משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
הורדתי את המשחב למחשב מהאימיול מהקישור: ed2k://|file|PC%20Game%20GTA%20IV%20Grand%20Theft%20Auto%20IV%202008%20NEW!!!!!.iso|4330911744|F29B70EC446BB077019E6A377F163900|/ ועכשיו שאני מחלץ את הקובץ עם דימון טולס אני מקבל 2 תיקיות וקובץ נוט-פד. אחת התקייות ריקה ואילו השניה (VIDEO)מלאה בקצבים הבאים (הקבצצים הלא ברורים זה BUP, 3 כאלו יש שם ) מה עושים מפה ?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברה, בזמנו סיימתי את המשחק בלי הDLCS, עכשיו שמתי את הלג'נדרי אדישן ואני מתכנן להרביץ את כל הקווסטים כולל החדשים. בקיצור כמה שאלות כי אני מתלבט, 1. מתכנן להכניס כמות של מודים להפוך את המשחק ליצירת אומנות יותר ממה שהוא יש איזה מוד Must Have חדש שיצא לאחרונה? 2. בנוגע לסדר של הקווסטים קראתי לדוגמא שאם עושים את המלחמת אזרחים אז פוגשים במשימה האחרונה של העלילה הראשית את הNPC המסוים (בלי ספוילרים) במשימה או שאם מסיימים את המשימה הראשית אז הדרקון בDLC של הערפדים מזהה אותך בשם אחר וכיו"ב. באיזה סדר לדעתכם הכי מעניין לעשות את הקווסטים במשחק? עזבו סייד קווסט רנדומליים בואו נחלק אותם לכמה קבוצות: א. משימה ראשית ב. אלים דאדאריים ג. DLCS ד. גילדות ה. סייד קווסט מיוחדים…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי כאמור את שני הדיסקים של המשחק (דיסק התקנה ודיסק המשחק) כשאני נכנס למשחק (ההתקנה הסתיימה בהצלחה) הוא מראה את מסך הפתיחה והסרט ואז מבקש ממני להכניס את דיסק מס' 2 (שהוא בעצם דיסק המשחק) לתוך הכונן, כאשר דיסק מס' 2 כונן, והוא לא מעלה את המשחק! יש לי כבר את כל הפצ'ים האפשריים שקיימים למשחק וזה לא עוזר (יש לי XP) זה מוזר למה כבר שיחקתי במשחק הזה בדיסקים האלה והכל עבד מצוין (חוץ מבעיה של שמירת המשחק שכבר נפתרה ביינתים אחרי שהורדתי את הפאץ' לבעיה הזאת) משהו יכול לעזור בבקשה ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיים משחק ג'יפים ישן שהשם שלו הוא 4X4 EVO 2. יש אתר שיש בו המון ג'יפים להורדה ומסלולים. מישהו מכיר?(גיגלתי, אבל לא מצאתי) אריאל
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגעתי לסוף המשחק... סיימתי את המשחק בכך שהרגתי את הדרקון הענקי הזה, אך בסיום אחרי הכתוביות הוא יצא לי ל Main Menu של המשחק. השאלה שלי היא: אני לא אמור להמשיך לשחק במשחק? כאילו להמשיך את הסיפור בלחזק את הדמות, לבנות בית, לסיים את המשימות הקטנות וכו'? כי עדיין לא עשיתי את כל זה.. והאם יש תוספות למשחק? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
טוב אנסה לקצר כי זה ארוך.. אז ככה: לפני שנה היה לי מחשב בינוני ככה פנטיום 4 2.6 512 ראם וGeForce5700FXLE של nVIDIA . -התקנתי את פאר קריי אז ושאני נכנס לשלב הראשון איני רואה כלום מלבד מסך כחול בהיר למדי ואת תווי השטח של הסביבה הסובבת אותי,למשל:את תווי השביל,את הסדקים של השביל וכו'.(חוץ מזה שום דבר אחר פשוט הכל כחול). -לאחר התייעצות עם כמה חברים באותה תקופה (אני מזכיר שנה שעברה)הורדתי את הדריוור העדכני ביותר של nVIDIA והמשחק עבד כמו שצריך ללא שום בעיות מסוג כלשהו. -השנה(למעשה לפני 3 ימים)החלטתי לראות את המשחק על המחשב החדש שלי =] מפרט בצד. -הקנתי והכל נראה טוב בהתקנה-אך הפלא ופלא אותה בעיה בדיוק שקרתה אז בשנה שעברה. -עידכנתי את המחשב שלי בדריוורים העדכניים ביותר של nVIDIA …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את המסחק 1.6, למי עוד יש אותו?? מי יודע איך משחקים ברשת עם חבר?? (אני מצליח לשחק בסרברים, אבל לא מצליח להתחבר לחבר שלי והוא אלי) למי יש את 1.5 - אפשר לערגן משחק רשת! (למי יש) - כאן או ב ICQ שלי תכתבו מתי אתם יכולים - אני יערגן "סרבר" ! או תזמינו אותי לסרבר שלכם!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני שיחקתי בsilverfall הרגיל ואח"כ ראיתי פה שכתוב משו על זה Silverfall Earth Awakening זה תוספת למשחק או שזה משחק בפני עצמו?! ואם זה תוספת-איך אני אמור להתקין אותה? קודם את המשחק הראשון ואח"כ את זה?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! יש לי את SOF 2 אבל שאני משחק ברשת יש לי מלא לאגים. תמיד חשבתי שככה המשחק אבל הלכתי לחברים שלי ואצלהם אין בכלל לאגים... שום דבר לא פועל שאני משחק ועדיין יש לאגים איך אפשר לסדר את זה??? תודה
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שהנסיך משתדרג, שכל החיים(בריאות, כוח) שלו יורדים עם הזמן, איך אני מעלה לו אותם חזרה?? הוא כל הזמן מת לי.... (הוא מקבל את הכוח רק שאני הורג יצרים אחרים, אבל יש קטעים שאין מי להרוג...) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אז ככה .. כל פעם שאני מגיע ל80 אחוז התקנה של המשחק עולה לי החלון הבא : מישהו יודע אולי מה העיה :s05: תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הי. הנה שאלה שפירסמתי באחד הפורומים אבל לא קיבלתי תשובה , אולי מישהו יוכל לעזור לי עם זה? Hi guys. i've encountred these issues , maybe someone can led a light on this... 1. I've noticed that the road has far too many reflections. it's very hard to determine where the road begins and where it ends. any chance that's a details issue that can be set inside the game. i mean that insteed the road you see reflections for the landscape and it's very confusing... 2. i'm playing using the keyboard and for some reason the controls allways steer right. what i mean is that if i press forward without any other movement keys the car will always go right. if it's any help i had the sam…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. הורדתי אתמול את המשחק החדש דרך המבצע קריסמס שב-STEAM היום התחלתי לשחק ויש לי מחשב חזק מאד. intel i5 3.4 ו- כרטיס nvidia 660ti ו- 8 ג'יגה זיכרון במחשב. בשלב הראשון שאחרי הפתיחה של המשחק אחרי כל הפרולוג המשחק מרצד לי ומשהו לא תקין במנוע הגרפי. מישהו עוד חווה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל כך מעצבן להתקע בשלב כל כך מוקדם במשחק... איך אני מגיע לצד השני??? כל הזמן אני נופל למים!
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי עניין קצת מוזר שאני משחק מולטי. המון פעמים אני שם לב שיש לי דיליי של לפחות חצי שניה בין מה שאני רואה לבין מה שהשחקנים רואים. קורה לי ה-מ-ו-ן פעמים שאני רץ במפה ואני רואה מישהו מולי (די קרוב) וישר אני מרים את הרובה ויורה, אבל איך שאני משחרר כדור אחד הוא כבר הורג אותי. אני לא מתבכיין או משהו אבל שאני רואה את הKILLCAM אני רואה שאצלו הוא ראה אותי כמה רגעים לפני ופשוט ירה עלי בגוף (אפילו לא הדשוט). יש פעמים שזה ממש כבר מגוכך. אני זוכר פעם אחת מישהו רדף אחרי אז נכנסתי מאוחרי פינה וישר התכופפתי מאחורי חבית שהיתה שם כדי לתפוס אותו שהוא יוצא מהפינה. איך שראיתי אותו (חיכיתי לו אז הרובה שלי כבר היה מורם) ישר התחלתי לירות אבל הוא הרג אותי מהר. ובKILLCAM אני רואה שהו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא מזמן שדרגתי מ1.33 ל1.4 . בזמן המשחק כשאני לוקח את המשגר טילים, משום מה לא מופיע כוונת אצלי ואז אני נזרק מהמשחק . יש לימשו מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כותרת. המפרט בצד. (HD7970, i5 3470, 8GB 1600MHz) רזו' - 1920*1080. ראיתי אנשים מריצים אותו עם 4XAA על 60FPS... הגיוני? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
S.W.A.T IL דרישות הקלאן: KD 1.00 SPM 500 _______________________________________________________________ ברוכים הבאים לקלאן S.W.A.T IL : מטרתו של הקלאן היא לחזור לתחרותיות הישראלית בקהילה חדשה ששמה HWZone TS3: 91.228.126.109:9990 אתם יכולים לפגוש אותנו שם ולהתחרות נגדנו בצורת 4 על 4 ולעיתים 5 על 5. platoon: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241696570907/ מגייסים! (רק מי שמעוניין שיגיב תודה) תפנו ל- ZaBaRi בTS אני רק מפרסם בשמו.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ניסוי מעניין של EIDOS לתת לשחקנים לשלם את מה שנראה להם מחיר הוגן על המשחק הבא בסדרת Championship Manager לינק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחקים של להטיס מטוסים, שיהיו כמה שיותר מציאותי! אני מכיר את Microsoft Flight simulator X אבל יש עוד כאלה בתחום ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה מאוד של מבחנים, מחשבות, התייעצויות ובעיות, אני מאוד מאוד מאוד שמח סוף סוף להודיע על השינויים הסופיים בקבוצת e-Srael Gaming. מדובר בשינויים הראשונים בהרכב הקבוצה מאז הקמתה מיסודת הקבוצה TOP, לפני מעל 7 חודשים. השינוי הראשון הוא יציאתו של השחקן JonyJ מהקבוצה. ג'וני היה אחד מהשחקנים הראשונים ב TOP, ואף ניצח את הטורניר הפנימי שניהלנו אז אצל אור Onion. ג'וני הוא שחקן עם פוטנציאל נדיר, לדעתי השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל בארץ. ג'וני בצבא, ולכן כמעט ולא היה פעיל למשך תקופות ארוכות. למרות אילוץ זה ואילוצים נוספים, ניסינו לעשות הכל על מנת לאפשר לו להשאר בקבוצה, כחבר ושחקן. לאחרונה הגענו להחלטה משותפת שכנראה וג'וני לא יוכל להקדיש יותר זמן למשחק, ועל כן עדיף לו ולקבו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תגריסת פרימיום ולפי מה שהבנתי אני צריך לקבל חודש ראשון חינם אבל משום מה לא ראיתי דבר כזה המכשיר נקנה בסין עכשיו איך אני אמור להתחבר ל-LIVE? יש איזה חלק מיוחד שאני צריך לקנות בנוסף למנוי של ה-Live? כי שאני בא להתחבר דרך התפריט הראשי הוא לא נותן ועוד דבר אם אני קונה משחק אורגינל בPAL הוא יעבוד לי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-