עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הרבה סבלנות והשקעה בפרטים הקטנים איפשרו לסוני ליצור את אחד המשחקים הטובים ביותר בדור הנוכחי לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rikus,

גרסאת ההמשך של 2 הקווסטים הכי טובים שיצאו בשנים האחרונות...למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות? אני לא מוצא את זה בחנויות.. עריכה: למחוק, מצאתי בפריק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היום בעבודה התבקשתי לבדוק מחשב עם המשחק הנ"ל... אחרי כ20 דקות משחק ניפוץ כמה עשרות מכוניות ואנשים והרבה התלהבות הייתי צריך להפסיק (נו בכ"ז צריך לעבוד) :'( הכי כיף היה ששוטר בא לעצור אותי אז גנבתי לו ת'ניידת ודרסתי אותו.... ;D "יש לי האמר, מי יכול עלי?!" HEHEHEHEHEHEHEHE

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by elad76,

אני שמתי AIRBONE מוגנים והרגו לי אותם עד ל1..טוב ואז כדי להרוג ת1 המסכן הזה לקח לכוחות שנגדי איזה 2-3 דקות!!מה הם מפגרים???(היו נגדי איזה 4 כוחות של RIFLEMAN) סיפור מפגר יותר..הוא במשימה השלישית..שאני עוזב תHQ לצלף הראשון איפה שיש תטיל הזה...הוא הרג לי HEVY MACHINE GUN וAIRBONE כשהם תקפו יחד!! ומה הקטע!הצלף עמד ביציאה מהבניין שיש לפחות 2 מטרים סביבו רקים,,,זאת אומרת שקל מאוד להרוג אותו,והכוח שלי נהרג אחד אחרי השני! משהו מצחיק הוא שהיריות של הHMG פוגעים בצדדים ודפקו בו לו..כאילו הם כמה עיוורים.. עכשיו.אני לא מבין למה הוא מקבל ציונים כאלה גבוהים!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הטריילר החדש למשחק הפעולה בכיכובו של ריקו רודריגז יאיר לכם את החדר עם אינספור פיצוצים מרשימים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סרטון-המשחקיות-של-just-cause-3-כולל-יותר-פיצוצים/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by blueboy,

כפי ששמתם לב EA הוציאה עוד חבילת הרחבה חדשה לסימס, אבל ההרחבה הזאת שונה מהאחרות, סוף סוף האנשים הקטנים האלה שמדברים ג'יבריש יהיו אנשים אמיתיים,יש אנשים שאומרים שחבילת ההרחבה הזאת תשנה את עולם המשחקים ותתחיל עידן חדש של משחקים אינטראקטיבים. EA עברו את כל גבול הטעם הטוב, חבילת הרחבה אחרי חבילת הרחבה והמשחק לא מציע שום חידוש בגראפיקה או חווית משחק חדשנית רק פריטים חדשים שאמורים להכניס לEA עוד כמה מליונים לכיס הקטן, ועכשיו הם דחפו את עוד יותר עם חבילת ההרחבה האחרונה, 9.90 דולר לחודש שזה 46 שקל, אם ראיתם קצת תמונות מ-Sim City 4 בטח שמתם לב שהגראפיקה שם מעודכנת ויפה מאד זה מרמז ש-EA יכולה לעשות הרבה יותר מזה, אבל היא לא מוכנה להשקיע במשחק הכי נמכר שלה?. מה עדיף יותר?, לקנות את…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שימו לב. 2014 היא השנה הראשונה בהמון המון זמן (כמדומני יותר מעשור) שבו לא יצא משחק Need For Speed חדש. השנה הוכרז רק משחק לIOS ואנדרואיד של סטודיו קטן. אני חושב ומקווה ש-EA הבינה והפנימה את מה שקרה בשנים האחרונות, פלוס רעיון ממפתחי TDU2 שלאחר מכן עברו לפתח את The Crew בשביל יוביסופט. האם אנחנו נזכה לראות השנה או שנה הבאה משחק NFS מלוטש? Underground 3 עם עולם פתוח ואינסוף שידרוגים? הרי שהסיכוי שתלך לסוג מירוצים מקצועי הוא קטן מאוד. Project Cars ו-Assetto כבר פחות או יותר קברו אותה בקטגוריה הזאת. *כובע נייר כסף

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום כל המשחקים שיש לנו אותו סגנון של יריות, הרג, והשרדות, אני מבקשת המלצות על משחקים בסגנון שונה, אולי מחשבה, או משימות, בקיצור כל מה שנחמד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by IG,

יש חדשות על תאריך יציאה\ דרישות מערכת\ תמונות\ טריילרים\ פריצות\ דרישות לשוחד מיני מהיוצרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by matan007,

מצאתי את זה באתר הזה..תמונות ב- gallrey: http://megagames.com/news/first-unreal-engine-4-screenshots אז מה זה אומר שיצא תכף משחק unreal tournament חדש? זה המשחק רשת היחיד ששיחקתי וממש אהבתי אותו (UT-3 שחקתי)..אין דקה מנוחה במשחק הזה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מערכת הפעלה : win 7 64 bit בעיה עם שלט אקסבוקס מחובר למחשב אלחוטי. לא מצליח להפעיל אותו במשחק.אפילו עם אמולטור לפי המדריך הזה : http://code.google.com/p/x360ce/issues/detail?id=232 גם לא הצליח.. למישהו יש אולי בבקשה רעיון לסוגיה הזו? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בואו להתעדכן בחדשות הגיימינג המרכזיות של השבוע החולף: Assassin\'s Creed מגיע לאנגליה, Rainbow Six Siege מקבל תאריך השקה, קונאמי מכריזה על כיוון חדש ומפתיע ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a9-%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tombcatz,

אני לא אוסיף הרבה,JUST READ "משחקים משומשים - לא על ה- PS3 מאת אייל מנגד מחיר שערורייתי, היעדר משחקים אטרקטיביים, כנס משעמם וקן קוטוראגי. עם הזמן נדמה שסוני חופרת את הקבר של עצמה, ואם להאמין לשמועות האחרונות, נראה שהיא הגיעה ל-6 רגל. אתר המשחקים Games Radar מקבל דיווחים מקמעונאים האומרים כי לדברי Sony, אסור יהיה להם, על פי החוק, להעמיד משחקי PlayStation 3 משומשים למכירה. זאת עקב פעולה חדשה של סוני, לפיה השחקנים ירכשו למעשה רק את הזכות לשימוש במשחק, בעוד הרכוש עדיין יהיה שייך עדיין לחברה היפנית. אם הצעד הזה יתברר כאמיתי, אז לא רק שלא נוכל לקנות משחקים משומשים, אי אפשר יהיה גם להשכיר משחקים או לשחק אותם אצל חברים. כל דיסק אמור להכיל קוד מסוים, כך שיפעל רק על קונסולה ספ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הנה סרטון ראשון שמכיל ראיון עם מפתח המשחק וקטעי משחקיות - Confrontation - Video Interview mit Jeremie Monedero (Extended Version)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by L1ron,

שלום ,המפרט מחשב שלי זה - intel Core i5 2500K 4GB RAM ATi readon X1950 512mb העניין הוא שהמשחק אפילו לא מעלה אותו לרגע,הוא ישר נותן שגיאה שהכרטיס לא עומד בדרישות. יש דרך אצלי איכשהו לעשות שהמשחק לפחות יעלה?אפילו על ההגדרות הכי הכי נמוכות.. או אופציה אחרת אצלי זה להשתמש בכרטיס מובנה?ואז הוא יעלה אותו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mj23,

היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים ולאיזי בוי תגידי לי אתה בסדר? אני מסביר לך …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Aviad6,

מה נשמע אני מנסה לאחרונה לחזור לשחק מYR RA2 ושאני נכנס למשחק באיטרנט אני מקבל הודעת שגיאה של "matching server not found". מה אני אמור לעשות כדאי להמשיך לשחק? המשחק ישן, יכול להיות שאין לו תמיכה יותר? ניסיתי לחפש עדכונים או משהו אבל לא מצאתי. חבל אם המשחק הושבת....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omri_ro,

מישהו יכול לתת לי לינק לTRAINER טוב לRED ALERT2?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 2130TOMER,

נזכרתי מקודם בקטע מצחיק מהמשחק פיפוש 2 והייתי חייב להעלות אותו תהנו ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הממשיך הרוחני של Act of War (ואולי גם של C&C Generals 2) יושק בעוד חודשיים, וזמין עתה להזמנה מוקדמת בהנחה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/act-of-agression-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94-rts-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91-2-%d7%91%d7%a1%d7%a4/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בשלב שמגיע מייד אחריי הפלת המסוק ביערות קולומביה נעלמים כל תפריטי הנשק, מצב הנשק (כמות כדורים וכו') והכוונת. כל מה שניסיתי על מנת להחזיר את החלקים החסרים לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בתופעה הנ"ל במשחק, אם כן מה הפתרון??? פשוט אי אפשר לשחק ללא המידע הנ"ל וללא הכוונת!!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by huber,

מישהו הגיע לדרקון והצליח לחסל אותו? אני נהרג מייד במכה הראשונה שהוא מנחית למרות שאני כבר בדרגה 21 (עשיתי את המשימות בדרך, כולל משימות הביניים).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שמעו אחים שלי אני יודע איך לצרוב משחקים לאקס בוקס צרבתי מלא אבל יש לי בעיה אחת יש לי הלו 2 לאקס בוקס והוא לא נכנס בדיסק של 4.7 הוא יותר מידי גדול ודיסקים של 8 ג'יגה זה משוכפל בשתי הצדדים אז זה לא טוב אז מי שיכול לעזור לי שיעזורר בבבקשההה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gabriel6,

אני קצת מכור לז'אנר הזה אני מבקש המלצות למשחקים - עדיף כאלו מקוונים (מבוססי פלאש ושאר ירקות)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by FresH-MeaT,

טוב אז שכחתי את הסיסמא שלי של STEAM.. אז עשיתי שישלח לי באימייל קיצר הוא שלח לי באימייל איזה קוד... וגם אני צריך לענות על איזושהי שאלה שאני לא ממש מבין מה הם רוצים ממני What did customer support last reset your passphrase to? מישהו יכול להסביר לי מה רוצים ממני?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.