משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את השמירות בGTA IV מהמחשב הקודם למחשב החדש למישהו יש מושג איפה הן ממוקמות? חיפשתי ולא מצאתי.. עוד בעיה, הפעם בGTA SA התקנתי את המשחק במחשב החדש והעכבר לא עובד במחשב הקודם היה XP ועכשיו עברתי לווינדוס 7, יכול להיות שזה קשור? איך אני פותר את זה? שני המשחקים מקוריים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי אני רוצה להוריד באימיול אבל אני לא יודע בדיוק איזה אני מדבר על המשחק SOLDIERS OF FORTUNE 2 אני ממש מחפש תמשחק ומי שיכול להביא לי תהורדה הכי מהירה וקראק וכל מה שצריך הוא תותח תודה לכל העוזר
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפני שאני קונה קונסולה,אני רוצה לדעת משהו לגבי משחקי FPS איפה נוח יותר לשחק במשחקים כאלו?האנאלוגים של הידיות של הקונסולות לא מגבילים מבחינת תנועה?זאת אומרת אם אני ארצה לשחק COD5 על הPS3 יהיה לי נוח?לא יהיה קשה מהבחינה הזו של אם האוייבים מפוזרים בכל מיני מקומות אז עד שמגיעים אליהם הם כבר יחסלו אותי ואני אמות? יש שם שליטה בעצם על כל מה שמתרחש במשחק?אפשר בעזרת האנלוגים לסובב ב360 מעלות את התמונה יעני כדי לראות את כל האוייבים ובכולם לפגוע ולהרוג? אני שואל את זה לפני שאני קונה כדי לא להגיע למצב שאני קונה ומתאכזב תודה
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
והאם זה ירוץ על מערכת הפעלה חלונות 2000 (פרופשיונל)
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הmod: urban terror לquake 3 arena? ראיתי את זה בtech tv וזה נראה לא רע... (לא warez)!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים כדוגמת "ONI", "MDK 2", WORMS" וכדו...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל........האם עדיין מוכרים את המחשק הזה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי בחצי שנה של חופש מ WOW וחשבתי לחזור, איפה ניתן לקנות את המשחק באזור חיפה וכמה הוא עולה ? האם עדיף להזמין אותו מחו"ל ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המשחק ואני לא יודע איפה לקנות :-\ איפה יש מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ספציפית אני מחפש את המשחקים No One Lives Forever (הראשון והשני). לא ניתן למצוא אותם בסטים או GOG, כנראה בגלל בעיית זכויות יוצרים. מצאתי עותקים באיביי, אבל אני לא יודע אם ההתקנה תלויה באקטיבציה ולא בא לי לגלות את זה אחרי הקניה. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חזרתי לימים הטובים של WARCRAFT3 ואני רוצה לשחק ברשת.. מישהו מכיר שרת פרוץ?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המשימה שאני צריך להכנס למסיבה ולפני כן אני צריך למסור את הציוד שייש לי (לא ניתן את כל הציוד) בסוף המשימה רשום שציוד (מה שלא מסרתי) חזר אלי, אבל עדיין חסרים לי הרבה פריטים שצברתי- הרוב נעלם :'( יש מקון כל שהוא שניתן לשמור בו את הציוד שאספתי?
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש חליפות מיוחדות בGTA SAN ANDREAS שעולות הרבה ואפשר ליקנות אותן אבל לא מצאתי אותן למרות שכבר בדקתי בכל החנויות בגדים שמראה לי הרדאר... אולי תוכלו להגיד לי מה המקום המדויק של החנויות שמוכרות את החליפות האלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מנסה לגבות אותן ולא מוצא.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הם לא במסמכים שלי אני צריך לפרמט את המחשב מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
ומאיפה אני יכול להוריד אותם כי אחרי פירמוט של המחשב שמתי לב שלא שמרתי את זה ואני רוצה להמשיך את המשחק מאותה הנק' ולא להתחיל מחדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אני משחק בסטארקרפט והייתי מעוניין לשחק בו במחשב הנייד שלי מהנקודה שאני נמצא במחשב, איפה נמאת השמירה? תודה
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
need for speed underground?????????????????????? ????????????????????????????????????????????????
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רצית לדעת איפה נמצאת תיקיית השמירה של ססואט 4 או אין בכלל תיקייה והקבצים השמורים לא נמצאים בתיקיית save אלא בתיקייה אחרת מה יש כבר להחביא תיקיית save נהיו מעצבנים אלו שעושים תמשחק
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני יודע ש- MW3 לא משהו אבל זאת לא סיבה...
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי התחלתי לשחק COD 5 WAW במחשב ביתי. ושמתקדמים במשחק מקבלים XP [ נקודות ניסיון ] איפה המשחק שומר אותן? אם למשל אפרמט את כונן C הלכו כל הנקודות הללו? אם לא, איך והיכן נשמרות. תודה .
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-