משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב פנטיום 3, 670 256 ראם geforce 2 mx 200 17 FPS בקאונטר סטרייק בממוצע- מי יודע למה???????????? נ.ב. המחשב לא שלי זה עזרה לחבר. התייחסו אליו יפה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני כשנתיים קניתי את המשחק HALF LIFE 2, שיחקתי בו וגמרתי אותו בהנאה אני יודע כבר גירסה חדשה לפני כמה זמן- HALF LIFE 2:EPISODE 1 ום שמעתי שעוד מעט יצא EPISODE 2. מהן הגירסאות האלה??? הן חבילות הרחבה או שהן שונות לחלוטין מהקודם ( מפות חדשות, עלילה מתקדמת יותר וכו' )? אם הן חבילות הרחבה, אז מהן מוסיפות למשחק??? תודה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ppl ברגע זה ממש אני מתכוון להזמין מהאינטרנט מהחנות פריק את המשחק Half life:blue shift ואני חייב לדעת בוודאות ממישהו שהסידיקיי של ה-half life blue shift עובד אצלו בקאונטר סטרייק 1.6 , זה ממש חשוב אני לא הולך לבזבז סתם 100 שקל (+משלוח) על משחק שלא יהיה שימושי! אם מישהו מוכן לעזור לי אני מאוד יעריך את זה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סימס 2 מקורי וכול פעם שאני משחק אז הוא ניתקע וצריך לעשות למחשב ריסטרט מה עושים?!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
***צונזר*** הודעות מכירה על גבי הפורום אסורות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז התחלתי שוב (בפעם ה6 אולי) לשחק בדיאבלו 2 , משום מה אני לא מוצא איפה משנים את הרזולציה עידכנתי את המשחק לגירסא 1.10 , וזה לא תיקן אתזה למישהו יש רעיון ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
ערב טוב......... שלום אני צריך פאץ' למשחק Rainbow Six Vegas בבקשהה זה דחוף תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני במשימה האחרונה בIV והגעתי לחלק שניקו צריך לטפס למסוק כתוב ללחוץ הרבה פעמים על רווח זה מה שאני עושה אבל לא קורה כלום והמשימה נפסלת אחרי 10 שניות כי פגורינו ברח ניסיתי את המשימה הזאת כבר 4 פעמים וכל פעם נתקעתי בחלק הזה המשחק מעודכן בכל העדכונים שיצאו למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה 1: אני לא מצליחה לבחור ב2 לוחמים שיש לי פעם יכולתי לשחק בהם עכשיו אי אפשר למה? תראו בתמונה. שאלה 2: איך אני מאפסת את הסקילים שעשיתי? יש איזה ציט או משהו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם את ה XBOX 360 (שמתאים גם ל PC) או הלוג'יטק שמדמה שלט של PS2 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גילדה Kyphosis חוזרת אחרי הפסקה של כשנה!הגילדה פתוחה לכל הישראלים באשר הם, בנוסף בעבר ניהלנו קבוצת ריידים ברמת Mythic וזו הכוונה שלנו עם הפנים ל-Legion.בנוגע לריידים חשוב להבהיר קודם כל שאנחנו מכוונים את עצמנו לקצה גבול היכולת בכל הנוגע ל-PvE ב-WoW וזה אומר שקבוצת הריידים שלנו לא מתאימה לכולם והיא דורשת מחוייבות אבל בשביל להצטרף לגילדה עצמה כאמור הדרישה היחידה היא להיות ישראלי ובמידה ויהיה רצון קולקטיבי לאירועים הנוגעים ב-PvP או בקבוצות ריידים נוספות, אנחנו האופיסרים נעשה את כל מה שאנחנו יכולים בשביל לעזור.השאיפה שלנו בנוגע לקבוצת הריידים בראש ובראשונה היא לנקות את כל התוכן העכשווי ברמת Mythic בהקדם האפשרי במינימום זמן שזה אומר לדעת למקסם את הביצועים שלנו ואיך לפעול כצוות…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המשחק הזה,אחרי שאני מתקין אותו ואני בא להיכנס למשחק,הוא לא נכנס,הוא פותח לי כזה חלון של המשחק וזהו,המשחק לא עולה. מישהו יודע מה לעשות? דרך אגב,מדובר בבלק אנד וויט הראשון... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש חניות און ליין (אתרים) שמוחרים עדיין CS?? ולא FREAK לא מוכר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מהם מחדשים עוד הפעם לא כתוב כלום בעידכונים???זה ממש עכשיו עושה לי ככה כבר יש לי דטמצ'... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שחברת IW אישרה שאין לה בעיה עם FOV CHANGER גם esl אישרו את ה FOV CHANGER כל עוד זה רק משנה פוב. IW https://twitter.com/candyslexia/status/400020567236939776 תגובה של אדמין ב esl לינק להורדה http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=290 * שימו לב כי ה FOV CHANGER מבטיח שלא תקבלו באן, כל פובגיינגר אחר על אחריותכם (רוב הסיכויים שתקבלו באן)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שמיציתי את BF3 ואת MW2 החלטתי לקנות MW3 דרך STEAM. המשחק ירד לי תוך 4 שעות וישר נתקלתי בבעיה! אני לוחץ על PLAY וקופצת הודעה Connecting to Online Services" וזה נמשך 2-3 דקות ואז קופצת הודעה שההתחברות נכשלה ושאני אבדוק את סטאטוס השרתים באתר של MW3. כמובן שבאתר רשום שהשרתים פעילים. פתחתי פורטים והתקנתי את המשחק מחדש והבעיה נמשכת. מישהו אמר לי לפנות לספקית שלי, אבל זה לא נשמע לי רלוונטי בהתחשב בעובדה שאני משחק ומתחבר לMW2 וBF3 בלי שום תקלות או לאגים בכלל. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאתי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את המשחק The Witcher: Enhanced Edition בגרסתי האירופאית המהדורה הזו עדיין לא משווקת בארץ ולכן התחלתי לחפש באתרים שוניפ מחו"ל. לכן, נכנסתי לחלק מהאתרים שמוזכרים כאן בפורום, אך לצערי לא מצאתי את עלויות המשלוח לישראל. לדוגמה: http://www.game.co.uk אם מישהו יודע מה מחיר המשלוח לארץ באתר זה (או אם יש לו אתר נוסף מומלץ) אשמח לקבל את עזרתם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התקנתי carbon שמתי על הגדרות מקסימום ושאני משחק בחלק מהמקומות המשחק רץ מעולה ובחלק מהמקומות הוא רץ קצת פחות טוב המפרט שלי כזה: intel e6300 1.86ghz 512MB DDR2 GEFORCE 8800GTS 640MB מה עושים?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משחק רבות במשחק ואתמול פתאום הוא יוצא לי ומציג שגיאה, Visual C++ runtim error - abnormal termination. מאז כל פעם שאני מפעיל, זה עוד לא נכנס למשחק וכבר יוצא עם אותה ההודעה. הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש ועדיין כלום, מה עושים? יש לציין שלא שניתי שומדבר בהגדרות או משהו - לא נגעתי בכלום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש למכירה למחשב ווינדוס שמונה נקודה אחת את המשחק BattleGrounds לפניות בתגובות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-