משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
משהו מאוד יפה: http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=54007
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משהו לא בסגנון של red alert אלא משהו יותר טקטי שמצריך טיפה יותר מאמץ שכלי. משהו שיגרום לי לחשב צעדים, לחשבות על טקטיקות. בין אם זה משחק תורות או זמן אמת. מה שחשוב זה לאמץ קצת ת'שכל.. אופציה לרשת זה טוב. הטרויאן מאמץ את השכל יותר מred alert כמה שזה משחק דפדפן הוא הרבה יותר קולע למה שאני מחפש מאשר משחק בסגנון של red alert.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי PES 2009 ולפני כמה ימים היתה לי בעייה איתו כאשר אני מנסה להיכנס למשחק אז האנטי וירוס חוסם אותו עכשיו סידרתי את האנטי וירוס ולא הצלחתי למחוק את המשחק דרך הוספה או הסרה שהיתי מוחק אותו אז היה רשום לי "לא היתה אפשרות לפתוח חבילת תיקון זו. ודא כי חבילת התיקון קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה, או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי חבילת תיקון חוקית של Windows Installer " ועכשיו מחקתי אותה על ידי תוכנת הסרה Your Uninstaller! וכשאני מכניס את הדיסק של המשחק לכונן אז נפתח לי החלון כאילו המשחק מותקן אבל שאני לוחץ על PLAY אז נסגר החלון ולא קורה כלום וכשאני לוחץ על UNINSTALL ה-Windows Installer מפריעה למחוק אותו
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי משחק של PS2 והורדתי אימולטור שאמור להפעיל לי את המחשק במחשב (nSX2) יש למישהוא מושג אזיה סוג של קובץ אני צריך להכניס לו כי פתחתי את המשחק והוא לא מוכן לקחת לי שום קובץ ממנו? אז איך בעצם מפעילים את המשחק תודה רן
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם כשאני נכנס למשחק ובוחר את הרמה שאני רוצה,הוא פשוט לא רוצה להכנס ! הוא נשאר לי על התפריט ופשוט לא רוצה להכנס !. ברשותי וינדוס 7 ,וניסיתי לשנות דרך המאפיינים בלשונית compatibility למצב vista, לא עזר.. מישהו מכיר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
nfs:hot pursuit 1 or 2 nfs:high stakes 1 or 2 ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה במחשב אני מתקין את המשחק UNREAL TOURNAMENT ו GTA SA והמשחק עובד לי ממש מהר לא מבחינה של דברים שהוא טוען אלה שלמשל כל המשחק זז במהירות גבוהה ולא רגילה השחקן הולך לא במהירות שהוא צריך ללכת אוליי זה בעיה בכרטיס מסך חשבתי יש לכם מושג אולי איך לפתור את זה?
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן.. שאלה פשוטה לי אליכם: הרבה פעמים קרה לי שהתקנתי משחקים על מחיצה שהיא לא המחיצה של WINDOWS, ולרוב אפשר לשחק בהם גם אחרי שמפרמטים את המחשב. הבעיה היחידה היא שהם לא רשומים בREGISTRY כמותקנים ולכן אי אפשר להתקין להם חבילות הרחבה או לעדכן אותם בכל צורה שהיא.. שאלתי היא, בנוגע למשחקים באופן כללי ולC&C3 באופן ספציפי, האם אני חייב להתקין את המשחק מחדש או שיש אפשרות "להשלים" לWINDOWS את החסר כדי שיכיר בקיומו של המשחק על ההרדיסק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש משחק ישן, ואני לא מצליח למצוא באינטרנט אפילו את השם שלו... אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפחות בשם, ואחר כך כבר נחפש איך להשיג אותו... זה משחק על הדמויות המצויירות "ביפ ביפ" ו"קיוטי" (רוד ראנר והזאב שרודף אחריו) זה מין משחק חשיבה כזה בתלת מימד... אתה משחק את הזאב, ואתה צריך לעשות דברים כדי לתפוס את הרוד ראנר... (למשל בשלב אחד אתה צריך ללבוש עור של כבש כדי שאיזה כלב לא יזהה אותך) ועוד ועוד... אני ממש אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אכן, כך ! לא יאומן שסוף סוף יוצא משחק JRPG בסגנון שאנו רגילים לראות בקונסולות למחשב. אני מדבר על The Last Remnant מבית Square Enix. עוד מישהו מצפה לו בקוצר רוח ?
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי משחק רשת שמיועד עבור רשת ביתית(כלומר לא אינטרנטית) הבעיה שלי שאני לא מצליח לשחק בזה, אני כותב localhost וזה כותב לי שמחשב היעד דחה באופן פעיל מה אני יכול לעשות?האם זה קשור לחומת אש של המחשב? אני חייב תשובה דחוף!!!!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חבר שלי משחק בNeed for Speed - Undercover בXBOX, והוא אמר לי שהמשטרה עצרה אותו והחרימו לו את הרכב (אאודי TT טורבו), ועכשיו הוא צריך לנהוג במיצובישי איבו. איך הוא יכול לקבל את האאודי בחזרה?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות nba 2k9 living rosters יש את האופציה הזאת גם בגרסאת ה PC? כי אני לא רוא האת זה בשום מקום אין לי בכלל אופציה של אונליין! ועוד משהו באופציה של החוזים מה זה ה team option clause או player option clause ו NO TRADE וכו
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים! אם אני לא טועה קראתי בכמה מקומות שאפשר לעשות כזה דבר, אני עובד עם WIN7 שמפעיל הכל תחת 10.1 ,תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, לא מצאתי שום דבר מועיל. אז איך המשחק? מה מי מו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני כבר הרבה זמן משחק במשחק BF2 . וכבר נשברו לי 2 דיסקים . עכשיו זה הדיסק השלישי שלי . ויש עליו סדק ואני מרגיש שהוא גם עומד להישבר . יש איזשהי דרך שאני לא יצטרך להכניס ולהוציא את הדיסק בכול פעם ? למשל איכשהו לשים אותו על DOK או משהו ? (לא להציע להוריד קראק כי שמעתי שזה דופק את המשחק) . תודה .
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היגעתי לאיזה שלב שהיו 2 פסלים של איילים ולאחר שלקחתי חפץ כלשהו האיילים קמו לתחייה. מישהו יודע איך אני מביס אותם כי לא משנה מה שעיתי אפילו לא היגעתי למצב שאפילו רבע מהחיים שלהם ירדו?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
המערכת שלי זה e8400 ו 9800gtx+ 4gb ram אני משחק על הכי גבוהה רזולוצייה 1280X0124 הגדרות הכי גבוהות שיש ובמקומות סגורים רץ סבבה על 54-70 fps ובמפות פתוחות על 30 fps קבוע חח מה זה 30 זה כלום למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אז ככה המערכת שלי היא: Q9450 עם כרטיס המסך HD4870 והמשחק ניראה ממש מטושטש..אני לא ממש מבין מה הסיבה..ראיתי תמונות וסרטוני וידאו ואצל כולם רואים את הצבעים והמשחק עצמו בצורה חדה!!! המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות ללא תקיעות כמובן... אשמח לעזרה..
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי גיוסטיק םשוט של מיקוסופט. חברתי אותו USB הוא זוהה ובבקרי משחק המשחב מזהה את הגיוסטיק כמו שצריך. שאני נכנס לBF2, המשחק לא מזהה אוטמתי את הגוסטיק. כלומר אם אני מנסה לשחק עם הגויסטיק(מסוק/מטוס/חייל) המשחק לא מזהה כלל את הגויסטיק. אבל מצד שני המשחק כן מזהה את הגויסטיק כי אני כן יכל להגדיר ידני את הגויסטיק במשחק... אבל זה ממש בעיה להגיר את הגויסטיק ידני כמו שצריך במחשב.... (הוא מזהה את הלחצנים לא את התנועה)
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
היי, איך אני מוריד את ההגבלה של 60FPS במשחקים ? אני רואה כל מיני באנצ'ים שמגיעים ל70-100 FPS ,איך אני עושה את זה? ,אני יודע שאני יכול להגיע, כי הרבה משחקים תקועים על 60 ,זה לא משנה עלום ,אני יודע ,אבל סתם בשביל ההשוואה שלי ובשביל הFUN ,תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ראיתי שיצאו שני המשחקים האלה, ומשום מה אין פה שום דיון עליהם... מישהו שיחק או שמע ? ממליצים עליהם ?!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לפני שאני קונה קונסולה,אני רוצה לדעת משהו לגבי משחקי FPS איפה נוח יותר לשחק במשחקים כאלו?האנאלוגים של הידיות של הקונסולות לא מגבילים מבחינת תנועה?זאת אומרת אם אני ארצה לשחק COD5 על הPS3 יהיה לי נוח?לא יהיה קשה מהבחינה הזו של אם האוייבים מפוזרים בכל מיני מקומות אז עד שמגיעים אליהם הם כבר יחסלו אותי ואני אמות? יש שם שליטה בעצם על כל מה שמתרחש במשחק?אפשר בעזרת האנלוגים לסובב ב360 מעלות את התמונה יעני כדי לראות את כל האוייבים ובכולם לפגוע ולהרוג? אני שואל את זה לפני שאני קונה כדי לא להגיע למצב שאני קונה ומתאכזב תודה
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין, המשחק הזה סינגל פלייר או מולטי? או שגם וגם... שווה לקנות? אגב עשיתי חיפוש ואין דיון ראשי..מדוע?
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-