עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים אני מקווה שאמצע כאן מישהו שיידע להסביר לי "תופעה מסתורית" שאני רואה במערכת הדירוג של StarCraft2 כאמור... כפי שידוע מדי יום הBonus Pool במשחק מתמלא במספר נקודות (18?) עוד ידוע שהמערכת מנסה תמיד להגיע למצב בו כל השחקנים מנצחים 50% מהזמן כאשר המנצח בקרב מסוים מקבל מספר נקודות וכן אותו מספר נקודות מה-bonus pool אלא אם אין שם מספיק ואז מקבלים מה שיש והpool מתרוקן. באופן דומה המפסיד ירוקן את הpool שלו ורק אז ירדו נקודות מהניקוד. אם חושבים קצת על כל זה מגיעים למסכנה ששחקן המשחק לפחות משחק אחד ביום אמור לצפות שהנקודות שהbonus pool שלו צובר אמורות להיווסף לניקוד הכללי מדי יום (בממוצע) וזהו פחות או יותר (שוב, הנחה היא שמנצחים בחצי מהקרבות ו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by FatherBoard,

מישהו מכיר את משחק ה"נוסטלגיה" Revolt? הקיצר, כשאני מתחל לשחק, אז אין את השעון הזה שסופר לאחור ואז עושה GO! אלא ישר מתחילים לנסוע. איך מסדרים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shloosh,

אררררר זאת הבעיה הכי מעצבנת עוד מאז שהיה פנטיום 133.... תקיעות כאלה מעצבנות לפעמים שזזים,פעם הראשונה שיורים , או פוגעים במישהו... מסוק מתפוצץ וכו'.... נכון שהדרישות של המשחק גבוהות מאוד,אבל חברים ואנשים אומרים שאצלהם זה פועל ללא תקיעות על ה-details הכי גבוהים. לשנינו אותו זיכרון 512ddr 333. וכרטיס מסך שלי 9700 פרו ואצלו 9500 פרו. אני רושם על הזיכרון משום שאני זוכר במחשבים קודמים שלי זאת הייתה הבעיה של התקיעות.. האם זאת בעיה של זיכרון???? כי הזמנתי עוד 256... ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אתם הולכים לקנות את המשחק:Command & Conquer 3: Tiberian Wars? מתי הוא אמור לצאת בארץ? ראיתי סרטונים,נראה מדהים!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. משחק הפעולה שפותח במקור על ידי יוצרת Far Cry ו-Crysis עושה קאמבק אחרי תקופה ארוכה של שקט, ודווקא נראה לא רע בכלל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-ב-homefront-the-revolution-חוזר-לחיים-עם-סרטון-משחקיות/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אחים שלי הרכבתי אתמול מחשב amd ואין לי נסיון קודם בזה הכל עובד כמו שצריך המחשב מזהה את הכוננים דיסק קשיח הכל אבל משחקים לא עובדים עולים ויוצאים מה יכולה להיות הבעיה והאם כדאי להזמין טכנאי מחשבים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by KF,

שלום אני מעוניין לקנות cdkey למשחק מסויים מהאתר www.ultimatumgamekeys.co.il יש למישהו ניסיון איתם? אמינים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, לקראת הגעת המחשב החדש אילו משחקים ישנם היום בסגנון oblivion - לאחר שחיפשתי באינטרנט קראתי על -the witcher, assassins creed האם ישנם משחקים נוספים בסגנון / עומדים לצאת משחקים נוספים בסגנון? תודה ושבוע טוב, ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Gorgol Gaze,

אתר הפלייסטיישן 2 הישראלי- The PS2 Chamber, מציע מגוון ביקורות, בקרובים וחדשות, אשר כולן בעברית! כמו כן, באתר ישנם גם תמונות וסרטים, וכמובן, פורום. האתר מתעדכן כל יום, ולאחרונה נוספו אליו כמה כתבות מרשימות ביותר, ביניהן כתבת בקרוב על Onimusha 2, כתבת בקרוב על Kingdom Hearts, ביקורת על Tekken 4 ועוד... אני מבקר באתר הרבה, וחשבתי לשתף אתכם בשמחתי הכתובת היא www.ps2chamber.up.co.il

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המשחק guitar hero למחשב. ורציתי לדעת: יש דבר כזה בכלל למחשב? ומה כדאי: גיטר הירו, רוק בנד, ואיזה גרסאות שלהם כדאי? אני צריך עזרה, כי אני ממשלא מבין בסוג משחקים הזה. תודה לעוזרים! אלון

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המשחק החדש של Ubisoft שובר שיאי פופולריות עבור הסדרה, גם כאשר לא כולם אוהבים את הכיוון העדכני לכתבה

12. Started by the red dragon,

איפה אפשר לקנות XBOX 360 ? בארץץ? עם מהשישו מכיר מקום הוא אתר הוא מהשו שאפשר לקנות בו XBOX 360 רק מארץ!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קלאש רויאל משחק מחשב מאוד פופולריץ אבל מה שאתם לא יודעים שילד יפגע באח שלו הקטן עם רובה של אבא שלו! קלאש רויאל זה רע לחיים של ילדים !

14. Started by tzolerguy,

עוד מישהו לא מצליח אפילו לשנייה להתחבר לשרתים שלהם ולהפעיל את המשחק??....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by DDDDPJ,

יש לי דום 3 איפה רושמים את הקודים במשחק? אני רוצה שיהיה לי את כול הרובים יש לי מלא קודים רק איפה רושמים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eli.g,

אני מוכר לחבר שלי ps1 + משחק ב 300 ש"ח שווה או שאני יכול לסחוט עוד קצת.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני רוצה לשחק באיזשהו משחק ואני נכנס לשרתים שלו (נניח גרמניה - הכי קרוב לישראל שיש שם) וכולם יש להם פינג 50 70 מקסימום ורק אני 400 (MS) איך אני מוריד אותו? אפחד לא רוצה לשחק איתי :-[

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום. בשלב הנ"ל אני תקוע, דיברתי עם המפלצת ים ונתתי לי את eel, אחרי זה דיברתי עם אליזבת' והיא שטה למקום אחר. כל המשימות בוי חוץ מהמשימה להגן על הטירה הראשית ואני לא יודע מה לעשות. נא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה וגיגה זיכרון ואני מחפש משחקים מלאים טובים ורציניים של יריות ( וכו... ) מגוף שלישי. כן כן אני יודע שיהיו פה כאלה שיגידו לי תשחק בפקמן או משהו כזה אבל העינין הוא כזה, אני רוצה תחילה לנסות לשחק ( מזמן לא שיחקתי ) ואם אני יהנה אז אולי זה יהיה מספיק בשבילי כדי לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב שגם משחקים חדשים יעלו בו, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by kovar,

אני צריך עזרה אתמול שיחקתי עם חבר שלי פיפא ברשת והכל פעל חלק היום ניסינו לשחק ולא שינינו שם דבר בהגדרות אבל לא הצלחנו להתחבר (חוץ מפעם אחת) מישהו אולי זה גם קורה לו ויודע איך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DGZYoutube,

היי , אני עדן ואני יוטיובר ( הערוץ שלי זה DEGAMERZONE ) רציתי לפרסם פה את הערוץ שלי , כי לאחרונה הוא דיי תקוע ואולי חבר'ה מפה לא מכירים אותי . הערוץ שלי עוסק בגיימינג בעיקר , קומנטרים וכאלה כל החדשות על באטלפילד 4, ועוד כל מיני דברים. הנה קישור לערוץ שלי http://www.youtube.com/user/DeGamerZone אתם יכולים לראות כמה סרטונים פה http://www.youtube.com/watch?v=XRoUFRTejMw&feature=c4-overview-vl&list=PLiPpc3Rs7ak_n1VG7e8e53jJheGwLc8cI http://www.youtube.com/watch?v=dDHtPRt7MtY ופשוט תדפדפו בערוץ אני אשמח אם תירשמו לערוץ ותעקבו ותהיו פעילים , זה מאוד החשוב לי התמיכה שלכם ואני באמת מעריך הכל.

22. Started by Eyal_Inc,

כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני משחק ב Soul Reaver II ואני תקוע ממש אחרי שהשגתי את האלמנט הראשון.... יצאתי מהטירה ולאן עכשיו... ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה עד עכשיו שיחקתי בדמו אז קניתי את המשחק ואחרי שהתקנתי הכל עולה טוב ואחרי שאני כותב את שם המשמתש וסיסמה הוא מאושר לי אבל אחרי זה אני לא יכול להמשיך כי לא כתוב לי השם משתמש מה אני עושה ? הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
    • 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Aviv C,

יש לי כל הזמן לאגים במשחקי רשת. למה זה קורה? יש לי מודם USB. יכול להיות שזאת הבעיה?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.