עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כל שלב יש סרטון מעצבן ובכלל אם אני נפסל זה מתחיל שוב מההתחלה. איך לעזאזל אני מפסיק את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Trooper-Flax,

קיבלתי היום את המשחק, ומתי שאני שם את הסיראל שעל הקופסא, אני מקבל מסך של ההסכם שצריך להסכים לו, אני לא יודע אם זה חשוב אבל המסמך ריק ואז אני לוחץ agree ומופיע לי מסך שאני חייב DirectX 9.0 ומעלה, וזה כותב את האתר של ווינדוס כדי להוריד את הדיירקט איקס. אבל העניין זה שכבר מותקן אצלי directX 9.0c וגם אם לא אז התקנתי אחרי זה והדבר עדיין ממשיך להופיע.. למישהו יש מושג איך לפתור את זה :s05:

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Nathaniel Budag,

להלן רשימת המשחקים אשר הקונה יקבל בתוך המשתמש לאחר שהתשלום יועבר בהצלחה לפייפאל!!!! American Truck Simulator Anno2070 Assassin's Creed II Audiosurf Bejeweled 3 Bionic Commando BioShock BioShock Remastered BioShock 2 BioShock 2 Remastered BioShock Infinite Call Of Duty Black Ops 3 Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition Castlevania Lords of Shadow 2 Counter-Strike Counter-Strike: Condition Zero Counter-Strike: Global Offensive Counter-Strike: Source ועוד המון המון משחקים הם עלו לי המון כסף אך אני מבקש על כל המשתמש 2400 ש"ח הם עלו הרבה יותר אבל לרדת למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by badtoyboy,

היי!!! אני פשוט אמנסה לשחק עם אח שלי ברשת (אלחוטית) ומשתגע עוד שניה. למה אנחנולא רואים אחד את השני ? (פרוטוקול IPX מותקן)? וגם כשרואים - למה אני לא רואה את המשחק שהוא מארח (ולהפך)? תודה! אני פשוט עומד לשבור את המחשב מעצבים למה זה לא עובד!!!!! :bash: :bash: :bash:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מתכוון להזמין את המשחק COD2 מאיביי, יוצא לי זול בהרבה מלקנות בארץ. רק ששמתי לב שבכל מכירה מצויין הפורמט של הדיסק. אני יודע שבארץ אפשר להפעיל PAL, אבל מה עם NTSC? יהיו לי בעיות תאימות? המשחק למחשב בדיסק DVD.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Vidati,

צוות ההנהלה של UT החליט לפתוח בגיוסים על מנת להעצים את גודלו ואת כוחו של הקלאן, בואו לגלות את כישרונכם ב-TMN (אם יש לכם כמובן) ואולי נגלה שיש בישראל עוד איזה Ti, Stin או Burn. על מנת לנסות ולהיבחן אתם צריכים ראנק עולמי מתחת ל-50,000, זהו התנאי היחידי חוץ מלהישמע לחוקים של הקלאן שזה חובה!!! יש לכם אפשרות לקבוע מועד לבחינה, הבוחנים הם: Patron - ICQ - 249137899 Nvidia - ICQ - 251582160 (אני) יש אפשרות להיבחן כבר במשחק אתם רק צריכים לומר לאחד מהבוחנים שהינכם רוצים להיבחן תודה, ובהצלחה לנבחנים!! (שאלות לשאול ב-ICQ)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש באפשרותי לארגן לנו שרת פרטי וגדול ל 20-35 אנשים באינטרנט זהב , המחיר הוא 4 דולר לחודש. אנחנו נקבל התחיבת שהם לא ינתקו אותנו לפחות במשך שנה (אנחנו יכולים לעזוב מתי שרוצים). מי שמעונין שישאיר פרטים פה או בפרטי . ההזמה פתוחה כמובן לכולם. היות ואני משתמש בקשרים שלי בחברה אני מבקש רק אנשים רצניים. מקווה שתרצו שאני יכסח אותכם כל היום. לילה טוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TAsraf,

אז ככה מי לא מצפה למשחק ההמשך למשחק הקודם Mafia מי לא נושא תקווה בלב שיודיעו סוף סוף רישמית על Mafia 2 אם לא אתם אז אני כן לדעתי זה אחד המשחקים היותר טובים שיצאו מעולם אז ככה קצת קצת מידע על Mafia תמצאו כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/Mafia:_The_City_of_Lost_Heaven תמונות כאן: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=3590 אז ככה לשמועות שרצות כבר 5 שנים ברשת על Mafia 2 שמועה #1: בדצמבר ה16 2003 הודיעה חברת Illusion Softworks על המשחק Mafia 2 ושפיתוח המשחק יערך מספר חודשים קישור לשמועה : http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=99480&skip=yes (באנגלית) שמועה #2: בעקבות התווכחויות בין מנהלי חברת Illusion Softworks פוטר דניאל וורה המתכנת הראש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלווםם, קניתי לפני כחודש את WOW EUROPE (בלי הרחבות) ואני רוצה להמשיך לשחק. החלטתי לקנות את החבילה של השלושה חודשים, אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי . שמעתי על כל מיני כרטיסים שמוציאים בדואר שמאפשרים לעשות את זה.. אפשר עליהם מידע ? נ.ב- אשמח לקבל עזרה מאנשים שעושים את זה באמת ולא יודעים בערך איך עושים את זה , כי לפי מה שהבנתי ה-WOW לוקח תשלום מידיי חודש והכרטיסים שאפשר לעשות מאפשרים רק תשלום אחד .. אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by carmelb,

הורדתי משחק סימס 2 שכולל 4 דיסקים (שנימצאים ב-4 תיקיות). בתוך כל תיקיה נמצאים קבצי MDF,MDS שלפי מה שהבנתי הם קבצי IMAGE שיש דרך מיוחדת לפתוח אותם. בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני מתה לשחק!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Lumber_Jack Jim,

בשעה טובה שנה אחרי שנרשמתי לבטא של המשחק,קיבלתי את המייל שלו ציפיתי,הבטא שוחררה וניתנת להורדה לטסטרים הרשומים! הקובץ להורדה היה בגודל של 109MB,ובגרסא0.385. בקרוב,אחרי כמה שעות,של משחק אני יביא תמונות וביקורת יותר מפורטת על המשחק,שעד עכשיו עשה עלי רושם מאוד מאוד חיובי. "צפו פגיעה!".

12. Started by BeBest,

אהלן, אני מחפש דרך להפעיל את המשחק במסך אחד ובמסך השני להמשיך לעבוד כרגיל (דפדפן, מיילים וכו'). בעיקרון הצלחתי בערך - המשחק פועל במסך אחד ובמסך השני הדפדפן, אבל ברגע שהמשחק מאבד את הפוקוס הוא קופא עד שאני מחזיר אליו את הפוקוס (לוחץ על החלון של המשחק). יש איזושהי שיטה לעשות את זה? AMD 7970 עם Catalyst 13.1 ניסיתי עם משחקים כמו Rocksmith, FIFA 13, Assassin's Creed... באף אחד מהם לא הצלחתי תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100053 אני רק רוצה לדעת אם זה אמיתי!!!! איך לעזאזל הם הולכים למכור משחק מרוצים WHITOUT THE F***IN CARS!!!! ועוד זה יעלה 200 שקל!!! בלי ספק זאת תהיה חוברת ההוראות היקרה ביותר בעולם!!! שימו לב עכשיו שכל מכונית וכל מסלול עולים כסף פתאום נהיה מבחר ענק!!! 750 מכוניות!!!! ו250 מסלולים!!! אפשר לשים חמישית מזה בכל משחק וזה יהיה מכובד ביותר (150 מכוניות ו50 מסלולים יתנו משחק די ארוך!!!) כאילו מה איך מפרסמים משחק כזה?? "כן המחשק הזה יהיה חדשני ביותר תראו אתם יכולים........... לדפדף בחוברת ההוראות בנוחיות מלאה, אהה דרך אגב ואם אתם קונים מכוניות אז אפשר גם לעשות מירוצים" מקווה שזה לא אמיתי ואם זה כן אמיתי אז שאף אחד לא יקנה את הזבל הזה!!! כי …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yaron266,

הורדתי את המשחק הנ"ל אבל קיבלתי כל מיני קבצים ואני לא יודע איך לפתוח אותם: rzr-nfsc.085......,rzr-nfsc.002 .... rzr-nfsc.001 ועוד קובץ של rzr-nfsc.sfv. מה אני צריך לעשות????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jacko_il,

הורדתי אתמול את הדמו הנ"ל אחרי פיקפוק רב במשחק בעל שם כזה (היה נשמע לי כמו נסיון עלוב ליצור משחק עם שם שיהיה דומה לCALL OF DUTY..) ומה אני אגיד לכם, אני כבר מת לשחק במשחק המלא. המשחק (סגנון FIRST PERSOON SHOTER) לוקח אותנו אל איזה אגדה עתיקה לגבי זהב שנקבר באיזה מקום קדום וכל אדם המנסה לחפש אותו מוצא עצמו בסוף מטורף לגמרי.. המשחק מתרחש בתקופת אמריקה הישנה כאשר היו גם אינדיינים בשטח והאמת? לא ממש הבנתי את עניין הדמויות שם כי פעם שחקתי בתור איזה כומר שרודף אחרי הרעים שמנסים להשתלט על העיירה ולשחרר את הפושעים ובאותו זמן גם רודף אחרי בחור ושמו בילי ובמסך אחר שחקתי את אותו בילי (אינדייני) שבורח מהכומר ומחפש איזה בחור/ה ששמו מולי כדי לספר לו את הסיפור.. בשורה תחתונה, נראה משחק …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Crown,

http://www.gamershell.com/news/34801.html

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אתר הגיימינג הישראלי Vgames מציע ללקוחות שמשלמים דמי מנוי להוריד גרסאות פרוצות של משחקים http://computers.walla.co.il/?w=/4006/1167030 אני כבר מזמן ראיתי שיש משחקים באתר שניראה מוזר שמאפשרים הורדה שלהם לדוגמה Donkey Kong Country שנינטנדו מוכרת בVC של הWII ונינטנדו גם ככה לא תומכת במחשב Ridge Racer 64 King of Fighters 97 ועוד חברות יפניות לא נוהגות להוציא משחקים בחינם אבל אמרתי אולי עשו איזה הסכם או משהו או שאולי החוק בארץ מאפשר את זה אבל כניראה שלא לפחות לפי אוולה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by J S Bach,

היי, כשאני מנסה להפעיל את המוד זה כותב לי שחסרים לי הקבצים הבאים במחשב: -d3dx9_43 -d3dx9_43.dll והם לא חסרים.... מה עושים? להתקין מחדש או משהו בסגנון (זה מה שמומלץ בהודעה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LazyBoy,

חדשות טובות לאוהבי הPC http://www.gamespot.com/news/6186307.html

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! טוב, אני תקוע בוואזיר. אני מתחיל להרביץ לו, ואז הוא מפיל עליי את כל האבנים, הן מסתובבות, אני עושה לו כמה ספיד קילים דרך הקורות, ואז אחרי שאני חותך לו את הכנפיים, הוא סתם בורח ממני ואני לא מצליח להשיג אותו. איך אני משיג אותו, ואז מה אני עושה לו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ציפיתי להרבה יותר. פתאום אני רואה את הפרצוף של החייל ההוא חשבתי משהו בהגדרות לא טוב, במריו ראו ברור יותר את הפנים של השחקנים. אבל גם כשהעליתי את הרזולוציה ל 1280x1024 וההגדרות על HIGH המשחק נראה גועל נפש, והמשחק בכלל גרוע יותר. Doom משחק חזק יותר =\

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by waizman,

כשאני מפעיל ת'משחק אז מוצג לי רק מסך שחור. אני לוחץ על הכפתור שמעלה ת'התחל ויש לי בטסק בר תוכנית עם כותרת "Critical Excepion"... את ההודאה עצמה אני לא רואה, רק את הכותרת שמוצגת בטסק בר. אני לוחץ אנטר וזה נסגר. מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dalilama,

Dalilama Iceped Wasabip Sevenlegend darxpain SupremeSplendor Standalonee Sasiski The Great Potato nefulous PushKushi

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי חברה מי שמעוניין להכנס לקבוצה הזאת: http://steamcommunity.com/groups/SGiftsISR כרגע אנחנו כבר יותר מ-100 איש וכבר היום שזה היום הראשון לפתיחת הקבוצה חולקו 5 משחקים אז מי שמעוניין שאני יכניס אותו שיביא פה את הקישור לסטים שלו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by skycaller,

העלילה של Devil May Cry 5 האם היא מספרת עלילה מקבילה על דנטה אחר בתקופה אחרת ומתעלמת משאר הסידרה? או בעצם מהווה תיקון למשחקים הראשונים בסידרה ומספר את הסיפור של לפני DMC3? לא הבנתי איך העלילה של DMC 1-3, של 4 ושל 5 מתחברים... האם יש סדר כרונולוגי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.