחוסר ברירה.. תודה למי שיעזוררר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: 64 VISTA מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz, 3399 Mhz, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים כ.מסך ATI Radeon HD 4870 X2 דרייבר 8.12 זיכרון 4 GB משחק מקורי!, אחרי שהכנסתי ת'קוד רשום לי :התחברתה בהצלחה(משהו בסיגנון רק באנגלית) ואחרי שאני לוחץ על NEXT רשום לי שהוינדוס מזהה תקלה..והמשחק אפילו לא עולה...נפתח לי חלון שרשום שיש תקלה(אין פירוט שמסביר ) ויש לי אופציה ללחוץ על "סגירת תוכנית" עזרה דחוף !! מישהו יודע למה זה לא עובד לי..... :s07: :'( :'( [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההרשמה ל BETA פתוחה אז אתם מוזמנים לנסות את מזלכם. ההרשמה באתר המשחק. http://www.gamersfirst.com/parabellum/ משחק חינמי חדש של GAMERSFIRST שמשתמש במנוע UE3.0. המשחק ניראה מדהים, הרבה אנשים לא חשבו שהוא יהיה חינמי. הינה כמה תמונות (לפי מה ש SimonSix אמר בנושא הקודם, התמונות הן מהמשחק ולא רינדור):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו אלף ליף 2 יעבוד לי חלק יש לי ATI RADEON 9800 PRO ומעבד 2.6 ולוח גרוע של אינטל ו512 זיכרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אזז ככה המשחק החדש יצא היום לא ידוע לי בדיוק מתי הוא יתומכר בארץ וגם לא אכפת לי לכל אלו שרוצים תמשחק עוד היום תישלחו הודעה אלי לפרטי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-