עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by wooper,

היי לא משנה טעיתי :-X [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  2. מישהו יודע איך עושים צ'אט באמצע המשחק? אם בכלל אפשר?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  3. שלום רב, אני מקווה שזה בסדר לשאול פה שאלות כאלה, על משחקים "לא חוקיים" כביכול. בכל אופן, הורדתי NBA 08 מאימיול, דרך LALA. הקובץ הוא קובץ WINRAR בגודל 3.5GB והוא מכיל 60+ RARים נוספים. מה לעזאזל אני עושה עם זה על מנת להפעיל את ההתקנה של המשחק? בתודה מראש, דימה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. המשחק או שיוצא באמצע או שמקרטע כאילו אני משחק על מערכת מלפני חמש שנים(ויש לי חדשה). חיפשתי הרבה באינטרנט וכו' ולא מצאתי מדריך ספציפי לבעיה הזאת.... יש כאן מישהוא שיודע הוא הצליח? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום!!! יש לי את FEAR על המחשב ועכשיו כמה חברים קנו לי ליומולדת את החבילת הרחבה...F.E.A.R Extraction Point עכשיו הם אמרו לי שבישביל להתקין את זה אני צריך מותקן על המחשב את המשחק הראשון ועוד איזה עידכון או משהו למשחק הראשון... רציתי לדעת מאיפה אפשר להוריד את העידכון של זה ומה סדר ההתקנה וכאלה... תודה!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by evman007,

יש 2 קבצים של bin ושתיים של קיו בפעם הראשונה פתחתי את הבין הראשון ועשיתי setup והוא ביקש את הדיסק השני ב50 אחוז התקנה. אז בפעם השנייה פתחתי את שתיי קבצי הבין לאותה תיקייה ואז הוא ביקש את הדיסק השני ב98 אחוז! איך עושים את זה לפי הסדר?

7. Started by r.b.y,

שלום יש לי הגה ומשחק אנדר קובר אני מצליח לשחק רק עם ההגה לא מצליח להגדיר את ההילוכים ודוושת המצמד מישהו יכול לעזור? נייד פור ספיד 1 ונייד פור ספיד 2 תומכים בהגה g25?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LIOR42,

יש לי מוד של במוו ואני לא יודע איך להתקין אותו :s05:

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. היי, יש לי battlefront ( כבר ממזמן ) ואני רוצה להתקין מודים שבהם אני אוכל לשחק תמיד כג'דיי ( זה ענק!!! ). מצאתי כמה מודים שאני חוש בשיעשו את העבודה ב-gamespot, אבל אני לא יודע איך להתקין אותם? אני חושב שפשוט צריך להעביר אותם לתוך תקיה בשם gamedata, אבל זה לא כלכך עזר, את מה צריך להעביר את כל מה שבא עם המוד? ומה צריך לעשות בשביל להפעיל אותם??? ואפשר להתקין ולשחק עם כמה מודים ביחד? ואת המודים אפשר לשים רק ב- instant action??? נ.ב אם יש למישהוא מודים טובים בשביל ג'דיים, אז זה יהיה מצוין!!! תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by davidcohen,

קניתי COUNTER STRIKE CONDITION ZERO ואני רוצה שהוא יופיע בSTEAM איך עושים את זה??? בבקשה תעזור לי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  11. שלום אני מנסה להתקין COD1 ובאמצע ההתקנה כאשר אין לי אפשרות לעבור לכונן השני הוא מבקש שאכניס את הדיסק, האם יש פתרון או שחייבים לצרוב באמת? תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  12. יש לי שרת חוקי עם גישה למחשב + FTP 155 מגביט NL שרת ממש חזק אני רוצה להתקין עליו שנוכל לשחק ברשת CS & CZ 1.6 מה אני צריך להוריד לעשות להתקין וכו...??.. יש למישהו מדריך אתר וכו...?....

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  13. יש לי משחק מקורי\חוקי (far cray) איך מוספים אליו תוספות והרחבות להורדה? איפה יש קישורים, ואיך מתקינים אותם במשחק?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by scorpion,

התקנתי את renegade מזמן וכשהתקנתי אותו לא התקנתי את האפשרות למשחק באינטרנט אז איך אני מתקים אותו עכשיו בלי להתקין מחדש את כל המשחק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שיחקתי בוורקראפט 3 בתקופתו במשחק יחיד ונתקעתי במשימה עם הנייט אלפס בה צריך להגן על עץ החיים. לא משנה כמה ניסיתי הUNDEAD בצירוף הלגיון הבוער פשוט שחטו אותי בסוף והשיא שהגעתי אליו היה כ6 דקות לפני שהייתי מנצח. בגלל שראיתי שחבילת הרחבה תצא בקרוב הייתי שמח לדעת כיצד נגמר המשחק (בתוספת הערת ספויילר למי שיכנס בטעות) מבחינת התוכן. גם טקטיקות למשימה זו יעזרו לי מאוד

16. Started by TaMiRn2,

אומרים לי שיש לי לאגים... אני רוצה לדעת איך מסדרים את זה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מודע לשאלה החריגה, אבל לאילו השואלים מדוע אני מעוניין לשחק משחק בחלון התשובה היא כדי שאוכל לעבודה באופן שותף עם התוכנה בבילון ובאופן סימלטני לתרגם את המילים במשחק שאיני יודע את פירושן. בכל אופן אני מדבר על משחקים שאין להם את האפשרות לשחק בחלון כבחירה דרך ה-options בתוך המשחק עצמו. לכן חשבתי אולי ישנה אופציה לעשות זאת דרך הווינדוס עצמו? דרך אגב אני עובד עם ויסטה... תודה מראש אני הייתי אופיר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ori24,

סיימתי את המשחק (דרך אגב משחק אחלה) ואני לא מצליח להסיר אותו. אין במשחק בכלל קובץ UNINSATLL. גם בהוספה והסרה של תוכניות הוא לא מופיע. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by coorva,

מנסה להשיג את המשחק ולא מוצא. אשמח לקבל עזרה. ( מתכוון ל- MANHUNT הראשון שיצא בשנת 2004 ) תודה

20. Started by Legendary_Undertaker,

הי חברה, אני יודע ששאלה זאת נשאלה הרבה בקרב בני האנוש שפורום זה, אבל אם בכל זאת ניתן לענות על השאלה. אני מתכנן לרכוש כרטיס אשראי והשאלה שלי זה איזה מקבוצת ישרכארט יכול להתאים לקניה בSTEAM וגם בארץ? קראתי שהVISA מאושרת לקנית דברים בחו"ל, זה אקטואלי לגבי STEAM? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by asili,

ניסיתי ללכת ל MOLTIPLAYER אהל שם אני מחכה כאילו למשחקים שהוא עושה REFRESH אבל כעבור 20 דקות הוא לא מצא שום משחק עזרה משהוא???????????

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by slip,

איך שהבנתי יש בוטים או משהו אבל כמה בוטים שלא הורדתי אף אחד מהם לא הצליח.מישהו יודע עם מה ואיך לעשות SINGLE PLAYER מול המחשב בCOUNTER STRIKE 1.6

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :]

24. יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :] ***הביאו לי לינק לרשימת סיקורים של כל המשחקים.. WTF זה לא עוזר.. ****

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.