משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לשנות את ההרצים במשחק לא משנה איזה רזולציה אני משחק זה 60 הרץ (crt) איך אני משנה את זה דרך איפה?? משהו תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לחצתי על H וזה לא משנה לי ליד ימין .. מה אני עושה..? ויש איזה שרתים נורמלים? בלי סינים/יפנים
-
- 7 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
איך אני משנה את הריסוס צבע הזה במשחק לתמונות שאני בוחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי התלחלתי היום לשחק בNBA2005 והלחצנים בכלל לא נוחים, אז ניסיתי לשנות אותם. ניכנסתי להגדרות לחצנים שיניתי מה שרציתי ושמרתי, אני בא לשחק וזה עובד עדיין על הלחצנים הישנים מה אני עושה?, אני כבר מישתגע! תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
אני לא מוצר שמה בשום מקום אפשרות לשנות את הרזולוצייה וגם תכונות צליל כמו EAX ,DOLBY DIGITAL וכו.. אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי איך עושים זאת! ועוד שאלה! יש לי הגה של LOGITECH וכשאני משחק איתו במשחק הנ"ל הפדלים משום מה לא עובדים!!! ואני צריך להתניע עם כפתור שבצד! איך אני מקנפג את ההגה במשחק הזה!!?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שני דיסקים בהם מלא קבצים מפוצלים בגודל שווה איך אני הופך את המידע הזה לשימושי תמונה מצורפת *** תמונה לא נכונה הכנסתי שם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני וחבר רצינו ךשחק ברשת אבל זה לא ממש כיף בלי בוטים... אם מישהו יוכל בבקשה להגיד לי איך אוכל לשים בוטים בסרבר ? תודה רבה ;D
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כשאני מתחיל את המשחק המשחק מתחיל עם רזולוציה שמתאימה לכרטיס מסל שלי אבל לא למסך שלי וזה "מחוץ לתווך" בשבילו... איך אני יכול להתחיל את המשחק על רזולוציה נמוכה (אפילו מאוד נמוכה...) כדי שאני יוכל להתאים את זה בהתחלה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי winxp3 עם תוכנה שמפעילה בו dx10 השאלה אם אני מתקין את crysis איך אני עושה שהוא יעבוד בdx10 ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
הורדתי את שני הדיסקים של GTA 3, הם בקבצי bin את הדיסק הראשון של המשחק הצלחתי להתקין בלי לצרוב והדיסק השני הוא הכל מוזיקה איך אני מתקין את הדיסק השני בלי לצרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 קבצי RAR שהמשחק "FEAR" מחולק בהם! חלק א': F.E.A.R.Part1-AlcoholClone. חלק ב': F.E.A.R.Part2-AlcoholClone. חלק ג': F.E.A.R.Part3-AlcoholClone. מה עליי לעשות בכדי "לאחד" אותם לתיקייה אחת ולהתקין את המשחק? תדריכו אותי בבקשה.. תודה (: .
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק deadlight -flt-full 2012 ושסיימתי להוריד ניכנסתי לקובץ RAR וזה מה שאני רואה (ראו תמונה מצורפת) איך אני מתקין את זה בבקשה חייב עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מתקין פעמים אותו משחק אחד יענו אני מתקין משחק ואני רוצה להתקין עוד פעם על אותו מחשב בלי למחוק את תקיית המשחק הקודם פשוט זה לא נותן לי זה אומר שהמשחק כבר מותקן אז אין צורך להתקין עוד אפילו לא בכונן אחר תודה על כל עזרה
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בשביל לשחק אני צריך USER NAME ו-PASSWORD ... מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
את הקטע שהוא מרים מן בלון גז ענק כזה...?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני עושה את כל המשימות וזה לא עובר לי עיר??? איך עוברים עיר???
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה פשוט מגוחך כל מה שהיריב צריך לעשות זה להיתקע בי והוא משיג תכדור אין סיכוי להגיע למצב הבקעה ככה איך אני עושה שיהיה יותר קשה להשיג את הכדור? כמו שבנבא אפשר לשנות את הקושי של כל דבר אני פשוט לא מוצא את זה בפיפא תודה נ.ב המשחק הזה מגוחך
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המונה פריימים, רשום שצריך לפץוח את הקונסול ע"י ה מקש (~) אבל אני לוחץ וכלום לא קורה?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איך אני פותח את השחקנים ב UT2004 בלי לגמור את SINGLE PLAYER אני מדבר על CLANLORD XAN ו MALCOLM פעם אמרו לי איך אבל שחכתי :'(
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
הורדתי משחק True Crime: New York City אבל מה עביה הקובץ IMG לא נפתח לי ב DAEMON Tools :nixweiss: מה לעשות תעזרו לי בקשה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקבצים של משחקי מגאסון בעבר (למי שתהה). אם מישהו יוכל לשים פה קישור לתוכנה, זה יהיה מצוין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רואה ברשת כל הזמן משחקים בגרסת RIP ממה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה) שמשחק ריפ שוקל פחות ממשחק רגיל. איך אני הופך בעצמי משחק לגרסת RIP?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-