משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
simcity 5 הוכרז!ויש גם תאריך יציאה(מתישהוא ב-2013) http://tech.walla.co.il/?w=/4000/2514696 Simcity 5 - Trailer http://www.vg247.com/2012/03/07/new-sim-city-announced-at-ea-gamechangers-events/comment-page-1/
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אסור לדבר על זה אני מצטערת אני פשוט סקרנית לדעת אם הסרבר זה כמו של WOW ואז זה בלתי אפשרי לפרוץ.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בירצוני לירכוש את המשחק דיאבלו 3 מהאטר של BLIZZARD הבעיה שאני לא מבין מה קורה אחרי הרכישה,כלומר העם אני מוריד את המשחק דרך האינטרנט מאיפו אני מקבל את הרישיון,העם בעתיד אוכל להתקין אותו שוב וכו... אשמח לקבל עזרה ממישהוא שניסה בעבר ויכול לתת לי הדרכה בתודה מראש לכולם והמשך יום טוב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה פשוט לנסות אותו לפני שאני מחליטה לקנות או לא. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי שהמשחק יעבוד לי על המקסימום..אבל אז ראיתי את הדרישות האלה באתר החברה: http://www.rockstargames.com/maxpayne3/pc HIGHEST SPECS Windows 7/Vista (64 bit) Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ 16GB System RAM NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM זה אמיתי :s05: זו המערכת שלי: HD6850 PHENOM 2 X4 965 8GB RAM 1080P RES יעבוד לי על מקסימום?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום תוכלו לתת לי המלצות למשחקי עולם פתוח כמו gta ,mafia או משחקי מלחמה כמו cod יש לי את intel core i5 כרטיס מסך nividia GeForce GTX680 2GB זיכרון 6 gb ram תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני יומיים קמתי בבוקר וגיליתי שהאוריג'ן שלי התנתק ויש לי הודעה שהתחברו ממחשב אחר, שבאתי לשנות את הססמה האוריג'ן ניתקע. וכבר אז הבנתי שפרצו לי לשם, ניסיתי לאפס ססמה ונכנתי למייל לראות את הקוד, וראיתי שיש לי מייל שהמייל שלי הוחלף בהצלחה למיל אחר לגמרי שאני לא מכיר. הייתי צריך לצאת מהר לאוטובוס ולא הספקתי לשלוח מיייל כשההגעתי הביתה ישר שלחתי להם מייל. EA ביקשו ממני את כל הפרטים כולל סידי קיי ( קניתי את הגרסה בקופסה עם ה DVD ולא דרך האינטרנט ככה שיש לי את הקופסה אצלי) מייל שנפרץ, ניק ניים, ותאריך לידה, ובנוסף לזה הבאתי את המייל שקיבלתי מ EA על השינויי מייל.) לאחר מכן קיבלתי תשובה שהחשבונות האלה אפילו לא היו קיימים, למרות שהסברתי את עצמי שיש לי את הCD ואני יכול להוכיח ש…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם על המוד DAYZ ל ARMA2 שרץ כבר די הרבה זמן. הרעיון של המוד הוא תקופה שלאחר התפשטות נגיף הרסני שגרם לכל האוכלוסיה להפוך לזומבים. המשימה של השחקן היא פשוט לשרוד... נשמע משעמם אה? אז זהו שלא! אתה תתחיל לבד ליד כפר או עיר עם תיק, פנס, תחבושת, ועוד כמה פריטים. בשלב זה תצטרך להתגנב לתוך בניינים כדי להשיג מצרכים חיוניים כמו אוכל, שתיה, ציוד רפואי וגם חלקי חילוף יעזרו לך לתקן רכבים הרוסים. במסע תתקל לא פעם בשחקנים אחרים שגם הם מחפשים את אותם דברים, זהירות! לא מעט שחקנים יהרגו אותך כדי לגנוב לך את השלל! ברגע שתמות כל המסע שעברת יתאפס ותצטרך להתחיל הכל מחדש! במשחק הזה הסיטואציות שתעבור יהיו מאוד אנושיות, כמעט בכל פעם שתשחק אתה תתקל בשחקן אחר מולך ושת…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקבות קריאה של מספר ערכים על משחקי וידאו פופולרים בויקיפדיה האנגלית, התברר לי כי בארה"ב וייתכן מאוד שגם בבריטניה, גם העיתונות הכללית (שאצלינו בארץ העיתונים שנכללים בה, כוללים בין השאר את ישראל היום, ידיעות אחרונות, מעריב והארץ), ולא רק עיתונות הגימינג, מפרסמת ביקורות של משחקי וידאו ומדרגת אותם. דוגמאות למשחקי וידאו שקראתי בויקיפדיה האנגלית שקיבלו ביקורות ודירוגים ע"י העיתונות הכללית בעולם: 1. GTA IV: קיבל ביקורות מהדיילי סטאר הבריטי, וכן מהניו יורק טיימס. המגזין Empire שהוא מגזין קולנוע ולא גיימינג, הרחיק לחת ונתן לו ציון 5 כוכבים. 2. Modern Warfare 3: הדיילי טלגרף הבריטי דרג את גרסאת ה-Xbox 360 של המשחק ב-5 כוכבים. נתקלתי במשחקים נוספים בויקיפדיה האנגלית, שאינני זוכר אי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. כפי שידוע לכולם, שנת הלימודים כבר בפתח והילדים כבר מתכוננים ללימודים. רקע הבקשה: בת דודה שלי (בת ה-8) מתכוננת לשנת הלימודים החדשה. אני מגיע ממשפחה דוברת רוסית, לכן נושא הלימודים הוא נושא מאוד קריטי. לצערי (ולצער רבים אחרים) בימינו הטלוויזיה הוא פח זבל שמטמטם את הדור הצעיר ללא הבחנה. בת דודה שלי מבלה רוב הזמן אצל הסבא והסבתא שמלמדים אותה קריאה ושינון של שירים וחרוזים וצפיה בסרטים איכותיים (רק איכותיים). הבעיה היא כשהילדה מקבלת זמן פנוי, היא מבלה בצפיה בסרטים המצוירים ותוכניות ילדים חדשות (והם ממש עושים נזק). זה הגיע לשלב כזה שהילדה רואה סרט איכותי (משנות ה-80) לילדים, שהיא ממש אהבה, אבל אחרי 10 דקות כבר לא זוכרת איך קוראים לגיבור הראשי. או שאחרי…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היום התחילה המכירה מוקדמת למשחק מישהו כאן קנה?אני קונה בבוקר שאני יהיה בבית מה אתם אומרים יהיה מוצלח כמו 1.6?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל מי שיש לו את Portal 2 בסטים קיבל קופון 75% הנחה למסירה. זה יוצא 5$. זה אחלה משחק, ויש הרבה פיצ'רים שווים שצריך סטים בשבילם (יש עורך שלבים וכמות עצומה של שלבים שנוצרו בו, מה שמרחיב משמעותית את שעות המשחק). קיצר אין לי למי לתת, אז אם מישהו רוצה שיגיב פה ואני כבר אצור איתו קשר. רק כדי להיות ברור - אני לא מרוויח שום דבר על לתת את הקופון/לגרום למישהו אחר לקנות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאוד מעניין, ממליץ לקרוא http://www.rockpapershotgun.com/2012/09/05/ubisoft-drm-piracy-interview/
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצות למשחקי COOP טובים,עד 4 או אפילו 6 אנשים אם אפשר. לכולם יש מחשבים טובים יחסית,גראפיקה לא כל כך משנה אלא יותר שיתוף הפעולה בין כולם וההנאה ביחד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. קניתי את חבילת הפרימיום אדישן, איך אני מחליף לעוד נשקים? ראיתי שחקנים עם RPG למשל ונשקים שלא ניתנים לבחירה אצלי. אם וכאשר אני מפרמט את המחשב, איך אני מוריד שוב את בטלפילד, פשוט נכנס לחשבון שלי בORIGIN ומוריד? שאלה אחרונה בינתיים, האם אפשרי להוריד את הפינגים בדרך כלשהי? חשוב לציין שאני בבזק ו014 ויש לי את חבילת הגיימר לפינגים נמוכים יותר, בשרתים הישראלים בסביבות 21-22, בחו"ל באיזור 86 .
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני נגרר לטיול משפחתי (סתם לישון רחוק מהבית אם שואלים אותי) ויש ספק אם יהיה אינטרנט. חוץ מזה אשתי לא סובלת את league of legends . ברמה התאוריתית אני יכול להשתמש בחבילת הגלישה של הנייד (יש לי עוד 1.5GB וחודש הבא יהיה לי עוד 2) . למחשב לא צריך להיות בעיה גדולה להריץ דברים ואפשר להתפשר על ההגדרות . יש י 7720 של Dell עם 650GT 2GB (בערך חזק כמו 550ti ) . משחקים כבר יש לי ערימה ענקית. אספתי המון עם הזמן. מבחינת סוג המשחקים אני לא מתלהב מ FPS, מעדיף RPG ואסטרטגיה (בעיקר בתורות אבל זה לא בדיוק נכון היום) , אני משחק עכשיו LOL. אוהב משחקי בסגנון minecraft,dwarf fort, terraria .אתמול קניתי FTL כי חברים שלי טוענים שהוא ממש טוב. משחקים שונים ומשונים זה סבבה. אני גם אוהב rogue like .…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי להתנסות ב bf3 במולטי ותכננתי לקנות ה bf3 premium , עד שקלטתי שהוא לא כולל את המשחק הבסיסי. השאלה היא אם אני קונה כרגע רק את הבסיסי יש מספיק אנשים ושרתים שמשחקים בבסיסי או שכולם כבר בהרחבות ?
-
שלום, קודם כל, פתחתי כאן כי זה נראה לי הכי מתאים. אם זה לא המקום, בבקשה רק לנעול ולהפנות אותי למקום המתאים. קניתי את השלט הזה למחשב מ-ebay: http://www.ebay.com/itm/140738529133...84.m1439.l2649 חיברתי למחשב והתקנתי את הדרייבר שהגיע איתו (הייתה שם אפשרות ל-Single Gamepad driver ואפשרות ל-Double gamepad driver. התקנתי אחד והייתה את הבעיה, והתקנתי את השני במקום ואותה הבעיה). נכנסתי ל-fifa 13 demo ובחרתי את השלט עם המספרים, כי זה גם שלט עם מספרים. עכשיו הבעיה היא בשלט שקניתי, כל מקש הוא הפוך. כשצריך ללחוץ על 2, 3 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ על 3, 2 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ על 4, 1 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ על 1, 4 עושה את הפעולה. כשצריך ללחוץ ע…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האתר Gamersbook מחלק 5000 מפתחות לבטא הסגורה של המשחק A-RPG החדש מבית Perfect World (מפיצת משחקי אונליין מהמוכרות ביותר) ההרשמה היא חינם לאתר (שמחלק עוד המון מפתחות להרבה משחקים אחרים וחדשות באופן כללי) וקבלת מפתח באופן מיידי בלי הגרלה WTF Is... : RaiderZ (alpha footage) http://www.gamersbook.com/scene/beta/raiderz/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה שאולי יש עוד אחד בגילי בפורום שממש שיחק וגמר את המשחק המקורי(למרות שיש אותו כיום לאייפד ואייפון). אבל אם אתם מחשיבים את עצמכם כגיימרים שאוהבים פלטפורמרים(משחקי קפיצות דו מימדיים עם קצת חשיבה)- זה ממש, ממש חובה לפחות לראות את הסרטון ולהחליט לבד. מה יש במשחק? גרפיקה מדהימה, מוסיקה מהמלחין המקורי של המשחק בקומודור/אמיגה ומשחקיות מתוחכמת ומאתגרת מאוד. זול 50 שקל וזה אצלכם. גם אפשר לשחק בדמו ולראות בעצמכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר משחק אסטרטגיה טקטי בסגנון XCOM - Enemy Unknown?? משחקיות מאוד מהנה בשילוב הסרטונים.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכלום , אני מחפש משחק פעולה- RPG דומה למשחק הממש טוב FALL OUT NV יצא לי לשחק ב borderlands 1 והוא חביב מאוד אבל לא בדיוק מה שאני מחפש וגם בדקתי קצת את stalker , ואת DEAD ISLAND (אני מדבר כאן על תקופה של שנתיים-שלוש שאני משחק בצורה עקבית) אבל עדיין לא מצאתי שום דבר שקרוב ל NEW VEGAS אין לי בעיה עם משחקים ישנים יותר , אני לא בדקתי אף אחד מהחדשים כמו crysis וגם שום משחק מסדרת far cry בקיצור אני אשמח להמלצות למשחק חדש לבזבז עליו כמה שעות פנאי (קניתי לא מזמן את RAGE ב STEAM אבל הוא לא נתקע לי משום מה...) תודה רבה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי, אז אני משתמש שנים בסטים. לאחרונה הדיסקים של CS:CZ וHL2 עשו בעיות (ישנים כבר) אז זרקתי הכל עם הקופסא, ושמתי בתיקייה של הדיסקים דיסק עם סטים+כל הקבצים ואת המדבקה של הסידיקי של השניים. לפי מה שראיתי אם אני משחק רק אונליין אין צורך בדיסקים, אני רק רוצה לוודא שאין בעיה עם זה שאני מוריד ומתקין את כל המשחקים דרך סטים (בהנחה שאני תמיד באונליין). אם כך אז למה הדיסקים בכלל? אם אפשר להוריד הכל דרך סטים ואין צורך בהכנסת הדיסק בשביל לשחק?? לגבי אוריג'ין, חשבתי לקנות BF3 ואת simcity החדש שיצא עוד כמה חודשים, אבל: המחירים כפולים בחנות של אוריג'ין מגרסאות ה hard-copy שנמכרות ב PCGAMES ו SHOPTO, אפשר להבין למה? ועוד דבר, אם אני קונה BF3 או משחק אחר של אוריג'ין עם הדיסקים, אני ישר מת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-