משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אפשר לשחק משחקי D&D בלי שום בעיה קבוצה של עשרה חברה בעט ונייר, זה ידוע שזה חוקי. השאלה אם משחק שכזה עולה לרשת ומשתתפים בו אלפים של אנשים, צריך לשלם זכויות יוצרים? מכיוון שאין שום בעיה לשחק דבר כזה לא ברשת ללא מטרות רווח-מדוע שתהיה בעיה לעשות דבר כזה ברשת-ללא מטרות רווח? (החברה האחראית על זכויות ה AD&D היא WIZARD OF THE COAST ו-HSBRO)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בתור התחלה אני מתנצל אם ישנה עבירה על חוקי הפורום, באמת מתנצל. יש לי 3 משחקים מקורים-->קרייסיס,Burnout-Paradise The Ultimate Box ועכשיו גם Dark Sector ובעיקרון אני בנאדם שמגוון, אני לא אוהב לשחק 4 שעות ברצף על משחק אחד, אני אוהב לשחק שעה על משחק אחד, חצי שעה על משחק שני ואולי עוד שעה על משחק שלישי, לא יודע למה אבל זה הקטע אצלי שנמאס לי להיות במשחק אחד יותר מדי (למרות שבממוצע חרשתי את Burnout 46 שעות ) ומשגע אותי שכל משחק אני חייב להתחיל להחליף דיסקים. יש איזשהו פיתרון לזה ככה שאני לא אצטרך לשים דיסק אחר כל פעם?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
--Wheelman-- זאנר: Action-adventure, Driving פיתוח: Midway Studios Newcastle מפיצים: Midway Games מנוע: Unreal Engine 3 פלטפורמות: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows מוד: SinglePlayer אתר הבית: www.wheelmangame.com תאריך יציאה: 24/03/2009 סיקור: במשחק נגלם את Milo Burik,סוכן סמוי שנשלח לברצלונה ולבסוף מסתבך בסכסוך של 3 כנופיות חזקות ששולטות בעיר,התפקיד שלכם במשחק הוא לגרום לכל כנופייה לבטוח בכם,תצטרכו לעשות בשבילם משימות ולבסוף להגיע לבוסים ששולטים על הכנופיות. אקשן שלא הכרנו מעולם!: כמו שרובכם יודעים הדמות איתו תשחקו הוא וין דיזל,שחקן הפעולה המעולה ששיחק במלא סרטי פעולה טובים,שיוסיף המון לאקשן ולחוויה של המשחק. במשחק …
-
- 54 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
מה עדיף למשחקים XBOX360 או מחשב ב3000 ? אני לא משחק ברוזלוציות גבוהת בשני הדברים..
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הפעלתי את הקראק עם ה DAEMON Tools המשחק עולה יש מסך שחור וכתוב OUT OF RANGE וזהו זה נשאר ככה מה אני עושה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
טוב הפעם זה טריילר אמיתי ולא בדיחה ל1 באפריל: http://www.gamespot.com/pc/strategy/stalinvsmartians/video/6207699?tag=gumballs;title;1 אני חייב לציין שזה הטריילר הכי תמוה שיצא לי לראות בחיים שלי. נראה לי שכמה מפתחי משחקים רוסים שתו יותר מדי וודקה זולה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
כרגע הגרפיקה עומדת על High. האם קיימת דרך לשנות את רמת הגרפיקה במשחק Crysis ל Very high למרות שהמשחק עצמו לא מאפשר את האופציה הזאת ? האם יש דרך בכל זאת לעקוף את זה ? כרטיס מסך gtx 260 192SP, מעבד Q9550.
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני יודע זה משחק ישן אבל החלטתי הגיע הזמן לסיים אותו אני תקוע בשלב שאני צריך להרוג את הדרקון אם הבליסטרה אבל אני יורה לכול הצדדים אבל שום דבר לא קורה לא מצאתי את הדיון הראשי
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הכוונה בעיקר למשחקים עם "ערך מוסף" ולא ממש למטרת גיימינג. משחקים לגילאי 5-6 (לבתי האמצעית): * משחקים עם ממשק גרפי ברור או בעברית פשוטה. היא אמנם התחילה לקרוא אבל עדיין עדיף ממשק קולי בעברית ו/או ממשק בעברית פשוטה וברורה. * משחק שמשלב מיומנויות ראשוניות של שימוש במחשב (עכבר/מקלדת וכדומה). * עדיף משחק "חינוכי" הדורש חשיבה, זיכרון וכדומה ולא סתם טטריס... משחקים לגילאי 8-10 (לבתי הגדולה): * לא משחקים מהירים או כאלה שדורשים מיומנות מוטורית גבוהה במיוחד. * ממשק בעברית או אנגלית פשוטה וברורה. * עדיף משחקי חשיבה, ידע או הדורשים יצירתיות. אפילו משהו בסגנון פסיכומטרי למתחילים. * מחפש גם משחקי כניסה לעולם הגיימינג אבל בלי יותר מדי אלימות, יריות וכדומה וגם לא מהירים במיוחד…
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין רמות הקושי של המסטר ליג? אני לא מדבר על רמת הקושי של המשחק כמו TOP PLAYER וכד' אלא על רמת הקושי של המסטר ליג ששואלים אותך כמה אתה רוצה כשאתה מתחיל מסטר ליג. תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם,חג שמח הגעתי לבוס האחרון של שלב 10,כאילו אני מבין ולא מבין מה לעשות לו הבנתי שצריך לפגוע לו בדברים האלה שיש לו עף הגוף ולחשמל אותו,אבל הוא כל הזמן זז זאת אומרת פעם אחת הצלחתי,הגעתי כבר שיש רעל כזה ואז אני מת מה צריך לעשות לו בקיצור? תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחר בין השעות 12:00 - 18:00 יפורסם Beta Key למשחק המפורסם Battlefield Heroes! הבטא-קיא יפורסם בפורום הרשמי של האתר: http://www.BFHeroes.co.il אחד המתמשים פה קיבל מתנה ממני בטא-קיא אחד והוא נהנה מאוד מהמשחק. *זהו אינו אתר מתחרה, זהו סה"כ פורום על משחק ולא פורום מחשבים כמו שלכם. מצטער אם עברתי על אחד החוקים. ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אוהב SHOOTERS ראליסטיים. HALF LIFE 2 היה טוב. FAR CRY היה עוד יותר טוב. DOOM היה זוועה. מישהו אמר GUN? חולה על הסידרה TOTAL WAR ועל GTA בהתאם למערכת, מחכה להמלצות שלכם
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בזמן האחרון בה לי לשחק באיזה משחק סגנון sandbox ו- 4X שיחקתי בדי הרבה בזמנו אבל לא במשהוא מהתקופה האחרונה המשחקים שכן שיחקתי ודי אהבתי 4X civilization sins of the solar empire משחק גדול אבל נמעס ממש מהר stronghold נראה לי שרק בראשון settelers כמעט בכולם (2 המקורי היה הכי טוב וקשה, החידוש שלו סתם גרוע) Sandbox tropico 1,2 סידרת simcity Theme Hospital האגדי היה משחק בשם holiday ממש ישן אבל די אהבתי אותו טוב לא עולה לי לראש עוד משחקים אבל אני בטוח שיש עוד כמה ובבקשה אל תמליצו לי על sims , המשחק הזה הוא הרוע בהתגלמותו
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מכיר את Direct2Drive מחול. הבעיה שהם מוכרים עם הגבלות, רוב המשחקים (99 אחוז בערך) לא ניתנים לקניה למי שגר בארץ. ואם אתם שואלים איך הם יודעים, אז כשקונים עם PAYPAL לדוגמא (שיש ברשותי) רשום שהכרטיס שלי תוצרת הארץ (כלומר שאני מתגורר בישראל וכו'). השאלה שלי, האם יש חנויות למכירה ONLINE של משחקים שימכרו בלי בעיה והגבלה משחקים להורדה לתושבי ישראל ? אשמח מאוד לעזרה! תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המשחק שחיכינו לו הרבה זמן שוחרר .. :)
-
- 120 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המשחק "ספיידרמן - חבר או אויב SPIDERMAN FRIEND OR FOE האם מישהו יודע היכן/ באיזה חנות ניתן למצוא אותו? אני מבין שזה משחק בן לפחות שנתיים, 2007 או משהו בדומה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להפעיל את המשחק the neverhood על ויסטה ונתקל בבעיות בגרפיקה. ניסיתי להפעיל במצב תאימות - לא הלך כמו כן, זה לא המשחק הישן היחיד שלא עובד כמו שצריך על ויסטה. יש איזושהי דרך נוספת לפתור את הבעיות ויזואל האלו? או שאולי אני לא משתמש במצב תאימות כמו שצריך. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, כפי הנאמר בכותרת אני צריך המלצה למשחקים לבחורה שמחפשת משחקים שהיא תאהב. הבעיה היא כזו- היא לא גיימרית , לכן דרושה תקופת התאקלמות- כלומר כל הSHOOTERים והמלחיצים למיניהם לא באים בחשבון. היא בעד קווסטים- רק שהיום החיה הזו נכחדה ... לא אוהבת סימס - או משחקי SANDBOX למיניהם- לא רואה פואנטה בהם. "שום דבר לא קורה, כאילו מפתחים מפתחים-אבל מה המטרה? לאן הולכים עם זה?" יש לה מחשב עדכני עם חומרה לא רעה- כך שאין הגבלה לדרישות הטכניות של המשחק. אבל מצד שני אגיד שאם יש משחק שישרת את המטרה מלפני שנתיים-שלוש - נא להציע - היות והיא לא תחווה חווית משחק פחותה בגלל שטיקים כמו DX10 וחיות אחרות שמעניינים אותנו. נא לא להציע את כל הBUBBLES ומשחקי פלאש למיניהם. הכוונה כאן לנסות משהו רציני ו…
-
- 47 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן, ניפתח שרת של משחק RPG חינמי מדהים. ממליץ בחום. כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לאתר, ללחוץ על DOWNLOAD להירשם בחינם ובקלות ואפשר להתחיל לשחק. http://www.extremerpg.com
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום אני משחק באינטרנט MapleStory , לאחרונה בשעות בין השעות 17:00 עד 24:00 ויותר מאוחר. קורים דברים מוזרים.במשחק בדרך כלל נראה לאגים.למה זה קורה לאגים? מישהו מכיר את המשחק הזה? מישהו ניתקל בתופעה הזאת? בתודה מראש -מיכאל חג שמח לכולם...
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני לא יודעה אם זה מתאים לפה או לפורום כללי אבל ... אני מחפש המלצה משחק ראלי טוב וכיפי (לא בהכרח חדש או איכות טובה) שיש בו הרבה דיגמי מכוניות ומסלולים . תודה .
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
ממש לפני מס' שעות קניתי את המשחק הנ"ל ואני "מותקף" ע"י האטת FPS מטורפת. אני מניח שהקצב הקבוע הוא על סביבות ה-15 פריימים לשניה. אני משתמש במערכת שבצד. המעבד ב-OC ל-3,600MHZ והזכרונות ב-OC ל-1,800MHZ בתזמונים של 9-9-9-27. כל ה-OCים יציבים ב-100%. אני משתמש בדרייבר 182.08 לכרטיס המסך. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה? ניסיתי להוריד את ההגדרות (בלי פילטרים וכו') וזה לא עזר. נ.ב. V-SYNC פועל, אפילו שנראה לי שזה לא כ"כ קשור. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-