עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DivineS,

http://www.twitch.tv/divinesl

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי כרגע חזרתי מפורמט יש לי ערימות של דיסקים עם כל המשחקים הכי חדשים של השנה האחרונה וגם לפני זה אז רישמו את כל שמות המשחקים שאתם חושבים ששוה להתקין ודר"כ אגב אל תרשמו RENGRADE GTA3 FREEDOM FORCE סיימתי את שלושתם אז אם יש הצעות תציעו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נהג ראלי העונה לשם וויל אורדרס תועד כשהוא מספק ביצועים מרשימים במשחק המירוצים הטרי מ-Codemasters ומוכיח, לכאורה, עד כמה הוא דומה לדבר האמיתי לכתבה: http://hwzone.co.il/הפרסומת-הטובה-ביותר-צפו-בנהג-ראלי-מקצו/

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gallag1,

שלום קניתי BF 4 לפני כמה ימים אז החלטתי לבוא קצת להיות ב TS לשחק אם יש תחרותי עדיף אבל יש פה אנשים שמשחקים יש קהילה ? אם כן תרשמו פה את השמות שלכם ב ORIGIN נשחק קצת אי אפשר כל היום לבד ...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by $שלומי$,

יש לכם אתר של מישחק GTA 4 איך אני יכול להסיג אתו חוץ מ אימיול בברכה : שלומי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מערכת הפעלה : win 7 64 bit בעיה עם שלט אקסבוקס מחובר למחשב אלחוטי. לא מצליח להפעיל אותו במשחק.אפילו עם אמולטור לפי המדריך הזה : http://code.google.com/p/x360ce/issues/detail?id=232 גם לא הצליח.. למישהו יש אולי בבקשה רעיון לסוגיה הזו? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by omri_ro,

מישהו יכול לתת לי לינק לTRAINER טוב לRED ALERT2?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. מה קורה לפני חצי שעה התחלתי לשחק במשחקקקקקקק משחקקקק ממש יפהההה גרפיקה בכלל לא רעה המשחקיות ממש טובההההההה להתחלה יחסיתתתת, אהבתי תקטעים שאתה מתגנב חונק הורגגג קופץ, מטפס וכו''..... עכשיו אני בקטע הזה בשלב הראשון שרק שאתה יורד מהמטוס עכשייוו הגעתי לקטע שאתה צריך לנטרל תפצצה הזאת מה עושים יש לי מלאאא מספרים מופיעים לי ולמטה יש לי XXXX אקסיםםםםם כאלה הרבהה מה עושיםםםםם איך אני מפענח תקודדדד תעזרו לי בזה בבקשה... ועוד משהו תראו זה ההגדרות של המשחק אצלי בוידיאו יענו תגידו לי עם זה על הכי גבוה או אפשר לעשות עוד אפקטים ואגב עשית על הרזלוציה הכי גבוה: http://tinypic.com/view/?pic=2l9729i זה הכי גבוה? יענו זה הגרפיקה הכי גבוה או שאפשר לעשות אפקטים יותר טובים וכאלההה תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by navk2,

התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by elad76,

אני שמתי AIRBONE מוגנים והרגו לי אותם עד ל1..טוב ואז כדי להרוג ת1 המסכן הזה לקח לכוחות שנגדי איזה 2-3 דקות!!מה הם מפגרים???(היו נגדי איזה 4 כוחות של RIFLEMAN) סיפור מפגר יותר..הוא במשימה השלישית..שאני עוזב תHQ לצלף הראשון איפה שיש תטיל הזה...הוא הרג לי HEVY MACHINE GUN וAIRBONE כשהם תקפו יחד!! ומה הקטע!הצלף עמד ביציאה מהבניין שיש לפחות 2 מטרים סביבו רקים,,,זאת אומרת שקל מאוד להרוג אותו,והכוח שלי נהרג אחד אחרי השני! משהו מצחיק הוא שהיריות של הHMG פוגעים בצדדים ודפקו בו לו..כאילו הם כמה עיוורים.. עכשיו.אני לא מבין למה הוא מקבל ציונים כאלה גבוהים!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

איך אני מפעיל צ'יטים בהאלף לייף ומה הם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני הייתי פעם משוגע על כל ה wingcommander אפילו קניתי אותם (קצת מתבייש בזה ) איך הוא?

13. Started by SyndromE,

משחק ממש קטן (5mb) ומצחיק שנתקלתי בו: http://www.ragdollsoft.com/ragdollmasters/ זהו shareware, בכל מקרה לי יש את הגרסא המלאה. המשחק ממש כיף, לא יותר מ-4 כיוונים (לחצנים) והולכים מכות. 1 נגד מחשב \ 2 נגד מחשב \ 1 נגד 1 הוא מגיע בלי gravity אבל במלא אפשר לכוון את זה... בעקרון אתם שולטים רק בראש ובכך גורמים לגוף לתת מכות ולעשות תרגילים מאולתרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Overwatch, משחק הפעולה החדש של המפתחת המצליחה, מסיים את תקופה מבדקי הבטא הסגורה שלו בדרך להשקה מלאה בחודש הבא ובטא פתוח אחרונה וחביבה שתהיה זמינה לכולם בכל פעם שבליזארד (Blizzard) משיקה משחק חדש, זו סיבה למסיבה עבור מיליוני המעריצים האדוקים שלה ברחבי הגלובוס. כשמדובר על משחק חדש שהוא גם מותג חדש לחלוטין, הראשון מסוגו מאז StarCraft ב-1998 – נראה שהסיבה לחגוג היא כפולה ומכופלת. זה בדיוק המצב בו נמצא כעת Overwatch, משחק הפעולה המקוון החדש של החברה אשר מגיע במטרה לכבוש אתהז'אנר הצומח במהירות של משחקים שמשלבים בין פעולה מגוף ראשון לאלמנטים הקבוצתיים והתחרותיים של יקום ה-MOBA, ליצירת תמהיל ממכר במיוחד שיקרוץ גם לשחקנים חובבים ומתחילים וגם לעולם הספורט האלקטרוני…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by wooper,

שיחקתי עד שלב מתקדם במשחק למרות הביקורות המהללות אני די השתעממתי מהמשחק הדיאלוגים די משעממים וחסרי טעם, בנוסף די שיעמם אותי להתהלך במפה הענקית , הקווסטים לדעתי פושרים אני חושב שחסר סרטונים שמוסיפים עניין למשחק כמו dragon age אם לא לתת ביקורת אישית לכל קטגוריה כי מבחינה גרפית רואים שיש השקעה או בעולם הענק שכל הזמן משתנה גם רואים את ההשקעה המשחק כמכלול לא מרתק וחסר עניין הייתי נותן לו 7 על חוסר עניין וטעם מי מסכים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IG,

יש חדשות על תאריך יציאה\ דרישות מערכת\ תמונות\ טריילרים\ פריצות\ דרישות לשוחד מיני מהיוצרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 2130TOMER,

נזכרתי מקודם בקטע מצחיק מהמשחק פיפוש 2 והייתי חייב להעלות אותו תהנו ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yotam360,

אתם יכולים להמליץ לי על משחק סימולטור של מטוסים הכי קרוב למציאות, עם פיזיקה טובה מטוסים חדשים ושאפשר לגעת בכמעט בכל כפתור. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gabriel6,

אני קצת מכור לז'אנר הזה אני מבקש המלצות למשחקים - עדיף כאלו מקוונים (מבוססי פלאש ושאר ירקות)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Googleness,

לינק: http://www.riseofimmortals.com/ משחק מבית חברת פטרוגליף. נראה נחמד והוא חינמי לחלוטין, יש גם גרסה של סטים בעמוד הזה: http://store.steampowered.com/app/90530/ כרגע אני מנסה לתקין אבל קורסלי העדכון... אני מחכה מחר לקבל תשובה מהתמיכה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המטרה העיקרית היא שהמשחק יהיה ברשת כך שלא יהיה קצר. אני מוכן לרכוש בארץ/חו"ל אך לא מ-steam (הסיבות לא חשובות, העיקר שהעותק יהיה בידיים) מחיר מקסימלי כולל משלוח $40 המשחק שנמצא כרגע על הכוונת שלי הוא L4D, שמעתי עליו רק דברים טובים ובמיוחד על המשחקיות שלו ברשת. יש לי את Prototype לכן הוא אינו אופציה, מה שכן- הוא מאוד כיפי. שניהם משחקי "אימה" אבל זה ממש לא הז'אנר היחיד שאני אוהב. בד"כ אני לא אוהב משחקים חשוכים מידי כמו FEAR (ממש לא אהבתי אותו), אבל שמתי עין על L4D בגלל שהוא נראה קליל יותר ומאוד מעניין (בעיקר עניין העבודת צוות) לשחק בו מולטי. וכמובן אם צפוי לצאת משחק מעניין בקרוב אז אשמח לשמוע גם על זה. תודה מראש(:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DarkSight,

הורדתי את הדמו היום ואחרי שהתקנתי הופתעתי לראות שפשוט המקשים שלי משתגעים במסך החלפת שפה, נסיתי לבחור שפה וזה פשוט זז לבד לאחר שלחצתי אנטר ובחרתי את השפה המתאימה פשוט לא יכלתי לעשות כלום!! מישהו שמע על הבעיה הזאת??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ב-EA רוצים להראות כיצד לעשות חידוש ראוי למשחק קלאסי ומציגים את כל הפרטים החשובים באמת של Command and Conquer Remastered Collection לכתבה

24. Started by N.S,

יש לי בעיה באפ פי אס של קאונטר סטרייק !!! אני לא יודע יש לי גי פורס 4 .אבל הבעיה נראה לי בגלל הווינדוס או בגלל המחשב !!! תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yonib5,

2 שאלות יש לי אליכם: 1.איפה נמצאת המכונית במשחק שנקראת washing ? עשיתי לה מוד ואני לא מוצא אותה... 2.מישהו ראה אתר עם מודים יפים למסוק או למטוס DODO שבמשחק? (מחפש בנרות) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.