משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
-
מה המטרה של המשחק? אני פשוט סתם הולך ממקום למקום ,לא מוצא שום דבר ורק מקבל מכות מהחייזרים האלה... HELP ME!!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי כרגע Galactic Civilizations II (כמו סיוויליזיישן רק של סטארווארז) וכל הסרטים מקרטעים (שניה רואים שניה נתקע וחוזר חלילה בסימטריות מדויקת) כך גם אפילו בטאטוריאלס, המדריכה שמסבירה נקטעת כל שניה בדיוק כמו בסרטים, וכאן זה רק אודיו. לעומת זאת שום דבר אחר לא נתקע, לא המשחק ולא המניו. המחשב שלי עולה על כל דרישות המערכת מה יכול לגרום לכך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לתת פה המלצות למשחקים בסגנון..תודה (: פשוט לא מצאתי משהו מעניין בת'ראד המלצות
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
משחקי מחשב לפעמים זה דבר מתסכל, במיוחד עבור גיימר שמשקיע זמן ומגלה שזה לחינם. הרי לכולנו יש איזה מקלדת/עכבר שנקלעו בזמן הלא נכון למקום הלא נכון... הנה שתי דוגמאות שלי: מכירים את זה שמשחק לא נותן הוראות ברורות למשימה? אז ב-World of Goo לא זוכר בדיוק באיזה שלב, ניסיתי להבין כמה דקות מה רוצים ממני לעזאזל, כשבסוף הסתבר שהייתי צריך לשחרר עם בלונים לשמיים את ה-Goo הנותרים... מה שמעיק במשחק הזה- שכל השלטים שמפוזרים בשלב בד"כ נועדו להעביר מסר ולא ממש רומזים על מטרת המשימה. עוד אחד- לאחרונה שיחקתי ב-Serious Sam HD באחת הרמות הקשות ותפסתי את עצמי כמה פעמים נאלץ לעבור מחדש קרב ענק. וכן, במשחק הזה יש הרבה קרבות גדולים, אבל מצד שני לא אחרי כולם יש Checkpoints. ועכשיו תורכם…
-
- 93 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
המפרט בחתימה.... אני משתמש בכמה פקודות: FPS_MAX 999 FPS_MODEM 999 DEVELOPER1 אני מקבל בסביבות 200-300 FPS אני יודע שזה גבוה.... אבל יש מצב שמישהו פה מכיר איזה משהו שאפשר לעשות כדי לעלות את הFPS למשהו יותר גבוה כי אני מכיר אנשים שיש להם יותר גבוה... יש לי תעידכונים החדשים + הדירקסט 9.0C לא נגעתי בשום דבר בדרייברים של הכרטיס מסך! יש מצב שאם משנים משהו בהגדרות זה מוסיף FPS (כמו בכרטיסים של ג'יפורס)???? תודה וביי
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה אחד שיכול לשחק ברשת כאילו DIRECT IP ואז לעשות משחק ביחד כאילו משימות וכל זה יש כאלה כאן שיש להם קצת זמן ולשחק איתי? אני אשמח מאד
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר http://www.tekken.com/ הורדתי את קובץ ה EXE מכאן http://www.tekken-card-tournament.com/en/play הפעלתי אותו ושום דבר לא נפתח. חזרתי על על הפעולות 3 פעמים ושום דבר לא נפתח ! למה זה ?
-
- 20 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
נכנסתי למשחק ואז יצאתי ממנו כדי להחליף מצב ב x-fi למצב של משחקים ונכנסתי שוב-אין צליל... מחוץ למשחק יש... איך אני מסדר?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל המלצות על קונסולות משחקים בשביל קנייה, התקציב לא מוגבל אבל שלא יעלה כמו מכונית אני לא חושב שאפשר להגיד "קונסולה X יותר טובה מקונסולה Y" אבל אני לא מכיר את המאפיינים של אף קונסולה כמעט אז בבקשה תכתבו כאן מה טוב ומה רע בכל אחת ותגידו מה אתם ממליצים. אפשרי גם קונסולת משחקים ניידת שמעבירה את הזמן בכיף ומכשירים אחרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי בעייה במשחק שלאחר איזה דקה או שתיים שאני משחק פתאום כל הטקסטורות משתבשות! המטוס נעלם ונהיה שקוף ההרים עולים אחד על השני! הכל נהיה מבולגן!!! והנה גם סרטון להמחשה: ftp://eladlohasuv:beigale@ftp.members.lycos.co.uk/grafic.avi
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מאז 4X4screamer לא מצאתי משחק ג'יפים איכותי וסקרימר כבר זקן, מישהו מכיר משחק ג'יפים חדש בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מנשמע אנשים לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב והוספתי ראוטר ועכשיו המחשב לא מוצא לי סרברים ב soldier of fortune 2 ... פתחתי את הפורט 1080 וזה עדיין לא מסתדר ... מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב הזה שתופסים אותם המאפיה במגרש גרוטאות ואז מביאים את אישתו והבת שלו והורגים את האשה ואז זורקים את הילדה לבור ואז מגיע טרקטור ענקי כזה שמנסה לדרוס את הילדה ואז יש הוראה שצריך לירות בנהג ואני יורה בחלון ובשמשה הקידמית והנהג לו מת ואז בסיבוב השני הוא דורס את הילדה והכל מתחיל מחדש ואין לי מושג איך לעבור את השלב הזה. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
גם השנה חברת Blizzard מקיימת תערוכה משלה לטובת מעריציה. מלבד תחרויות בין גיימרים מקצועיים, ראיונות בסגנון "פגוש את היוצרים", תחרויות שירה ביגוד וריקודים וכמובן הופעות חיות של להקות כאלה ואחרות, ינתנו פרטים נוספים על ההרחבה של WOW, StarCraft 2 וכמובן גם יחשף המשחק החדש שרמזו לנו עליו בימים האחרונים בעמוד הראשי של אתר החברה. התערוכה מתקיימת היום+מחר (שבת ראשון) ותועבר בשידור חי באינטרנט בכתובת: http://eu.blizzard.com/wwi08/streams.xml טקס הפתיחה (שאמור לכלול גם את ההכרזה הצפויה) יתחיל בשעה 13:45 ויסתיים בשעה 15:00. (כל הזמנים בשעון ישראל) אני ממליץ לכולם להיכנס מראש לאתר ולהתקין את התוסף הנדרש לצפיה בשידורים כי חצי מהעולם בטח ינסה להיכנס לשם ויפיל את האתר :-\ אתר התערוכה:…
-
- 2k תגובות
- 547k צפיות
- 1 follower
-
-
שיחקתי כבר והכל היה סבבה אבל כשיצאתי וניסיתי להיכנס שוב יש מן שגיאה כזאת: Crash in application version: 29980.2562 GRAW2 requires an up to date version of Ageia PhysX and associated DLLs. Please install latest PhysX runtime. Renderer: threaded Physics : threaded מה לעשות?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן חברה ! האם יש פה קהילה של Leauge of legends? אנשים שמשחקים יחד , וכ'ו ? אני משחק כמה חודשים כבר ועניין אותי לדעת.. כי ראיתי כמה ישראלים כבר בפנים ואני משחק עם כמה חברים .. אם כן - VenusGod אני בשרת EUwest ותגיבו את שלכם בכיף נראה אולי יצא פה משהו חח
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
סדרת Anno היא אחת מסדרות הבנייה, ניהול משאבים וסחר המוצלחת ביותר בין משחקי המחשב. אבל לצערם של ubisoft ושל המפתח (הישראלי!) עם אין משהו מתפוצץ, או לפחות דמות כלשהי שנקרעת לגזרים, אזי אנשים לא שמים לב למשחק. אולי זו הסיבה שהסדרת Anno לא תפסה מעריצים רבים. אולם, אלו שכן שיחקו במשחק מתארים עולם בלתי מוגבל באפשרויות. עם המשחק החדש אנחנו נוכל לבנות 'מטרופוליס' גדול הרבה יותר, לצורך דוגמא, בעת בניית הקתדרלה עבדו עליה כמות עצומות של אנשים, הרבה יותר מסך התושבים שהיו במשחקים הקודמים בסדרה. נוכל לבנות עיר ענקית עם אין ספור מבנים, נפחיות, קרקסטינים, תחנות רוח, מזח ועוד מספר רב של אלמנטים שמשמשים לתיפקוד עיר. נצטרך במקביל להתמודד עם דרישות התושבים לאוכל, בגדים, שתייה, שעשועים ועבודה…
-
- 97 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
היכן ניתן לרכוש את FAR CRY (הראשון) ?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הייתי בכמה אתרים בכולם כתוב Q1. מישהו יודע מה התאריך המדויק?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום יש לי הלף לייף 2 ואני רוצה לנסות לשחק ברשת ואני לא מכיר סרברים שרתים בשביל לשחק האם יש איזשהו אתר שיש שם רשימה של סרברים הוא משהו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חח טוב אני יודע שזה נשמע קצת מפגר, אבל אני מתגעגע פתאום למשחק הזה (זה ממש הראשון שיצא, דיסק צהוב כזה.. היה לי אותו לפני הרבה זמן על ווינדוז 95 חח) אני לא יודע אם זה בסדר להריץ את זה על מחשב חדש יחסית אם כן, זה בכלל יעבוד? וניסיתי לחפש פה קצת הודעות של משחקים ישנים, אבל אנשים דיברו על כל מיני משחקים ספצפיים שאני אישית לא מכיר ולא יודע עד כמה ישנים אותם משחקים שדיברו עליהם תודה =]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שימו לב, שוחרר פלאג אין חדש לאמולטור PCSX2 שגורם לאמולטור לרוץ ברמה גבוהה ביותר בדיוק כמו על הPS2! לפלאג אין קוראים: ZeroGS KOSMOS 0.95. לפרטים נוספים והרבה תמונות שמראות שהמשחקים רצים במספר פריימים גבוה מאוד: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=113588 שווה להתחיל לשדרג את המחשב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-