עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gator_play12,

מישהו שיחק ? עריכה : http://www.gamespot.com/pc/strategy/caesar4/index.html?q=caesar%204

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  2. טוב אז ראיתי את WOW בחנות דומה לאופיס דיפו באשדוד ב100 ש"ח.. ואז נזכרתי שיש למשחק החדש גם כמה חודשים חינם וראיתי שבאמת כתוב באותיות קטנות למטה שהמשחק מגיע עם שלושה חודשים חינם. אז השאלות הן כדקלמן: 1: אני זוכר שקראתי איפשהו שהמשחקים שנמכרים עכשיו מגיעים עם חודש חינם, האם זה נכון? ואם כתוב על הקופסא 3 אז זה יכול להשתנות פתאום לחודש? 2. אני זוכר שקראתי איפשהו שהפינגים לאחרונה ממש גרועים, האם זה נכון? למישהו יש netvision בADSL ויכול להגיד לי מה הפינגים שלו במהלך היום? 3.ובכלל נראה לכם עסקה טובה? בתודה ;-)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by uzana2004,

http://www.bestgames.co.il/duo.html

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. הי חברים! מדי פעם אני מעלה פה סרטון, אבל הפעם יש לנו משהו באמת יוצא דופן - בסביבות חמישה חודשים של עבודה, מחקר, ראיונות מצולמים וכן הלאה, ומזה יצא בסוף אחד הסרטונים המושקעים ביותר שלי! יש פה סיפור על משחק וההיסטוריה שלו, אבל זה גם סיפור של אנשים שגדלו פה, ואיך הכל התחיל בישראל רגע לפני שהיה אינטרנט מהיר בכל בית. פשוט מתרגש להראות לכם את הסרטון הזה, אני מקווה שתהנו ממנו!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by mic,

יפה, טוב?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Interl-Conore,

איך זה XBOX360 על VGA MONITOR? אם כבל מתאים... ב 300 שח ב MEDIAGAMES האיכות יותר טובה??? מאשר בטלויזיה רגילה\? :xyxthumbs:LCD

7. Started by kfirlion,

היום אני הולך לקנות Company Of Heroes ואני רוצה לדעת (מאלו שיש להם כבר) האם זה כיף לשחק במולטי, ואם זה בכלל שווה לקנות אותו? כי אני קונה אותו כי היה עליו ביקורת טובה, זה סך הכל על מה שאני יודע עליו

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  8. המשחק הזה הולך להיות מדהים. שיחקתי בשני הBWE ואני בטוח במאת האחוזים שאני קונה לי ולאשתי עותק. עושה רושם שהם פשוט עברו על כל מה שרע בMMOs ופתרו את כל הבעיות.. כל דבר שאפשר לאסוף (mining וכאלה) קיים לכל אחד בצורה יחודית, ז"א שאין יותר לריב על copper ore. לא צריך להיות בparty בשביל לקבל loot/exp על הריגה - מה שמעודד שיתוף פעולה בין אנשים. ואין איבוד XP אם מישהו עזר לך להרוג מוב. יש dynamic events ואתה מקבל תגמול על הכמות שתרמת לEvent ב3 רמות - זהב, כסף וברונזה. אם מישהו רמה גבוהה בא לאיזור ברמה נמוכה, הוא אוטומטית מונמך לרמה של אותו איזור, ומקבל exp נורמלי יחסית. ברמה 1 אפשר להתחיל לעשות PVP. ברגע שנכנסים, אז הדמות מועלה זמנית לרמה 80, כל הסקילז נפתחים ואתה מקבל ציוד PVP גנ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, המחשב הוא מחשב חזק, נקנה השבוע. (מפרט בצד) איך זה שעם כזה מחשב שקניתי אותו לHIGH במשחקים כבדים, משחקים כמו FIFA לא עובדים חלק בHIGH?! הכוונה היא שמדי פעם יש לאגים במשחק (ואני ממש לא משחק באינטרנט) התקנתי דרייברים, אני חושב שאת הטובים (אם לאחד הרכיבים יש דרייבר שיעשה פלאים אשמח ללינק) :kopfpatsch:

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by nore0,

לא הבנתי מה הולך שם זזים עם העכבר ???

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by marking,

מישהו כבר שיחק ויכול להגיד איך המשחק? מה השיפורים? אני מתכוון לקנות אותו בדיוק כמו שקניתי את הירוס 4 הרגיל... (לא צוחק, משחק מצוין!) :AR15:

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by Galit17,

כשאני מקבלת QUEST איך אני יודעת לאן ללכת? הסתכלתי במפה ולא רשום לי לאן...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tombcatz,

סליחה שאני פותח עוד דיון,אבל זה ממש קטסטרופלי איך לעזאזל יוצאים מDMC3????????? בתפריט הראשי אין כפתור EXIT,ושום כפתור במקלדת לא יוצא מהמשחק [ניסיתי את כולם] איך לעזאזל יוצאים??? ניסיתי גם דרך CTRL+ALT+DELETE וכמו כן דרך כפתור הSTART ודרך CTRL+ESC...אבל שום שילוב לא מצליח להוציא אותי לדסקטופ...הדרך היחידה לצאת מהמשחק זה לעשות ריסט למחשב :s05:

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by comablack,

אני נכנס אליה אבל לא מצליח להכנס

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. אין לי מושג מה מצפים ממני שם !! הבן ז*** הזה כל הזמן אומר לי: That's maybe your way, but not the Army way אנא עזרו לי. HF

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by LIOR42,

במשחק GTA רציתי לדעת איך יורים מתוך הרכב

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  17. אולי מישהו יעשה אחד כזה? אני היחיד פה שמתרגש קצת לקראת היציאה של המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. המשחק מקורי ואני בכל האתרים רואה שרק בעוד כמה ימים הוא ישוחרר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tania131,

FAR CRY כידוע משחק כבד, ורציתי לדעת איך הוא יעבוד על המחשב שלי : AMD ATHLON 64 512 MB RAM RADEON 9600 XT 2.8 GHZ ועוד משהו שמעניין אותי, איזה משחק כבד יותר DOOM3 או FAR CRY?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by marlboro,

ראיתי שזה שוחרר

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by TheWave,

איך יש לכולם דום 3? ב-2.8 ראיתי אנשים רושמים הודעות על דום שלוש אבל הוא יצא רק ב3.8 איך זה יכול להיות? אם הם השיגו את זה בדרך שאני לא יגיד איך אז איך זה עובד כל כך טוב? זה בטא...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני לא מצליח ליכתוב אותו לא משנה איך.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי חבר'ה, מה המצב, יש לי קאנטר סטרייק גרסה 1.5 ונגיד שהתקנתי אותו לאנשהו ואחרי זה אני לוחץ על קובץ ההפעלה שהוא שם על שולחן העבודה אבל הוא לא מוצא לי את המשחק ??? ??? :'( :'( אולי זה רק עדכון למשחק המלא? ??? הוא מחפש קובץ HL.EXE והוא לא מוצא מישהו יודע מה הבעיה?? וגם את הפתרון שלה. אם אתם באמת יודעים אז בבקשה תעזרו לי. ומנהלים אל תנעלו ותגידו את משפט המתח שלכם: "תקנה את המשחק וזה יסתדר" :saint: :saint: מקווה לטוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.