עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את השמירות בGTA IV מהמחשב הקודם למחשב החדש למישהו יש מושג איפה הן ממוקמות? חיפשתי ולא מצאתי.. עוד בעיה, הפעם בGTA SA התקנתי את המשחק במחשב החדש והעכבר לא עובד במחשב הקודם היה XP ועכשיו עברתי לווינדוס 7, יכול להיות שזה קשור? איך אני פותר את זה? שני המשחקים מקוריים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by maoz14,

מי יכול לעזור לי אני רוצה להוריד באימיול אבל אני לא יודע בדיוק איזה אני מדבר על המשחק SOLDIERS OF FORTUNE 2 אני ממש מחפש תמשחק ומי שיכול להביא לי תהורדה הכי מהירה וקראק וכל מה שצריך הוא תותח תודה לכל העוזר

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by חן מ,

לפני שאני קונה קונסולה,אני רוצה לדעת משהו לגבי משחקי FPS איפה נוח יותר לשחק במשחקים כאלו?האנאלוגים של הידיות של הקונסולות לא מגבילים מבחינת תנועה?זאת אומרת אם אני ארצה לשחק COD5 על הPS3 יהיה לי נוח?לא יהיה קשה מהבחינה הזו של אם האוייבים מפוזרים בכל מיני מקומות אז עד שמגיעים אליהם הם כבר יחסלו אותי ואני אמות? יש שם שליטה בעצם על כל מה שמתרחש במשחק?אפשר בעזרת האנלוגים לסובב ב360 מעלות את התמונה יעני כדי לראות את כל האוייבים ובכולם לפגוע ולהרוג? אני שואל את זה לפני שאני קונה כדי לא להגיע למצב שאני קונה ומתאכזב תודה

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ilaysk,

דחוף מאוד!!!!!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  5. Started by ozzo,

והאם זה ירוץ על מערכת הפעלה חלונות 2000 (פרופשיונל)

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by t d,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הmod: urban terror לquake 3 arena? ראיתי את זה בtech tv וזה נראה לא רע... (לא warez)!

7. Started by liordavid,

אני מחפש משחקים כדוגמת "ONI", "MDK 2", WORMS" וכדו...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הכותרת אומרת הכל........האם עדיין מוכרים את המחשק הזה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הייתי בחצי שנה של חופש מ WOW וחשבתי לחזור, איפה ניתן לקנות את המשחק באזור חיפה וכמה הוא עולה ? האם עדיף להזמין אותו מחו"ל ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by EgoManiac,

אני מעוניין לקנות את המשחק ואני לא יודע איפה לקנות :-\ איפה יש מישהו יודע?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ספציפית אני מחפש את המשחקים No One Lives Forever (הראשון והשני). לא ניתן למצוא אותם בסטים או GOG, כנראה בגלל בעיית זכויות יוצרים. מצאתי עותקים באיביי, אבל אני לא יודע אם ההתקנה תלויה באקטיבציה ולא בא לי לגלות את זה אחרי הקניה. תודה!

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by asilic,

חזרתי לימים הטובים של WARCRAFT3 ואני רוצה לשחק ברשת.. מישהו מכיר שרת פרוץ?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  13. יש לי בעייה עם המשימה שאני צריך להכנס למסיבה ולפני כן אני צריך למסור את הציוד שייש לי (לא ניתן את כל הציוד) בסוף המשימה רשום שציוד (מה שלא מסרתי) חזר אלי, אבל עדיין חסרים לי הרבה פריטים שצברתי- הרוב נעלם :'( יש מקון כל שהוא שניתן לשמור בו את הציוד שאספתי?

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. יש חליפות מיוחדות בGTA SAN ANDREAS שעולות הרבה ואפשר ליקנות אותן אבל לא מצאתי אותן למרות שכבר בדקתי בכל החנויות בגדים שמראה לי הרדאר... אולי תוכלו להגיד לי מה המקום המדויק של החנויות שמוכרות את החליפות האלה? תודה מראש

15. אני מנסה לגבות אותן ולא מוצא.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by bneli,

הם לא במסמכים שלי אני צריך לפרמט את המחשב מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. ומאיפה אני יכול להוריד אותם כי אחרי פירמוט של המחשב שמתי לב שלא שמרתי את זה ואני רוצה להמשיך את המשחק מאותה הנק' ולא להתחיל מחדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by BreezeNET,

?? תודה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  19. אני משחק בסטארקרפט והייתי מעוניין לשחק בו במחשב הנייד שלי מהנקודה שאני נמצא במחשב, איפה נמאת השמירה? תודה

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  20. need for speed underground?????????????????????? ????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. רצית לדעת איפה נמצאת תיקיית השמירה של ססואט 4 או אין בכלל תיקייה והקבצים השמורים לא נמצאים בתיקיית save אלא בתיקייה אחרת מה יש כבר להחביא תיקיית save נהיו מעצבנים אלו שעושים תמשחק

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by gman_il,

אני יודע ש- MW3 לא משהו אבל זאת לא סיבה...

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  23. היי התחלתי לשחק COD 5 WAW במחשב ביתי. ושמתקדמים במשחק מקבלים XP [ נקודות ניסיון ] איפה המשחק שומר אותן? אם למשל אפרמט את כונן C הלכו כל הנקודות הללו? אם לא, איך והיכן נשמרות. תודה .

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by חן וייסמן,

• 4 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.