עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by klips,

שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by stone cold,

Resident Evil: Revelations המישחק שקיבל ציונים מאוד טובים ל3DS יקבל גירסאות לקונסולות הניחות ולPC אני אישית שמח כי זה מישחק שלפי הביקורות מזכיר את RE4 נקווה שלא ידפקו אותו בפורט חוץ מיזה למרות שאני מתכנן בעתיד ליקנות 3DS ,השליטה עם גימפאד נורמלי ומסך גדול בהרבה ניראים לי הרבה יותר מתאימים למישחק הזה מה שכן המחיר שהוכרז ניראה לי גבוה מידי מפורט של ה3DS אבל בטח ירד עם הזמן http://www.maxconsole.com/maxcon_forums/showthread.php?194324-Resident-Evil-Revelations-confirmed-for-consoles-and-PC

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by harel1,

קודם כל שלום, רציתי לשאול לגבי קניית קוד דיגיטלי, מאתר כמו g2a לדוגמא.. שקניתי קוד למשחק רד דד רדימפשן 2, ואני מפחד שהקוד שיתנו לי, פרוץ או משהו כזה,(שמעתי שיש כאלה שמוכרים קוד פרוץ) קניתי את הקוד לרוקסטאר, הם יש מצב שזה פרוץ? ומה זה אומר אם הוא כן, תפרטו בבקשה.. כי בתכלס אני מקבל את המשחק ברוקסטאר לא? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. רגע לפני תחילתה של עונת השופינג הבינלאומית הגדולה, נראה כי עוד ועוד מפיצות משחקים מחליטות לדחות את השקת הכותרים הבולטים שלהן לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-קורבן-לעונת-הדחיות-hitman-החדש-יגיע-רק-ב/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TicTacToe,

חברים המשחק בשלב open beta משחק דומה לMECH WARRIOR למי שלא מכיר. ישנם כמה קלאסים וכל אחד ניתן לפיתוח. אני לא אספר הרבה , תורידו ותנסו. כל מה שיש לי לומר זה - כיף ,כיף בטירוף הכל עובד על בסיס של עבודת צוות וניהול נכון של הMECH שלכם. תצטרפו לכיף. זה חינם!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by J0n1,

היה פעם איזה משחק כזה שבונים מן בובות כמו בצעצוע של סיפור ואז אפשר להלחם איתן. ואם לדוגמא הפלתי ליריב את היד אני יכול לקחת אותה ולהרביץ לו איתה. מישהו זוכר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Godmoney,

יש לי שני מסכים מחוברים למחשב. מישהו מכיר משחק שתומך בשני מסכים בצורה זו או אחרת? צריך להיות די מיוחד...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Cryptonite,

שלום, ראיתי כמה תחרויות בינלאומיות של משחקים כמו Unreal Quake ועוד משחקי פעולה.. יש מצב שיש כמה כאלה בארץ? בטח הפרסים צנועים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by musari,

שיחקתי רשום לי משימה הושלמה אבל השלב לא עובר מה אני צריך לעשות איך משיימים משימה ניסיתי לחזור לרכב אבל גם לא עוזר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. גאןבאונד- חרשתי פעם עכשיו נמאס לי - יפה www.gunbound.net סרויול פרוג'ט -ממש יפה http://www.survival.com.my/ מאפל סטורי התחלתי לשחק בו - מעצבן קצת ולא מובן אבל חמוד http://www.mapleglobal.com/ יש לכם להוסיף משחקים יפים לאוסף ? (בגייםאקסטרה אין משהו מעניין)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. תסתכלו במפרט בצד ימין אני מת לשחק במשחק F.E.A.R האם הוא ירוץ לי טוב במחשב החדש שיגיע עוד שבוע וחצי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shefi,

Battlefield 2 "Euro Force" Booster נידחה http://pc.ign.com/articles/683/683440p1.html בטח גם ה Patch :-\

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חשבתי על Vice City אבל שמעתי שהשליטה באקדחים על הפנים... היום הולדת שלו מתקרב ואני לא יודע מה לקנות.. אתם אולי מכירים משחק קווסט יפה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Tarnrgol,

כשאני מנסה לשחק ברשת אני צריך לפתוח חשבון וכאשר אני עושה את זה זה פשוא אומר לי "password is incorrect plz try again " מה אני אמור לעשות$#^#$ help me plz עידכנתי את המשחק כבר Tar

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by IDAN AMRAM,

רציתי לשאול... אם יש לי משחק צרוב של PS2 .. איך אני יכול להפעיל אותו על המחשב? אם בכלל אפשר..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by LIOR42,

האם בשביל לשחק במשחק הרחבה של Act of War צריך את המשחק הראשון

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

צריך דרישות מערכת לFEAR שיעבוד על רזולציה גבוהה בלי תקיעות ,חלק יעני..תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by EpoXi,

שלום אנשים. אולי תוכלו להמליץ לי על סימולטור נהיגה למחשב PC? רק לא LIVE FOR SPEED. הרעיון שלי בא לאחר ששיחקתי דיי הרבה בGran Turismo 4 ב PS2 ומאד מאד נהנתי - לדעתי סימולטור הנהיגה הטוב ביותר ויש בו גם אפשרות לרכוש מכונת יד שניה ולהתחרות איתה וכל מיני מצבי משחק מהנים, הבעיה שהוא רק לPS2 ואין גרסת PC. בקיצור אשמח להמלצות. תודה לעוזרים =]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alonpsp,

היי, התקנתי את המשחק lego marvel super heroes על גבי המחשב, המשחק עובד כ-3 דקות ואז המסך נהייה שחור, על מנת להתחיל לעבוד על המחשב מחדש נידרש לבצע לעשות ריסטרט. נא עזרתכם בהבנת הבעיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Cynicoren,

שלום, לפני שקרס לי ה HD, שיחקתי במשחקי רשת בפינגים סבירים. אחרי שקניתי חדש והתקנתי הכל שוב, הפינגים עלו בצורה דרמטית שלא מאפשרת לשחק ברשת. לכן אני מניח שזה עניין של הגדרות - איך מורידים את הפינגים ? ד"א ב HD הקודם השתמשתי ב XP, בנוכחי אני משתמש ב WIN 7. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by moshe1241,

***צונזר ע"י TheReaper***

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by opbenesh,

כל מי שיש לו את Portal 2 בסטים קיבל קופון 75% הנחה למסירה. זה יוצא 5$. זה אחלה משחק, ויש הרבה פיצ'רים שווים שצריך סטים בשבילם (יש עורך שלבים וכמות עצומה של שלבים שנוצרו בו, מה שמרחיב משמעותית את שעות המשחק). קיצר אין לי למי לתת, אז אם מישהו רוצה שיגיב פה ואני כבר אצור איתו קשר. רק כדי להיות ברור - אני לא מרוויח שום דבר על לתת את הקופון/לגרום למישהו אחר לקנות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DS,

טוב חברה אז החלטתי לספר בקצרה על מה שאני יודע על BiA Hell's Highway המשחק BiA 3 יתרחש גם מן הסתם במלחמה"ע 2 בשנת 1944 על הפלישה מצפון הולנד עד לגרמניה כנראה את האמת אני לא אכתוב כל כך הרבה אלא תקציר על המשחק לפי מקורות. קודם כל אנחנו לא יודעים עדיין את מי אנחנו מגלמים די צפוי שזה יהייה עוד פעם איזשהו סמל לא יודעים איזה. מה שאני כן יודע ורציתי לספר זה הפיצ'רים החדשים: לפי מקורות שבדקתי תוכלו לפקד גם על Mortar Team Anti Tank ועוד סוף סוף כנראה אנחנו נוכל לפקד על עוד קבוצה שבאמת תוכל לשגר מהעמדות של הMortar! נקווה שזה הולך להיות כיף עכשיו לעומת המשחקים הקודמים כאן לא תצטרכו שרמן(Sharman) כדי להשמיד את הטנק האחר אלא יהייה כנראה צוות של Anti Tank. מן הסתם תוכלו לתת הו…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by stone cold,

זה משחק להורדה בתשלום (כניראה גם ימכר בגירסת דיסק זולה )שזכה לשבחים ב360 עכשיו כמו הרבה "בלעדים" של ה360 הוא מגיע באיחור אופנתי למחשב http://www.gamespot.com/news/6206899.html?tag=latestheadlines;title;1 תמונות מה360 וביקורת של גימספוט מגירסת ה360 http://www.gamespot.com/xbox360/action/braid/review.html אותי זה בעיקר מעניין כי טרולים של 360 זיינו לי במוח על המשחק והשוו אותו למשחקי 2D של נינטנדו אז מעניין אותי לראות איך הוא באמת

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים