עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ilia121,

היי, אני משחק רבות במשחק ואתמול פתאום הוא יוצא לי ומציג שגיאה, Visual C++ runtim error - abnormal termination. מאז כל פעם שאני מפעיל, זה עוד לא נכנס למשחק וכבר יוצא עם אותה ההודעה. הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש ועדיין כלום, מה עושים? יש לציין שלא שניתי שומדבר בהגדרות או משהו - לא נגעתי בכלום. תודה.

2. Started by liho,

יש לי סימס 2 מקורי וכול פעם שאני משחק אז הוא ניתקע וצריך לעשות למחשב ריסטרט מה עושים?!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

http://www.gametrailers.com/player/47312.html?type= כל מה שיש לי להגיד שאני כבר לא יכול לחכות למשחק הזה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by omers12,

אהלן חברי הגיימרים! אתם מוזמנים לעשות לייק בפייסבוק או לעקוב בטוויטר אחר הארגון PwGaming הארגון עם השחקנים הכי מקצועים והכי טובים בישראל! תקבלו עדכונים לסטרימים כתבות והגרלות עם פרסים! תתמכו בנו להפוך את ישראל לחלק מקהילת הגיימינג העולמי! תודה מראש על התמיכה http://www.facebook.com/TeamPwR?ref=hl https://twitter.com/PwG_OfficialL

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. גילדה Kyphosis חוזרת אחרי הפסקה של כשנה!הגילדה פתוחה לכל הישראלים באשר הם, בנוסף בעבר ניהלנו קבוצת ריידים ברמת Mythic וזו הכוונה שלנו עם הפנים ל-Legion.בנוגע לריידים חשוב להבהיר קודם כל שאנחנו מכוונים את עצמנו לקצה גבול היכולת בכל הנוגע ל-PvE ב-WoW וזה אומר שקבוצת הריידים שלנו לא מתאימה לכולם והיא דורשת מחוייבות אבל בשביל להצטרף לגילדה עצמה כאמור הדרישה היחידה היא להיות ישראלי ובמידה ויהיה רצון קולקטיבי לאירועים הנוגעים ב-PvP או בקבוצות ריידים נוספות, אנחנו האופיסרים נעשה את כל מה שאנחנו יכולים בשביל לעזור.השאיפה שלנו בנוגע לקבוצת הריידים בראש ובראשונה היא לנקות את כל התוכן העכשווי ברמת Mythic בהקדם האפשרי במינימום זמן שזה אומר לדעת למקסם את הביצועים שלנו ואיך לפעול כצוות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by guylederer0,

לא צריך להוסיף יותר מידי מילים ... הרבה ציפיות יש לי ממנו! מקווה שלא יאכזב !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהמשיך אחר כך מאותה הנק'.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ^GunX^,

טוב אז התחלתי שוב (בפעם ה6 אולי) לשחק בדיאבלו 2 , משום מה אני לא מוצא איפה משנים את הרזולציה עידכנתי את המשחק לגירסא 1.10 , וזה לא תיקן אתזה למישהו יש רעיון ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איש העכביש חוזר סוף סוף אל עולם הגיימינג ונראה טוב יותר מאי פעם בעבר לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תקופה ארוכה שהמשחק הזה מסתובב ואף פעם לא התייחסתי אליו גם שניסיתי אותו בהתחלה הוא בלבל אותי אחרי שנכנסתי לזה ממש התחלתי להנות וזה משחק די מעולה והוא פחות או יותר מחולק בחינם ניסיתי לשחק לבד עם הבוטים של המשחק ולנצח על ידי סיום של WAVE 10 שזה הגל הסופי במצב משחק dino survival לא הצלחתי אבל בכל זאת היה נסיון טוב פשוט צריך ליפול על משחק עם אנשים אמיתיים וננצח HARD בלי בעיות http://youtu.be/D40p5SOnVuQ http://youtu.be/WsQQw4etDU4 ממליץ מאוד על המשחק ואם אפשר עם חברים אז בכלל עריכה" עוד נסיון הפעם הגעתי למצב שנשאר רק דינוזאור אחד http://youtu.be/IsElrziPZ8Y http://youtu.be/jM1paET5WZ4

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by TSerge,

הבעיה שלי כשאני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור אבל אני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע. המפרט שלי בקצרה הוא: Q6600 GTX650 3G RAM עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר. אני לא מבין מה הבעיה כי משחקים כבדים בהרבה מהמשחק הזה פועלים היטב. אז מה עושים אנשים יש פתרון לדבר קניתי את המשחק לפני כמה ימים ועד עכשיו לא יכולתי לשחק אפילו פעם אחת זה ממש מבאס עברתי מפורום fxp לפורום הזה כי שעם ילדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם פה נראה לי יש אנשים אם יותר ידע. תודה מראש לאנשים שמנסים לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by NiMo1771,

אני במשימה האחרונה בIV והגעתי לחלק שניקו צריך לטפס למסוק כתוב ללחוץ הרבה פעמים על רווח זה מה שאני עושה אבל לא קורה כלום והמשימה נפסלת אחרי 10 שניות כי פגורינו ברח ניסיתי את המשימה הזאת כבר 4 פעמים וכל פעם נתקעתי בחלק הזה המשחק מעודכן בכל העדכונים שיצאו למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. סדרת משחקי האסטרטגיה המצליחה של Relic חוזרת אלינו לסיבוב שלישי בשנה הבאה כפי שכבר טענו בפניכם אתמול – התקופה שלפני תערוכת הגיימינג הגדולה E3 עתידה להיות עמוסה בחשיפות והכרזות עסיסיות, ועכשיו אנחנו מקבלים דוגמה נוספת וטובה מאוד לכך עם Sega ו-Relic Entertainment, שחושפות יחד את Warhammer 40K: Dawn of War 3. אין לנו הרבה פרטים על הכותר החדש פרט לסרטון השקה מושקע, אך מדובר כמובן במשחק אסטרטגיה בזמן אמת שיהיה המשך לסדרה הנהדרת אשר החלה את דרכה בשנת 2004, וקיבלה צמד משחקים ראשיים, עוד חמש חבילות הרחבה שבהן ניתן לשחק בנפרד וגם אינספור תכני DLC מוספים מסוגים שונים. משחקי הסדרה התמקדו מאז ומעולם באקשן מהיר ואגרסיבי על פני איסוף משאבים וניהול אסטרט…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי התחלתי סוף סוף להנות מרזולוציות גבוהות, אבל משהו באיך שהמשחק זז לא נראה לי שככה זה צריך להיות. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס - יש איזו סיבה, זה לא נחשב הרי משחק "כבד" לא ? - -- - -- - - עריכה: אני חושב שמשהו לא בסדר (ואני מאוד מקווה שזה לא הכרטיס מסך) חזרתי עכשיו מFARCRY על הגדרות הכי גבוהות והיו כלי מידי תקיעות/קפיצות בסאונד :s05: וגם אחרי 5-10 דק' משחק פתאום הכל התחיל להשתגע - הצל ניהיה כחול, העצים היו באוויר . (ניסיתי להקתין את הPACTH לגירסה 1.3 אבח זה גם לא עזר) בבקשה תעזרו לי, המחשב חדש לגמרי - אוף . :-[ איזה נאחס יש לי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Delux,

שאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי CANNOT CREATE 3D DEVICE למה? :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש בהם Single Player שלבים נגד המחשב או שזה ברשת כמו Counter Strike ו-America`s Army ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by --Shadow--,

Looking good...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. האיתחול המבטיח לסדרת משחקי הפעולה הנודעת נראה טוב יותר ויותר עם כל מידע ותיעוד חדש שנחשף לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ה-doom-החדש-בפעולה-במסגרת-מבחני-האלפא-ש/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by J.allmighty,

איי, אני לא מצליח לבצע יותר מ34/40 פגיעות כדי לעבור למטווח הסנייפר , ואני צריך להגיע ל36 פגיעות. יש לכם טיפים איך לבצע ? (לא קראק ולא כול שיט אחר, רק טיפים) תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני צריך כרטיס מסך למשחק אך אני לא רוצה להוציא הרבה כסף, האם אתם יכולים להמליץ לי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GameGems,

אם רציתם פעם לדעת כיצד נוצרה סדרת Assassin’s Creed, בסרטון שלפניכם תוכלו לגלות D:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eyal,

מישהו יודע מתי הוא יגיע???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BeNDeR,

אני שואל כי חצי ממליץ ! אין מה להגיד זה המשחק הכי יפה ששחקתי בחיים שלי ! א. הגרפיקה שלו מדהימה ( לדעתי ) ב. הסיפור יותר יפה מהגרפיקה פעמיים והסוף פיי ארבע ! בכל אופן עניין אותי עם בכלל שמעתם על משחק שכזה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by liorturg,

טוב, מי שכבר שמע על המשחק סימולטור הזה יכול בהחלט להבין.. את הבעייה אליה אני נקלעתי משחק מאוד נחמד עם גרפיקה סבירה.. הבעייה שלי מתחילה בכך שבמשחק יש אופיצה לנהל חברה מובילים זה דורש ממך בהתחלה לקנות מוסך חנייה לעוד משאיות.. ואחר כך לקנות משאיות ולבסוף גם לחפש נהגים הבעייה שנתקלתי בה היא, איך נותנים לנהגים שכפופים לי משימות... חרשתי על האינטרנט בחיפוש אחר תשובה לבעייה שלי, ואשמח אם מישהו יעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי מישתמש סטים אם המן משחקים מוכר אותו ב500 שקל לל המעוניין שיצור איתי קשר 0507114835

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.