עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עד עכשיו תמיד שיחקתי עם SMG אבל בא לי קצת לגוון ולנסות לשחק עם סנייפר כעקרון אני אוהב לרוץ הרבה אז אני מניח שאני צריך סנייפר שגם טוב לquick scope ראיתי סרטונים ביוטיוב שמסבירים איזה סנייפר הכי כדאי אבל בכל סרטון ממליצים על נשק אחר אז כבר התבלבלתי.. בקשר לperks, לפי מה שראיתי השילוב הכי טוב זה sleight of hand + quick draw + marksman, למישהו יש רעיון יותר טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בואו להתעדכן בתאריכי יציאה של משחקים ותוכנות בערוץ החדש של ISONEWS במירק!! שרת irc.צונזר.net ערוץ Isonews# אני שם

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  3. Started by sashakrik,

נתקלתי באיזה באג במשחק שמונע ממני להתקדם אם מישהו מכיר את הפתרון אשמח לשמוע תראו בסרטון המצורף איך הוא פותח את הדלת עם remote electrical charge כשאני יורה על המנוע של הדלת היא לא נפתחת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by crowbar87,

כשאני מסתכל על הטירה מסקיירים היא ניראת... קצת מוזר :-[ מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by MishaK,

הבכן בשעה טובה שיחקתי וכמעט סיימתי את Postal2:AW.. אבל עדיין לא הצלחתי למצוא איך משתינים שם? זה מבאס.. אי אפשר לכבות את עצמך כשאתה בוער... מישהו מצא לזה פתרון?

• 44 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. יש פאטץ' שמתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by chinchi,

בעת פגיעה במשחק השחקן מתחיל להתנשף - הכל בסדר . אך גם לאחר שאני תופס מחסה הוא ממשיך ... וממשיך וממשיך עד שאני מת. זה משגע אותי ... קראתי ברשימה של התיקונים שהפאטצ' עושה שהבעיה הזאת מקורה במעבדי amd כפולי ליבה 3800 .. כמו שלי.. הכל טוב ויפה, אני בטוח שהבעיה נפתרה... מוריד ומתקין את הפאטצ' אבל......... המשחק לא עולה ומתקבלת הודעה שמפורטת בתמונה המצורפת ולאחריה: CoD2 1.0 build win-x86 Oct 6 2005 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: E:\Games\Activision\Call of Duty 2\main\iw_15.iwd (84 files) E:\Games\Activision\Call of Duty 2\main\iw_14.iwd (4038 files) E:\Games\Activision\Call of Duty 2\main\iw_13.iwd (22624 files) E:\Games\Act…

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by chnon,

במשימות מסוימות כאשר צריך לפרוץ את הקוד עם האקינג כמו בתמונה למטה, העכבר פשוט נתקע ולא זז לי. מישהו מכיר את הבעיה? חיפשתי ברשת ולא מצאתי כלום. בלי זה אי אפשר להמשיך במשחק ואני פשוט תקוע על 40 אחוז פרוגרס. המשחק לא פרוץ. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את העניין. תודה.

9. Started by eranmor,

אני משחק undead warlock בגרסת הטרייל באחת המשימות הראשיות של סילבנה היה איזה באג, אז ניסיתי לעשות abandon למשימה על מנת להתחיל אותה מחדש אבל אחרי שעשיתי את זה אני לא מוצא איפה אני יכול להתחיל את המשימה מחדש הסתובבתי בכל המקומות ש הייתי בהם ועדיין אין שום זכר לתחילת הקווסט ככה שעכשיו אני תקוע בלי יכולת ממשית להמשיך במשחק ניסיתי לדבר עם כל הדמויות הראשיות אבל זה לא מאפשר לי להמשיך עם הקווסט הראשי עזרה ממישהו? ***ספוילר*** המשימה היתה זאת שאני נשלח להרוג חיילים (אנושיים) ביחד עם הרוח המיוחדת שעוזרת לי, מגיעים לבית ששם רואים את האנשים ואנשי הזאב מדברים ויש פאוזה במשחק בשביל הסרטון, האנשים מדברים עם הזאבים שמשכנעים אותם להפוך לאנשי זאב בעצמם, ואז הרוח הזאת לוקחת אותי ועפה כשהי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yossi21,

התקנתי אתמול את דום 2016 והכול עבד טוב ויפה, אחרי השלב הראשון הכול התחיל לעבוד ממש לאט, ברמה שאי אפשר לעשות שום דבר. לא שיניתי כלום בהגדרות. עדכנתי את הדרייבר של הכ. מסך וזה לא עזר. המפרט שלי: Intel core i5-4440 3.10Ghz 8GB ram SSD 120GB + HD 500GB GeForce GTX 960 2GB האם מישהו מכם נתקל בזה? יש אפשרות לסדר את זה? אשמח לפתרון, תודה *עדכון: הורדתי את כל הגדרות הוידאו ל-Low, וזה הסתדר לי. אפשר לנעול, תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kobibo,

אני נמצא בשלב החמישי אם אנני טועה ( במסיבת כריסמס בהרי האלפים ) וכאשר אני מנסה לקחת את התלבושת של אחד משומרי הראש שהרגתי המשחק מתעופף לוינדוס. לא תמיד זה קורה, אבל זה קורה רק שמנסים להחליף תלבושת עם אחד משומרי הראש. נראה כמו באג. אודה לעזרה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  12. אני בחלק השני של המשחק והלכתי הרבה במדבר והגעתי למן בן אדם גוסס כזה שאמר ליח להביא לו מים, אני הולך לאיפה שהמים ויש שם מן טבעת כזאתי זוכרת בכחול...הבעיה היא שאין כלום שם...אין מים היה לי תבאג הזה פעם שעברה ששיחקתי ואיך שהו אמרו לי פה לסדר אותו...רק שאני לא זוכר למשימה קוראים path to ivren pass או משהו כזה...

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

שלום לכולם משהו כאן נתקל בבאג הזה בפי"פא 07 שלא מאפשר לעשות חילופים באמצע המשחק? רציתי להעלות תמונה של זה אבל אני לא מצליח תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  14. Started by The Winter King,

לאחרונה המשחק "קופא" באמצע ויוצא החוצה לווינדוס. למישהו יש מושג למה...? (יש לי את המשחק די הרבה זמן - וכן, הוא חוקי...)

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  15. Started by Animor,

נתקלתי בבאג מציק ב-Assassin's creed 3: אם השפה בווינדוס לפני שאני נכנס למשחק היא עברית, במשחק עצמו אותיות מסוימות מופיעות כג'בריש. למשל האותיות שיש ליד ה-HUD, או ב-popup כאשר צריך לבצע פעולה מיוחדת. כדי לסדר את זה אני צריך לצאת מהמשחק, לשנות בווינדוס את השפה לאנגלית ולהיכנס שוב למשחק. למישהו יש רעיון ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. בשעת משחק, כשאני מנסה לקחת ScreenShot (לחיצה על PrintScreen בברירת מחדל), המשחק קופא, עד לכדי מצב שאין לי מה לעשות מלבד ריסט ידני (מהמארז), אם יש לי סבלנות ועצבים להילחם עם ctrl alt + del, בשלב מסויים אזרק לחלונות ואוכל לסגור ת'משחק משם... מה שגם תגובת המחשב נעשית איטית להחריד ואפילו התגובות של המקלדת וכל השיט מורות על קפיאה כמעט מוחלטת של כל פעולת המחשב. בדמו זה לא קרה לי... :-\ גירסת ה Forceware היא 77.72 (WHQL Certified), כ' המסך הוא 6600GT Xtreme של לידטק - גירסת המשחק היא כמובן 1.1.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by --Shadow--,

http://www.enterbf3.com/news/789-m26-mass-adjustments-will-be-made/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. קליק ימני כדי להשתמש בכוונת אופטית כלשהי במשחק נענית בסוג של סרוב וקפצוץ קצר בין המצבים אחרי כמה נסיונות משיגים צפיה דרך הכוונת לזמן קצר יחסית. אין לי מושג למה זה קשור. עכבר? כרטיס מסך? הגדרות משחק? לא יודע. בעיה דומה יש עם קליק ימני גם PHANTOM PAIN. יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dante123,

אהלן חברה התקנתי את COD2 מחדש לפני יומיים ושמתי לב לבאג ממש מוזר (ההתקנה הלכה מעולה): בשלב הראשון (האימונים) שהמפקד אומר לך לזרוק את ה''רימון'' לתוך כל אחד מהפתחים ("throw the grenade"but this is potatos,why are we throwing potatos and not real grenades?"because real grenades are worth alot more than you do!" LOL ) אני זרקתי מאה,אם לא יותר,רימונים לכל אחד מהפתחים,וכלום! אני לא ממשיך במשימה,אלא הוא חוזר ואומר שצריך לזרוק על כל אחד מהפתחים (בסוף התעצבנתי ועשיתי team kill ).אני לא זוכר שנתקעתי שם כשגמרתי את המשחק בפעם הקודמת יש למישהו פיתרון לבאג המוזר הזה?להוריד שמירה מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by DimRah,

היי, יש לי איזשהו קטע ב-BF4. משחק משחק ופתאום משום מקום כשאני רץ, אם אני מנסה לשנות כיוון עם לחצני A ו-D, השחקן שלי ממשיך לרוץ קדימה, גם אם אני עוזב מקש W. בנוסף לזה, העכבר שלי לא מגיב לתנועות. אחרי כמה זמן (זה משתנה מפעם לפעם בזמנים), הכל חוזר לנורמה ואפשר לשחק, אבל זה חוזר כל כמה דק' על עצמו. אם אני עושה ALT+TAB וחוזר למשחק, הכל חוזר לנורמה גם. אם אני מת ועושה RESPAWN זה קורה עוד פעם אחרי כמה שניות-דקות... מה הקטע עם המשחק הזה? זה בגלל המקלדת שלי? לעשות REINSTALL למשחק? אם צריך מפרט או רק את המקלדת תגידו (אם זה קשור למקלדת בכלל). תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קרה לי כבר פעמיים, כשכאשר עברתי במהלך המשחק בין קבוצת ה CT לקבוצת ה T, בטבלת רכישת הנשק והציוד הופיעו לי הנשקים שיש לקבוצה השניה כגון : M16, Defuse Kit, Advanced Sniping Rifles ועוד... לא רק שאני לא יכול לרכוש את הקלצ'ניקוב ואת שאר הנשקים והציוד, אני גם לא יכול לרכוש את הנשקים שמופיעים לי בטבלה. אני חייב לסגור ולהפעיל מחדש את המשחק. קרה לכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

יש לי באג מוזר שכל פעם שאני עולה על סולם הדמות מתחילה לרעוד ועפה במהירות ואני מת... זה קורה למישהו אחר? יש פיתרון?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  23. ספויילר [move] בקטע שצריך לדבר עם האביר הוא רוצה לקחת אותי ל-Solace Glade, אני מסכים,[/move] סוף ספויילר והמשחק מתחיל לטעון ובסוף הטעינה המשחק עף. חיפשתי בכל מיני מקומות ולא מצאתי פתרון, וגם ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. למישהו קרה? או יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by lisly,

? וזה בא עם half life 2? עריכה: עוד משהו כשאני מוריד את הסטים , אז זה יתן לי לאפשרות להוריד גם את הגירסאות הקודמות כמו CZ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. באוקטובר אמור לצאת אחד המשחקים המצופים של השנה ובין הראשונים אם לא הראשון שיתמוך בDX10 כמובן שאני מדבר על Age of Conan: Hyborian Adventures משחק MMO חזק ביותר שלפי דעתי יפיל את WOW מטבלת המשחקים המובילים. אתם יכולים ליראות וידאו של הדגמה ב DX10 : http://www.nzone.com/object/nzone_ageofconan_videos.html

• 7 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.