משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במשחק לחימה.עלילתי בעל גרפיקה יפה. המשחק היחיד שאהבתי בחיי עד היום זה מאפיה ואולי הנוף הפסטרולי של FAR CRY גם הצליח להסב ל הנאה. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממש לא מעניין אותי כל הקבוצות במודיעין אלא רק המשחק עצמו. אחראי פורום - אפשר לעשות משהו בנידון , זה מאוד מציק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק עושה לי ריסטים כל הזמן ומצאתי שהבעיה באחד הקבצים של הדרייברים של הכרטיס קול AC97 אז אם אני מוחק תקובץ הזה אין קול אבל אם אני משאיר המשחק עושה ריסטים מה אני אמור לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למשחקי הרפתקאה או קוסטים ישנים, כי אין על המשחקים הישנים והמושקעים בכיוון של תפקידים הרפתקאה קווסט וכאלה, שיהיה משחק עמוק וכיפי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר עדכון אוטומטי מסטים, מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Could not load localization.txt Please make sure Call of Duty:Modern Warfare 3 is run from the correct folder ההודעה קיימת בכל אפשרויות ההרצה של המשחק (סינגל\מולטי). ניסיתי להתחבר לתמיכה של סטים, אבל נתקעתי במסך הרישום (צריך לאשר מייל שלהם שאני זה אני - אבל שום מייל לא הגיע מהם). חיפוש בסטים לא הניב תוצאות. עוד משהו נתקל בתופעה זו, או יודע משהו בנושא ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק הוא מבקש ממני דיסק מספר 4 אני מכניס אותו הוא מתקין טיפה ואז הוא נתקע ומראה לי שגיאה שחסר קובץ hl2.ico1 בתקיה hl24.CAB ויוצא מההתקנה. הקובץ hl2.ico1 נמצא בתקיה hl25.CAB מה לעשות? אגב... המשחק הוא מקורי! פעם התקנתי אותו והוא עבד דיי בסדר עכשיו אני מתקין והוא לא...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם יכולים להביא לי בבקשה שמות של משחקי טניס רצוי חדשים עם גרפיקה טובה ומשחק פשוט ומהנה? נ.ב יש לי את virtua tennis וסיימתי אותו כבר..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שהיום הרבה משחקים מכילים תאור מפורט על אנשים\מקומות\מפלצות שהדמות פוגשת למשל assassin creed כתוב שם על כל מכר ומקומות שזה ממש מיותר mass effect witcher אני מוצא את זה מיותר ולא קורא האם אתם קוראים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה..אני חדש פה כפי ששמתם לב לפני כמה ימים קיבלתי באן בשרת שלדעתי ממש לא מוצדק.. נכנסתי לשרת והייתי Attacker ואיך שנכנסתי אני רואה שהקבוצה השנייה עושה לנו Base Rape ששמתי לב שהאדמין נמצא בקבוצה שעוברת על החוקים אז התלוננתי והאדמין אומר לי "עזוב אותי באמא שלך" ולאחר כמה מילים שזרקנו אחד לשני הוא הביא לי באן שלדעתי ממש לא מוצדק.. אשמח אם האדמינים יוכלו להוריד לי אותו תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אנחנו מחפשים מנהל קהילה ל-COD לקראת השקת השרתים וטורנירים עם פרסים. אם אתם חושבים שאתם מתאימים, אתם מוזמנים לפנות אלי באימייל ronen at hwzone.co.il תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המשחק הוא משחק פעולה בעולם של פנטזיה. יש 2 קבוצות, בני אדם וחיות. לכל קבוצה יש מספר סוגים שונים של לוחמים בנוסף לכל קבוצה יש בנאים, ומה שנקרא COMMANDER שצופה על המשחק מלמעלה. המשחק מתמקד בכיבוש RESOURCES, ובנייה של מבנים שנותנים חפצים שונים שכל אחד יכול לרכוש, כמו כלי נשק ומגנים, כאשר כל אחד מקבל כסף כאשר הוא הורג מישהו מהקבוצה השניה, או לחילופין יש גם יצורים שלא שייכים לאף אחד וניתן לצוד אותם בשביל EXP וכסף. במצב LATE GAME ניתן להשתמש בכסף בכדי לקנות ייצורים "מיוחדים", אחד מהם שזכור לי היה ה DEVOURER, ייצור ענקי שהיה "בולע" עם הזרוע שלו שחקנים. מישהו זוכר\מכיר\יודע על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלם לכולם במידה ואני קונה מסטים משחק אני מקבל הורדה חד פעמית שלו? או שאני יכול לסיים את המשחק למחוק אותו ולאחר מכן להוריד אותו שוב?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קהילת הגיימרים של HWZONE ביום שני הבא בלילה יושק WOW קטקליזם באירוע השקה ענק עם מאות משתתפים המיועד במיוחד לקהילות שחקני wow בישראל. האירוע מאורגן על ידי קהילת וורלד אוף וורקראפט הישראלית בגמדיה. האירוע יתקיים באודיטוריום של המכללה האקדמית תל אביב-יפו, שלכבוד המאורע יקושט בתפאורה ססגונית מתוך עולם המשחק. המשתתפים יגיעו מחופשים לדמויות שונות מתוך המשחק וישתתפו בתחרות נושאת פרסים. כמו כן יוצגו באירוע סרטונים נבחרים מתוך תחרות סרטוני גולשים המתנהלת בימים אלו באתר הגמדיה, ויחולקו פרסים ומתנות כדוגמת חולצות רשמיות. האירוע יתקיים ביום ב' 6.12.10 , בשעה 21:00, במכללה האקדמית תל אביב-יפו חשוב שכולכם תגיעו! האירוע של הקהילה וגם מי שאינו הזמין את המשחק דרך הקנייה המרוכזת של הג…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לכל מי ששיחק במשחק, אני תקוע בשלב שבו נחטפי ע"י הסיט', ואני בחללית שלהם, אז אני מגיע לקומה של הגשר, אבל הדלת כניסה לגשר סגורה ואני לא יודע איך לפתוח אותה מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
***צונזר*** הודעות מכירה על גבי הפורום אסורות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ומצידיה יש שתי ארונות חשמל שאני לוחץ E זה עושה משהו, אבל הדלת לא נפתחת ניסיתי אלף פעם ללחוץ על E
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת אם מישהו מבין או ניסה לבנות מפות ל CS ואם הוא יצליח... האם הוא יכול בבקשה להסביר לי איך אני פותח פרוייקטים ומשנה אותם..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
סימולטור החלל הנודע שגרף מעל 100 מיליון דולר במימון חברתי מראה התקדמויות עוצרות נשימה וסרטון משחקיות מושקע בזמן אמת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס למשחק,אני מקבל את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/15/84607131.png/]אני עכשיו צקבל גם את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/405/79847126.png/] זה התחיל לפני כמה ימים כשהתחלתי לקבל את הודעה בorigin שאמרה שמישהו מחובר חמשתמש שלי ממחשב אחר ואם אני בכל זאת אכנס לחשבון אז הוא יצא. בתחילה לא יחסתי לזה חשיבות מיכוון שפשוט הייתי לוחץ על log in ולא קרה כלום. אבל היום אחרי הצהריים זה עשה לי את אותו הדבר וכשהייתי באמצא משחק זה הוציא אותי ממנו,לאחר מכן נכנסתי למשחק אחד והדבר קרה כך מספר פעמים. כעת אני לא יכול בכלל להיכנס למשחק כלשהו. כבר ניסיתי לשנות שם משתמש וסיסמא וזה לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה רבה רבה למי שיעזור לי!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המשחק מחבר שהיה בחו"ל אבל המשחק הוא בשפה הצרפתית. (כל המשחק כולל ההתקנה). יש איזה קובץ שיכול לשנות את המשחק לאנגלית? אפילו השפה שמדברים במשחק היא צרפתית...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השרברב של נינטנדו מדגים את יכולות גירסה 4.8 של מנוע ה-Unreal Engine, בתוספת טכנולוגיות ה-Flex וה-HairWorks של NVIDIA לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%9b%d7%91-%d7%91%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהרצת המשחק הישן והאהוב Call of Duty version 1.5, אני שיחקתי בוא ולפני בערך כחודש עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס לגרסא חדשה, היום עדכנתי שוב ל10.10 של ATI והמשחק עדיין לא פועל, הוא נותן לי את ה-Error הזה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. מפרט המחשב שלי בצד, כרטיס המסך שלי הוא HD4850 512mb, בכל מקרה המשחק עבד עם הדרייברים הקודמים, אבל הייתי צריך לעדכן את הדרייברים בשביל שלא יהיו לי בעיות טקסטורה כי התקנתי Gothic 4 Arcania, ועכשיו עם הדרייברים העדכניים המשחק לא עובד..יש הצעות? זה הלוג המלא של הבעייה: COD MP 1.5 build win-x86 Nov 10 2004 ----- FS_Startup ----- Current langu…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-