משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות לי קליפ ואני צריך להפעיל את הדמואים שהקלטתי ולעשות לקט ביצועים של WaRLocK. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני נכנס למשחק ואז מתחיל לשחק.. בלה בלה בלה..ניצחתי! מקום 1! ואז אני רוצה לשמור ולצאת ואין לי אפשר כזאת... אם אני יוצא הוא אומר לי "אם אתה יוצא אז זה לא ישמור.. רוצה לצאת?" ככה קיצר איך שומרים ?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהמשיך אחר כך מאותה הנק'.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני שם CHEATS ב FAR CRY? המשחק קשה בצורה מפחידה לוקח לי שעתתים לעבור חלק איך ני משתמש ב CHEATS<?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ראיתי שיש פה לכמה אנשים כזה TRACKER שמראה תניקוד שלהם זמן ששיחקו וכאלה,איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. איך אני שם טראקים של MP3 ומפעיל אותם בSimcity 4? תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הם נותנים לי לשים מקסימום 1280X720 יש איזה פקודה או משהו?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
יש לי GTA SA הפכתי אותו למשחק כבד. הבעיה היא שהוא לא מראה ישר את המבנים, ואז בדקתי וראיתי שזה רק מנצל 200 אלף מהזיכרון מהמחשב.... יש לי 2 G
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום , אני דיי חדש במשחק הזה , יש ברשותי אוזניות ומיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לדבר עם חברים לצוות \ קבוצה. תודה מראש . דודי.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איך אפשר לדווח על hacker ב call of duty
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Battlefield 2142 - PC Crysis יש לי כרטיס 6800GT AGP האם הוא יריץ את המשחק טוב יש איזה גרף שמראה את הדברים האלה? תודה רבה זאביק
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לפעמים שאני בתוך המכונית וחושך לא רואים טוב איך מדליקים את האורות? אני יודע שיש את אנטר שזה מפעיל רק לשניה בחוץ אבל איך מדליקים קבוע? שהיה גם מבפנים? יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
רציתי לשאול... אם יש לי משחק צרוב של PS2 .. איך אני יכול להפעיל אותו על המחשב? אם בכלל אפשר..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די חזק שיושב בסלון ומשמש אותי כמחשב MEDIA CENTER שמחובר לטלוויזיה FULL HD טובה ולמגבר דרך יציאה אופטית ואני צופה בו בסרטים HIGH DEFINITION עם צליל היקפי (יש לי 5 רמקולים) אני צריץ מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ומותקן אצלי המקודד SHARK WIN7CODECS וגם הוא מוגדר להשתמש ביציאת ה- SPDIF לצורך צליל היקפי. הכל עובד טוב מאוד למעט משחקים! בשום משחק לא הצלחתי להגדיר את זה בצורה שידלקו לי 5 מנורות אדומות במגבר וזה באמת יעבוד בסראונד (צליל היקפי). כמובן שניסיתי להגדיר במשחק עצמו ולצורך דוגמא ניסיתי להגדיר זאת במחשק חדש יחסית NEED FOR SPEED HOT PURSUIT על 5.1 וזה עדיין עובד לי בסטריאו. מעצבן מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? האם פספסתי משהו ? כל שאר ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול להריץ את המשחק DUKE NUKEM 3D על ה WINDOWS XP?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
גדלתי על המשחק הזה ורק עכשיו גיליתי את השם המלא שלו.. יש דרך לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, איך אני יכול להשיג את חבילת הפרימיום, אין לי ויזה בינלאומי (ואני לא יכול להוציא בגלל שאני חייל). אז איך בכל זאת אפשר להשיג? האם צריך בכלל ויזה בינלאומי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני שבוע ראיתי שיש שרת לאנריל טורנמנט של ווגיימס. יש לי אינטרנט איטי (56) וזה השרת היחידי שנותן לי פינגים נורמלים. עד עכשיו שיחקתי רק נגד המחשב אבל עכשיו שאני משחק נגד אנשים אני רואה שזה שונה בהרבה. המבוטים בכלל לא משתמשים בנשק מספר 4 בזמן שבאינטרנט משתמשים בו כל הזמן , לכן אני ישמח לשמוע עצות איך להשתפר בנשק הזה -אני לא ממש מצליח לירות יריה מישנית , לקפ]וץ הצידה ואז לפגוע ביריה המישנית. האם יש איזה שהוא מוד שעוזר להתאמן על הנשק הזה? ועו ד2 שאלות אחרונות. ראיתי שאנשים יכולים לעשות סלטות. לפי ההגיון שלי , סלטה מבוצעת כאשר אני לוחץ פעמים על חץ ימין , שמאל וכו. הבעיה היא שמתי שאני עושה את זה אני רואה שאניקופץ רק קצת שמאלה מתי שהיריבים שלי שעושים את זה מגיעים לצד השני…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
איך אפשר לחבר את סוני 2 למסך של המחשב? במקום לטלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גיבור של "Blood Assassin וגיבור של "Fist of Stone כאילו כשאני בוחרת לוחם שיצטרף אלי חדש מה אני צריכה לשים לו כדי שהוא ישתמש ב Blood Assassin או ב" Fist of Stone"? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
איך אפשר לעבור את הקטע שאתה סנייפר ועוד סנייפר איתך וצריך להגיע לנקודת החילוץ ויש פשוט איזה צבא שלם שיורה עליך מכל הכיוונים + כלבים! איך עוברים את זה אני כבר השתגעתי!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם (מקווה שזה לא פוסט כפול של משהוא אחר גם), יש לי מחשב חדש, ואני רוצה לראות את רמת הביצועים שהוא מריץ. אשמח מאוד לשמוע על משחק או איזה אפקטים שאפשר להריץ, כדי לראות דוגמא חייה של טכנולוגית ה-DX11. אני כמובן משתמש בווינדוז 7, וכמו שצויין במפרט שלי (לינק בצד), הכרטיס שלי תומך ב-DX11. תודה רבה לכם !
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-