עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The_Matrix,

מתי?? ??? Hitman 1 היה כזה טוב!! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by stone cold,

http://www.mcvuk.com/PS3-storms-ahead-of-360-in-Japan אחרי שהWII עברה ת360 ביפן כבר בהשקה הכשיו גם סוני הצליחה לעבור והעתיד של ה360 ביפן ניראה גרועה כנירה שדרקון כחול לא עזר מספיק וקשה לי להאמין שיהיו הרבה מישחקים יפנים טובים ל360 מה לעשות מיקרוסופט חברה גדולה אבל היא לא יכולה לממן את כל החברות

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by navk2,

התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MishaK,

כידוע לרובכם, אני כבר שחקן פיפא וותיק ביותר, בערך משנת 97 אני משחק בכל גרסה שיוצאת. בכל מקרה, סוף סוף יצאה לה גרסת 2004 הנחשקת, בסה"כ די אהבתי אותה למרות שיש מקום לשיפורים. אוקי, משום מה התחלתי עם המשחק ישירות ברגל שמאל, ישר אחרי שהסתיימה ההתקנה, אוטומטית, בלי לשאול אותי הוא נכנס למשחק. לא הבנתי למה לעזעל הם החליטו לעשות את זה... הרי יש אנשים (כמוני) שבזמן התקנות משעממות וארוכות אוהבים לשמוע מוזיקה, לדבר באיסיקיו וכו'. משום מה גם לא הייתה לי אפשרות לצאת מהמשחק ושום דבר לא הגיב.. אז נאלצתי ללחוץ על כפתור הריסרט (שאי אפשר לראות או להגיע אליו במארז שלי... מי שמכיר אותו יודע על מה אני מדבר). בכל מקרה, אחרי הריסטרט ישר נכנסתי למשחק מחדש, הפעם הכל עבד יפה. ישר משום מה קפצו עליי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BenSmall Brown,

שתי תמונות אחת ממשחק והשנייה מהמציאות: מה זה מה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by (G),

עקב חוסר במשחקי FPS טובים בזמן האחרון החלטתי לחזור לקלאסיקה האיכותית של פעם. אני מחפש MOD טוב של HALF LIFE, מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by GameGems,

מה קורה שגיימרים מחליטים ליצור מחווה לכותרים האהובים עליהם? התשובות בפנים, והן עשויות להפתיע אתכם לכתבה

8. Started by Googleness,

לינק: http://www.riseofimmortals.com/ משחק מבית חברת פטרוגליף. נראה נחמד והוא חינמי לחלוטין, יש גם גרסה של סטים בעמוד הזה: http://store.steampowered.com/app/90530/ כרגע אני מנסה לתקין אבל קורסלי העדכון... אני מחכה מחר לקבל תשובה מהתמיכה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Dima67,

קניתי את היום את Dawn of War II ואת ההרחבה מסטים. אז אני מחפש אנשים לשחק איתם ולדבר בסקייפ וכדומה. יהיה אחלה. D=

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DarkSight,

הורדתי את הדמו היום ואחרי שהתקנתי הופתעתי לראות שפשוט המקשים שלי משתגעים במסך החלפת שפה, נסיתי לבחור שפה וזה פשוט זז לבד לאחר שלחצתי אנטר ובחרתי את השפה המתאימה פשוט לא יכלתי לעשות כלום!! מישהו שמע על הבעיה הזאת??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by cb,

שלום, יש לי בעיה מוזרה (או שלא?) עם מערכת ה Steam של Valve . אתמול התקנתי שוב את ה HL2 המקורי שלי (אם יש בעיות אני יצלם בפלא ויעלה לפה תמונה של הקופסא) ולאחר ההתקנה הסטים ישר עושה לעצמו אפדייט.הבעיה היא שההורדה מהשרת הדפוק שלהם היא על 2קילובייט אם בכלל.אני כבר מאתמול בלילה עד עכשיו מוריד וזה על 31 אחוז..פעם זה היה בחצי שעה מגיע ל100%. יכול להיות שזה ממש איטי אצלי בגלל שיש לי כרגע בעיות עם בזק ואני גולש על מהירות הורדה של 750.אם למישהו יש את החבילה של העדכון בHTTP-תודה!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. גם החנות המקוונת שדוגלת בביטול הגנות ה-DRM בעולם הגיימינג מציעה לכם מבצעים על כותרים נבחרים, למשך השעות הקרובות בלבד אם המבצעים של Origin מבית EA לא הספיקו לכם – אולי תתעניינו לבדוק גם את המבצעים של פלטפורמת הגיימינג GOG, מבית החברה שהביאה לנו את סדרת The Witcher וללא שום הגנות קבצים כמיטב המסורת. לרגל השקת חבילת ההרחבה החדשה עבור משחק התפקידים הקלאסי Baldur's Gate, כ-16 שנים לאחר השקתו במקור, ב-GOG מציעים לכם לצלול אל הנוסטלגיה ולרכוש את גירסת ה-Enhanced Edition המעודכנת של Baldur's Gate המדובר בעבור 5 דולר, את גירסת ה-Enhanced Edition המעודכנת של כותר ההמשך Baldur's Gate 2 ב-8 דולר, ואת הגירסת המעודכנת של Icewind Dale הקלאסי בזכות עצמו ב-8 דולר. Ice…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אירוע ה-E3 הגדול בלוס אנג'לס שתוכנן להתחיל בחודש יוני מצטרף אל עשרות כינוסים גדולים אחרים - ולא יתקיים השנה כלל לכתבה

14. Started by $שלומי$,

יש לכם אתר של מישחק GTA 4 איך אני יכול להסיג אתו חוץ מ אימיול בברכה : שלומי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Jeka90,

מישהו יכול לתת לי שם של משחק פאזל נחמד? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המשחק נתקע לי בתדירות גבוהה, המסך פשוט מתכבה וריסט למחשב היא האופציה היחידה. הסרתי את הדריברים של הכרטיס קול והתקנתי חדשים מאתר החברה וזה לא עזר. כמו כן, התקנתי את קטליסט 5.5 במקום 4.1 שהיה לי, אך גם זה לא עזר. מישהו מכיר עוד פתרונות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בהתאם לדיווחים, מבצעי העונה של פלטפורמת ה-Steam מתחילים ממש עכשיו וימשכו שבוע וחצי, אז הכינו את חשבונות ה-PayPal כי ההיצע הוא עצום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a8%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%a7-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ido.G,

חלק 1: חלק 2: הסרט הראשון הוא דיי משעמם. בשני מפורטים השינויים במשחק. חלק מהשינויים: -עוד תוספות לפידבק שעוזר המאמן מעביר למאמן במחצית המשחק. -יותר חדשות. -"מסיבות עיתונאים". -תוספת מבורכת לדעתי- אפשרות לשלוח את השחקנים לאימונים מסויימים באופן פשוט ולא דרך תפריטי האימון המייגעים. -אפשרות משחק כאשה. -תוספות של עוד מדדים של ביטחון (confidence), אהדה וכו'. -כרגיל, הגדלת ה DB. -שיפור (כביכול, לדעתי) הדיוק הכלכלי במשחק. -כתיבה מחדש של מערך ההעברות של המשחק- לדעתי שינוי מבורך. -הרבה תוספות למהלך הצפיה במשחק, כולל התוספת הראשית לדעתי (אם כי לא בטוח שהיא באמת תשפיע על המשחק): לראשונה, אפשרות לצפות במשחק בתלת מימד! (רק שיהיה ברור- עדיין תהיה אפשרות למצב הדו-…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alexc32,

1. אם יש את המשחק כבר להורדה והכי חשוב האם יש אפשרות לשחק בזה ב single mode? .2 CoH: Opposing Fronts גם בו יש אופציה ל single player?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בהגדרות בקושי של המשחק ישנם כמה אלמנטים שמשפיעים על הקושי : 1) TRACTION CONTROL - off\medium\full - על מה זה משפיע ? 2) PARC FERME - on\off מה זה? 3) כשאני מתחיל את המרוץ בקריירה עם צמיגים רכים (וקבעתי מראש שאני מחליף לצמיגים קשים בעצירה ראשונה בסיבוב 6) ולאחר כ 4 סיבובים הצמיגים נשחקים והאחיזה על המסלול יורדת ומורגשת באופן ניכר ככה שאיני מצליח להשתלת על המכונית , השאלה מדוע הם נשחקים כל כך מהר שאפילו עוד לא הגעתי לאזור ה סיבוב ה 5/6 ? - האם זה כתוצאה מהנהיגה האגרסיבית ? בלימות מאוחרות ? או האצה אגרסיבית שלפעמים גורמת לפירפורים של הצמיגים ? *אני חייב ליעל את הנהיגה שלי על מנת להצליח במרוץ או אפשר להגדיר בהגדרות שהצמיגים ישחקו פחות ממצב הנוכחי? נ.ב: מי שלא משחק ושיחק חיי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yotam360,

האם יש שרתים ישראלים של America's Army???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by omri_ro,

מישהו יכול לתת לי לינק לTRAINER טוב לRED ALERT2?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Funkyzord,

אני בפרק השני ואני לא מוצא את ההוכחה לאיפה שהכת נמצאת מצאתי אחת אצל חצי אוגר (שכחתי אך קוראים לו). כבר גמרתי את רוב QUEST-ים שם חוץ מהwere wolf

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי,אני מחפש המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון ,כעיקרון אני מאוד אהבתי את אנריל כששיחקתי בו באינטרנט. המליצו לי על איזה משחק בשם * Ops מה המילה השניה? בכול מקרה,מחפש המלצות באופן כללי למשחקי פעולה מגוף ראשון ולמשחק מכוניות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. http://www.steampowered.com/index.php?area=dodFreeWeekend

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.