משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים אני לפני פירמוט.. רציתי לדעת מה לשמור לפני פירמוט של המשחק METRO החדש? בקשר לBF3 אני רק מוריד אותו ואת ההרחבות מאוריג'ן וזהו? את המשחק סיימתי..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-AA לא יכול לעבוד שיש את האפקט הזה, ולדעתי זה נראה מגעיל (גם מוריד לי בביצועים). ניסיתי לבטל אותו בקובץ Hardware.ini בתוך התיקיה של המשחק וזה לא הלך... אז אם למישהו יש מושג, או רעיון איך אפשר להיפתר ממנו שיכתוב כאן. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משחק Quick match באונליין אבל בטעות נכנסתי למאסטר ליגה ומאז אני מקבל הודעות של באן בגלל שאני לא מופיע למשחקים של המאסטר ליגה ואני לא מצליח לבטל את עצמי באמסטר ליגה, בהודעה רשום שצריך לשנות את הסטטוס אבל אין לי מושג איך
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה די כללית לגבי כל המשחקים. כשמפרסמים דרישות מערכת יש בד"כ חלוקה של מינימום ומומלץ, שמאז ומעולם אמר על מה רמת הגרפיקה שתשחק בו. רק שכיום הפקטור של הרזלוציה הרבה יותר חזק מבעבר כי יש אנשים שמשחקים על FHD או על 19". השאלה היא כזאת: האם הדרישות מערכת מדברות על רזלוצציות סטנדרטיות ולמי שיש מסכים גדולים צריך לדעת להוסיף עוד מעבר למומלצות, או שהחלוקה יותר בכיוון של רזלוציה נמוכה ורזולוציה גבוהה, ככה שאם אתה עונה על המינימום תוכל לשחק על מקסימום פירוט במסך 19". למה לא עושים למשל חלוקה נוספת של רזלוציות גבוהה/נמוכה? תודה לעונים.. אם בכלל מישהו יודע..
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כשיחקתי ב- semi pro הבקעתי רוב הזמן על ידי כניסות למרכז הרחבה. עכשיו ב- professional אני לא מצליח להיכנס לרחבה ועד עכשיו הכנסתי רק גול אחד וגם הוא בטעות. מישהו יכול לעזור לי? סליחה על השאלה הטיפשית הזאת אבל אני באמת לא יודע איך להבקיע.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
האם יש צורך להגדרות מיוחדות או שהיציאה מוגדרת דרך הגדרת היציאה של המחשב
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
התחלתי לשחק BF2 ואין שם 1280/1024! וזה ממש לא כיף! עכשיו אני יודע שאפשר להגדיר שתיהיה רזולוציה כזאת אבל אני לא יודע איך.... איך אני יודע שאפשר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.msg1694490#msg1694490 עכשיו לא הבנתי איפה מה הקטע של ה+MENU 1.... איך אני מגיעה להז? ומה זה VideoSettings.setResolution?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/EdeNzz87/stats/368390134/ השחקן הזה נראה לי ממש חשוד, או שפשוט הוא כל כך טוב שזה לא נראה מציאותי 65 שעות משחק דרגה 49 תכף 6250 הריגות 2000 ומשהו מיתות.... מוזר. אולי כי הוא משחק 99% במטרו? יכול להיות, זה מפה לשיפור K\D..
-
- 51 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, התקנתי את המשחק BIOSHOCK ולא אהבתי אותו, הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את קובץ המחיקה. חיפשתי בכל מקום כולל בADD REMOVE בלוח בקרה, לא מוצא שום דבר שקשור למחיקת המשחק הזה. דרך אגב, אותה הבעיה גם עם המשחק NBA 2K09. שני המשחקים הללו לא ניתנים למחיקה. מישהו יודע מה עושים? איפה מוצאים את קובצי המחיקה? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מחקתי את כל הSOUNDFILE 1-62 בתיקיה הרגילה [בלי ENGLISH] ועדיין יש לי סאונד כשאני מתחיל את המשחק [ אותו סאונד כמו בMW2 כשמתחילים משחק ] איך אני מוחק ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
איך אני מוכר שחקנים בפיפא 2007 בלי מנג'ר יש דרך לעשות את זה כול העוזר מבורך ;D
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
איך מוסיפים את הליגה המעפנה הישראלית לפיפא 2005? בעצם מאיפה מורידים?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
היי, אני משחק ב-NBA 06 מדי פעם, ולמען האמת המוזיקה שמשמיעים שם לא כלכך מוצאת חן בעניי, מתאימה או לא מתאימה זה עדין לא מוצא חן בעני, אני לא שומע ראפ, אני שומע רוק ( כמו pink floyd, red hot chilli peppers, symphony x וכאלה.. ) ולכן אני רוצה להוסיף שירים משלי למשחק. מישהוא יודע ויכול לומר לי איך עושים את זה??? תודה מראש, יובל
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איך אמורים להוסיף באמצעות התוכנה RealBot ?? או PODBOT_2.5 ??
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי KEY חוקי ואני רוצה להוריד את METRO 2033 - אולי אני אדיוט מושלם אבל לא מוצא את ה-DOWNLOAD LINK. אפשר חוקית דרך BT איכשהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, לפני שקרס לי ה HD, שיחקתי במשחקי רשת בפינגים סבירים. אחרי שקניתי חדש והתקנתי הכל שוב, הפינגים עלו בצורה דרמטית שלא מאפשרת לשחק ברשת. לכן אני מניח שזה עניין של הגדרות - איך מורידים את הפינגים ? ד"א ב HD הקודם השתמשתי ב XP, בנוכחי אני משתמש ב WIN 7. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה מלא צ'יטרים ואין לי מושג איך לקחת את הSTEAMID ולדווח לVALVE. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
חברים יש לי PS1 רציתי לחבר אותו למחשב דרך ה VIVO של ה-7800GT שלי .. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
ניסיתי הכל עמדתי שכבתי כרעתי גם מאחורי מסתור,חכיתי גם מספיק זמן,והוא עדיין מתנשף אחלה משחק
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הגעתי להיטמן בכמה נשקים והבנתי שכשאתה מגיע לרמה הזאת אתה יכול להחזיק שני אקדחים או שוטגנים בו זמנית איךךך?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק Just Cause 2 ב PS3 וגיליתי לאחרונה שאפשר להחליף דמויות כמו סופרמן ועוד כל מיני, השאלה איך עושים את זה,אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-