עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בוקר טוב.. המון זמן (שנים) שלא שיחקתי ועכשיו אני צריך קצת עזרה בבחירת משחקים.. בזמנו שיחקתי QUAKE ו-MDK ן-A.M.O.K ועוד כל מיני שדומים. זה סוג המשחקים שאני אוהב, או יותר נכון שאהבתי. איזה משחקים יש היום בסגנון? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by liortaib,

מישהוא יודע מתי המשחק הזה אמור לצאת...ראיתי אותו כבר לשנת 2008 אבל הוא לא יצא משהוא יוצא מתי הוא ייוצא?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  3. היי, ראיתי את המשחק על PS3, נראה טוב מאוד. מצ'יטוט באינטרנט הבנתי שאין אותו ל PC. מכירים משה דומה? אופיר

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by stone cold,

על המשחק המשך לSaints Row זה משחק "ארגז חול "בסגנון של GTA רק פחות רציני ויותר ארקידי במילים אחרות GTA קליל המפתחת היא THQ אתר רישמי - http://www.saintsrow.com/age_gate.php תיאור אתם מגלמים עברין\עברינית שמתעורר מתרדמת ובורח מהכלא אחרי הבחירה יש לכם מגוון משימות שאתם צריכים לבצע וזה כולל כמובן רציחות ונסיעה ברחבי העיר במכוניות שאתם גונבים דרישות מערכת 1.1 Minimum System Requirements -------------------------------- Operating System: Windows® XP or Vista. CPU: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2 or equivalent. Memory: 1 GB system RAM Sound: DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card Video Card: 128MB 3D graphics card with Shader Model 3.0 s…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by azaz,

הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by XxehsomxX,

משחק מאזור שנת 98; מכונת כדורים בצבעים שונים, אני לא זוכר בדיוק את המטרה, אבל צריך להכניס לתוכה כדורים ולתכננן את המסלול. הרקע אם אני לא טועה הוא קלף עם רישומים של לאונרדו דה וינצי. מקווה שתוכלו לזהות, ותודה רבה...

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. Started by IlanF,

אם יש מישהו שרוצה לשחק בו ולא קנה אותו בגלל המחיר, זאת ההזדמנות שלו. 75% הנחה בסטים... אני אישית לא אהבתי את המשחק אבל אולי מישהו אחר כאן ישמח לדעת http://store.steampowered.com/app/22100/

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by SilverCivic,

אהלן. התקנתי את הGTA IV , המשחק מדהים והגרפיקה מאוד מרשימה. הבעיה היחידה שיש לי היא עם הצללים (של הבניינים , מכוניות וכו'...) עם כל תזוזה קטנה של העכבר ושינוי זווית הצללים מופיעים ונעלמים במהירות , הדבר יכול לשגע גם את האדם השפוי ביותר כרגע אני כותב את הנושא ממחשב אורח לכן לא ניתן לצרף כרגע תמונת מסך , אם יהיה צורך אצרף בהמשך. האם זוהיא בעיה מוכרת? יש פתרון לדבר? שיחקתי עם הרזולוציות וההגדרות מסתבר שזה לא ממש עוזר.. פרטי המחשב : מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E קירור : Arcti cooling Freezer 7 pro +מאווררים סטנדרטיים של המארז כמובן. זכרונות : OCZ Reape…

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by gal241994,

יש לי את המשחק ואני לא יודע עם המערכת שלי תפעיל אותו אז תגדיו לי אם הוא יפעיל ועל איזה איכות לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L מעבד intel e5200 box כרטיס מסך:geforce 9500 1GB זיכרון:2GB 800Mhz ספק כוח :gyro 500w ps044 ג'נרי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by חן מ,

היי אני מעוניין לקבל רשימה של משחקי הפעולה שיוצאים בזמן הקרוב. אני יודע רק על:fear 2 project origin'hawx וזהו אני רוצה תאריכי יציאה של שני המשחקים שרשמתי,וגם משחקים נוספים שעודמים לצאת בחודשיים וחצי-שלושה חודשים הקרובים תודה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. Started by tombraider,

שלום, האם משהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות שמירה בכל מקום בשלב של המשחק במקום ה CHEACKPOINT המעצבן הזה ??

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. Started by manticore,

למה לעזאזל משחקי X-com חסומים ב Steam?? :s05: יש איזה דרך לעקוף את זה או להוריד אותם ממקום אחר?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. היי. יש לי כמה משחקים מקוריים שהעטיפות והכיתוב מאחורה באנגלית... את רד-אלרט 3 קיבלתי עם הכל בעברית מאחורה, על פי מה זה נקבע? מעניין אותי לדעת כי אני מעדיפה באנגלית [בלי סיבה מיוחדת]... תודה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by אלון פ,

אני חייב להזהיר אותכם, יש עכשיו כול מני אנשים שפורצים לסטים. הם שולחים הודעה כזאת: join the tornament (סליחה על השגיאות כתיב הנוראיות שלי) ואז הוא נותן קישור [glow=red,2,300]אל תיכנסו לקישור הזה[/glow] זה קישור לדף שנראה בדיוק כמו הcommunity בסטים, ואז מה שקורה לרוב האנשים זה שהם כאילו מתחברים לסטים, אבל הדף הזה בעצם שולח את השם משתמש והסיסמה שהקלדת לאנשים, ואז הם פשוט לוקחים לך את המשתמש. ואל תגידו שזה לא אמיתי, אני מכיר אישית משהוא שזה קרה לו והוא הצליח רק במזל לשלוח מכתב לסטים שישלחו לו סיסמה וID חדש למייל. אז, תנסו גם אתם להזהיר כמה שיותר אנשים על זה.

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  15. סיימנו את שנת 2008 לצערי היו הרבה ציפיות מהשנה הזאת לגבי המשחקים שיוצאים לשנה הנל אבל היו הרבה אכזבות מה לדעתכם המשחק באמת שמתאים לזכות במשחק השנה מכל הבחינות

• 43 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. שלום, יש לאח שלי בעיה במחשב כשהו מפעיל משחק, לאחר זמן מה שנע בין 15 דקות לשעה וחצי , פתאום המשחק יורד לאיזה 14FPS זה מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון 9600GT 512MB אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שהמעבד מהווה צאוור בקבוק למרות שהסימנים מוכרים לי ממקרה שהיה לי עם קריסיס 2 במחשב שלי , שהייתה תוכנה שהגבילה את הכרטיס מסך שלא יתחמם יתר על המידה וזה הוריד את ה-FPS לאחר כמה זמן (GEST אני חושב זה שמה) אצל אח שלי לא מצאתי תוכנה שמגבילה את הכרטיס מסך , חיפשתי ב-TASK MANASGER ב-PROCESSES לא מאצתי משהו יוצא דופן שאין בכל מחשב גם כשזה על הגדרות הכי נמוכות, למרות שזה פועל טוב גם על גבוהות בהתחלה עד שמתחילה הבעיה. וזה קורה ביו…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by miki891,

שלום אני מפעיל פעם ראשונה ניפתח לי משחק בהתחלה ליבחור שפה הם: Francais או engilsh אני בוחר שפה אנגלית. ואז מתחילים משחק כדורגל. ויצאתי מהמשחק שוב בודק משחק וניפתח לי שוב בחירה שפה.למה תמיד ניפתח לי בהתחלה בחירה שפה... אני רוצה להישאר בשפה אנגלית.איך משאירים ברירה מחדל שיהיה שפה אנגלית שלי ובלי שיבקש ממני ליבחור שפה? ויעלה לי ישר למשחק איך עושים? בתודה מראש מיכאל

18. יש לי פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה וגיגה זיכרון ואני מחפש משחקים מלאים טובים ורציניים של יריות ( וכו... ) מגוף שלישי. כן כן אני יודע שיהיו פה כאלה שיגידו לי תשחק בפקמן או משהו כזה אבל העינין הוא כזה, אני רוצה תחילה לנסות לשחק ( מזמן לא שיחקתי ) ואם אני יהנה אז אולי זה יהיה מספיק בשבילי כדי לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב שגם משחקים חדשים יעלו בו, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sargent bilko,

אם אתם מקבלים הודעת הצטרפות לקבוצה של טראומנתס אל תכנסו לקישור שמופיע בהודעה כי מי ששולח את ההודעה הוא המנהל של האתר בסטים קוראים לו bloodknife גם בfxp פרצו לbloodknife בכלל לא רק לסטים!!! גם למשתמש שלו בfxp הוא גרמני הוא מבין עברית וגם כתב באיזה פורום i dont have hebrew on my keyboard בתור bloodknife!!!!! ומה שדפוק שהוא שולח את כל ההזמנות הצטרפות לישראלים כבר יותר מ1,500 נפלו בפח!!! הוא יפרוץ לכם לסטים אם תכנסו לאתר!!!!!!!!!! ראו הוזהרתם מי שלא מאמין יראה שבסוף יפרצו לו לסטים והכל נגמר עם הסטים זהו קאפוט נאדה נייט:exc l:!!!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. Started by approx,

אצלי זה cod1'2'4'5 need for speed most wanted fifa 09

• 68 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by ag43,

אני מחפש משחקים עם עלילה הדוקה מאוד שמתבטאת בכל רגע מהמשחק. אני לא יודע איך להגדיר את זה בדיוק אז אני אביא 2 דוגמאות: HL2 ובמידה קצת פחותה COD4. אשמח להמלצות (אם הצלחתם להבין למה אני מתכוון..)

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by approx,

מצאתי עותק מקורי של המישחק אצלי בבית והשאלה היא האם המישחק הזה שווה משהו ? מישהו יצא לו לשחק בו ? הוא שווה משהו ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by uzi_sch,

תראו את הסימולטור הזה: http://www.gametrailers.com/player/44458.html איך מתאים לי לשחק עליו משחקי גוף ראשון, כמו "FAR CRY 2".

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. Started by ag80,

שלם לכולם, התקנתי את המשחק GTAIV בגרסת ה דיסקים2 של DVD זאת לאחר שרכשתי אותו כמובן ,והכל עבד. שחקתי קצת וראיתי שיש קצת באגים. הורדתי את הפאץ של התיקון מכמה מקומות והמשחק עלה שוב אבל נהיו יותר באגים. החלטתי להסיר המשחק ולהתקין שוב מבלי להתקין את הפאץ . כאשר ניסיתי להתקין את המשחק שוב כמו שעשיתי בפעם הראשונה לא הצלחתי להתקין-אי אפשר להפעיל את תוכנית ההתקנה של המשחק-כאילו שיש הגנה כלשהיא על התקנה חוזרת או משהו כזה-אין הודעת שגיאה פשוט לאחר נסיון להפעיל קובץ SETUP או AUTORUN של המשחק מופיע חלון שחור ונסגר . מישהו נתקל בתופעה המדוברת -קראתי איפשהו שבמהלך ההתקנה מושתל קובץ במחשב אשר מונע תקנות חוזרות האם זה נכון מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by qil,

היי יש לי בעייה, אני לא מצליח לראות את המקשים שלי בקרייסיס כאילו במקום להראות לי מה זה FIRE RELOAD וכד' הוא פשוט מראה לי ריבוע ריק כנראה בעייה של פונטים או משהו כזה? אני על ויסטה 64 בכ"א. תודה מראש למי שיודע או יוכל לתת כיוון כלשהוא. אבי.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים