משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
היי חברים! קוראים לי אורון ואני בן 25 מהמרכז. אוהב משחקים ועם התלהבות אמיתית אליהם מאז שאני מכיר את עצמי. החלטתי לפתוח ערוץ יוטיוב ולשתף אתכם במשחקים כיפים ומעניינים שאני אוהב -- ולא משחקים מפגרים כמו Call of duty ושיט חסר עומק ומשעמם שכזה. מדי פעם חברים טובים שלי מצטרפים אליי ונכנסים איתי לעולם - אז תצפו לצעקות, התרגשות, ויכוחים ולבטים הא. ובנוסף לזה, יש לי מחשב די מפלצתי. מה שאומר שההגדרות גראפיקה הן מקסימליות בכל המשחקים חעחע. יש כבר עוקבים ומגיבים קבועים. אשמח אם תצטרפו, תצפו, תעשו סאסקרייב. אני מעלה סרטון אחד - 2 בשבוע. ככל שיהיה יותר ביקוש אעלה עוד. בקרוב אתחיל להעלות מדי פעם גיימפליים רנדומלים שלי ושל חבר עושים שטויות ב GTA 5. הערוץ: https://www.youtube.…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני כיומיים רדאון 9800 פרו ... לקחתי בחשבון שהמנוע הגרפי של HL1 די ישן ושהרדאון לא יהיה קרוב להוציא במשחק הזה את מה שהוא באמת מסוגל... אבל בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות ... למי שמכיר ומשחק במשחק אז יורד לי באזטק ל70 אפ פי אס ... יש איזה משהו שאני יכול לעשות או שפשוט המשחק ישן לרדאון ? ------------המפרט שלי----------- Intel 2.8 800mhz Asus P4P800 865PE 512DDR twinmos 3200 Radeon 9800pro /sapphire WD 40GB 7200RPM 8MGbuffer Hec 475W זה מספיק .....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקצרה על המשחק Tom Clancy's H.A.W.X תיאור המשחק: הטיסה החדש של Ubisoft. ניסיון מוקדם בגיחות קרביות - לא דרוש בעולם העתידני הנפרס בפנינו ב-Tom Clancy's H.A.W.X, חילות אוויר להשכרה הם הכוח הצבאי המוביל בעולם, בזמן שמשבר בשווקי הנפט מקרב במידה מאיימת את מלחמת העולם השלישית. כטייס קרבי, אתם תגויסו למבחר משימות הכוללות קרבות אוויר ותמיכה בכוחות קרקע. למרות שהוא מוגדר כ"סימולטור", H.A.W.X לא ממש מנסה לדמות את המציאות, אלא יותר להציע חוויה מהנה ומלאת אקשן ופיצוצים. גרסת ההדגמה כוללת שלב הדרכה שיכיר לכם את עקרונות המשחק, ושלב נוסף בו תצטרכו להגן על שמיה של ברזיל. מי שמשחק שיצטרף אלינו בשרת באמצ'י, לקהילה הכי גדולה של HAWX בישראל. גרסת האמאצ'י זאת גרסת 1.0.1.5. שם …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם בעתיד נוכל לשחק במיטב כותריה הבלעדיים של מיקרוסופט מהדור הקודם במסגרת חלונות 10? לפי נציג החברה זו אפשרות לגיטימית והגיונית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי ששרת הטים ספיק כבר לא איתנו זמן מה לצערי. למרות שבגלל העבודה שלי אשר מציבה אותי בחו"ל רוב הזמן אני נחשב שחקן אונליין לייט אקסטרה, תמיד נהניתי לבוא לטים ספיק שהיה לי זמן ולשחק עם חברים משכבר ולהכיר חברים ושחקנים חדשים. אבל לא נורא, ארגנתי שרת טים ספיק שכולם יוכלו ליהנות ממנו השרת ממוקם בפרנקפורט שבגרמניה ומציע פינג נחמד של 60 לישראל, אז לא נורא כל כך. כתובת השרת: vee.teamspeak.social יש כמה ערוצים של משחקים, פתוח להצעות אם מישהו רוצה ערוץ למשחק שאין כרגע בשרת. כולם מוזמנים גם לשחק וגם בשביל סתם לדבר עם החברים. אם איזה קלאן או צוות או גילדה רוצים ערוץ משלהם אז גם אין בעיה, בקשו בפרטי או תפסו אותי בשרת אם אני לא עובד, ושיהיה בכיף
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשארה לי משימה אחת ב- Golden Hills שבה כתוב לי: "Find a way to the other side of the mountain" וחרשתי כבר את כל העולם המחורבן הזה...ואני לא מוצא דרך. חרשתי כבר בגוגל למצוא פיתרון, אך ללא הועיל אנא עזרתכם HF
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תמשחק System Shock 2 המלא ,ולפי מה שהבנתי צריך להיות סירטון בהתחלה וגם בקטע אחרי הקורסים האלו. אפשר עזרה בבקשה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אתם מכירים את המשחק Alone in the Dark? קיצור... יש לי את the new nightmare מהסדרה שלו והוא פשוט משחק מבהיל בצורה קיצונית!!!! אתה (או את לא משנה) הולך באיזה מסדרון הולך הולך הולך... פיתאום נכבה לך האור!!! אז אתה כבר יודע ובטוח שמשהו יקפוץ עליך ויבהיל אותך אבל דווקא כשאתה הולך להדליק את האור מפוחד (אחרי שכבר "נכנסת" לאווירה של המשחק) כלום לא קופץ עליך, ואז כשאתה חוזר לקטע שהיית בו כשנכבה לך האור פיתאום אתה שומע איזה צרחה "בבבבווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!!" או שאיזה חרק ענקי מעופף לך לשניה מול העיניים ויש קולות כאלה של זאבים וזה מה זה מפחיד!!! קיצור זה משחק קווסט שמאוד מאוד מאוד מומלץ!!! משחק אדיר!!! שלוש דיסקים... טוב אחרי שרשמתי משהו לא קשור למה שאני רוצה לישאול …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חוץ מ test drive וסידרת nfs אני לא מכיר עוד משחק של מרוץ מכוניות אז יש למישהו משחק מרוץ מכוניות עם גרפיקה יפה ושיהיה משחק מוצלח ויפה למי שיש שירשום את השם של המשחק
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מחפש משחק שהמפרט הזה יצליח להריץ על בינוני-גבוה עדיף שלא משחקי הישרדות כמו PUBG או אימה בסגנון של dead space יותר crysis,COD,tomb raider וכד' שאותם סיימתי, לפחות את מה שהצלחתי להפעיל אצלי amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM DDR3 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד נוצר אחד המשחקים האהובים ביותר של חברת Blizzard מאז ומעולם, שהפך לז'אנר שלם משלו? התשובות בפנים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפיצה האמריקאית מעדכנת את תוכניותיה לתקופה הקרובה, עם שני להיטי פעולה שיגיעו במהלך 2016 וגם דחייה רשמית למשחק הבא בסדרת משחקי התפקידים המפורסמת שנת 2016 כבר הספיקה לספק לנו מספר לא קטן של משחקים מעניינים ואיכותיים, עם רשימה מכובדת של כותרים נוספים שעוד יגיעו בעשרת החודשים הבאים – וכעת, יתכן שניתן להוסיף לחבורה הזו גם את Titanfall 2 ו-Battlefield 5. נציגיה של המפיצה EA הצהירו כי צמד משחקי הפעולה המדובר, שטרם הוכרזו באופן רשמי, יושקו במהלך הרבעון השלישי של שנת הכספים 2017 עבור החברה – שהוא למעשה הרבעון הקלנדרי האחרון של שנת 2016. בנוסף, אותם נציגים גם העניקו מסגרת זמן של הרבעון האחרון לשנת הכספים 2017 עבור ההשקה של משחק התפקידים Mass Effect: Andromeda – מה שלכאור…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משחק פעולה מרובה משתתפים חדש. משחזר את אירועי "מלחמת השושנים" באנגליה.יש הרשמה לבטא.יוצא לקראת סוף השנה. http://www.paradoxplaza.com/games/war-of-the-roses http://www.waroftherosesthegame.com/?ref=06bc4c45a93 דרך אגב,http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק המקורי 4 דיסקים הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיית סאונד למשל את הרעש של המנועים שומעים ואת הסאונד של השיעורי טיסה לא שומעים ולא את מגדל הפיקוח ושניסיתי ללכת לתיקיה של השיעורים יש שם את הקבצי סאונד ושניסיתי להפעיל אותם בווינאמפ הוא רשם שאי אפשר להפעיל בגלל שאין קודק והתקנתי את חבילת המקודדים של קזה לייט הכי חדשה ועדיין זה לא עזר מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני מחפש אתרים להורדת משחקים ללא תשלום לפלאפון החדש שלי motorola הדור השלישי .....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן , המשחק BF2 ייצא והוא עם דרישות גבוההות בהחלט , רציתי לעשות בדיקה לראות את ההגדרות של כול אחד מכם + המפרט + איך המשחק רץ , נתחיל , לי עדיין יש P4 1.7 512 עם ATI PRO 9800 לצערי רץ על הכי נמוך חלק, ואם אני מעלה את הרמה הטעינה שלו לוקחת המוווןןן זמן וזה מייאש, , , אני אחליף את המעבד ל AMD3000+64 וזכרון ל 1G ...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עידן בו VR מתקדם ואיכותי יהיה זמין ללא צורך בפריסת כבלים בכל רחבי החדר קרוב יותר ממה שחשבנו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני וחבר פתחנו ערוץ של cod trolling ואנחנו מקווים שתהנו מהסרטונים שלנו אם נהנתם comment like subscirbe לא לשכוח להביא כמה שיותר אנשים לערוץ יותר אנשים יותר פרסים !!!!!!!! ערוץ:http://www.youtube.com/user/BuffaloGaming911
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ובוקר טוב, מה נסגר עם הפינגים לאירופה מהארץ בכמה שנים האחרונות. היה לי גם 40MB וגם עכשיו יש לי 10MB, שניהם של בזק... בשניהם הייתי חוטף פינגים של 100+ בBNET ו90-100 בLOL. עכשיו אני עובר דירה ואני לא בטוח איזה אינטרנט אני רוצה לשים שם... אין תשתית סיבים (זה בשדרות הדירה), אני חשבתי סלקום טריפל או אורנג' (בגלל ההתקנה הפשוטה וכיו"ב) כי יש טלוויזיה ואני אוהב את התוכן של סלקום למען האמת ואורנג' לא דורש התקנה. אולי משהו מכיר את הפינגים שמקבלים אצלם. או יכול להמליץ חברה שתתן לי פינגים ראויים של של פחות מ-60 לאירופה. לחוץ על התשובה, כי בדירה אין אינטרנט עדיין ואני מתחיל לפתח חרדה שאני אהיה תקוע בלי אינטרנט :((( ואני לא רוצה לזרוק כסף על מת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר משחק שנחשב טוב ובעל גרפיקה טובה של מרוצי אופנועי שטח? (מוטוקרוס)?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול... אם יש לי משחק צרוב של PS2 .. איך אני יכול להפעיל אותו על המחשב? אם בכלל אפשר..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש משחקים כמו MU אם מישהו מכיר משחקים טובים ונחמדים כאלו אז שיביא פה קישור תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-