משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשחק באיזשהו משחק ואני נכנס לשרתים שלו (נניח גרמניה - הכי קרוב לישראל שיש שם) וכולם יש להם פינג 50 70 מקסימום ורק אני 400 (MS) איך אני מוריד אותו? אפחד לא רוצה לשחק איתי :-[
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלב אני חושב אחרון מראים לך שני סוגים של זמן אחד מהם אחרי כמה זמן לא זז אני לא יודע איך עוברים מי שאבין איזה שלב אני מתכון שיענה .ואם לא הבנתם אני יסביר ביותר ברור פשוט מחקתי את המשחק כי יתיאשתי אבל השמירות קימות .אם יש מישהו שיודע ועבר את כל השלבים רק שהוא לא הבין על איזה שלב אני מתכון שיגיד לי ואני יתקין את המשחק ואני ינסה למצוא עוד רמזים לשלב
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמעתי על תוכנה בשם rivatuner statistics server, ושיש לה frame limiter שאמור להגביל את FPS בצורה יעילה יותר מV-SYNC, ובכן ניסיתי את התוכנה בthe witcher 3, הוספתי את פרופיל המשחק, הפעלתי אותו, נטרלתי את V-SYNC, ושמתי את הגבלת הפריימים לUnlimited, על Full screen, ויש קריעות רציניות, מישהו יודע כיצד להפעיל את התוכנה כראוי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחי הקטן קנה כסף למייפל סטורי משהו 50 מילון מהאתר הזה : maple-story-mesos.com תוך כמה זמן אמור להגיע הכסף???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בחופש ומשום מה כל המשחקים שניסיתי לשחק לא מצאו חן בעיני ופתאום נזכרתי בKOTOR2 שהזנחתי בזמנו. אני משחק בו עכשיו ונהנה מאוד. כרגע אני לקראת סיום ומחפש המלצה למשחק בסגנון, לאו דווקא מהשנים האחרונות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משועמם מוות יש למישהו המלצה לאיזה אתר מעניין שאפשר לקרוא בו כתבות מאמרים מידע וכל מיני דברים כאלה בכל נושא הקשור למשחקים וחומרת מחשבים תשובה תיתקבל בברכה. תודה מראש DEMON HUNTER
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה INI בדיוק ובאיזה שורה? אני רגיל לשחק על Invert לגבי המשחק עצמו זה משחק אדיר בדיוק כמו שציפיתי, לפחות עובד לי חלק על המחשב תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תמשחק System Shock 2 המלא ,ולפי מה שהבנתי צריך להיות סירטון בהתחלה וגם בקטע אחרי הקורסים האלו. אפשר עזרה בבקשה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המשחק Rainbow six siege? שווה לקנות אותו? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בשלב הנ"ל אני תקוע, דיברתי עם המפלצת ים ונתתי לי את eel, אחרי זה דיברתי עם אליזבת' והיא שטה למקום אחר. כל המשימות בוי חוץ מהמשימה להגן על הטירה הראשית ואני לא יודע מה לעשות. נא עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק המקורי 4 דיסקים הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיית סאונד למשל את הרעש של המנועים שומעים ואת הסאונד של השיעורי טיסה לא שומעים ולא את מגדל הפיקוח ושניסיתי ללכת לתיקיה של השיעורים יש שם את הקבצי סאונד ושניסיתי להפעיל אותם בווינאמפ הוא רשם שאי אפשר להפעיל בגלל שאין קודק והתקנתי את חבילת המקודדים של קזה לייט הכי חדשה ועדיין זה לא עזר מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תאריך מדויק של היציאה של הקונטר החדש שעומד לצאת וגם האם יצאה גרסא בטא?תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני משחק ב Soul Reaver II ואני תקוע ממש אחרי שהשגתי את האלמנט הראשון.... יצאתי מהטירה ולאן עכשיו... ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2 hours qued downloading the 1.36BG file at the amazing rate of 45KB/s (25% of my downstream bandwide) after 8 hours I have it a 350 and something megabyte corrupted file thanks a lot fileplanet! fileplanet really pisses me off every new demo/beta that comes out they buy and make an exclusive. if that's not enough they hardly have any servers with hardly any bandwide (per user anyway) and lets not forget the stupid quing thing. the funny thing is that they think anybody will pay 36$ a year for their fast servers. sound like a good deal right? let me remind you those servers serve demos and betas. like what the fuck?! anyway did anybody see the file planetside_beta.exe hos…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
יש לי את הכרטיס X1950P של GECUBE... עכשיו זה בסדר שזה פועל על המקסימום רזולציה ההגדרות הכי גבוהות בלי Anti Alassing וקצת מקרטע לי ?... אני חושב שהכרטיס הזה חזק.. ויכול להריץ גם AA אבל זה לא סוחב עם AA זה איטי... האם זה בסדר ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/forzamotorsport3/index.html?tag=gallery_summary;title המשחק נראה מדהים, כל כך פוטוריאליזם, עדיין לא ראיתי משחק שמגיע לרמה כזו של דיוק ברכבים. אין גרסה ל PC?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , המשחק BF2 ייצא והוא עם דרישות גבוההות בהחלט , רציתי לעשות בדיקה לראות את ההגדרות של כול אחד מכם + המפרט + איך המשחק רץ , נתחיל , לי עדיין יש P4 1.7 512 עם ATI PRO 9800 לצערי רץ על הכי נמוך חלק, ואם אני מעלה את הרמה הטעינה שלו לוקחת המוווןןן זמן וזה מייאש, , , אני אחליף את המעבד ל AMD3000+64 וזכרון ל 1G ...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה נחשב ללא חוקי בפורום אבל: אני לא מצליח לחלץ את הקבצים של המשחק ולהפוך אותם להתקנה במקרה שזה אסור- דברו איתי בפרטי http://img329.imageshack.us/my.php?image=carbonho6.png תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם בעתיד נוכל לשחק במיטב כותריה הבלעדיים של מיקרוסופט מהדור הקודם במסגרת חלונות 10? לפי נציג החברה זו אפשרות לגיטימית והגיונית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש לחלוטין בתחום המשחקים בטלפון. נתקלתי והתאהבתי במשחק train conductor world. ראיתי שיש צ'יטים וקיצורי דרך. חרשתי גוגל ומצאתי רשימות קודים שיש להכניס אבל לא הצלחתי למצוא איך מכניסים את הקודים ומה שכן מצאתי זה באתרים שנראים לי "חשודים" משהו. אני משתמש בגלקסי נוט 9. שאלותי: האם חייבים לבצע פריצה של הטלפון בשביל להנות מקיצורי הדרך הללו? איך ואיפה מכניסים את הקודים? בתודה מראש בעז
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.moddb.com/mods/the-sith-lords-restored-content-mod-tslrcm/downloads http://www.rockpapershotgun.com/2012/07/27/grey-skies-are-gonna-kreia-up-kotor-2-completed/ http://www.games.co.il/article7896.html יש סיבה לשחק שוב במשחק הזה, הפעם בגרסה מתוקנת ושלמה יותר שלו (עם סוף נורמלי יותר).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכירו את אחד ממשחקי האינדי הטובים ביותר לשנת 2018 לכתבה