עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ב- HL2 מי שהוריד את הקובץ של 2 הג'יגה צריך את העדכון או לא ? מה נסגר? הכוונה לעדכון של שגרפיקה יותר טובה ומשחקי רשת שניתנים להורדה בליונטוורק האם אפשר להוריד את זה לגירסה של הראר של ה- 2 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by nore0,

כשאני מפעיל את Counter-Strike ה-Steam עולה אני לא יודע מה צריך לעשות ???

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  3. הכוונה היא לעוד חלק שמורידים בעדכונים או לחלק השני של המשחק? כי אם זה זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד חלק אחד... מישהו? נ.ב: כבר יצא החלק השני של המשחק?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. Started by yonatan.mendelson,

משחק הפלטפורמה הנוסטלגי והמוצלח Sonic Mania הגיעו אל המחשבים האישיים באיחור של שבועיים - כשעתה מתברר כי עיכוב זה לא נועד לליטושים אלא לתוספת של הגנת ה-Denuvo המושמצת לכתבה

5. הפרק האלים והמדמם הבא בסדרת משחקי הקרבות מתקרב - ולצידו הנחות משמעותיות מאוד על כותרי העבר לכתבה

6. עוד הצעות מעניינות לחובבי המשחקים שביניכם: המולטיפלייר ל-Black Ops 3 זמין להתנסות חינמית למשך היממה הקרובה, משחק האסטרטגיה Ashes of the Singularity מוצע בחצי מחיר וגם משחקי סדרת ARMA נמכרים בהנחות נראה שאנשיה של חנות המשחקים בפלטפורמת ה-Steam נמצאים במצב רוח מלחמתי משהו בימים אלה – ומציעים מספר דילים שעשויות לעניין את חובבי משחקי הפעולה ומשחקי האסטרטגיה. ראשית, לשחקנים מוצעת הזדמנות לנסות את חבילת ה-Multiplayer Starter Pack הטרייה של משחק הפעולהCall of Duty: Black Ops 3 באופן חינמי – עד לשעה 23:00 מחר (יום ראשון, ה-28 בפברואר), בהורדה דרך תוכנת ה-Steam שלהם. מי שיתרשמו לטובה יוכלו לרכוש את החבילה במחיר הסטנדרטי שלה שעומד על 15 דולר, או לרכוש את Black Ops 3 במלוא…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  7. משחק הפעולה-תפקידים השאפתני Consortium מוצע להורדה חינמית בסוף השבוע הנוכחי אם יש משהו שאנחנו אוהבים אפילו יותר ממשחקים במחירים זולים מאוד – זה משחקים שאפשר לקבל חינם אין כסף. כעת יש אחד כזה העונה לשם Consortium, שמחולק לכל משתמשי פלטפורמת ה-Steam, ואנחנו בהחלט ממליצים לכם לבדוק אותו. Consortium הוא משחק פעולה ותפקידים משולב המשוחק בגוף ראשון, ובו אתם חלק מצוות של ספינת חלל עתידנית, כשהדגש הוא לא על קרבות אלא על יצירת עולם אמין וסוחף, שבו כמעט לכל בחירה של השחקן יש השפעה גדולה וברורה על התקדמות העלילה והדמויות שמסביב, והפוטנציאל למשחק חוזר הוא גבוה מאוד. נותנים לכם בחינם, לא תנסו? Consortium הוא משחק אינדי עם שורשים צנועים אשר מומן באמצעות קמפיי…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. יש בהם Single Player שלבים נגד המחשב או שזה ברשת כמו Counter Strike ו-America`s Army ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני בתוך המערה פתאום נכנס דרקון מהתיקרה, הכוסית אומרת לעשות משהו, לא מבין מה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  10. אחרי אין ספור רמזים קטנים ושמועות, סוף סוף יש הכרזה רשמית על משחק חדש של Blizzard. אני באופן אישי מעדיף את דיאבלו 3 אבל גם SC2 יעשה לי טוב אגב, החלק הראשון בכתבה מדבר על כך שהם מפתחים במקביל משחק MMO ל"דור הבא". http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25594825&sid=6169864&tag=latestnews;title;0

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. וגם איך אני עושה שרק שרתים שקרובים לישראל יהיו לי? הפינג אצלי זה 250 וגם 450 . אני לא משחק עם אמיול ואנטי וירוס אני רוצה במשחק עצמו לסדר את זה .

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  12. יש במקרה איפשהו מדריך או רשימה של סוגי בעיטות/תרגילים שאפשר לעשות עם הגיים פד? פשוט יש כל כך הרבה קומבינציות... או שמישהו יכול לתת כמה טיפים? אם זה משנה הגיים פד הוא לוג'יטק קורדלס רמפלד 2 (אם אני אנסה לכתוב באנגלית יהיו יותר מדי טעויות כתיב P: )

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  13. בFIFA MANAGERרשום שאין לי מספיק זיכרון בSWAP FILE ובגלל זה הוא לא נפתח.. מישהו יודע איך לפתור את זה?? דחוףףףףףףףףףףף

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. אני צריך ללכת למכונת ירייה הראשונה לרסס את כולם ואחרי זה את הבוס מול. ואחרי זה לרוץ למכונת ירייה השניה ולרסס שום את אלה שבאים ואז את הבוס זה התהליך ? או שלא? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  15. ^ יש ברשותי מסך 22 . והרוזולוציה המדוברת מופעיה רק על פני 80% מהמסך . יש פאץ' שמתקן ? מאד בעייתי . תודה לעוזרים .

16. אפשר לשנות בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 את הזווית ראיה כשאני בוחר צבע לאוטו או מוסיף כל מיני אביזרים?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by FresH-MeaT,

הבנתי שאני צריך את הגובלינים שיכולים לספוג בישבילי את האש.. אבל איך אני מיצר אותם? איפה? ומה אני יכול לעשות עם כסף שאני צובר? וגם מה אני עושה עם הנקודות האלה שהם מביאים לי מכל מיני חיות שהם הורגים?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. שלום, לצערי, היום שכחתי את הססמא למשתמש שלי בסטים... מכיוון שאני כבר רשום עם הcd-key המקורי של המשחק וכל זה, אני לא יכול לפתוח אקאונט חדש, עכשיו, ניסיתי לשחזר סיסמא, אבל....שכחתי עם איזה אימייל נרשמתי!!!!!! ועכשיו אני לא יודע איך אני אמור לשחזר את הססמא! פשוט הלך המשחק...... למישהו יש רעיון מה עושים? פשוט בא לי לבכות, חבל על המשחק :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בפעם הראשונה הייתי ב 43% והשמירה פשוט לא עובדת,היא נמצאת פיזית אבל פשוט לא עובדת בפעם השניה(היום) הייתי ב 52% אחרי מאמץ מייגע לחזור על הכל שוב ועוד פעם השמירה הפסיקה לעבוד למרות שהיא נמצאת מה לעשות??????? מישהו אולי יכול לעלות שמירה שלו שהוא בבלק ליסט 6?

• 11 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.