משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
איך עוברים את המשימה אם האופנוע שאני צריך לעלות על המטוס ? אני לא מצליח הוא תמיד בורח לי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.rascalboy.nzone.it/ideas.html דרך אגב התמונות זה לא מהגירסא שהם הוציאו אז אין טעם להוריד בינתים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין counter strike שכלול בhalf-life2 או battlefield 2 לפי מה ששמעתי counter strike ממכר וטוב את המלצתכם בבקשה
-
שלום, לא חיפשתי כאן אך גיגלתי ונראה לי שזה טרם הופץ, אם כן- אפשר למחוק בכיייף בקיצור ובהתאם לכותרת: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition למי שמעוניין במשחק לא כבד כ"כ [אני משער] ולא חייב להוריד!! אפשר לרכוש דרך חשבון האוריג'ין [מחייב כזה+ התוכנה] ולא להוריד לעת עתה... שיהיה בתאבון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הרצתי חיפוש באיביי למשחק פורזה וראיתי מחיר של סביבות 40 שקל, ב STEAM עולה בסביבות 280, מה הסיפור? למישהו יש ניסיון עם קניית משחקים מאיביי? עמוד מכירה לדוגמא.. תודה.
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ביום שני יצא דמו למשחק Evil Genius, שזהו משחק אסטרטגיה / תפקידים, ובו אתם משחקים לראשונה (?) את האיש הרע!! איזה כיף אה? טוב יאללה לעניין. להוריד מכאן. בערך 200 מגה, ותגידו פה מה אתם חושבים עליו. על המשחק - Evil Genius יאפשר לנו לשחק את תפקיד הנבל המרושע שזומם להשתלט על העולם. במהלך המשחק נוכל לבנות בסיסים סודיים ולצייד אותם במיני מלכודות, במטרה להרוג את הסוכנים החשאיים המרגיזים שינסו לעצור אותנו. כמו כן נוכל לגייס סוכנים משלנו למשימות ברחבי העולם, כאשר השלמת כל משימה מוצלחת תזכה אותנו בסכום כסף, שבעזרתו נוכל לקנות כלי נשק משופרים להשמדת העולם. לקוח מגיימר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כפי שרשמתי אני מעוניין לייצור משחק 2 נגד 2 במולטיפלייר הכוונה היא שאני וחבר שגר בדירה אחרת נוכל לשחק ביחד באותה קבוצה נגד 2 שחקנים אחרים ראיתי שיש כזה דבר חדר של 4 אבל איך יוצרים אותו ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Half-Life: Alyx נחשף רשמית - ומתיימר להיות המשחק הראשון ביקום ה-VR שכל אחד ירגיש כי הוא פשוט חייב לשחק בו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אח שלי קנה מחשב חדש וביקש ממני לבדוק לו אם הוא יכול להריץ כל מיני משחקים. נכנסתי לאתר של systemrequirementslabs ותשאלתי לגבי כמה משחקים. באחד המשחקים הוא הכשיל רק את הכרטיס מסך- אבל בפרטים הכל עבר- אתם יכולים לראות בתמונה המצורפת.. מה זה אומר? המחשב יריץ או לא יריץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באי השלישי מההתחלה יש תוקי באמצע בית קברות מה צריך לעשות שם??... תודה מראש למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
סימולטור החלל הנודע שגרף מעל 100 מיליון דולר במימון חברתי מראה התקדמויות עוצרות נשימה וסרטון משחקיות מושקע בזמן אמת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי AMAZON אפשר לעשות PREORDER למשחק וכתוב שם שהוא יצא ב31 במרץ http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006C2HA/qid=1030223467/sr=8-4/ref=sr_8_4/104-4012878-1717529?s=videogames&n=507846
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מניח שלא הרבה מכירים משחק נפלא זה. אני כבר משחק בסדרת משחקים זו מCAPITALISM הראשון, דרך גרסת הPLUS המחודשת, ועכשיו גם עם המשחק החדש והיפה CAPITALISM 2. אז ככה: יכולתי לקבוע את משכורת הCEO שלי (אני בעצם) עד לכ5,000,000 דולר, אבל עכשיו אני יכול מקסימום רק 100,000 דולר. מישהו יודע למה, ואיך ניתן לתקן בעייה מעצבנת זו? זה ביחוד מעצבן לראות את הCOO/CTO/CMO שלי מרוויחים מיליונים רבים, אבל אני רק פרוטה דלה... איך לתקן את זה לכל הרוחות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משחק חדש משלב בין קלפים דיגיטליים, הישרדות ומשחקי תפקידים - ועושה זאת עד כדי כך טוב שפשוט לא תוכלו לנתק את עצמכם מהמסך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הבאתי מחשב חדש ועכשו יש לי בעיה במחשב הישן ה CS עבד לי מצוין והכל ו"הריקול" ( הכדורים שילכו אותו דבר וכו" ) הכל טוב במחשב החדש ה CS עובד מצוין אבל ה "ריקול" נהיה מוזר אני לא פוגע בכלל משהו מוזר ביותר עכשו רציתי לדעת עם זה הגיוני שמשתנה הריקול עם הכרטיס מסך / לוח האם והמחשב עצמו כי עם זה לא קשור לדברים האלה אני לא מוצא סיבה לבעיה הזאת ועם אפשר לסדר איכשהו ד"א את אותם הגדרות אני שמתי במחשב החדש (config) אותו דבר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המשחק סימס 2 שצריך להפעיל אותו דרך DAEMON הצלחתי להפעיל אותו פעם אחת וכשיצאתי לא הצלחתי להפעיל אותו שוב..... איך אני מפעיל אותו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם החלפה של דיסק שרוט? יש לי דיסק שרוט של BF2 (השתמשתי בו הרבה) והכונן לא יכול לטעון את הדיסק מרוב שהוא שרוט, מה אני יכול לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה משחק פשוט -ריאלי- טוב רציתי לשאול 1.העם כדי להתקין את הפטצ של OBLIVION מהאתר הרשתי כי נרא לי יש בו מלא בגים והדיף בלי 2.איך אני עובר משימה 1 Black Hand Quests Next of Kin: זה משפחה שצריך להרוג הרדתי את כולם חוץמ השומרת Caelia Draconis כי כשה אני תופס אותה לבד בחדר במלון והורג אותה בכול זאות מקבל BOUNTY של 1000 והשומרים רודפים אחרי מזה יש להם מחשיר קשר או שזה בגלל הפתצ??בג או משהו ?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שיתן לי אתר שיש בו את המשחק gta2 או gta3 אם אפשר לשחק באתר הזה זה מאוד בסדר אבל אם צריך להוריד זה גם בסדר.... אני פשוט אובד עצות כבר!!!! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: אני פשוט מתחרפן כבר!!!!! :screwy: :screwy: :screwy:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה, יש היום בכלל צורך ב4 ג'יגה זיכרון? או ש2 ג'יגה מספיקים למשחקים של היום? (קרייסיס, ביושוק,אנריל 3) המפרט אמור להיות מפרט ב3.5K שראיתי באחד הת'רדים פה בעמוד למשחקים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קווסט איכותי, לא משעמם עם קצת אקשן כמו לדוגמא Syberia 2 שהעלילה שלו הייתה ממש ממש מעניינת יכולת לשחק שעות.. והיה גם אקשן כזה יפה.. לא סתם להזיז איזה דלת שתפתח ארגז כל המשחק.. האם יש משהו שמסוגל להשתוות לסיביריה 2?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד בעל מעבד intel core i5-3230M 2.6GHz, זיכרון RAM של 8GB וכן כרטיס גרפי AMD radeon HD 8750M. כמו כן, מערכת ההפעלה הינה : windows 10 enterprise 64 bit האם אני עומד בדרישות המומלצות להרצת המשחק ? האם יש מצב ובו המשחק יתקע לי או שאחווה lagging ? מה לגבי fifa 17 ? אני שואל כיוון שאני מתלבט בין אם לקנות קונסולה או לחסוך זאת ולהריץ על המחשב הנייד (באם אני עומד בדרישות) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, עשיתי מעבר לווינדוס החדש, והתקנתי את המשחק הנ"ל. שניסתי להפעיל את המשחק הופיע לי ההודעה הבא The program can't start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. :nixweiss: למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך אפשר לטפל בה (אם בכלל)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנסיבות מצערות אחותי גרמה לי לקנות שני עותקים של simcity Cities Of Tomorrow בטעות, אין לי אפשרות להחזיר את הסריאלים אז אני מציע אחד למכירה. אם מישהו מעוניין שייצור איתי קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-