משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כפתור הdunk\lay up אף פעם לא מייצר לי דאנק. מה הסוד?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מצליח בערך להטיס אותו אבל תמיד יש איזה חלאה שטס פי כמה יותר טוב ממני ויורה עלי כדורים ומפוצץ אותי תוך מקסימום דקה מרגע שהמראתי אני בכלל לא מצליח לפגוע באף אחד יש למישהו טיפים איך מטיסים את החרא הזה?! עם המקלדת ? עם עכבר? ג'ויסטיק? איך אפשר לעקוב אחריהם זה פשוט בלתי אפשרי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל את הדמו על ה-R9200 שלי לפני כמה ימים, ואני עד עכשיו מנסה להבין איך להטיס את המוטים שבמשחק! זה קשה מאוד עם העכבר והמקלדת להטיס את מטוס הסילון. אבל להטיס את מטוס ההליקופטר, או איך שקוראים לו, זה כמעט בלתי אפשרי! או שאני פשוט לא יודע איך. אני תמיד מתהפך עם המטוס הזה, ובסוף עושה הצבעה נגדי ומעיפים אותי מהשרת בגלל כל המטוסים שאני הורס
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
איך עושים את זה ? לא צריך HDR מעדיף AA ... (מחשב שני) תודה. נ.ב : אני זוכר שהיה דיון כזה פעם, רק שהחיפוש לא מצא כלום .. אז פתחתי חדש.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תודה רבה רבה למי שיעזור לי!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מכניס קבצי MP3 למשחק GTA... ושם איך אני שומע אותם?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אם אני לא טועה קראתי בכמה מקומות שאפשר לעשות כזה דבר, אני עובד עם WIN7 שמפעיל הכל תחת 10.1 ,תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
במסוק ומטוס, משחק מעולה! פשוט גדול, יש פה ושם תקיעות אבל אפשר להתגבר עליהן, בחנוכה אני כנראה אקנה אחד יש סרברים ישראליים? כי בדמו יש סרברים של פינג (גרמנים)140-999 כמה פינג זה טוב? (ואל תגידו לי כמה שיותר נמוך יותר טוב)
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מרגיש אתגר במשחקי אסטרטגיה, הכוונה שלי - אני לא יודע איך לשחק את זה כמו שצריך. נגיד במשחק Red Alert 3. בשלבים הראשונים זה לא כזה קשה. אבל כאשר אני מגיע לשלבים קצת (ואני מדגיש קצת!) יותר מתקדמים - זהו. בקושי מצליח לשרוד. אני יודע שזה קצת טיפשי לכתוב הודעה בנושא הזה, אבל אני באמת רוצה לדבר מה הרעיון של המשחק. על איזה כיוון חשיבה אני אמור לחשוב בשביל לנצח. כיום מה שאני עושה, זה פשוט בונה את הבתים שיש לי ב"מלאי" ואז קונה כמה שיותר חיילים, טנקים, מטוסים.. מה שלא יהיה. ואז שיש לי ממש המון אני שולח הפצצות.. וכבר בחצי הדרך רובם מתים לי. נגיד במשחקי גוף-ראשון (בדומה ל-COD5 ו-Crysis), אני מרגיש את האתגר בכך שאני מכוון בזמן ומדויק ככל שאני יכול לראש של האנשים…
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אחלה משחק-אומנם אהבתי יותר את השני , אבל ללא ספק משחק טוב.. בכל מקרה הגעתי לשלב שכבר הרגתי די הרבה אורקים -אם לא את הרוב.. כבשתי הרבה ערים , הרבה משימות.. מה הלאה?...מה המסימה הראשית כביכול?...(להשמיד\להגן על 12 הגביעים?..) שאלה שניה- בשמירה של אח שלי , אין את הבחור במונסטרי שאחראי על איסוף הגביעים , מה אמורים לעשות כדי שהוא יהיה במקום שלו...? תודה רבה גל.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הגעתי במשחק ל-80 אחוז ורמה 66 וסיימתי שם את כל המשימות. איך סוגרים את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
משהו יודע אולי איפה ה savegame נשמר כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב ואני צריך את השמירות? TNX AHEAD !
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני די חדש בתחום הזה (יש לי את האקס בוקס רק חודש..), אז סליחה אם השאלות מטומטמות - פשוט לא מצאתי תשובה בחיפוש. ואני לא מתכוון לשאול פה על דברים לא חוקיים, כי הבנתי שאסור. ככה: הבנתי שיש דרך לחבר בין המחשב לXBOX, באמצעות כבל רשת או משהו כזה, ולא הבנתי בדיוק איך מעבירים ביניהם דברים, ומה זה נותן אפשרות לחיבור לרשת של האקס בוקס. אשמח להסברים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיחקתי במשחק זה זמן מה אך לצערי עקב קריסת ה XP כרגע אני עם ויטסה. התקנתי את המשחק בויסטה, העתקתי את הסיפרייה של השמירות מהיוזר הישן שלי ב XP לסיפרייה של היוזר הנוכחי בויסטה אך משום מה כשאני מעלה את המשחק הוא לא מזהה את השמירות. פיספסתי משהו? ערכיה - הבעייה נפתרה - עכשיו אני נתקל בבעיות טקסטורות קשות :-[
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
היי במרוצי SPRINT צריך לעלות הילוך ידנית ואני לא יודע עם איזה כפתור מעלים הילוך....עם איזה כפתור?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
-
כל שלב יש סרטון מעצבן ובכלל אם אני נפסל זה מתחיל שוב מההתחלה. איך לעזאזל אני מפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מה לעשות, הפנטיום1 שלי מת והילד עוד קטן ויש רק XP בבית (חיים קשים) תודה רבה וחתימה טובה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, וגם הטריינרים לא עובדים אלא רק מקריסים את המשחק. אנא עזרתכם HF
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הורדתי את הGTA הראשון בחינם מהאתר שלהם ואני לא מצליח להעלות את ההתקנה זה כותב לי 16 bit windows subsystem - c:\windows\system32\autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windos application ויש לי close ו Ignore ושתיהם פשוט סוגרים את ההודעה. איך מתקינים את המשחק על XP?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בבNFSU ניסיתי עם חברים להפעיל את הLAN אבל לא עבד כל מה שעשינו לא עבד (שבוע שעבר) אז התייאשנו ואמרנו שזה בגלל שזה משחק ישן אז כבר לא עובד היום שאנחנו מנסים אני או הוא יוצאים LAN SERVER אבל השני לא מוצא תסרבר בכלל (ולא אף סרבר אחרר) כאילו אין משחקי רשת כעת.מה ניתן לעשות ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאין אפשרות להפעיל את האון ליין או שאני פשוט לא מוצא את זה זה לא הגיוני עזרה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הורדתי את הטריינר לBNA2005 התקנתי אותו בתיקיית המישחק, אני מריץ את המשחק דרכו אבל זה לא עובד, עכשיו שמתי לב שכתוב על לשונית הטריינר כפתורים, אבל מתי לוחצים עליהם? תודה מראש Install [attachment deleted by admin - 90 dayss]