עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Da-Funk,

שלום אני מחפש משחק לחבר.. משחק אסטרטגיה לא פנטזיה ולא חללי פשוט צבאי בסגנון RED ALERT ... משהו טוב שהוא יהנה ממנו ויפסיק לשגע אותי...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. משחק האסטרטגיה הייחודי של סטודיו Creative Assembly יושק בעוד קצת יותר מחודש, ומספק לנו סרטון משחקיות עדכני וגם מידע אודות חבילות תוכן חינמיות שיוענקו לשחקנים לאחר ההשקה אנחנו ממשיכים לספור את הימים שנותרו עד להשקתו המיועדת של אחד ממשחקי האסטרטגיה המסקרנים ביותרבשנים האחרונות – הכותר שינסה לשלב בין העולם הבדיוני העשיר של המותג Warhammer לבין היכולת המופלאה של סטודיו Creative Assembly ליצור משחקי אסטרטגיה וטקטיקה עמוקים, מאתגרים, מהנים ומרהיבים למראה. קשה לנבא מראש האם הקונספט הייחודי הזה יצליח והאם הוא יהיה מלוטש וחכם מספיק בכדי לקרוץ הן לחובבי סדרת Total War הוותיקים והן למעריצי Warhammer למיניהם, אך עד שנוכל לבחון את העניין באופן אישי במפתחת מפרסמים סרטו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ETB,

נתחיל במפרט: P3 450, 320 RAM, GF2 GTS, WINXP PRO SP1 ניסיתי לעךות אתה משחק עם הVOODOO banshee, המשחק לא ממש עלה, אז היום החלפתי את הכרטיס מהמחשב השני שלי שהלך לעולמו. התקנתי דרייברים חדשים. בזמן אני משחק יש מריחות קטנות בטקסטורה של המשחק ולפעמים המשחק נהייה איטי (640X480X16), ובזמן הסרטונים הגרפיקה ממש נמרחת. עם אני יוצא מהמשחק ורוצה לטעון משימה הקו של הטעינה מגיעה לסוף, ואז נשמעה צילצול של שגיעה בWIN והמסך נתקע. אבל אין שום בעיה להתחיל משחק חדש. אם אני יוסיף עוד 256 RAM שכרגע לא בשימוש, זה ישפר משהו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by r1plet,

הייתי משחק עם כל החבר'ה פה עוד בימים של COD:MW2 ולאחר מכן עברתי לאקסבוקס ליותר משנה, התחדשתי בHD6850 ומכרתי את האקסבוקס בסופו של דבר ( ), אשמח לשמוע מי עדיין משחק ומאיפה לעזאזל אני קונה BF3 ב70 ש"ח כמו שכמה חבר'ה פה הגיבו

6. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

האם ניתן לגרום ל-Red Alert 1 לעבוד תחת XP? (דיסק מקורי למעונינים)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.pcsx2.net/ בקיצור למי שיש מעבד כפול ליבה יקבל שיפור ביצועים גדול ומומלץ כרטיס מסך 6600GT ומעלה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by KF,

שלום לכם... אני משחק איזה 7 דקות במשחק... ולאחר מכן אני מקבל את ההודעה הזו ואז המשחק חוזר לתפריט של הסרברים... ובעצם אני לא יכול לשחק יותר מ-7 דקות ! למה ? נ.ב היום בא אליי טכנאי של האינטרנט והוא החליף לי את המודם (שהיה מקולקל) ואפילו הבעיה נמשכת ! למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?! :'( [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המשחק נתקע לי בתדירות גבוהה, המסך פשוט מתכבה וריסט למחשב היא האופציה היחידה. הסרתי את הדריברים של הכרטיס קול והתקנתי חדשים מאתר החברה וזה לא עזר. כמו כן, התקנתי את קטליסט 5.5 במקום 4.1 שהיה לי, אך גם זה לא עזר. מישהו מכיר עוד פתרונות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gabriel6,

אני קצת מכור לז'אנר הזה אני מבקש המלצות למשחקים - עדיף כאלו מקוונים (מבוססי פלאש ושאר ירקות)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by BulletZ,

אתם הולכים לארגן לאן גדול במהלך החופש?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by IDOnoach,

שלום. עד לאחרונה שיחקתי עם עותק פרוץ בקמפיין. החלטתי לנסות את עולם המולטיפלייר ורכשתי קופון של כרטיס amd 1 האם תהיה בעיה בזיהוי מול האתר של amd כשיש לי כרטיס ג'יפורס? 2 מה לעשות עם העותק הפרוץ? למחוק? להתעלם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by matan007,

מצאתי את זה באתר הזה..תמונות ב- gallrey: http://megagames.com/news/first-unreal-engine-4-screenshots אז מה זה אומר שיצא תכף משחק unreal tournament חדש? זה המשחק רשת היחיד ששיחקתי וממש אהבתי אותו (UT-3 שחקתי)..אין דקה מנוחה במשחק הזה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ndv,

יש לי טריינר שהורדתי ממגה גיימס אבל עדכנתי את המשחק שלי ל1.35 בגלל מלא באגים וקריסות שהיו לי והטריינר לא פועל עם הגרסא הזאת... אני חייב קודים למשחק. תודה לעוזרים... *נ.ב. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים FPS בסגנון GRAW או COD?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מפעיל את המשחק ומיד בהתחלת הטעינה המסך שלי מחשיך ומפסיק לעבוד (המנורה הירוקה של המסך הופכת להיות כתומה), אבל אני שומע שהמשחק מתחיל והכל בסדר. אם אני לוחץ על ALT+TAB אז אני חוזר לוינדוז והמסך חוזר לעבוד כרגיל (המסך נדלק מחדש) זאת אומרת שהמשחק לא נתקע אלא פשוט המסך כובה לי בתחילת הטעינה של המשחק משום מה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 4200Ti עם דרייברים של NVIDIA מעודכנים וחדשים. אני ממש אובד עצות ושמח לכל רעיון שתוכלו לתת לי כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת! תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי....

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Or94,

היום יש לי יום הולדת וקיבלתי מתנה מea לקנות משהו בחנות הוירטואלית שלהם ב10 יורו. זה הלינק למה שאני יכול לקנות:http://eastore.ea.com/store/eaemea/cat/offers/categoryID.14365500 האם כדאי לי להזמין battlefield 1943 שאפילו לא יצא ויש לו הזמנה מוקדמת? ואם לא איזה משחק כדאי? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אתם מכירים תעניין הזה שאתם משחקים גנרלס זירו ופתאום כול המישחק מקרטע בצורה מעצבנת ביותר ולא יצא לזה תיקון מישהו פתר את זה תודה לכול העונים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הנה סרטון ראשון שמכיל ראיון עם מפתח המשחק וקטעי משחקיות - Confrontation - Video Interview mit Jeremie Monedero (Extended Version)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by deso,

יש לי בעיות מערכת של שני משחקים. הראשון הוא משחק משנות ה-90,אני הצלחתי להתקין אותו וכשאני מפעיל אותו הסרטון פתיחה מופעל אבל כשהוא נכנס לMENU,הוא נסגר אוטומטית בלי שום אזהרות. לשני יש בעיה מוזרה-כשאני מפעיל אותו מהדיסק הוא אומר שבכונן שלא קיים אצלי אין את הדיסק,ואז הוא עובר לכונן פלופי! הבעיה היא שהוא לא נכנס לכונן שלי,אז איך אני מגדיר שהוא ייכנס לכונן? שני המשחקים מקוריים. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lmlm,

המשחק פשוט מושלם. גרפיקה מדהימה מכוניות מגניבות/מטוסים. משחקיות חדשה .פשוט מדהים אבל הוא יוצא ב2006 מתי? אנחנו כבר בחודש ה4 תודה לאלה שיודעים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omerbr,

אני נכנס למשחק ואחרי הבאטסה יש תסמל הזה של הדרקון עולה העשן ומופיע לי המסך הבא ממש לפחות מחצי שנייה ברצינות כמעט ולא רואים אותו אבל אם הייתי צריך לנחש זה כנראה המאניו של המשחק שלחתי תשאלה לסטים מחכה לתשובה בנתיים למישהו כאן יש עצה איך לעזור לי? חבל 60 דולר........ ועוד משחק שכזה אני מת לשחק בו והוא לא פועל לי(וניסיתי הכל כולל הכל אני לא מאמין שתמצאו משהו שלא ניסיתי אבל לכו על זה אולי תצליחו וזה יעבוד....לפחות אני מקווה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הרבה סבלנות והשקעה בפרטים הקטנים איפשרו לסוני ליצור את אחד המשחקים הטובים ביותר בדור הנוכחי לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לכבוד חופשת הקיץ אנו מקיימים תחרות ה VR לקבוצות הראשונה בישראל! בואו לבחון את הכישורים שלכם! לא צריך ניסיון מקדים במשחק אבל יכולות AIMING טובות יעזרו בהחלט! בין התאריכים 1.7.17 - 1.9.17 תתקיים בתל אביב תחרות לקבוצות במציאות מדומה הקבוצה שתשיג את התוצאה הטובה ביותר תזכה ב 5000 ש"ח במזומן הקבוצה שתגיע למקום השני תזכה ב 3000 ש"ח במזומן והקבוצה שתגיע למקום השלישי תזכה ב 1000 ש"ח במזומן מה צריך לעשות כדי להרשם? להתארגן 4 חברים ולהזמין אצלנו מקום. כשתגיעו נחבר כל אחד מכם למשקפי מציאות מדומה ואת כולכם נחבר לאותו המשחק המשחק הוא Arizon Sunshine במצב ה Horde mode יש לכם שעה לצבור את הניקוד הקבוצתי הגבוה בי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by omri_ro,

מישהו יכול לתת לי לינק לTRAINER טוב לRED ALERT2?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by progamer,

הקונסולה החדשה של סוני זמינה ואפשר לקנות אותה כבר היום בבריטניה ב"לבריט"(יש אפשרות של הזמנה) ,בכתבה הבאה כתוב שסוני שלחה לשם כ20,000 יחידות לקידום הקונסולה , המחיר של הקונסולה עומד על 400$ המחיר אמור להשתנות בעתיד. רק הגרסאה של ה20 ג'יגה זמינה כרגע. הכתבה: http://www.lebrit.com/page/ps3?entry=ps3_power_up לגבי המשחקים כרגע רק המשחק motorstorm עומד למכירה . אני הזמנתי את הקונסולה שלי לפני שבוע והיא הגיעה אליי אתמול בערב. פשוט קונסולה מדהימה ושקטה ! לאלה שמעוניינים להזמין יש לכם את היכולת הזאת דרך האתר. תמונות של הקונסולה שלי!!! מאוד מרוצה מימנה. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים