עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MeTaL_SnAkE,

מי שיכול לתת.. אודה לו מאוד.. וגם אשחק איתו אם ירצה כי אני ממש לא נוב כשזה מגיע למשחקים.. ^^ תודה לעוזרים.. !

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. אני מחפש את הדרישות של שני המשחקים האלה כדי לדעת עם הם יעבדו אצלי אז מישהו ממכם יודע אותם , תודה .

3. משחקים בסגנון GTA\מאפיה\הסנדק או משחקי אסטרטגיה C&C ובסגנון כזה.. או משחקים כמו הנסיך הפרסי תודה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  4. את F.E.A.R יש לי למרות שעדיין לא שיחקתי בו אבל מה זה F.E.A.R Combat ?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  5. טוב במקרה שלי זה NFL 2005... אתם יכולים בבקשה לתת לי את הרשימה של החוקים המשחק הזה... ברצוני ללמוד אותם... בא לי קצת לשחק חחח תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ccc,

חיפשתי בגוגל, אבל היו שם יותר מדיי סוגים לא ידעתי מה צריך אני רוצה את הקאונטר סטרייק הכי חדש... זה הכל. תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by benchy,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המשחק לא עבר שום שידרוג גירסה. אני צריך רק צ'יטים למשחק.

9. בבקשה אני לא מוצא כלום על המשחק ומצאתי צאטים שלא עובדים .. ושלא נדבר על טריינר .. , אבל לפחות צאטיים משהו ..תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לקבל לינק או משהו של שרת מהיר שאוכל להוריד ממנו את הדמו של FAR CRY ושהיה בלי צורך להירשם בבקשה. לא נורא אם השרת בינוני ולא הכי חזק העיקר בלי סיבוכים של רישום ובטח שלא בתשלום. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  11. אני מחפש רשימה גדולה של השרתים כי מפיעה לי רק רשימה קטנה מאוד בSTEAM ורציתי לדעת עם יש עוד ושמעתי שיש רשימה ... אז אפשר בבקשה... תודה.. ודרך אגב אפשר בבקשה ךינק לבוטים לSTEAM?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by dtechno,

rome total war שמירה של מישהו שסיים את המשחק ויכול לשחק כבר עם כל העמים... אני סיימתי את המשחק אבל פירמטתי ושכחתי לגבות ואין לי כח לעוד משחק עם הרומאים.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by tom123,

שיהיה הכל פתוח.. חיפשתי בכל העולם... תודה!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  14. למשחקים חדשים כמו היטמן 3 וכאלה פעם היה לי מלא אתרים במעודפים אבל נמחק לי הכל תודה .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ללא הגנת הקבצים של Denuvo ועם תמחור תחרותי, כותר האינדי המסוגנן מסתמן בתור להיט ענקי לכתבה

16. Started by davidcohen,

שלום מישהו יכול להביא לי הורדה ל Garrys Mod ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by r600,

סימס 2 אוניברסיטה פועל בתודה מראש r600

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by anri,

שלום =) חח כמו שכתוב בכותרת. . . נממ המון זה לא התעניינתי וזה . אז אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על כמה משחקי פעולה חדשים שיצאו בכמה חודשים האחרונים =) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ואני רוצה משחק שיראה לי למה המחשב מסוגל... כרטיס מסך 1950p איזה שמחק אתם ממליצים לי לשחק שינצל את הכרטיס? תודה

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by vincecarter,

אני מכוון מאיפה מורידים? האם המשחק חימני או שעולה כסף? האם יש כמה גרסאות? אם כן אז מה ההבדל בין הגרסאות. ואם יש רשתים טובים שאפשר לשחק בהם ברשת? כלומר אם יש זמינות להצתרף למשחק והפינג יהיה נמוך ולא יהיה לאגים. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by AVI.S.T,

לא כל כך הבנתי את העלילה של Getting Up משהו יכול להסביר לי בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  22. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה לשחק בשחקן יחיד ב-NBA הזה, אבל כמובן זה קצת קשה להתחלה.. האם יש לכם איזה טיפ או 2? במה להשקיע ומה כדי לעשות? ועוד שאלה, מה החוק המדוייק שאסור לי להיות בעיגול ליד הסל (בעת התקפה / הגנה) 3 שניות או משהו כזה? אני כל הזמן מספיד על זה המון נקודות בגלל שאני לא יודע מה זה הדבר הזה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אפשר כמה טיפים במחשק PES4 ... אני לא ממש מצליח לעשות דברים יפים... איזה מהלכים יפים או הכנסות כדור בהגבה איכשו לרחבה... משהו יכול אולי גם ללמד אותי איך לבטוע כדור חופשי???(אני לא רוצה למסור אותו) ולמה המד של הבעיטה רץ כל כך מהר??!!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by ItachiSan,

אחרי שאני נהיה מבוקש, מה אני יכול לעשות כדי שהשומרים/bounty hunters יפסיקו לרדוף אחרי? אני עדיין יחסית בשלב מוקדם של המשחק אז אני לא יכול לשחד את השומרים, ולא מתחשק לי לשבת בכלא... אגב ניסיתי להיכנס לכלא ואז לברוח אבל הם עדיין מנסים לתפוס אותי גם כשאני יוצא. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.