עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eli33,

יש לי משחק מקורי של farcry ואין לי מושג איך אני משחק ברשת.... נכנסתי ל-multiplayer ויש שתי אפשרויות ל-lan ול- internet לחצתי על lan והוא לא מראה לי רשימה של שרתים... לחצתי על internet והוא מראה לי שצריך להתחבר...התחברתי לאתר ובכל זאת הוא לא מראה לי כלום... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by natan805,

אני רוצה לשחק באינטרנט במשחק ואני לא יודע איך. ניכנסתי ל online אחרי זה על ירד הפאץ.ושוב נכנסתי ל online ושם לחצתי על create .ויש שם מקום אני חושב להרשם רשמתי שם משתמש ואמייל שלי וקוד שלי. עכשיו יש שם גם קוד שצריך להכניס של המשחק .השאלה איזה קוד צריך להכניס לשם הכנסתי את הקוד של הדיסק .אני לא יודע אם בגלל זה אבל זה לא עבד. מישהו יכול להדריך אותי?

3. Started by assaf990,

בתצוגת MAGIC לא הצלחתי לקנות אף בית על ידי אף משפחה...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by naoriko,

איך משחקים ב-Heroes Complete ברשת?? עם העולם וכל זה..??

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by assaf990,

התקנתי את חבילת ההרחבה. אני משחק ללא דיסק (אבל משום מה לא התקנתי קראק,..) כשאני נכנס לשכונה יש אופציה למבט של magic אבל אז אי אי אפשר בכלל לקנות בית או חלקת אדמה. בקיצור איך מתחילים לשחק?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by exXxTreAm,

עד היום לא הבנתי איך משחקים בזה....יש לזה הוראות או משו? כי לא כתוב בhelp של המשחק

• 28 תגובות
    • 16.1k צפיות
  7. Started by Y-T-M,

אני ואח שלי רוצים לשחק אחד מול השני יש לנו רשת אבל אנחנו לא יודעים איך אפשר לשחק דרך המשחק אחד נגד השני בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by The Man123,

יש לי את המשחק באטלפילד 2142 (בלי אונליין) אבל אני אל יודע איך מתחילים לשחק במשחק יחיד אז מישהו בבקשה מוכן להגיד לי איך משחקים במשחק יחיד אני ממש רוצה לשחק אבל זה ממש מסובך בשבילי אז בבקשה תסבירו לי בפירוט !! איך משחקים במשחק יחיד...!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by בלבולה,

אני לא מבין מזה ה-target האלו וכל חצי שנייה הורגים אותי שם. הצלחתי להרוג שניים. אבל אני לא מבין את הפרנציפ של איך משחקים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי תמישחק מקורי אבל איך נירשמים ניסיתי והוא שולח אותי כל פעם לאתר של EA להירשם

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by trz_tz,

אני רוצה לשחק עם חבר אבל אני לא מבין תעניין אם האי פיי וגם כול הקטע לארח או ההפך מישהו יכול לעזור בבקשה??? אני ישמח מאד

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  12. איך אני משנה רובים בסינגל ? הוא לא נותן לי, יש שם מן מנעול כזה... ניסיתי לרשום בהגרות של המשתמש שלי, ( ... C:\Users\moshe\Documents\Battlefield 2\Profiles\0002 < server ) GameServerSettings.setallowglobalunlocks 1 אבל זה עדיין לא נתן...

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  13. התקנתי הרגע TW, ההתקנה הייתה בטאיוואנית, ועם זה אני יכול לחיות, אבל הבעיה היא שגם המשחק עצמו בטאיוואנית, והוא עבד לי הרי פעם באנגלית, אז תהיתי אם יש דרך לשנות אותו חזרה לאנגלית.[br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 14:00:57 הבעיה קודם הייתה שאני לא מצליח להגיע לתפריט שמאפשר לשנות שפה (הרי הכל בטאיוואנית), ואת הבעיה הזאת (וגם את זאת שהדיון עוסק בה מלכתחילה) פתרתי על ידי כך שלקחתי את הקבצים שהמשחק טוען בשביל להיות באנגלית, העתקתי אותם לתוך הספריה שממנה המשחק טוען את הסינית, ואת הסינית העפתי משם, ככה המשחק באנגלית אפילו שהוא חושב שהוא על סינית ;D

14. למישהו יש את המשחק והצליח לשנות את הקונפגורציה של הכפתורים..... ?? אני רוצה לשנות את המקשים וזה לא נותן לי.... למישהו יש מושג איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  15. באיזה INI בדיוק ובאיזה שורה? אני רגיל לשחק על Invert לגבי המשחק עצמו זה משחק אדיר בדיוק כמו שציפיתי, לפחות עובד לי חלק על המחשב תודה...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חברה יש לי קאונטר סטרייק 1.6 אבל הוא בצרפתית ואני לא יודע איך משנים את השפה! help?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  17. שלום רב כיצד אני משנה את זוית המצלמה במישחק הזה? lord of the rings: the return of the kink תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  18. שלום לכולם , התקנתי עכשיו את המשחק NEED FOR SPEED CARBON COLLETORS EDITION בגירסת הדמו שהייתה לי , המשחק היה מתחיל באור יום ולא בלילה . עכשיו במשחק בגירסה המלאה ,אני מתחיל כאילו בשלבים הקשים של חשיכה.נסיתי לבחור כל מיני מסלולים אבל כולם קשים וחשוכים . אני לא סגור שאני בוחר במקום הנכון ב-MAIN MENU . איך משנים\בוחרים מסלול עם אור יום או שזה ככה במשחק המלא ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by avihai007,

אני הורדתי כבר את הפאטש', יש את האפשרות של לשנות מקשים. אני לוחץ על משהו לשנות, והוא פותח לי הודעה "Press any key" ואני לוחץ על איזה מקש שלא יהיה והוא נשאר באותו מצב.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by babalas,

אני משחק עכשיו DOOM 3 (משלים פערים) ואני ברז' 640X480, הוא לא נותן לי להחליף. אני מנסה 1024X768 וגם לא, יש לי מסך רחב רז' נטיבית1280X768. זה לא נותן לי להריץ את המשחק על רז' גבוהה מ640X480, למישהוא יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by yotam360,

....???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. אני לא מוצא את הגדרת השפה ב FAER.......... תודה !

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. זה אפשרי בכלל? בדמו..

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. Started by avivlevy,

אני רוצה לשחק נגד חבר איך אני עושה את זה ? אני רוצה למצוא קבוצה ולשחק נגדם איפה?איך?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. היי אני חדש במשחק. נכנסתי להגדרות שיחה קולית במשחק ושם הכל מוגדר בסדר. כשאני נכנס לשרת אני שומע את השחקנים מדברים אבל אני לא רואה שהם שומעים אותי. מה עוד צריך לעשות? עם המיקרופון באופן כללי אין בעיה ובמסנג'ר וכל זה שומעים אותי. ואם יש פה כאלה שמשחקים באנריל אז תגידו לי שנשחק ביחד ותלמדו אותי קצת

• 3 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.