עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by david2k,

Screen Space AmbientOcclusion מזה עושה ? על מה כדאי לשים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ItachiSan,

אחרי שאני נהיה מבוקש, מה אני יכול לעשות כדי שהשומרים/bounty hunters יפסיקו לרדוף אחרי? אני עדיין יחסית בשלב מוקדם של המשחק אז אני לא יכול לשחד את השומרים, ולא מתחשק לי לשבת בכלא... אגב ניסיתי להיכנס לכלא ואז לברוח אבל הם עדיין מנסים לתפוס אותי גם כשאני יוצא. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by vitalik49,

Pimp My Champ השחקנים: BombaXD folken Panel DrunkSumsum Selience THE STiVI -------------------------------------- BombaXD מאשר.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by thedarkron,

Ha taverna shel Soloing thedakron soloing masterdrigger shoit ssnik thedarkronמאשר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני החלטתי לשחק בכול הנסיך הפרסי מ1 עד 5 ולעבור את כולם עברתי את 1 ו2 ועכשיו אני בלשלשח עכשיו אני הגעתי למלך הראשון מין מפלצת גדולה כזאותי עם חרב ענקית ואני לא מצליח להרוג אותה אני קופץ עליה נעוץ תחבר בכתפיהה ובמקום להעיף לה תיד לתת לה מכה היא מפילה אותי מכתפיה הינה פה בתמונה מראה את המפלצת מה אני אמור לעשות תודה מראש בברכה מתן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכל חברי קהילת HWzone ולקהילת הגיימינג של HWzone בפרט. במידה ותמיד חלמתם ליצור או להיות גיבור על, סוני נותנת לכם את האפשרות לעשות זאת - בחינם. עצבו דמות של גיבור או של רשע וצאו להגן\לכבוש את העולם יחס עם חברים ברשת.המשחק הינו משחק עולם פתוח רב-משתתפים בו קיימות אפשרויות משחק רבות כאשר העיקריתהיא סדרה של משימות המסודרות בצורה כרונולוגית ומהוות עלילה מתמשכת. כסופר גיבור (או רשע),פתוח בעבורכם עולם שלם של אפשרויות בו תעזרו לאחרים, תשדרגו את יכולת השחקן שלכם על ידיעלייה בדרגות וכמובן תשתתפו בתחרויות מול הצד השני - תחרויות ה-PVP. הדיון הזה נפתח על מנת לשתף חוויות, לתת עצות ולעזור בכל הנוגע להמשחק המשחק זמין בחינם להורדה בשירות STEAM כאן: http://store.steampowered.com/ap…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Kirma,

כאשר אני נכנס למשחק דרך הסטים ה Social Club קופץ, אני מתחבר ולוחץ על Play ושום דבר לא קורה במנהל המשימות התהליך פשוט נסגר ולא מפעיל את ה GTAIV.exe ניסיתי להתקין מחדש את המשחק ואת GFW live ולמחוק את IE9 ושום דבר לא פותר את הבעיה למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by IPIP,

היה לי XP ועכשיו עברתי ל 7 ובכל המשחקים שהתחלתי לשחק הפרטים ,חפצים נעלמים וחוזרים למשל : ב Kane and Lynch Dead Men דשא ועצים (עד כמה שראיתי) ב Crysis Warhead דשא ,חלקים בבניינים , עצים , ארגזים וכל מיני פרטים של כלי הרכב ועוד... ב GTA IV Episodes from Liberty City כביש , עמודים , חלקים בבניינים , פרטים של כלי הרכב , עצים ולפעמים גם בני האדם התקנתי את ההעדכונים האחרונים של WINDOWS וזה לא עזר מה הבעיה ? דרייבר ? צריך אולי להתקין משהו ? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gman_il,

טוב בשעה טובה הגעתי ל- Prestige הראשון ( כן רק עכשיו , מה לעשות יש לי 2 ילדים ועבודה על הראש ) רציתי לשתף אותם בדעתי בנוגע למנגנון ה- Prestige. הרעיון שהכל מתאפס וצריך להתחיל מהתחלה שכל מה שאתה מקבל זה איזה EMBLEM קטן נראה לי מצחיק. נראה אנשים מגיעים ל- Prestige-ים בלי שזה מתאפס ויש לך מלא Challenge-ים שאתה יכול למלא כדי לקבל XP. אם זה לא היה מתאפס אז היינו רואים מי באמת תותח , היית חייב לעבור דרך יותר נשקים , יותר תוספות ובכלל לעבוד יותר קשה בשביל להתקדם. עכשיו Prestige זה פשוט פז"ם , זה הכל. עוד רעיון הוא שע"מ לעבור דרגות (או Prestige) צריכים לעשות Challenge-ים קשים וספציפיים כמו לסיים משחק עם 20 אסיסטים או להגיע ל- 100 הריגות תוך 10 דקות משחק או משהו כזה. כרגע …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. משחק התפקידים הפופולרי והמוצלח ינחת ב-Steam בתחילת השנה הבאה, ועתיד לאתגר גם את המערכות העדכניות והעוצמתיות ביותר לכתבה

11. Brink, כותר הפעולה הייחודי של יוצרי Wolfenstein: Enemy Territory ו-Quake Wars, חוזר לחיים בגירסה ללא עלות כלל לכתבה

12. אחד מהמועמדים לתואר המשחק הנמכר של השנה החל את מבחני הבטא המקוונים והחופשיים שלו - ואתם מוזמנים להצטרף לכתבה

13. פרק מספר 14 בקו הראשי של המותג הגדול ביותר מבית חברת אקטיוויז׳ן נמצא ימים ספורים מההשקה הרשמית שלו, וזו המערכת לה תזדקקו בכדי לחוות את מה שיש לו להציע לכתבה

14. הקונסולה הצנועה החדשה של החברה הוותיקה לא מפסיקה להפתיע, ושוברת את שיא הפופולריות בשוק המקור שלה לכתבה

15. תערוכת Gamescom מאחורינו, עונת ההשקות הגדולה של השנה לפנינו - וזה זמן מעולה לעשות סיכום של הכותרים המעניינים אותם אתם מוכרחים להכיר לכתבה

16. הפרוייקט הענקי החדש של יוצרי GTA מצדיק ללא קושי כל מחמאה וכל מילת אהדה ששמעתם ותשמעו עליו, ומהווה את אחד מההישגים הכי גדולים בעולם הגיימינג כולו לכתבה

17. טכנולוגיית DRM חדשה בשם Valeroa התיימרה לספק תחרות לכוחה של Denuvo, אך נראה כי לפורצי המשחקים היו תוכניות אחרות לכתבה

18. שלום! הבן שלי (בן 8 ) רוצה מאוד לשחק בפיפה 19. אני בודק מספר אופציות - רכישת קונסולה, רכישת כרטיס מסך חזק, וגם קראתי בערך הויקיפדיה של FIFA19 על האופציה הבאה: "לראשונה היה ניתן לשחק במשחק בהזרמה דרך האינטרנט בלבד, בטכנולוגיה שפותחה במקור על ידי חברת "פלייקאסט" הישראלית, בלי צורך לרכוש דיסק פיזי, בלי להוריד משחקים למכשיר ובלי צורך במעבד ובכרטיס גרפי מיוחדים." חיפשתי באתר של EA וגיגלתי קצת ולא מצאתי את האופציה הזו. האם אכן האופציה הזו אכן קיימת? ואם כן - איך אני מתחבר לשירות הנ"ל? תודה רבה!

19. Started by Hatzi6,

אני מעוניין לרכוש משקפי VR, בעיקר לכמה משחקים שיש בSteam (מחשב) ואולי גם לPS4 אם אני אמצא משהו יעבוד גם איתו. איזה משקפי VR אני יכול למצוא במחיר סביר? נגיד סביבות ה300₪ (הגיוני בכלל?)

20. הכותר החדש והמבטיח של המפתחים אשר יצרו את Max Payne, Alan Wake ו-Quantum Break יגיע בשנה הבאה לכתבה

21. Outer Worlds, היצירה החדשה של סטודיו Obsidian (אשר העניק לנו גם את Knights of the Old Republic 2 ו-Neverwinter Nights 2) תנסה להחזיר את משחקי התפקידים לאופנה לכתבה

22. Started by imac,

מעצמת ההייטק ישראל איך זה שאי פעם לא התטבענו את חותימנו בתחום תעשיית משחקי המחשב? זכור לי שהיה משהו אבל כנראה לא זוכר. אני יכול להבין לפני עשור, היום יש מנועים שאפשר להתבסס עליהם כגון unigine או unity שמקלים על התהליך בהרבה. אשמח לשמוע דעותיכם בנושא, לי אין את הידע הטכני אחרת כבר הייתי עושה. אתם יכולים לדמיין? משחק FPS Single Player Campaign סתם זורק רעיון על חייל שבורח משבי מלבנון...

23. Started by Clazimi,

24. Started by yossi555555,

שלום אני מתלבט מאד בין שני המשחקים האלו מאד אוהב לשחק במולטיפלייר שיחקתי בסוף שבוע חינם דרך STEAM משחק בגרסת החינם של באטלפילד ברשת האמת אני הכי אוהב את המצב של כיבוש הדגלים יש את זה בCOD3? מי מהם משחק יותר מהיר? פחות אוהב מסוקים מכוניות וכו' מעדיף לחימה על הקרקע. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. פעם דפדפתי לי ברחבי היוטיוב ולפתע ראיתי טריילר של משחק שמראים שם איזה אוטו אמריקאי נוסע שם ורודפים אחריו או משהו משטרות נידמה לי ויש קריין ברקע שמדבר ואז הרואים שחסמו איזה גרש והוא קופץ מעל המשטרות או משהו כזה..זה היה טריילר ממש מושקע למשחק שראיתי ואני לא זוכר את שם המשחק ..ניסיתי עכשיו לחפש שעות ביוטיוב ואני לא מוצא אותו אני רוצה למצוא את הטריילר ודרכו אני ידע את שם המשחק וניראה אם הוא באמת שווה כמו בסרטון.. תוכלו לעזור לי? אני שובר את הראש

• 6 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.