עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by zuppa,

אני מנסה לשחק במשחק 1942 אך כל פעם שאני מגיע למשחק עצמו (ההתקנה והיכולת להנחית את עצמי קיימות) אמי לא מצליח לזוז או לירות והמשחק נתקע! ניסיתי להוריד את הרזולוציה להכי נמוכה אך ללא הועיל. יש לי GF 4 MMX 64MB האם זה מספיק למשחק זה? אני משחק ב vietcong וזה עובד פצצות. אם זה לא כרטיס המסך איך אני יכול לסדר את זה כך שהמשחק יעלה? אם יש צורך להוריד משהו אנא הפנו אותי ללינק -זה יעזור רבות.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by R0ck,

http://www.breedgame.de/screenshots/screenshots.php?l=e עושה שימוש במנוע הגרפי - Mercury. צפיה מהנה, מוריד כרגע את הדמו (שוקל 217 מגה).

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by DarkMoh,

אז ככה, כמו שכולם מכירים - יש משחק שקוריאם לו GTA:SA. למשחק הזה יצא גרסת מולטי שבעיקרון הפכה לגרסה של "Deathmatching" משעמם. הסרבר הזה שונה, הסרבר הזה הוא סרבר Roleplaying. בעיקרון פה אתם ממציאים לעצמכם דמות וחיים אותה: כל החלטה קטנה שלכם יכולה להשפיע על אופי העיר בעוד כמה ימים, אפקט הפרפר. יש לסרבר כמה חוקים, הוא מתנהל בצורה קפדנית לרמת Roleplaying גבוהה - ככה שאם פתאום תגידו בצ'אט הרגיל "LOL"... כנראה שתקבלו קיק ואזהרה. אתם הדמות שלכם, אתם לא מישהו שיושב ליד מחשב - זה מה שהסרבר הזה מנסה לעשות. -- כרגע, אגב, יש קצת משתמשים [8-10] ובערב בערך 30-40, זה בגלל שהיו בעיות בגרסה הקודמת ועכשיו הם מוציאים סקריפט חדש לסרבר עם המון המון אפשרויות חדשות, ובגלל שהסקריפט לא גמור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני משחק בהמון משחקי רשת. אבל רק באחד מהם (סליחה, 2) אף פעם לא הבנתי למה אני מפסיד כללל כך המון נגד שחקנים אחרים. למה אני מתחיל לירות במישהו שהוא עם הגב אלי, ו80% מהסיכוי שהוא יספיק להסתובב ולהרוג אותי, כשאני מוציא עליו מחסנית שלמה. ואז, כששידרגתי את הכרטיס מסך במחשב שלי, פתאום הכדורים שלי התחילו לפגוע בשחקנים אחרים. פתאום אני מנצח לרוב בהיתקלויות עם שחקנים מהקבוצה השניה. מישהו יכול להסביר לי למה מנוע המשחק הזה כל כך שונה ממשחקי רשת אחרים? אני משחק במשחקי רשת כבר קרוב לעשרים שנה. אבל אף פעם לא הרגשתי שעל מנת לנצח, סליחה, שיהיה לי איזשהו סיכוי מול היריבים שלי במולטיפלייר, אני צריך להשקיע אלפי שקלים על כרטיס מסך, מדי שנה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by snaidis,

ראיתי שלאנשים בבחירת סרבר יש את TURKEY, ENGLEND, GERMANY ועוד אחד. למה לי יש רק את TURKEY? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by nehmia,

? ???

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by רומן גרוס,

ב HWZONE פורסם משחק רשת " איקרים " נרשמתי באינטרנט למשחק .. המשחק פשוט ענק !!!!! ממש כיף לשחק !!!!! מי שלא נרשם מפסיד (: http://ikariam.co.il/

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by yogev_k,

היי חברה יש לי את הניד פור ספיד קרבון .. השאלה שלי היא אולע מטומטמת אבל איך אני קונה מכוניות ??? אני כבר 65 אחוז מהמשחק עם שתי מכוניות (אחת של ההתחלה ואחת שמרוויחים) .. תודה לכל העונים..

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by David :o,

5V5 ODC 3# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by OC,

סתכלו כמה תמונות מהבטא שניגנבה איפשר לעשות כלום במפה כי היא ריקה -) http://www.erraticlatency.com/hlpics/

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by yotam360,

מי משחק ב-SWAT4??

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by asus7,

מתי יוצא המשחק EMPIRE EARTH 3 ?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  13. בעקבות קריאה של מספר ערכים על משחקי וידאו פופולרים בויקיפדיה האנגלית, התברר לי כי בארה"ב וייתכן מאוד שגם בבריטניה, גם העיתונות הכללית (שאצלינו בארץ העיתונים שנכללים בה, כוללים בין השאר את ישראל היום, ידיעות אחרונות, מעריב והארץ), ולא רק עיתונות הגימינג, מפרסמת ביקורות של משחקי וידאו ומדרגת אותם. דוגמאות למשחקי וידאו שקראתי בויקיפדיה האנגלית שקיבלו ביקורות ודירוגים ע"י העיתונות הכללית בעולם: 1. GTA IV: קיבל ביקורות מהדיילי סטאר הבריטי, וכן מהניו יורק טיימס. המגזין Empire שהוא מגזין קולנוע ולא גיימינג, הרחיק לחת ונתן לו ציון 5 כוכבים. 2. Modern Warfare 3: הדיילי טלגרף הבריטי דרג את גרסאת ה-Xbox 360 של המשחק ב-5 כוכבים. נתקלתי במשחקים נוספים בויקיפדיה האנגלית, שאינני זוכר אי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. המשחק מזכיר מאד את סדרת King's Bounty לדעתי ונראה לא רע בכלל לשלב מוקדם של הבטא שלו. המשחק מגיע מחברה עצמאית קטנה ומומן ב - KS לפני כמה חודשים וצפוי לצאת באפריל. אתר המשחק - http://aterdux.com/projects/legends-of-eisenwald/ הדף שלו ב - Steam Greenlight, הנה - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=113108799 כתבת בקרוב - http://www.rpgcodex.net/content.php?id=8668 הנה סרטון שלו מ - KS: וסרטון של סקירה מהבטא שלו: ועוד סקירת בטא: טריילר עדכני:

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ajl,

לא עולה, יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  16. התוכנה BLEEM לא עובדת ב XP אולי מישהו מכיר תוכנה שדומה לה אשר עובדת ב XP ?

17. שלום לכולם אני החלטתי לשחק בכול הנסיך הפרסי מ1 עד 5 ולעבור את כולם עברתי את 1 ו2 ועכשיו אני בלשלשח עכשיו אני הגעתי למלך הראשון מין מפלצת גדולה כזאותי עם חרב ענקית ואני לא מצליח להרוג אותה אני קופץ עליה נעוץ תחבר בכתפיהה ובמקום להעיף לה תיד לתת לה מכה היא מפילה אותי מכתפיה הינה פה בתמונה מראה את המפלצת מה אני אמור לעשות תודה מראש בברכה מתן

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ben N,

אהלן חבר'ה, אני כבר הרבה מאוד זמן משחק Titanfall, מת על המשחק הזה אבל אני לא מוצא שחקנים אחרים. אני משחק ב-PC דרך Origin. אם יש פה עוד שחקנים זה יהיה ממש מגניב אם נוכל לשחק כקבוצה מידי פעם. יש פה אנשים כאלה? או שמכירים במקרה קהילות כלשהן של המשחק? חפשו אותי באוריג'ין בשם MrPalmTree88

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Le-Fay,

רכשתי לעצמי gamePad (זול ומגניב) כמתנת יומולדת. אני נהנה מאוד לגלוש איתו מהמיטה ללא צורך בעכבר ולהגיע לרמות עצלות לא נתפסות באמצעות הישומון הקטן הזה: JoyToKey. ואני יכול כמובן לשחק באותו האופן במשחקים שיודעו ל-PC. אבל במשחקים שיועדו מראש לסוג כזה של שליטה ההנאה המובטחת רבה יותר... בזמנו הייתי די מכור לאימולטורים שכאלה (עצם הרעיון של אימולציה מעביר בי רטט קל). יש כמובן את MAME האלמותי. ואני זוכר שהיה לי איזה אימולטור טוב של SEGA ו- NES. אבל אני לא ממש זוכר כרגע איזה. מישהו יכול להמליץ על אימולטורים מוצלחים? ואולי (פחות סביר או מוצלח למיטב זכרוני) אפילו כאלה שמדמים קונסולות מודרניות יותר כגון PS2 , GameCube או XBOX ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הקונסולה הצנועה החדשה של החברה הוותיקה לא מפסיקה להפתיע, ושוברת את שיא הפופולריות בשוק המקור שלה לכתבה

21. Started by Sp0ck,

אני יודע משחק ישן אבל בא לי.. שמעו הבעיה ככה...יש אותה גם לחבר שלי. תראו נגיד אני נכנס למשחק הכל רגיל וזה ואז נגיד אני משחק חצי שעה פתאום לא שומעים את הרעש של התחבורה של יריות וכל זה.. אבל את הרדיו כן שומעים=\ גם לחבר שלי זה קרה.. מה עושים? (ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר)

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by ezx,

מה אתם אומרים על המישחק הזה לפי דעתי שווה לקנות משחק באמת באמת תותח

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by siin,

אתה לא מאפשר לי להגיב ומיד נועל, איך אני אמור להגיב כשאתה למעשה סותם לי את הפה? ראשית, הדיסק המקורי לא נמצא עד לרגע זה לכן נעשה שימוש בדיסק הגיבוי - כל עוד זה משמש לגיבוי בלבד אז הוא חוקי למהדרין על אותו משקל וערך של המקורי. מלבד זאת, היכן כתוב בתנאי הפורום שאסור לשאול שאלות על דיסק צרוב? קידום ועידוד פיראטיות אני יכול להבין אך לא מדובר על זאת, אלא על איך לעוקפים/פותרים בעיה קיימת?

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  24. קונסולת ה-NX המסתורית סוף סוף נחשפת באופן רשמי, ומסתמנת כמו המוצר הכי שאפתני של החברה בשני העשורים האחרונים לכתבה

25. כמובן שאני חייב לבצע סקר שכזה ביגלל שאנשים מי הארץ פשוט נעלמים מי המשחק וזה מתחיל להטריד, כי הBLACK OPS ביכלל לא משתווה לMW2 כימעט בכלום, אחרי שהסיקור יסתיים אני יבין לאיזה כיוון אני צריך ללכת וגם הרבה מימכם תוכלו לדעת מה עדיף לעשות בהמשך: ליקנות תBLACK OPS ולעזוב תMW2 או לישכוח שהBLACK OPS ביכלל קיים ולשחק עד שהשרתים יסגרו טוטלית.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.