משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום hwzone היקרים, אני לא בטוח שאני במקום הנכון בשביל השאלה הזו אבל אני אשאל בכל זאת ואם אני לא בפורום הנכון אני אשמח אם תתקנו אותי, השבוע קניתי את המשחק הנ"ל ולמרות שהתקנתי אותי פעמיים רבות ועשיתי תיקון התקנה כמה פעמים אני לא מצליח להפעיל את המשחק ,בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, המשחק נדלק עם מסך שחור ורושם הודעה של aciv has stopped working, Windows is looking for a solution ואז המשחק נסגר וזה לא אומר לי כלום. יש לי וינדוס 8 ומחשב שחזק מספיק בשביל להריץ את המשחק ככה שלא מובן לי מה יכול לגרום לבעיה זו. אשמח לתשובה , תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור של 10 מגה ב012+ADSL עכשיו בזמן האחרון הפינגים שלי קפצו ל80 ומעלה יש לי בקושי שרתים שאני יכול לשחק בהם ועד שאני מוצא שרת עם פינג של 80+- אני משחק עם מלא לאגים(השחקנים קופצים ממקום למקום אני קופץ ממקום למקום וכו') לפני שאני עושה משהו דרמטי יש אפשרות אחרת חוץ מתשתית גרוע של 012 כי עד כמה שהבנתי להרבה אנשים עם 012 יש בעיות במשחקים זה נכון? ואם כן איזה תשתית אחרת עדיפה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המשחק ב250 שקל. ואני חושב שעשיתי טעות, האנגלית שלי לא ראה אבל קשה לי להבין את המשחק. באמת יש המון אפשרויות ואני רואה כאן אנשים מדברים על נשמות דרקון איך ללכוד איך ללמוד וכו' וכו' יש באמת המון דברים שאין לי מושג ואני גם לא יודע איך להבין אותם. לא שחקתי במשחקים הקודמים ככה שהבסיס של העלילה מבחינתי זה המשחק הזה אז אין לי מושג יש איזה אתר שמדריך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים כאן שוב אנחנו Ri5e Clan עם סרטון חדש בו RusheZz ידבר קצת על השאלה הגדולה - מה זה נוב.מקווה שתהנוקומנטרי #5 מה זה נוב?| Ri5e RusheZz
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/valve-%d7%9e%d7%96%d7%92%d7%96%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום-אני עומד לפני פירמוט של המחשב אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשמור את השמירה שלי בניד פור ספיד... אני עוד מעט מסיים את המשחק אבל חייב לפרמט.....אני לא יודע איפה נמצאת התיקיה של השמירה של המשחק.. אז בבקשה עזרו להציל את המשחק... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם לפני שעה קניתי cr לbf4 וזה כותב לי שיש לי את זה גם בbattlelog אבל שאני מנסה לשים חפץ של הcr זה כותב ליAVAILABLE IN CHINA RISING ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המשחק ביום שני השבוע וכבר יש לי בעיה יש לי (NeverwinterNights) Windows XP Pro והמשחק מפסיק להגיב לי אחרי כמה זמן וכותב NOT RESPONDING ??? מה אני צריך לעשות כדי להפסיק את זה ??? בבקשה תעזרו לי בדחיפות. :-[
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי את ההתקנה והופיעה לי שגיאה.. צירפתי קובץ להודעה עם תמונה של השגיאה ------------------------------------------------------------------- ב-Assassins Creed II יש לי בעיה, אני משחק ובלי שום התראה המשחק נסגר במהירות ונעלם כלא היה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גיטיאיי 3, והורדתי תדרברים החדשים של אי טי איי.. 8) עכשיו אני מפעיל את המשחק ובמקום לראות את הרחוב רגיל אני רואה לבן, ואחרי כמה דקות זה מסתדר ואחר כך חוזר שוב. יש לי Hercules FDX 8500LE ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי משחק סימס 2 שכולל 4 דיסקים (שנימצאים ב-4 תיקיות). בתוך כל תיקיה נמצאים קבצי MDF,MDS שלפי מה שהבנתי הם קבצי IMAGE שיש דרך מיוחדת לפתוח אותם. בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני מתה לשחק!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
The Title says it all http://www.youtube.com/watch?v=NQK0Le-_o1Y&feature=related עוד אחד קצת יותר מ-5 דקות:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים האלפא של המשחק החדש BF4 התחיל אתמול. כבר צצו כמה סרטונים אך כמה הוסרו. הצלחתי למצוא אחד טוב שיראה לכם קצת טעימה ממה שהולך להיות כאן בעוד כ4 חודשים. http://www.youtube.com/watch?v=3aEhkqoc3WE
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
#x2i-Gaming iXONN x2impact.CS roster: gernite - STEAM_0:0:14797172 blackeye - STEAM_0:0:9779266 lyden - STEAM_0:1:16214656 painkiller - STEAM_0:0:18093308 night - STEAM_0:0:2913318 #x2i-Gaming
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף השנה האזרחית ותקופת הדיווחים הפיננסיים כבר כאן - ואיתן בשורות על כך שנזדקק להמתין יותר מהצפוי עד להשקה של כמה וכמה משחקים מסקרנים ומבטיחים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מתלבט בין שני העכברים באלו , טווח המחירים הוא אותו דבר אז אפשר בבקשה המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבו על המכשיר שהוא יכול להקרין סרטים. השאלה היא אם הוא מקרין רק סרטים של DVD או פורמט מוגן זכויות יוצרים אחר, או שהוא מסוגל להראות גם סרטים של DIVX?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון המחשב שלי אמור להריץ תמשחק בצורה מעולה. יש לי 512 DDR2 גיפורס- PX6600 256MB מעבד פנטיום 4 3000 קיצר המשחק פועל טוב חוץ מדבר אחד. יש לי בגרפיקה כל מיני ריבועים ורודים כאלה בדרכלל איפה שיש אפקט של אשן או אש. אממ ניסיתי להוריד ביכלל תגראפיקה להכי נמוך וזה עדיין אז זה לא בעיה של זה. התקנתי פעמיים ועדיין זה ככה. החלפתי קראק פעמיים וזה עדיין ככה. התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וזה עדיין ככה. התקנתי דיירקסט 9 וזה עדיין ככה. לא יודע מה לעשות. יש לך הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היצירה החדשה פרי מוחו הקודח של האדם אשר הביא לנו את Metal Gear Solid מאבדת את הבלעדיות המוחלטת עבור ה-PlayStation 4 - עוד לפני ההשקה הרשמית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
^ הגיוני שהמשחק צורך 2 גיגה של ראם ? ( אוריגין , כרום וכמובן bf3) יש לי 8 גיגה ראם , ובזמן המשחק הוא על 60 אחוזים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק נדחה בחודשיים ל24.3.15 זה היה די צפוי אחרי שלא יצא שום מידע וכבר היינו מאד קרובים להשקה יש גם תמונות רשמיות מקור : Minimum specifications: OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS) Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz Memory: 4GB Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11) Sound Card: 100% DirectX 10 compatible HDD Space: 65GB DVD Drive Recommended specifications: OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1 Processor…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני יתן רמזים לשלב .{אני לא יודע אם זה נקרא שלב אבל כמובן זה שלב מאד מאד נמוך} מי שמבין איזה שלב אני מתכוון ויודע איך עוברים שיסביר לי... אז ככה. שלב לפני >שלב שאתה לוקח סירת מנוע בשביל להגיע לסימן שאלה השחור.שמה יש גם ספינות ואתה וצריך להרוס 3 מיכלים שנמצאים ברכבת לפני שהיא תיסע ואז חוזרים עם לבית של הבוס.אחרי זה זה נשמר .ואז מגיעים לבית הראשי ששם יש חיים .ואפשר לשמור. השלב שאני מדבר עליו >זה שלב שהסימן שאלה השחור ! לא רחוק מהבית הראשי .ובבית הראשי יש תרקטורון .אחרי שאני מקבל את המסימה מהאשה אני נוסע למקום ששם יש בערך 6 חצים אדומים שמסמומנים בכל מיני מקומות .וסתם באדמה.ויש הרבה יריבים וגם רכבים סגולים עם נשק בגג .ראיתי גם רמפות בכל מיני כיוונים. המקום נמצא …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק בכלבי האשמורת והשאלה שלי מתייחסת לגבי המשחק הזה בעיקר ולמשחקים דומים כגון : הסנדק,מאפיה וכו' במידה ואחבר הגה למחשב האם בשלבים של הנהיגה אוכל להשתמש בהגה במקום במקשים? במשחקים משולבים אקשן ונהיגה האם אפשר להשתמש במקלדת עבור האקשן ובהגה עבור הנהיגה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-