משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מה קורה לפני חצי שעה התחלתי לשחק במשחקקקקקקק משחקקקק ממש יפהההה גרפיקה בכלל לא רעה המשחקיות ממש טובההההההה להתחלה יחסיתתתת, אהבתי תקטעים שאתה מתגנב חונק הורגגג קופץ, מטפס וכו''..... עכשיו אני בקטע הזה בשלב הראשון שרק שאתה יורד מהמטוס עכשייוו הגעתי לקטע שאתה צריך לנטרל תפצצה הזאת מה עושים יש לי מלאאא מספרים מופיעים לי ולמטה יש לי XXXX אקסיםםםםם כאלה הרבהה מה עושיםםםםם איך אני מפענח תקודדדד תעזרו לי בזה בבקשה... ועוד משהו תראו זה ההגדרות של המשחק אצלי בוידיאו יענו תגידו לי עם זה על הכי גבוה או אפשר לעשות עוד אפקטים ואגב עשית על הרזלוציה הכי גבוה: http://tinypic.com/view/?pic=2l9729i זה הכי גבוה? יענו זה הגרפיקה הכי גבוה או שאפשר לעשות אפקטים יותר טובים וכאלההה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט של המחשב:[[ Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 תודה....
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אחים שלי אני יודע איך לצרוב משחקים לאקס בוקס צרבתי מלא אבל יש לי בעיה אחת יש לי הלו 2 לאקס בוקס והוא לא נכנס בדיסק של 4.7 הוא יותר מידי גדול ודיסקים של 8 ג'יגה זה משוכפל בשתי הצדדים אז זה לא טוב אז מי שיכול לעזור לי שיעזורר בבבקשההה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא חיפשתי כאן אך גיגלתי ונראה לי שזה טרם הופץ, אם כן- אפשר למחוק בכיייף בקיצור ובהתאם לכותרת: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition למי שמעוניין במשחק לא כבד כ"כ [אני משער] ולא חייב להוריד!! אפשר לרכוש דרך חשבון האוריג'ין [מחייב כזה+ התוכנה] ולא להוריד לעת עתה... שיהיה בתאבון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Aion פותח מספר שנים על NCsoft, אחת המפתחות הגדולות והחזקות בתחום ה-MMORPG. החברה אחראית, בין היתר, למשחקים מעולים כגון Lineage I&II, Guild Wars, City of Heroes. כל המשחקים זכו לביקורות מצויינות ולבסיס מנויים גדול. Aion הוכרז ב-2006. המשחק יעבוד על מנוע גרפי מעולה בשם Crytek 1. המשחק הושק לפני חצי שנה במזרח הרחוק. תחילה בדרום קוריאה, מדינת האם של NCsoft ובהמשך בסין, יפן וטיוואן. המשחק זכה לביקורות מעולות ובסיס המנויים חצה את רף המיליון במהרה. בחצי השנה האחרונה Aion עבר תרגום מקצועי והתאמה לשוק המערבי. (עיצוב בעיקר) Aion הושק לפני מספר ימים בצפון אמריקה וזכה לביקורות מעולות בקרב הלקוחות. נכון לעכשיו המשחק נמצא בראש הרשימה ב-MMORPG.COM. ביום שישי, ה-25, המשחק יוצא לשוק ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתר הסטרימינג הפופולרי נרכש על ידי אמאזון, ובכך מתחמק מאימת זכויות היוצרים של יוטיוב לכתבה: http://hwzone.co.il/twitch-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
again later זה ההודעה שאני מקבל שאני משחק ב season לפעמים נותן לי לשחק משחק אחד ואז במשחק השני אני מקבל את ההודעה. ה fifa מעודכן דרך ORIGIN ניתקתי את ראוטר וחיברתי את המחשב ישירות תוך ביטול NIS וה firewall של windows - לא עזר. חיפשתי בגוגל וניסיתי את ה"פתרון" ב EA answer HQ - גם לא עזר. מישהו יודע/נתקל בפתרון שכן עובד? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כל המשחקים שיש לנו אותו סגנון של יריות, הרג, והשרדות, אני מבקשת המלצות על משחקים בסגנון שונה, אולי מחשבה, או משימות, בקיצור כל מה שנחמד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במהלך המשחק הרגיל? כמו משחק עם הגב לסל סיבסוב, העברה בין הרגליים הטעיות וגם: איך מבטלים את השריקות לפאולים? (שמתי על OFF את כל הקטגוריות ב-RULES, ולא עזר)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים מחוברים למחשב. מישהו מכיר משחק שתומך בשני מסכים בצורה זו או אחרת? צריך להיות די מיוחד...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ראיתי פה נושא אחר של פורים אז פתחתי אחד. פורים חלף לו, והגיע הזמן לספר למה התחפשתם. אני הייתי נינג'ה. אני יודע, לא מקורי כ"כ, אבל שיהיה... אבל יש כאלה שלקחו את נושא התחפושת עד הסוף! הייתי בכנס הארוקון 2013 והיו שם כמה חבר'ה שהשקיעו והתחפשו לדמויות מעולם הגיימינג. לינק: http://www.games.co.il/article9388.html מה דעתכם? ולמה אתם התחפשתם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
דודים שלי כרגע שם והם יביאו לי בעזרת השם את המערכת... השאלה היא האם אפשר לקנות בשידור PAL או שיש רק NTSC ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פותח על ידי: Hothead Games מופץ על ידי: EA ג'אנר: ACTION RPG, indie מצבי משחק: SP ו LOCAL CO-OP תאריך יציאה: PC - 26/10/2010, MAC - TBA מחיר: 15$ ב - STEAM ממוצע ביקורות: 79 (לגירסת הקונסולות) המשחק עוקב אחרי DeathSpank, משלח הצדק, כובש הרשע, גיבור המדוכאים, במסעו למציאה חפץ רב עוצה בשם "החפץ" (). החפץ, שנוצר על ידי ידיים לא ידועות, למטרה לא ידועה ולפני זמן לא ידוע, נמצא בהישג ידו של DeathSpank! מה הוא החפץ? מה הם כוחותיו? שחקו במשחק וגלו בעצמכם. System Requirements o OS: Windows XP/Vista/Windows 7 o Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) running at 1.7 GHz or greater o Memory: 1 GB of ram, 1.5 GB (Vista and Windows 7) o Hard…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיות מערכת של שני משחקים. הראשון הוא משחק משנות ה-90,אני הצלחתי להתקין אותו וכשאני מפעיל אותו הסרטון פתיחה מופעל אבל כשהוא נכנס לMENU,הוא נסגר אוטומטית בלי שום אזהרות. לשני יש בעיה מוזרה-כשאני מפעיל אותו מהדיסק הוא אומר שבכונן שלא קיים אצלי אין את הדיסק,ואז הוא עובר לכונן פלופי! הבעיה היא שהוא לא נכנס לכונן שלי,אז איך אני מגדיר שהוא ייכנס לכונן? שני המשחקים מקוריים. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי את התרד הרשמי אבל התגובה האחרונה בו לפני 8 חודשים אז לא רציתי להקפיץ אני בפרק 14, וראיתי באינטרנט שאחרי שמסיימים את המשחק אי אפשר להסתובב בעיר אלא המשחק נגמר יש דרך לשחק בלי משימות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי אחות - היא אוהבת משחקי מחשב ( חחח אני מפתח לי בבית גיימרית קטנה) המחשק הראשון שהיא נחשפה אליו היה שר הטבעות שיבת המלך - סיימנו אותו ביחד ב CO UP ... אחרי כמה זמן נמאס לה מצאתי לה את SIMPSONS HIT AND RUN , גם אותו היא סיימה, היא עדיין נהינת מהמשחק פעם אחת, אני לא יודע איך , אני חזרתי הביתה מבית ספר ואני רואה אותה משחקת HL2 כנראה שהשארתי את המשחק פתוח היא מאוד רוצה שאני אתן לה לשחק CSS , אבל אני לא בטוח שזה המשחק בשבילה, נתתי לה לנסות חחח והיא הורידה לאיזה נוב הדשוט עם שוטגאן.... היא לא התלהבה מCSS עכשיו אני מחפש בשבילה משחק חדש לגמרי, גם שיעזור לה לפתח את האנגלית וגם שיספק לה הנאה כמו ב SIMPSONS כל תשובה תתקבל בשמחה ( חוץ מ GTA SA )
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק ומיד בהתחלת הטעינה המסך שלי מחשיך ומפסיק לעבוד (המנורה הירוקה של המסך הופכת להיות כתומה), אבל אני שומע שהמשחק מתחיל והכל בסדר. אם אני לוחץ על ALT+TAB אז אני חוזר לוינדוז והמסך חוזר לעבוד כרגיל (המסך נדלק מחדש) זאת אומרת שהמשחק לא נתקע אלא פשוט המסך כובה לי בתחילת הטעינה של המשחק משום מה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 4200Ti עם דרייברים של NVIDIA מעודכנים וחדשים. אני ממש אובד עצות ושמח לכל רעיון שתוכלו לתת לי כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת! תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי....
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר ההצלחה של כותר הקרבות האחרון המבוסס על המותג בשנה שעברה - נראה כי שנת 2019 תנסה להרחיב את ההיצע בעולם הגיימינג עם Project Z לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ADSL של AQUANET - חבילה הכי קטנה - אבל עדיין כשאני עושה בדיקות יוצאות לי תוצאות טובות מאד. כשאני מתחיל לשחק קאוונטר סטרייק בשרת פומבי דרך ASE - מדי פעם הפינג שלי עולה ל-300 ונראה כמו פריימים... אני יודע שזה לא פריימינג כי: א. אני מסתכל בתאב על הפינג ואני רואה 300 ב. כשאנ פותח שרת לבדי אין לי שום דבר... זה פשוט בלתי אפשרי לשחק כך - אז בבקשה תעזרו לי!!! ( אני מת על המשחק הזה... ) :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואל תשלחו אותי בבקשה לקרוא עליו כי כבר עשיתי את זה. האם הוא דומה ל-FAR CRY בשלבים בתוך המעבדות ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה במחשב שאחרי שאני מתקין משחק, ומנסה לפתוח אותו זה כותב שגיאה: 'ביצוע הקוד אינו יכול להמשך' וכו. (מצורף תמונת מסך). ווינדוס 10. אשמח לפיתרון... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש משחק לחבר.. משחק אסטרטגיה לא פנטזיה ולא חללי פשוט צבאי בסגנון RED ALERT ... משהו טוב שהוא יהנה ממנו ויפסיק לשגע אותי...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-