משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה PPJOY , שנותנת להגדיר גויסטיק וירטואלי כך שמופיעים 2 שחקנים בהגדרות השליטה , אבל עדיין אני לא מצליח להגדיר את השחקן השני , למישהו יש מושג מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאמר ממצה ששופך קצת אור על הנושא, כי הרבה כאן אולי לא לגמרי מבינים מה זה אומר כותר שהוא פורט. http://www.bit-tech.net/gaming/2009/08/18/the-problem-with-porting-games/1
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו אלף ליף 2 יעבוד לי חלק יש לי ATI RADEON 9800 PRO ומעבד 2.6 ולוח גרוע של אינטל ו512 זיכרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפת משחק חדשה, גדולה ומלאה בכל רכב, אויבים חדשים, נשקים חדשים ועוד הפתעות מצפות לכם ב-The Following לכתבה: http://hwzone.co.il/חבילת-ההרחבה-ל-dying-light-מקבלת-סרטון-חשיפה/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות למחוק לגמרי את הפרופיל ב COD MW2 ולהתחיל אחד חדש כאילו ממש עכשיו קנו את המשחק, יש אפשרות כזו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה קיבלתי מחבר את המשחק the sims אבל הוא איבד את קוד ההתקנה עם תוכלו בבקשה תנו לי אותו
-
המיזמים לחלוקת כותרים ללא עלות לכל הגיימרים הזריזים חוזרת דווקא תודות ל-EA Games - שמציעה לכם לחוות את האימה המרשימה של Dead Space פעם נוספת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי.. עברה שנה בערך מאז הפעם האחרונה ששיחקתי. עכשיו אני משודרג עם 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך חדש וחזק. מחפש המלצות למשחקי פעולה ואסטרטגיה (עדיף פעולה) שייצאו בשנה האחרונה. אשמח אם תציינו בהמלצה שלכם אם המשחק מצטיין בסינגל או במולטי. טנקס
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש משחקי מירוצים למחשב שאפשר להכניס את ה playlist של השירים שלי למשחק ולשמוע אותם בזמן מירוצים וכו כמו ב gta ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שגנבו לי את הCD KEY של HALF LIFE . ניסיתי להיכנס לכמה שרתים של HL ועוד כמה מודים של HL ובכולם כתוב שהCD KEY שלי הוא בשימוש, אפילו בשרתים אירופיים,לא נתתי לאף אחד אותו, מה לעשות? איך יכול להיות שבכל השרתים שניסיתי הוא בשימוש? ד"א אני משתמש בתוכנה The All-Seeing Eyeכדי למצוא שרתים למשחקי רשת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הביקוש עליכם , כמו שהיה בגהוסט על אותו הסגנון , השאלה אם אתם רוצים להריץ את זה או שלא כמובן שיש יתרונות וחסרונות אבל לדעתי בעיקר יתרונות אם יהיו יותר מ20 הצבעות ל כן/לא היקבע אם כן או לא
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק בוורמס וורלד פארטי(worms world party) ;D ובאמצע שאני בקרב זה משנה לי צבעים.. שרוב המסך שחור והם כאלה צבעים לא מוסברים.. מה אפשר לעשות? כנראה שזה לא מהכרטיס מסך כי רק במשחק הזה זה קורה לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחרי תקופה קשה של 7 חודשים, נגמלתי סוף סוף מ-WOW :nutty:, ועכשיו אני מחפש משחק שיעסיק אותי למשך שעה או שעתיים, כשאני בבית ואין לי מה לעשות. הזא'נר של המשחקים ממש לא חשוב, אני פשוט מחפש משחקים חינמיים (לא פרוייקט קטן, משהו בסגנון גודל כמו AA וכו') שמעבירים את הזמן בכיף, ויש בהם קהילה גדולה של שחקנים. לבנתיים, אני מוריד את שני המשחקים שבכותרת (לפי מה שקראתי, AA נשמע די כיף), ומתכנן להוריד עוד כמה משחקים במקביל. אני זוכר שפעם הייתי משחק במשחק דו מימדי, שבו אתה בוחר רכב מסויים, נכנס למפה ולפי תורות כל אחד מהקבוצה יורה על הרכב של הקבוצה השנייה עד שאחת מהקבוצות מחוסלת ולא נשארים לה שחקנים (היה שלל של רכבים, ממשהו שהיריות שלו היו בומרנג, השני סתם טילים, שלישי כדורים ירוקים וכו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זה בקשר למשחק Call Of Duty: Modern Warfare 2 , הבנתי שנערך פה מכירת מוקדמת שבסופה כל אחד שילם 165 שקל , עכשיו אני לא ידעתי שיש מכירת מוקדמת פה באתר בפורום והמחיר נורא מתאים לי כי אין לי עודפים יתרים בכיסי ואני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה עכשיו השאלה שלי האם מישהו מהמנהלים פה יוכל לדבר עם החנות שאיתה עשיתם ת'מבצע הזה שאני אוכל לשלם גם סכום של 165 שקל ? סך הכול רק אתמול המשחק יצא אז אני מניח שזה עוד טרי אז אם מישהו יוכל לדבר או משהו עם החנות אני מאוד אודה לו , ובקשר אלי אם ויצא והמחיר יוסכם אז אני יביא את פרטי בהודעה פרטית. ובכל מקרה אם הדיון לא במקום אני יוכל להסתפק גם בהודעה פרטית מאחד הנהלים או מישהו שקשור לכל המכירה וזה גם יהיה סבבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם יודעים גם אני אוהד פיפוש שרוףףף [למי שלא יודע מה זה פיפוש (בושהה ! ) אז http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9] אני הרבה זמן מבקר בקבוצת הפייסבוק הרשמית... ולפתע אתמול נשאלה שאלה מהיוצרים : "כמה שנים תיהיו מוכנים לחכות בשביל משחק פיפוש חדש? שאלה רצינית!" אני לא יודע אם הם באמת התכוונו לזה אבל עדין יש תקווה בכול אופן אם תוכלו לעשות לייק ולרשום תגובה קטנה זה היה נהדר !!! ( http://www.facebook.com/hezi.piposh ) ובטוח יתן ליוצרים מוטיבציה ליצור משחק חדש בתודה תומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיחור קל (המשחק יצא בתחילת 2012) יצא לי לשחק במשחק Katawa Shoujo ("בנות נכות"). המשחק מספר על היסאו, תיכוניסט שמגיע לפנימייה המיועדת לתלמידים עם נכויות, לאחר שמתברר שהוא סובל מפגם בלב. בתיכון החדש הוא צריך ללמוד להתמודד עם המגבלה שלו, להכיר חברים חדשים ולמצוא אהבה. המשחק הוא Visual Novel, דהיינו הוא סוג של סיפור אינטראקטיבי עם נקודות שבהן אפשר לבחור כיצד להתקדם בסיפור (ז'אנר פופולרי למדי ביפן), ויש הרבה כיוונים בהם העלילה יכולה להתקדם. הוא מכיל תוכן מיני בוטה אבל לא הרבה, התוכן המיני איננו הדגש העיקרי של המשחק (בניגוד למשחקים אחרים בסגנון), והמעט שישנו משמעותי ברובו לעלילה (אפשר לכבות אותו, אבל אז אפשר לפספס חלקים חשובים לדעתי). אחד הדברים המרשימים הוא תהליך הפיתוח של ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות כבר ה-מ-ו-ן זמן את המשחקים Spy Hunter (מרוץ מכוניות ע-ת-י-ק) Transformers (מעין חלליות) ואת Maximum Carnage (ספיידרמן - הגרסה עם וונום)... את 2 המשחקים הראשונים שיחקתי עם מחשב XT ישן, אז קשה מאוד למצוא אותם, אבל את השלישי היה לי לא מזמן. אם למישהו יש אותם או יודע מאיפה להשיג - צרו איתי קשר באייסיקיו (מספר 122768787), או דרך הפורום. נ.ב. אני מ-מ-ש שונא אימולטורים, אז תשכחו מזה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת הדגל של יוביסופט נחוש לשכנע אותנו שהפארסה של Unity לא תחזור על עצמה, עם סרטון משחקיות ארוך במיוחד. האם הוא גם מרשים במיוחד? בואו לצפות ולהחליט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/45-דקות-של-סיור-מרהיב-בלונדון-של-המאה-ה-19-ב/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משחקי מלחמה שאפשר לטוס/לנהוג ברכב בחופשיות בלי שום קשר למטרה העיקרית (כמו :BF2,GTA SA וכו,) עדיף שהמשחקים יהיו ברשת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני יתן רמזים לשלב .{אני לא יודע אם זה נקרא שלב אבל כמובן זה שלב מאד מאד נמוך} מי שמבין איזה שלב אני מתכוון ויודע איך עוברים שיסביר לי... אז ככה. שלב לפני >שלב שאתה לוקח סירת מנוע בשביל להגיע לסימן שאלה השחור.שמה יש גם ספינות ואתה וצריך להרוס 3 מיכלים שנמצאים ברכבת לפני שהיא תיסע ואז חוזרים עם לבית של הבוס.אחרי זה זה נשמר .ואז מגיעים לבית הראשי ששם יש חיים .ואפשר לשמור. השלב שאני מדבר עליו >זה שלב שהסימן שאלה השחור ! לא רחוק מהבית הראשי .ובבית הראשי יש תרקטורון .אחרי שאני מקבל את המסימה מהאשה אני נוסע למקום ששם יש בערך 6 חצים אדומים שמסמומנים בכל מיני מקומות .וסתם באדמה.ויש הרבה יריבים וגם רכבים סגולים עם נשק בגג .ראיתי גם רמפות בכל מיני כיוונים. המקום נמצא …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המחשב החדש שאני אמור לקבל יסחוב הכל? מקווה שזה המקום.. אני רוצה לשחק במשחקים הכי חדשים על רזולוציה של 1600 ופילטרים.. האם עם ציוד כזה יעבוד: core i5 geforce 275 twintech overclockd 896 ddr3 gskill 4gb memory 2000mhz לוח אם שם gigabyte p55m האם זה מספיק ואני יכול להרגע?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איזה משחקי מרוץ טובים יתאימו ל הגה של לוגיטק מומו??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי מחשב חדש והתקנתי את המשחק והוא עובד חלק...אבל כנראה חסר משהו שאין קול... מישוה יודע מה יכולה להיות הבעיה אולי? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה הטוב ביותר של שנת 2012 זכה להמשך ישיר שמנסה לשמור על הנוסחה הממכרת אבל גם להימנע מלהפוך לכפיל של קודמו. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים 20 שנים עברו מאז מאורעות המשחק הראשון, אבל למרות המאבק העיקש שלנו, החייזרים הצליחו להשתלט על כדור הארץ. במהלך הזמן הזה הם שכנעו את האנושות שהם פועלים לטובתה, ובכך השיגו אחיזה בממשלות העולם וגרמו לפירוק של XCOM, הארגון הבינלאומי ללוחמה בחייזרים. רק מעטים נותרו שמוכנים להלחם למען סילוקם והחזרת השליטה לבני האדם, רק שכל הקבוצות הללו מפולגות ומפוזרות על פני העולם. וכאן אתם נכנסים לתמונה, בתור ה-Commander, המפקד העליון, תצטרכו לנהל את מה שנותר מXCOM שבינתיים הפך לצבא גרילה קטן שכולל רק כמה אנשי צוות ומספר מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-