עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by matan770,

קניתי היטמן 4 ועוד לא פתחתי. קיצר,האם כדאי לקחת את המשחק הקודם של היטמן ואיתו עוד משחק במבצע של 1+1 ב-99 שקל?(דוגמא:פיפא 06,NBA 06,דום 3-שיחקתי ולא סיימתי איתו אבל הדיסקים נהרסו)גם ספלינטר סל 3,FAR CRY וקוויק 4 במבצע נראה לי אבל שיחקתי בהם כבר ויש לי מקוריים. או להישאר עם היטמן 4 שעלה 99 שקל...(FEAR לא במבצע 1+1) ובכללי,מה יותר טוב,היטמן 4,היטמן 3 או 2,כי 4 לבד עולה 99 ו-3,2 עולה 99 במבצע ההוא. תודה רבה לכם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by redti,

יש לי את הגרסת אלפא שמפעילים את זה עולה לוגו של ID וחוזר על עצמו בלי סוף איך אני מתחיל לשחק ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asaf999,

שלום לכולם! אני מחפש משחקי מכות פעולה כאלה למחשב, כמו ONI הישן והטוב!! מי שמכיר אני אשמח לקבל המלצה על אחד טוב עם לוחם כזה כמו שיכול ללכת מכות עם הידיים והרגליים (כמו ONI!!!)!!! אני מעדיף שיהיה מכות רחוב כאלה, לא כמו טייקן, אני יודע שיש הרבה משחקים ישנים כאלה אבל אני מעדיף משחק חדש עם גרפיקה מרשימה.... תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by badtoyboy,

היי!!! אני פשוט אמנסה לשחק עם אח שלי ברשת (אלחוטית) ומשתגע עוד שניה. למה אנחנולא רואים אחד את השני ? (פרוטוקול IPX מותקן)? וגם כשרואים - למה אני לא רואה את המשחק שהוא מארח (ולהפך)? תודה! אני פשוט עומד לשבור את המחשב מעצבים למה זה לא עובד!!!!! :bash: :bash: :bash:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. משחק הפעולה-תפקידים שנדחה כבר כמה פעמים מזכיר לנו שהוא עדיין כאן וגם רלוונטי מתמיד עם קדימון מרשים אחד המשחקים המסקרנים ביותר שהיה מיועד להיות מושק במהלך תחילת שנת 2016 הוא Deus Ex: Mankind Divided, הפרק הרביעי בסדרה הנודעת שגם נכנס לנעליים הגדולות מאוד שהותיר אחריו Human Revolution בשנת 2011. עם זאת, במפתחת Eidos Montreal הרגישו שהזמן שיש להם לא מספיק על מנת להפיק את התוצר הטוב ביותר שהם מסוגלים – וההשקה נדחתה אל המחצית השנייה של השנה, מה שהביא לכך שהמשחק נעלם במידה מסויימת מעיני הציבור. כעת הוא מבצע קאמבק קטן, עם סרטון ארוך יחסית שמשלב אקספוזיציה עלילתית, מידע על המנגנונים והיכולות שזמינות במשחק, וקטעי משחקיות קצרים אך מגוונים. אין ספק שהופעתו של הטרייל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ה FREE 2 PLAY FPS של CRYTEK צפוי להגיע לצפון אמריקה ואירופה ב 2012. המשחק במקור פותח לאסיה בלבד (שוק ה F2P גם היום מרוכז בסין, קוריאה וכו'). המשחק משתמש ב CRYE3 (המנוע של CRYSIS 2) אך אינו מציג את אותה גרפיקה מדהימה והעיצוב שלו בכללי דומה לזה של שאר המשחקים החינמיים מאסיה. עוד לא ברור מי תיהיה השותפה של CRYTEK שתפיץ את המשחק אבל יש סיכוי גדול שזו תיהיה EA שלאחרונה הוציאה מספר לא קטן של משחקי F2P וגם כרגע מקדם את ORIGIN, שירות שאמור להתחרות ב STEAM. המשחק צפוי להגיע למחשב בלבד במהלך השנה הבאה אך יכול להיות שבעתיד ניראה אותו מגיע גם ל XBL, ידוע ש MS עובדת על אפשור משחקי F2P על הקונסולה שלה ו CRYTEK התקרבה מאוד לענקית התוכנה שגם חשבה בשלב מסויים לקנות את CRYTEK (ולמזלנו ירדה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by digitalseeker,

בואנה משחק מצויין , פשוט כיפי הדבר היחיד שמאכזב אותי זה הגרפיקה ! הדבר שיאכזב את כל האנשים המורכבים והלא שטחיים פה שזה משחק ללא מורכבות אלא פשוט חיתוך אנשים והנאה טהורה. ואותי מאכזב זה הגרפיקה - שהיא לא רעה - אבל הייתי רוצה אחת שתאמץ קצת את המחשב , שאני אשמע את הכרטיס מסך עושה רוח בקיצור ממליץ לכל האנשים שהם לא יומרניים במורכבות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LazyBoy,

חדשות טובות לאוהבי הPC http://www.gamespot.com/news/6186307.html

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-gta-5-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%a3-%d7%98%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8-%d7%9e%d7%a1%d7%aa%d7%91%d7%a8/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by M_G_N_U_M,

הנה לינק לכתבה על המשחקים שיצאו לPC ב3 חודשים הקרובים : http://www.avault.com/previews/ תהנו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Fadida,

המשחק היה מעניין, בהצלחה בפעם הבאה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SyndromE,

יש לי בעייה - אני לא מצליח לראות שרת LAN שחבר פותח ולהיפך כיביתי firewall / antivirus, פתחתי פורטיס של המשחק בראוטר - כלום לא עוזר. עם חבר אחר שניסיתי הוא ראה שרת שלי, אבל לא היה יכול להכנס בכל מקרה. יש רעיונות ? אני מבין שיש בעיות עם המשחק , מה הקטע הזה ? אם משהו מעוניין להשתתף בבדיקה, ובכלל לשחק אם זה עובד, שיכנס ל: tqit_hwz pass: 123

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המיזמים לחלוקת כותרים ללא עלות לכל הגיימרים הזריזים חוזרת דווקא תודות ל-EA Games - שמציעה לכם לחוות את האימה המרשימה של Dead Space פעם נוספת לכתבה

14. Started by Erans10,

היי אנשים! סיימתי את כל המשחקים עד עכשיו של Assassin's Creed עד III. עכשיו יש לי שניים בתור: * Assassin's Creed IV - Black Flag * Assassin's Creed - Liberation HD ממי שכבר שיחק בשניהם.. מה כדאי לי לשחק קודם *בסדר כרונולוגי*? Libertation הוא עלילה לפני ו-Black Flag הוא ההמשך? או הפוך..? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by carmelb,

הורדתי משחק סימס 2 שכולל 4 דיסקים (שנימצאים ב-4 תיקיות). בתוך כל תיקיה נמצאים קבצי MDF,MDS שלפי מה שהבנתי הם קבצי IMAGE שיש דרך מיוחדת לפתוח אותם. בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני מתה לשחק!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lumber_Jack Jim,

בשעה טובה שנה אחרי שנרשמתי לבטא של המשחק,קיבלתי את המייל שלו ציפיתי,הבטא שוחררה וניתנת להורדה לטסטרים הרשומים! הקובץ להורדה היה בגודל של 109MB,ובגרסא0.385. בקרוב,אחרי כמה שעות,של משחק אני יביא תמונות וביקורת יותר מפורטת על המשחק,שעד עכשיו עשה עלי רושם מאוד מאוד חיובי. "צפו פגיעה!".

17. Started by skycaller,

העלילה של Devil May Cry 5 האם היא מספרת עלילה מקבילה על דנטה אחר בתקופה אחרת ומתעלמת משאר הסידרה? או בעצם מהווה תיקון למשחקים הראשונים בסידרה ומספר את הסיפור של לפני DMC3? לא הבנתי איך העלילה של DMC 1-3, של 4 ושל 5 מתחברים... האם יש סדר כרונולוגי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי חברים. מיזמן לא יצא לי לשחק באיזה מישחק חזק בגלל עבודה החיים וכדומה.אבל כיום יש לי יותר זמן אני אוהב משחקי יריות אקשן דם. אשמח להמלצה מהתותחים שבניכם מספיק יהיה שם המישחק ואני כבר יוריד. המון תודות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yaron266,

הורדתי את המשחק הנ"ל אבל קיבלתי כל מיני קבצים ואני לא יודע איך לפתוח אותם: rzr-nfsc.085......,rzr-nfsc.002 .... rzr-nfsc.001 ועוד קובץ של rzr-nfsc.sfv. מה אני צריך לעשות????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SilentBob,

משחק האסטרטגיה הטוב ביותר של שנת 2012 זכה להמשך ישיר שמנסה לשמור על הנוסחה הממכרת אבל גם להימנע מלהפוך לכפיל של קודמו. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים 20 שנים עברו מאז מאורעות המשחק הראשון, אבל למרות המאבק העיקש שלנו, החייזרים הצליחו להשתלט על כדור הארץ. במהלך הזמן הזה הם שכנעו את האנושות שהם פועלים לטובתה, ובכך השיגו אחיזה בממשלות העולם וגרמו לפירוק של XCOM, הארגון הבינלאומי ללוחמה בחייזרים. רק מעטים נותרו שמוכנים להלחם למען סילוקם והחזרת השליטה לבני האדם, רק שכל הקבוצות הללו מפולגות ומפוזרות על פני העולם. וכאן אתם נכנסים לתמונה, בתור ה-Commander, המפקד העליון, תצטרכו לנהל את מה שנותר מXCOM שבינתיים הפך לצבא גרילה קטן שכולל רק כמה אנשי צוות ומספר מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחרי תקופה קשה של 7 חודשים, נגמלתי סוף סוף מ-WOW :nutty:, ועכשיו אני מחפש משחק שיעסיק אותי למשך שעה או שעתיים, כשאני בבית ואין לי מה לעשות. הזא'נר של המשחקים ממש לא חשוב, אני פשוט מחפש משחקים חינמיים (לא פרוייקט קטן, משהו בסגנון גודל כמו AA וכו') שמעבירים את הזמן בכיף, ויש בהם קהילה גדולה של שחקנים. לבנתיים, אני מוריד את שני המשחקים שבכותרת (לפי מה שקראתי, AA נשמע די כיף), ומתכנן להוריד עוד כמה משחקים במקביל. אני זוכר שפעם הייתי משחק במשחק דו מימדי, שבו אתה בוחר רכב מסויים, נכנס למפה ולפי תורות כל אחד מהקבוצה יורה על הרכב של הקבוצה השנייה עד שאחת מהקבוצות מחוסלת ולא נשארים לה שחקנים (היה שלל של רכבים, ממשהו שהיריות שלו היו בומרנג, השני סתם טילים, שלישי כדורים ירוקים וכו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by שניצל,

באיחור קל (המשחק יצא בתחילת 2012) יצא לי לשחק במשחק Katawa Shoujo ("בנות נכות"). המשחק מספר על היסאו, תיכוניסט שמגיע לפנימייה המיועדת לתלמידים עם נכויות, לאחר שמתברר שהוא סובל מפגם בלב. בתיכון החדש הוא צריך ללמוד להתמודד עם המגבלה שלו, להכיר חברים חדשים ולמצוא אהבה. המשחק הוא Visual Novel, דהיינו הוא סוג של סיפור אינטראקטיבי עם נקודות שבהן אפשר לבחור כיצד להתקדם בסיפור (ז'אנר פופולרי למדי ביפן), ויש הרבה כיוונים בהם העלילה יכולה להתקדם. הוא מכיל תוכן מיני בוטה אבל לא הרבה, התוכן המיני איננו הדגש העיקרי של המשחק (בניגוד למשחקים אחרים בסגנון), והמעט שישנו משמעותי ברובו לעלילה (אפשר לכבות אותו, אבל אז אפשר לפספס חלקים חשובים לדעתי). אחד הדברים המרשימים הוא תהליך הפיתוח של ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הלהיט הגדול של חברת קאפקום, Monster Hunter World, מקבל תאריך השקה רשמי ל-PC - וגם דרישות מערכתיות והגנת קבצים של Denuvo לכתבה

24. Started by The Dom,

אני מחפש משחקי מלחמה שאפשר לטוס/לנהוג ברכב בחופשיות בלי שום קשר למטרה העיקרית (כמו :BF2,GTA SA וכו,) עדיף שהמשחקים יהיו ברשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by vitalis,

שלום אני מבקש עזרה קיבלתי מחבר את המשחק the sims אבל הוא איבד את קוד ההתקנה עם תוכלו בבקשה תנו לי אותו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.