עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. רוצים להבין על מה כל המהומה בלהיט האינדי המקוון הגדול ביותר של השנה החולפת? בימים הקרובים תהיה לכם הזדמנות לכך פסח כבר כאן, ואם יש לכם רצון למצוא שעשוע דיגיטלי שיסייע לכם להעביר את הזמן בצורה נעימה – לחנות של Steam יש כמה וכמה פתרונות בשבילכם. הפלטפורמה המקוונת מציעה סוף שבוע של משחק חינמי בשני כותרים שונים ופופולריים הפעם – עם Rocket Leagueשהפך לתופעה בינלאומית כמעט חסרת תקדים, ו-Company of Heroes 2 אשר ממשיך לשמור על קהילה מקוונת חזקה גם היום, כמעט שלוש שנים אחרי שהושק לראשונה. Rocket League צמד המשחקים יהיה זמין להורדה וגישה חינמית עד לשעות הערב ביום ראשון, ה-24 באפריל, כאשר מי שיתלהבו מהחוויה יוכלו גם לבצע רכישה שלהם במחיר מוזל …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mMmSaK,

אני בתוך טנק יוצא ממנו וצריך לרוץ לאן שהוא וזה לא אומר לאן ואין לי מושג ואני מת תוך שניות.. מזה החוסר הסבר הזה למה לא עושים חץ עם כיוון התנועה כמו בשאר המשחקים מדובר ב GHOST

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by BAGINS,

שלום לכולם! יש לי אקס בוקס מגרסה ישנה יחסית עם צ'יפ. הבוקס לא מזהה cd-r רגילים שצרבתי בעזרת המחשב שלי. הכוונה הייתה לרטות סרטים בעזאת הx box media player -הבוקס מזהז דיסקי אודיו רגילים -צרבתי את הדיסקים במהירות הכי נמוכה -ניסיתי גם teac וגם silverline מישהו יודע אם יש דרך כלשהי שהוא יזהה cd-r? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

התהליך נקרא core unparking וזה שינוי פשוט לרגסטרי שנעשה ע"י התוכנה למטה , בקצרה זה משחרר את כל הפוטנציאל של המעבד במשימות מרובות ליבה (משחקים כבדים למעבד כמו crysis 3,PS2 וכ'ו). זה לא משהו חדש אבל אני מניח שהרבה מכירים את זה, בגדול זה עוזר לכל מי שיש חלונות 7 חלונות 8 וחלונות 8.1 זה לא אותו דבר כמו לעשות max performance בהגדרות power plan מומלץ לשלב בין השתיים. הלינק להורדה של התוכנה החינמית נמצא בסוף העמוד באתר למטה): http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility הערה: המצב הרצויי הוא שכל הליבות יהיו במצב unparked ואני אפילו עושה ריסטרט למחשב ורק אז מתחיל לשחק ולבדוק FPS. מבדיקה אחת קצרה שעשיתי היום בבוקר לפני העבודה קיבלתי 10 FPS…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by naveh3,

היי חבר'ה, יש לי empire earth וגם יש לי שם בעיה כשאני נכנס למשחק ישר כל הכתוביות זאת אומרת התפריטים הכל מופיע בסימני שאלה (אין כתוביות באנגלית) ??? :'( :'( ??? ??? למה??? אולי צריך קובץ פיקס כמו ב-gta3 אבל אני לא יודע מאיפה להשיג אותו ואם הוא באמת קיים. אז אם מישהו יודע אז בבקשה. :'(

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Master_K,

אנשים... אני שובר את הראש פה איזה משחק מבין השלושה הכי טוב... כרגע אני חושב ש3 זה סתם מריחה מגעילה ל2... 2 הוא חמוד אבל לדעתי אין כמו הכי ראשון... פשוט וטוב... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המפרט של המחשב:[[ Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 תודה....

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by elad the master,

מישהו רוצה משחק זוגות 2-2 ? אני וחבר שלי זוג וצריך עוד זוג או כמה זוגות ואפשר יהיה לעות משחקים ליגה משהו כזה... מי שרוצה נא ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר: elad551@hotmail.com

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Battlefield 4,

שלום לכולם. בזמן האחרון אני מנסה לשחק Battlefield 4 אבל Origin לא מראה לי את ה"Launching" ותקוע על Joining Server וBattlefield 3 עובד מצוין. https://www.youtube.com/watch?v=dgxlq4O6jV8 סרטון שצילמתי כדי להראות לכם את הבעיה וניסיתי כמעט כל דבר ולא הצלחתי להיעזר מOrigin Live help בקיצור אני מאוד רוצה לקנות את המשחק אבל אני מפחד שיקרה אותו דבר במשחק הרגיל ואני לא רוצה שייגרס לי הכסף

10. Started by shai11,

לא שיחקתי בערך 7 שנים בתקופה שלי היה COD4 וקרייסיס מחפש משחקים דומים שירצו על הלפטופ שלי הוא לא כזה חזק כרטיס אנבידיה MX150 לא חייב משחקים חדשים כיוון שלא שיחקתי הרבה מאוד שנים

11. Started by ebrami,

חבר'ה בבקשה אני חייב עזרה אני תקוע במשחק מאפיה בשלב שצריך להרוג את MORENO שאני בתוך האזור הזה שלו ויש שם הרבה מחסנים עם עצים ואיזה רכבת אחת חשודה שכל הזמן צופרת ואין לי מושג מה צריך לעשות ואיפה הוא ואיך הורגים אותו בבקשה שמישהו יעזור לי כי אני משתגע

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by The Dom,

מישהוא יכול לתת לי קישור לחבילת הרחבה של גרסה 9.0.4 אני חושב שהיא בחינם

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הסימולטור החללי השאפתני והכותר שזכה למימון ההמונים הגדול ביותר בעולם הגיימינג כולו מקבל סרטון משחקיות חדש ומרהיב במיוחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-החדש-ועתיר-האקשן-ל-star-citizen-ידהים-אתכ/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איפה טעינו כצרכנים? מדוע בSTEAM משחק כמו XCOM2 מקבל Very Positive בסיכום ביקורות על ידי הצרכנים שרכשו את המשחק? חיכיתי 3 חודשים לפני שהתחלתי היום לשחק בXCOM2 כי שמעתי שהמשחק מלא באגים, והמתנתי בכוונה מספר חודשים עד שיתקנו את המשחק. לאחר כמה עדכונים, ולאחר שסיימתי את רוב המשחקים האחרים, החלטתי היום להפעיל לראשונה את המשחק, בתקווה שאהנה ממנו. מכל ה-400 משחקים שיש לי ב-STEAM, זה המשחק בין היחידים שפשוט יצאתי ממנו אחרי רבע שעה בתקווה שלא אחזור לשחק בו. ולצערי, אני עומד רק בתנאי אחד מבין 2 התנאים ש-VALVE הציבה על מנת לקבל החזר: 1. פחות משעתיים זמן משחק. 2. פחות משבועים מרגע הקניה. אז מה הייתה בעצם הבעיה שבגללה פרשתי מהמשחק לאחר 15 ד…

15. Started by Alex14,

למי שיש את המשחק שאישלח לי הודעה ואז נידבד ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. עבר לפורום תוכנה - לינק!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Delux,

אני משחק במשחק הזה והוא קצת ישן ורציתי לדעת כבר עברו שלוש שנים ואז יצירתו אז למה לא יצא NOX 2

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by The_Matrix,

מתי?? ??? Hitman 1 היה כזה טוב!! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. call of juarez מה אתם אומרים על המישחק ? איך הוא ביחס למישחקים אחרים שדומים לו מיבחינת עלילה,גרפיקה,סאונד,גיימפלי וכאלה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חצי שנה אחרי ששוחרר סופסוף מגיעה תמיכה (חלקית) ב RT ו DLSS:

21. Started by normanush,

http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Blue Cheese,

אני לא רוצה לקנות את המשחק מהסטים,כי אני פשוט לא משתמש בו,האם ניתן יהיה לקנות את המשחק בגרסאת RETAIL? בדקתי עכשיו ב PC GAMES ויש להם אותו בהזמנה,אבל הוא עדיין לא במלאי,העניין הוא שהוא עולה 200 ש"ח,נראה לי ממש יקר,מישהו נמצא מקום יותר זול לקנות ממנו את המשחק? http://www.pcgames.co.il/pc-Battlefield_Bad_Company_2_Vietnam-20282.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1

23. Started by GameGems,

מה קורה שגיימרים מחליטים ליצור מחווה לכותרים האהובים עליהם? התשובות בפנים, והן עשויות להפתיע אתכם לכתבה

24. Started by naoriko,

נתקעתי במשחק שיפרתי את האוטו כמה שאפשר עשיתי את כל כל כל המשימות לא נשאר כלום לקחתי את האחרון האחרון שאני יכול לקבל שיפרתי אותו בכל בצבעים ואין לא נפתחות משימות ואני רק ב-47% של המשחק...! מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.