משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מי שמעוניין ויש תקציב לטוס SO GO FOR IT http://www.northcon.de/turnier/turnier_list.php
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שיש משהו בפורום שמוכר את המשחק BF4 ב 100 ש"ח איך אני מגיע אליו ? אני לא מוצא אותו . אפשר קישור למשתמש שלו ? או את הטלפון שלו ? אני רוצה לקנות ולא לשלם הרבה כסף .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
;D אחלה של משחק עד עכשיו, אני עכשיו במשימה 3-4 ככה, וזה מתבצע ב.... ירושלים! 8) הרג אותי שאני רואה מולי שוטר ומאחוריו 2 דוסים מדברים בעברית או לשמוע ערבים צועקים אחד על השני... צילמתי לכם 3 תמונות שיצאו מגה כהות מהפיינט שופ, לא שמתי לב ממש. בכל מקרה, הבהרתי אותם כדי שיהיה אפשר לראות משהו אז האיכות קצת מעפנה אבל לא נורא... קבלו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה לינק לכתבה על המשחקים שיצאו לPC ב3 חודשים הקרובים : http://www.avault.com/previews/ תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרך להפעיל את המשחק במסך אחד ובמסך השני להמשיך לעבוד כרגיל (דפדפן, מיילים וכו'). בעיקרון הצלחתי בערך - המשחק פועל במסך אחד ובמסך השני הדפדפן, אבל ברגע שהמשחק מאבד את הפוקוס הוא קופא עד שאני מחזיר אליו את הפוקוס (לוחץ על החלון של המשחק). יש איזושהי שיטה לעשות את זה? AMD 7970 עם Catalyst 13.1 ניסיתי עם משחקים כמו Rocksmith, FIFA 13, Assassin's Creed... באף אחד מהם לא הצלחתי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי תמונת מצב של TASK MANGER , איך זה יכול להיות שה PROCESS עולה ב 32BIT במקום 64 ? פספסתי משהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחקתי בשני החלקים של Darksiders ונהנתי מאוד. מישהו מכיר עוד משחקים בסגנון? אגב, זה מה שנקרא Hack-n-Slash? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה- כלי נשק מציאותיים,חיילים, ללא מפלצות :s05:, יריות גוף ראשון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תוכנית ה-Xbox Game Pass בדרכה לחלונות 10 באופן רשמי, ותספק תחרות ישירה ל-Origin Access של EA שכבר פועלת בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את הכותרים הבולטים מארץ השמש העולה שהחליטו לוותר על השקה מחוץ לגבולותיה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה שיודעת לעדכן משחקים אוטומטית (הכוונה ל-PATCH) מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום החברים רצו להפתיע אותי לכבוד יום הולדת ונתנו לי דיסק של המשחק אותו קנו מאמזון הדיסק הגיע סגור עם עטיפה פתחתי את העטיפה והתקנתי את המשחק לאחר מכן שמתי את הקוד הסודי ורציתי לשחק אלא שאני לוחץ על play וכלום לא קורה הגלגל מסתובב וכלום לא נדלק אני רוצה להוסיף שהמערכת שלי חדשה ביותר וכוללת בתוכה מעבד i7 וgtx 780 ti וזה המשחק הראשון שהייתה לי אפשרות לשחק בו אני יודע שכל הבעיה הזו נשמעת מוזרה אבל הכל אמיתי לוחצים על play וכלום לא קורה אני מאוד מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה כי חבל להזמין טכנאי בהרבה כסף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גיטיאיי 3, והורדתי תדרברים החדשים של אי טי איי.. 8) עכשיו אני מפעיל את המשחק ובמקום לראות את הרחוב רגיל אני רואה לבן, ואחרי כמה דקות זה מסתדר ואחר כך חוזר שוב. יש לי Hercules FDX 8500LE ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מוזר מאוד קורה לי בזמן האחרון. האינטרנט שלי שומר על מהירותו הסטנדרטית (50 מגה) אך למרבה הפלא, בזמן שאני מפעיל פיפא ועד שאני עושה ריסטרט האינטרנט נחלש ל1.5 מגה בלבד! היתכן כדבר הזה? ואיך אפשר להתגבר על זה? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המשחקים החדשים שיבנו לDX10, יוכלו לעבוד על כרטיסים של DX9 פשוט ברמה נמוכה יותר או שלא יהיה ניתן להפעיל אותם בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה שנה אחרי שנרשמתי לבטא של המשחק,קיבלתי את המייל שלו ציפיתי,הבטא שוחררה וניתנת להורדה לטסטרים הרשומים! הקובץ להורדה היה בגודל של 109MB,ובגרסא0.385. בקרוב,אחרי כמה שעות,של משחק אני יביא תמונות וביקורת יותר מפורטת על המשחק,שעד עכשיו עשה עלי רושם מאוד מאוד חיובי. "צפו פגיעה!".
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי אתמול את הדמו הנ"ל אחרי פיקפוק רב במשחק בעל שם כזה (היה נשמע לי כמו נסיון עלוב ליצור משחק עם שם שיהיה דומה לCALL OF DUTY..) ומה אני אגיד לכם, אני כבר מת לשחק במשחק המלא. המשחק (סגנון FIRST PERSOON SHOTER) לוקח אותנו אל איזה אגדה עתיקה לגבי זהב שנקבר באיזה מקום קדום וכל אדם המנסה לחפש אותו מוצא עצמו בסוף מטורף לגמרי.. המשחק מתרחש בתקופת אמריקה הישנה כאשר היו גם אינדיינים בשטח והאמת? לא ממש הבנתי את עניין הדמויות שם כי פעם שחקתי בתור איזה כומר שרודף אחרי הרעים שמנסים להשתלט על העיירה ולשחרר את הפושעים ובאותו זמן גם רודף אחרי בחור ושמו בילי ובמסך אחר שחקתי את אותו בילי (אינדייני) שבורח מהכומר ומחפש איזה בחור/ה ששמו מולי כדי לספר לו את הסיפור.. בשורה תחתונה, נראה משחק …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-המשחק האחרון בסדרה שיצא לפני... מיליון שנה בערך יהיה זמין להורדה חינמית חוקית בנוסף לכל חבילות ההרחבה: http://pc.gamespy.com/pc/mechwarrior-4-black-knight/1002584p1.html אותי זה משמח במיוחד כי אני מצאתי בזמנו רק את MW4 ורציתי בטירוף את הרחבת MERCENARIES שהלכה בכיוון האגדי של MW2: MERCS, אחד המשחקים הנדירים שסיימתי יותר מפעם אחת. -הזיכיון חוזר לחיים: http://pc.gamespy.com/pc/mech-warrior-project/1002297p1.html שימו לבל לסירטון, המסכן אשכרה מנסה להחלם במק' מסוג אטלס :'( אני בטוח שאני לא המעריץ היחיד... יאללה, שפכו ציפיות, זכרונות, אכזבות מזיכיות קודמים (הבנתי ש-3 נחשב לחלש ביותר) ומי שמעורה יותר בסיפור של היקום הזה מוזמן לחלוק מידע והשערות בכיף.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-gta-5-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%a3-%d7%98%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8-%d7%9e%d7%a1%d7%aa%d7%91%d7%a8/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם ניתן להריץ את Dead Island CO OP על LOW ב720P- ב25-30 FPS על GT 210? שאר המפרט סביר בשביל זה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות כבר ה-מ-ו-ן זמן את המשחקים Spy Hunter (מרוץ מכוניות ע-ת-י-ק) Transformers (מעין חלליות) ואת Maximum Carnage (ספיידרמן - הגרסה עם וונום)... את 2 המשחקים הראשונים שיחקתי עם מחשב XT ישן, אז קשה מאוד למצוא אותם, אבל את השלישי היה לי לא מזמן. אם למישהו יש אותם או יודע מאיפה להשיג - צרו איתי קשר באייסיקיו (מספר 122768787), או דרך הפורום. נ.ב. אני מ-מ-ש שונא אימולטורים, אז תשכחו מזה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משחקי מכות פעולה כאלה למחשב, כמו ONI הישן והטוב!! מי שמכיר אני אשמח לקבל המלצה על אחד טוב עם לוחם כזה כמו שיכול ללכת מכות עם הידיים והרגליים (כמו ONI!!!)!!! אני מעדיף שיהיה מכות רחוב כאלה, לא כמו טייקן, אני יודע שיש הרבה משחקים ישנים כאלה אבל אני מעדיף משחק חדש עם גרפיקה מרשימה.... תודה רבה!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק משני דיסקים שהורדתי המשחק עולה יפה בלי קראק או פאצ ישר ככה אחורי התקנה, אבל המשחק זז עם מן תקיעות כאלו מרגיזות ועם fps נמוך ואין לזה שום קשר למערכת שלי כי חזקה מספיק בכל מקרה הבנתי שצריך לשים פאצים הורדתי אותם אבל אי אפשר להתקינם יש יזהrockstar games socieal not found error משהו כזה בכל מקרה הבנתי שצריך לשנות משהו regedit ונכנסתי כמו שכתבו ואין בכלל את הספרייה של rockstar מה עושים אני רוצה לשחק חלק ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-