עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GameGems,

משחק האינדי Dust: An Elysian Tail הוא משחק אקשן פלטפורמה עם נגיעות קלות של משחקי תפקידים שהסגנון שלו מזכיר מאוד את משחקי קאסלבניה ומטרויד, מטרובניה אם תרצו. על אף הגרפיקה שלו שמזכירה סרט מצוייר, מדובר במשחק עם עלילה בוגרת ומשחקיות מצויינת שלא תבייש אף משחק שמגיע מהסטודיואים הגדולים בתעשייה. הוא מציג משחקיות נהדרת, קרבות מהירים וכיפיים, שלבי פלטפורמה מאתגרים וגם סיפור מעניין ודיאלוגים משעשעים. אני בהחלט ממליצה עליו בחום, כך שאם יש לכם הזדמנות להשיג עותק, אל תהססו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by GameGems,

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by TUCG,

Hitman 2: Silent Assassin (PC Version) - Reader's Review "יש לי מגע חזותי וזיהוי חיובי." הצמדתי את העדשה האופטית לעיני, העברתי לזום רמה 3 ויריתי. המטרה נפלה מיד. כל שאר הנוכחים בפגישה במהירות נמלטו מהחדר. נפטרתי מרובה הצלפים, טענתי את אקדח הברטה המושתק שהיה לי מתחת למעיל ופסעתי בזהירות לעבר הדלת. לפתע נכנס לחדר אחד מהחיילים הרוסים המהודרים בכובע ו-AKSU-74. בזמן שהוא ניסה להבין מה לעזאזל קורה כאן ומאיפה הגיע רעש הכדור שיריתי קודם לכן, הוצאתי את האקדח ויריתי חמש כדורים לעבר חזו. התפשטתי, לבשתי את בגדיו, ולקחתי את הנשק שלו. יצאתי מהבניין, התחמקתי במהירות לתחנת הרכבת וקיבלתי את הדירוג הנחשק אך לא המושלם Ghost. אלו היו כחמש דקות משחק ב-Hitman 2: Silent Assassin. כפי שב…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by GameGems,

Marvel Heroes אם אתם חובבים של קומיקס של Marvel או אוהבים משחקי Action RPG, כדאי לכם לנסות את Marvel Heroes שהוא משחק חינמי מבית מארבל. במשחק תוכלו לשחק בתור גיבורים שונים מהיקום של מארבל, שלכל אחד יכולות שונות לגמרי, ותבקרו במקומות שונים כמו העיר של ספיידרמן, ביה"ס של אקסוויר ועוד.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by GameGems,

Awesome Game

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by GameGems,

מטורף במסכת גז חוטף אתכם ועוד שמונה אנשים למקום בלתי ידוע. עכשיו הוא מכריח אתכם לשחק במשחק מטורף שאם לא תשחקו בו - התוצאה תהיה המוות הבלתי נמנע שלכם. מיהו זירו - האיש במסכה? מה המטרה שלו? האם חבריכם לצרה הם באמת חברים? את כל זה תגלו אם תשחקו ב-Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors משחק מז'אנר הויז'ואל נובל שיצא לנינטנדו DS ועכשיו גם בגרסה מחודשת לאייפון ואייפד.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by GameGems,

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by GameGems,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by GameGems,

אם אתם חובבים של משחקי פאזלים וחשיבה, בוודאי יצא לכם לשמוע על אחת משתי הסדרות המפורסמות ביותר לקונסולות הDS וה-3DS: סדרת פרופסור לייטון וסדרת פניקס רייט. כעת, שתי החברות Capcom ו-Level-5 משלבות פעולה לכותר משותף בשם Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney לקונסולת ה3DS. המשחק משלב את המשחקיות של שני המשחקים ומפגיש ביחד את שתי הדמויות לחקירה של תעלומה מסתורית שקשורה בנערה צעירה ועיר שחוקי ההגיון לא מתקיימים בה.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by GameGems,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by GameGems,

עוד משחק שאני לא מבינה איך לא שחקתי בו קודם! All the feels..

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by GameGems,

אוף טלטייל, למה המשחקים שלכם כל כך ממכרים

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by GameGems,

https://www.youtube.com/watch?v=-tfKtqc9Ks0 קצת ישן, אבל משובח

14. Started by GameGems,

לקראת יציאת המשחק השלישי בסדרה, יצא לי להשלים את 2 המשחקים בסדרה הנה הביקורת של המשחק השני.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by GameGems,

הביקורת שלי על המשחק החדש של The Witcher!

16. Started by GameGems,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GameGems,

ביקורת: Transistor הסטודיו SuperGiant Games מוכיחים כבר בפעם השנייה שאפשר לחדש את שוק הגיימינג, ומוציאים משחק חדש מלא באישיות בשם Transistor. ב-Transistor אתם מגלמים את רד, זמרת מועדונים שאבדה את קולה, ומוצאת את עצמה מחזיקה בחרב ה-Transistor המסתורית במרדף אחרי חברי הCamerata שהפעילו את מה שנקרא "התהליך" - The Process שהרס את העיר והשתלט עליה. מערכת הקרב במשחק ייחודית ומשלבת מהלכים בזמן אמת לצד מהלכים במערכת תכנון מתקפות בשם ה-Turn(). המשחק זמין לPC ולPlayStation 4.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by GameGems,

Trine הוא משחק פלטפורמה פאזלים נחמד, שנותן לכם לשחק 3 דמויות באחד, ותצטרכו להשתמש בכל דמות ברגע הנכון כדי לעבור את השלבים. המשחק מאפשר גם מצב משחק עם חברים, שמוסיף אתגר לשלבים. מחירו בסטים עומד על 0.99$ בזמן סיילים, כך שאם אתם חובבי משחקי פלטפורמה, כדאי להשיג לכם עותק.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  19. Started by GameGems,

משחק האסטרטגיה היפני Valkyria Chronicles קיבל לאחרונה פורט (מוצלח מאוד) למחשב, ולפניכם הביקורת על המשחק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by GameGems,

אמנם המשחק יצא ב2012, אבל רק עכשיו הזדמן לי לשחק בו. משחק אדיר, אין לי מושג איך פספסתי אותו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GameGems,

קונסולת ה-PlayStation 4 זוכה למנת נוסטלגיה איכותית ומאתגרת במיוחד עם Crash Bandicoot לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איש העכביש חוזר סוף סוף אל עולם הגיימינג ונראה טוב יותר מאי פעם בעבר לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חולמים על משחק תפקידים איכותי בכיכובם של ערפדים אשר יירש את Bloodlines האגדי? Vampyr הוא כנראה לא התשובה - אך הוא יצירה מהנה וייחודית בפני עצמו לכתבה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כי יש לי BF2 מקורי.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  25. http://www.gamespot.com/news/2005/09/15/news_6133335.html התמונה היא של שלט המשחק ולא של שלט ה-DVD! מוזר ביותר... [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.