עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by made in zauglom,

אני מצליח לשמור בגי טי אי אבל כל פעם כש ראני בא להפעיל את השמירה זה ואמר שיש טעות הודעה טיפוסית של ווינדוס איכספי ויש לי את פיקס והכול . תעזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המפיצה האמריקאית מעדכנת את תוכניותיה לתקופה הקרובה, עם שני להיטי פעולה שיגיעו במהלך 2016 וגם דחייה רשמית למשחק הבא בסדרת משחקי התפקידים המפורסמת שנת 2016 כבר הספיקה לספק לנו מספר לא קטן של משחקים מעניינים ואיכותיים, עם רשימה מכובדת של כותרים נוספים שעוד יגיעו בעשרת החודשים הבאים – וכעת, יתכן שניתן להוסיף לחבורה הזו גם את Titanfall 2 ו-Battlefield 5. נציגיה של המפיצה EA הצהירו כי צמד משחקי הפעולה המדובר, שטרם הוכרזו באופן רשמי, יושקו במהלך הרבעון השלישי של שנת הכספים 2017 עבור החברה – שהוא למעשה הרבעון הקלנדרי האחרון של שנת 2016. בנוסף, אותם נציגים גם העניקו מסגרת זמן של הרבעון האחרון לשנת הכספים 2017 עבור ההשקה של משחק התפקידים Mass Effect: Andromeda – מה שלכאור…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yoel83,

שלום לכולם, אחרי ההתקנה של max payne 3 , מנסה להכנס למשחק, בזמן העלאה עולה לי הודעה שצריך לעדכן , מבצע עדכון , מיד אחרי עולה לי מסך שחור , מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שיש לי את כל דרישות החומרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. היי חברים! קוראים לי אורון ואני בן 25 מהמרכז. אוהב משחקים ועם התלהבות אמיתית אליהם מאז שאני מכיר את עצמי. החלטתי לפתוח ערוץ יוטיוב ולשתף אתכם במשחקים כיפים ומעניינים שאני אוהב -- ולא משחקים מפגרים כמו Call of duty ושיט חסר עומק ומשעמם שכזה. מדי פעם חברים טובים שלי מצטרפים אליי ונכנסים איתי לעולם - אז תצפו לצעקות, התרגשות, ויכוחים ולבטים הא. ובנוסף לזה, יש לי מחשב די מפלצתי. מה שאומר שההגדרות גראפיקה הן מקסימליות בכל המשחקים חעחע. יש כבר עוקבים ומגיבים קבועים. אשמח אם תצטרפו, תצפו, תעשו סאסקרייב. אני מעלה סרטון אחד - 2 בשבוע. ככל שיהיה יותר ביקוש אעלה עוד. בקרוב אתחיל להעלות מדי פעם גיימפליים רנדומלים שלי ושל חבר עושים שטויות ב GTA 5. הערוץ: https://www.youtube.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

שלום ,עוד שבועיים אני נוסע לאילת ושם אני אקנה אחד מהמשחקים האלו. מה עדיף?, אני חושב שhl2

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SyndromE,

http://www.pes2007.com/ נשמע מעניין, התחשק לי לשתף אולי מחר אני יראה את השינויים מקרוב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם אני החלטתי לשחק בכול הנסיך הפרסי מ1 עד 5 ולעבור את כולם עברתי את 1 ו2 ועכשיו אני בלשלשח עכשיו אני הגעתי למלך הראשון מין מפלצת גדולה כזאותי עם חרב ענקית ואני לא מצליח להרוג אותה אני קופץ עליה נעוץ תחבר בכתפיהה ובמקום להעיף לה תיד לתת לה מכה היא מפילה אותי מכתפיה הינה פה בתמונה מראה את המפלצת מה אני אמור לעשות תודה מראש בברכה מתן

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ygal_h,

אני צריך עזרה שברתי את הראש ולא מצאתי פתרון אני רוצה להוסיף מכונית לgta3 אבל לא להחליף מכונית קיימת כי שמחליפים ואז נוסעים בעיר יש עוד הרבה מכוניות אותו הדבר כמו שיש לי וזה מכוער..... אז אם יש דרך שאני יוסיף מכונית ורק לי תהיה אותה ולא יהיה אותה בחוץ (בעיר) לאף אחד מי שיודע ויכול לעזור אז תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by UltraTouch,

הורדתי את המשחק deadlight -flt-full 2012 ושסיימתי להוריד ניכנסתי לקובץ RAR וזה מה שאני רואה (ראו תמונה מצורפת) איך אני מתקין את זה בבקשה חייב עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/10/16/left4dead-available-for-pre-purchase/1 10 אחוז הנחה למי שיזמין מראש. זה משחק מבית VALVE, החברה שהביאה לנו את HL, וזה משחק אימה - יש למה לצפות. אפא קרירין שיגיד לנו כמה משחקים יקרים וקשים להשגה בארץ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך אתר טוב שבודק אם המשחקים יפעלו אצלי במחשב. עד עכשיו נתנו לי שתיים ושניהם לא היו טובים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Gery Gorenshtein,

היי, אני ועוד 2 חברים משחקים בזה, המשחק הוא חינאמי למי שלא יודע, המשחק הוא בדמוי World of Tanks אם נשמע לכם מוכר - משמעות היא tactical team arena, משחקים בצוות של 5 נגד 5 - הקטע המעניין במשחק לעומת WoT זה שאתה צריך ליצור לעצמך את המכונת קרב הכי אפקטיבית שאתה יכול והכי יצירתי שאתה יכול - אם מישהו מעוניין - תגיבו פה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by KeepOuT,

איך המשחק Rainbow six siege? שווה לקנות אותו? מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by עידןאופיר,

אני צריך תאריך מדויק של היציאה של הקונטר החדש שעומד לצאת וגם האם יצאה גרסא בטא?תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MISTER WEB,

מישהו מוכן לעזור לי למצוא קראק NOCD למשחק YURIS REVENGE?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי תמשחק System Shock 2 המלא ,ולפי מה שהבנתי צריך להיות סירטון בהתחלה וגם בקטע אחרי הקורסים האלו. אפשר עזרה בבקשה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shaniyakov,

אני לא מצליח להפעיל את הסונקר cue club על sp2 אני משחק עד לשלב שאני מכניס כדור לחור ואז זה יוצא..... ורושם הודעת שגיאה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Vidati,

משהו יכול להפנות אותי לאתר (כמובן אם יש כזה) שכולל בתוכו תסריטים או סקריפטים למשחקי מחשב? אני רוצה לדעת איך נראה תסריט של משחק מחשב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nimrods,

האם יכולים להוריד משחקי פלאשטיישן למחשב ואז לצרוב את זה בדיסק DVD ולשחק במשחק בפלאשטיישן??

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם! ובוקר טוב, מה נסגר עם הפינגים לאירופה מהארץ בכמה שנים האחרונות. היה לי גם 40MB וגם עכשיו יש לי 10MB, שניהם של בזק... בשניהם הייתי חוטף פינגים של 100+ בBNET ו90-100 בLOL. עכשיו אני עובר דירה ואני לא בטוח איזה אינטרנט אני רוצה לשים שם... אין תשתית סיבים (זה בשדרות הדירה), אני חשבתי סלקום טריפל או אורנג' (בגלל ההתקנה הפשוטה וכיו"ב) כי יש טלוויזיה ואני אוהב את התוכן של סלקום למען האמת ואורנג' לא דורש התקנה. אולי משהו מכיר את הפינגים שמקבלים אצלם. או יכול להמליץ חברה שתתן לי פינגים ראויים של של פחות מ-60 לאירופה. לחוץ על התשובה, כי בדירה אין אינטרנט עדיין ואני מתחיל לפתח חרדה שאני אהיה תקוע בלי אינטרנט :((( ואני לא רוצה לזרוק כסף על מת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. בעקבות שאלה ששאלו פה, אז אני שואל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. גאןבאונד- חרשתי פעם עכשיו נמאס לי - יפה www.gunbound.net סרויול פרוג'ט -ממש יפה http://www.survival.com.my/ מאפל סטורי התחלתי לשחק בו - מעצבן קצת ולא מובן אבל חמוד http://www.mapleglobal.com/ יש לכם להוסיף משחקים יפים לאוסף ? (בגייםאקסטרה אין משהו מעניין)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DimRah,

היי, יש לי איזשהו קטע ב-BF4. משחק משחק ופתאום משום מקום כשאני רץ, אם אני מנסה לשנות כיוון עם לחצני A ו-D, השחקן שלי ממשיך לרוץ קדימה, גם אם אני עוזב מקש W. בנוסף לזה, העכבר שלי לא מגיב לתנועות. אחרי כמה זמן (זה משתנה מפעם לפעם בזמנים), הכל חוזר לנורמה ואפשר לשחק, אבל זה חוזר כל כמה דק' על עצמו. אם אני עושה ALT+TAB וחוזר למשחק, הכל חוזר לנורמה גם. אם אני מת ועושה RESPAWN זה קורה עוד פעם אחרי כמה שניות-דקות... מה הקטע עם המשחק הזה? זה בגלל המקלדת שלי? לעשות REINSTALL למשחק? אם צריך מפרט או רק את המקלדת תגידו (אם זה קשור למקלדת בכלל). תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חשבתי על Vice City אבל שמעתי שהשליטה באקדחים על הפנים... היום הולדת שלו מתקרב ואני לא יודע מה לקנות.. אתם אולי מכירים משחק קווסט יפה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dana_rafi,

שלום לכולם, עשיתי חיפוש בפורום מצאתי טיפ אך למרות זאת לא הצלחתי. זאת המשימה שאני מטיס מטוס לעבר הים וצריך לעבור דרך החישוק האדום במטוס שבא לעברי.לא מצליח לעבור אותה כבר יותר מ 3 ימים. אשמח אם תוכלו לעבור לי אותה. אני מצרף את השמירה שלי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.