עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by liav12,

מאיפה אני יכול להוריד מכוניות וכו' למשחק הזה? אם אפשר לינק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

יש לי GH:WT למחשב והגיטרה של הPS3, בGH:3 זה עבד נפלא, עכשיו בWT כנראה הם שמו חסימה וברגע שאני מחבר את הדונגל של הגיטרה המשחק נתקע וקורס ואם אני מחבר לפני שאני מפעיל את המשחק אז המשחק מסרב לעלות בכלל. קראתי באינטרנט שעוד מישהו ניסה לחבר גיטרה 3rd party בטענה שהמקורית לא נוחה והמשחק גם נתקע וקורס. שחיברתי את הגיטרה לחיבור USB אחר והWindows היה צריך להתקין את הדרייבר מחדש אז המשחק לא נתקע שהWindows סיים להתקין את הדרייבר, אז כנראה שהמשחק בודק את הדרייברים שפועלים ואם נמצאת הגיטרה הוא מתאבד. יש לכם איזה רעיון איך ניתן "לעבוד" על המשחק שהגיטרה לא מחוברת? (הבהרה: אני לא מבקש שום "קראקינג" "ווארז" וכו' וכו' בסה"כ רוצה להשתמש בגיטרה שקיימת אצלי בבית במקום ללכת ולקנות אחת חדשה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם הבעיות בשרתים נפתרו ואפשר לשחק באופן שוטף ואם בכלל שווה להוריד את המשחק?! רציתי גם לקבל פרטים עליו... 1. אם המשחק הוא כמו דיאבלו שדורש כל הזמן חיבור קבוע של אינטרנט? 2. ההתקדמות במשחק היא במשימות או שפשוט בונים עיר? 3. איפה הכי כדאי ומשתלם להוריד את השמחק?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תמליצו לי על משחק מחשב חדש וטוב של מכות ברחוב והרבה שלבים עם 2 שחקנים ביחד.... תודה..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Bessmertniy,

יש לי בעית סאונד במשחק מאקס פיין 2 שהסאונד פשוט מפסיק אני לא שמוע מה שמקס פיין אומר רק את הסאונד של היריות במעברונים גם אין סאונד של אנשים שמדברים . יש לי כרטיס אודגי 2

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by adamshar,

האם את ה XBOX 360 (שמתאים גם ל PC) או הלוג'יטק שמדמה שלט של PS2 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי. לא עברתי אפילו חצי שלב בבאטל פילד 2 באד קומפני, למרות שניסיתי המון פעמים. כשהגעתי לשני ויאטנמים שעומדים על קשר קטן ממש בתחילת השלב הראשון, וכשאני חמוש רק בסכין, הם תמיד ירו בי לפני שהצלחתי להתקרב אליהם. איך אתם עברתם את הקטע הזה??? אציין ששיחקתי במשחק הזה מזמן וזה, המשחק הראשון והאחרון שיהיה לי. סתם מעניין אותי למה לא הצחתי לעבור את השלב...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Delux,

שאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי CANNOT CREATE 3D DEVICE למה? :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by J0n1,

יש את המשחק הנוסטלגי שחופרים באדמה כדי לקחת יהלומים. אז אני זוכר שפעם הייתה גירסא של משחק כזה, שהיו גם פצצות, הגרפיקה הייתי יותר טובה, אבל חוץ מזה אני לא זוכר הרבה. למישהו מצלצל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מתחיל לעלות על העצבים אחרי כמה ימים שבהם השעון מראה שעה אחת אחורה. איך אני מסדר אותו לשעה קדימה בצורה תקינה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by galzohar,

http://www.kickstarter.com/projects/670743543/ground-branch בעקרון הסרטון שם מדבר בעד עצמו. המפתח הראשי שם כבר המון שנים מנסה לקדם את הפרוייקט הזה, ואחרי שלא הצליח למצוא משקיעים, סוף סוף הצליח להגיע לשלב שיש לו מספיק מה להראות כדי לפתוח kickstarter ולנסות לממן דרכו את המשחק. המשחק אמור להיות tactical shooter ריאליסטי שבא לגרום לכם להשתמש בטקטיקות ריאליסטיות בגלל שהמשחק ריאליסטי, ולא כמו משחקים אחרים בגלל שהמשחק מכריח אתכם לשחק בדרכים מסויימות. משקיעים שם בהמון פרטים שאף משחק אחר אפילו לא מתקרב אליהם. למי שלא מכיר, kickstarter זו פלטפורמה שנותנת למפתחים לאסוף כסף מאנשים, כאשר הכסף נאסף רק אם בסוף תקופת הזמן הקצובה מספיק אנשים התחייבו לשלם. כלומר, אם הם לא יצליחו לאסוף 4250…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יצרנית הציוד ההיקפי הייחודי לגיימינג חוזרת מהליך פשיטת רגל ובגדול - עם מגוון מוצרים טריים לכתבה

13. Started by WarRock,

צוות WarRock ישראל גאה להכריז על פתיחת הקהילה הישראלית הרישמית של המשחק. עידכונים, מדריכים, טיפים וטריקים, הסברים, מערכת פורומים וחברים ישראלים למשחק... את כל זה ועוד תוכלו למצוא באתר הבית של WarRock ישראל www.warrock-il.com תודה לכול הנירשמים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dante123,

הוא במכירה של פחות מ5 דולר כרגע בגיימפלנט. הציונים שהוא קיבל מטורפים אבל הבנתי שיש הרבה בעיות בגלל שהוא בuplay. המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by amir4x4,

בתודה מראש... אני מחפש תוכנה שתישב קבוע ותהפוך את המפות הזמניות [cache[ האפשרות היחידה שלי היא לעבוד קשה ולחפש בין הקבצים ולהפוך אותם אנחנו כבר ב2008 ואני מאמין שיש בידכם לעזור לי תודה אמיר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by YAIR,

למי יש המלצה חוץ מהירוס4, מה כדאי להוריד? אני מדבר בעיקר אל החברה שמבינים ומכירים את סצנת הFXP.......(אלו שיודעים מה זה דאמפים וסייטים)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hellfe,

שלום אני צריך כמה המלצות למשחקים. טווח גיל: 10-11 (מה שאומר פחות אלימות ודם) הערות: משחקים ששוקלים עד 8 גיגה בערך שיכנס מקסימום ל2 דיסקי DVD. אין בעיות עם משחקים חדישים המחשב שלו חזק מריץ הכל. תודה .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Fasil,

13-5 GG

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gtrippleg,

כן, אני יודע שזה משהו מוכר. אני יודע ש-planetside 2 ידוע כמשחק שמאמץ את המעבד. אבל בכל זאת החלטתי לבדוק בעצמי ואני מקבל תוצאות ממש מוזרות. אני משחק על ultra, ובאיזורים שבהם אין עומס, אני עומד על 60 fps (עם Vsync) קבוע ויציב. באיזורים עמוסים הfps מתנדנד בין 50-30, ובלי Vsync זה בין 50-35. בהתחלה חשבתי שזה המעבד (i5 4590) אבל כשבדקתי עם riva tuner בזמן משחק, זה מראה שהליבה הכי עמוסה נמצאת על מקסימום 78% בזמן שכל השאר מתנדנדות בין 30-60%.. לא בדיוק עומס מקסימלי... כשה-FPS נמוך, הכ"מ (R9 280X) נמצא בשימוש של מקסימום 60%, ופחות או יותר 1GB שימוש בזכרון: אחריי שביטלתי לחלוטין את ה-shadows... ה-fps באיזור עמוס עלה ל 47-60... הקטע המוזר הוא שהמעבד מראה בדיוק את אותו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אני לוחץ דאבל-קליק על קובץ ההפעלה והוא פשוט לא מגיב. ניסתי XP ב-compatibility mode וגם ניסיתי להריץ בתור administrator ושום דבר לא עזר. קראתי שהמשחק דווקא כן עובד בחלונות 7. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itsik2525,

איך קוראים לתוכנה שפורצים איתה את המשחק?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nim901,

אני מחפש משחקים כמו ET \ AA האם אתם מכירים כמה? גם שמעתי שיש משחק בשם UT שהוא בחינם או משהו כזה, יש למישהו מידע? תודה :-*

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by guylederer0,

לא צריך להוסיף יותר מידי מילים ... הרבה ציפיות יש לי ממנו! מקווה שלא יאכזב !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by H.I.V,

מישהו ראה איך המשחק? הוא יצא כבר בארה''ב?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הצדדים שלה...ולמעלה מכל צד יש שתי חיילים עם בועה כזאת שמגנה עליהם...איך עוברים את הקטע הזה? ניסיתי כבר הכול,לעלות על התותחים ולירות על החיילים עם הבועה אבל זה לא עוזר ותמיד החיילים שבאים מהכנסייה הורגים אותי כבר... מה עושים? :s05:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים