משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כחלק מהמסורת השנתית של שירות המשחקים Steam, אלפי משחקים מקבלים הנחות ענקיות לשבוע הקרוב בלבד. אז למה אתם מחכים? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%97%d7%92-%d7%a9%d7%9e%d7%97-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי בהגה G27 ואני מחפש משחקים כדי לגוון קצת מה שיש לי כרגע: Grid Dirt 3 Shift 2 : Unleashed F1 2011 אני מחפש משחקים עם מגוון רחב של מכוניות בסגנון של SHIFT 2 נגיד, שאני יכול לעשות QUICK RACE, לבחור אוטו, ולעשות שיפורים מההכי קטנים להכי גדולים, אבל כל משחק אחר גם יתאים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמוכר את המשחק סימס שיתן את המחיר ולמי שיש קודים אז הוא יכול לשלוח לי בבקשה פה בפורום ותנו את כל הפרטים טלפון ובלה ובסימס את הקוד התקנה אני רוצה את האמיתי אני אבדוק את זה לפני שאני אקנה את המשחק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את משחק ה"נוסטלגיה" Revolt? הקיצר, כשאני מתחל לשחק, אז אין את השעון הזה שסופר לאחור ואז עושה GO! אלא ישר מתחילים לנסוע. איך מסדרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אתם מכירים את המשחק Alone in the Dark? קיצור... יש לי את the new nightmare מהסדרה שלו והוא פשוט משחק מבהיל בצורה קיצונית!!!! אתה (או את לא משנה) הולך באיזה מסדרון הולך הולך הולך... פיתאום נכבה לך האור!!! אז אתה כבר יודע ובטוח שמשהו יקפוץ עליך ויבהיל אותך אבל דווקא כשאתה הולך להדליק את האור מפוחד (אחרי שכבר "נכנסת" לאווירה של המשחק) כלום לא קופץ עליך, ואז כשאתה חוזר לקטע שהיית בו כשנכבה לך האור פיתאום אתה שומע איזה צרחה "בבבבווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!!" או שאיזה חרק ענקי מעופף לך לשניה מול העיניים ויש קולות כאלה של זאבים וזה מה זה מפחיד!!! קיצור זה משחק קווסט שמאוד מאוד מאוד מומלץ!!! משחק אדיר!!! שלוש דיסקים... טוב אחרי שרשמתי משהו לא קשור למה שאני רוצה לישאול …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הפאטצ' ל1.1,לפני זה הכל עבד בסדר,עכשיו כשנכנסתי להיטמן אחרי העדכון נמחק לי הפרופיל הרגיל שלי[RoD]והופיע Hitman,שהוא ריק לגמרי.. מישהו יכול להביא לי שמירה עד לFLATLINE,זה השלב שבו אתם במרכז מטופלים הזה וצריך למצוא את AGENT SMITH אם אני לא טועה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! ניצלתי את הרגילה שלי בשביל לקנות מחשב חדש, E6300, 7600GS, GB-DS3, אמור להיות מחשב מכובד בהחלט, הלא כן? אז ככה, עד עכשיו הייתה לי גרוטה P41700 256RDRAM עם כרטיס מסך סוססס R9000 64 MB!!!!! המצב שנוצר הוא, שבערך מאז GTA3 לא שיחקתי במשחקים, זה אומר משהו כמו 4 שנים, אני מאמין שפספסתי הרבה מאוד מאוד!!! HL2 הייתי חייב לשחק, אז סיימתי אותו אצל חבר, אבל חוץ מזה, כלום!!! אז חברה, אני חייב המלצות למשחקים טובים, דגש על משחקים אם אופציה לDEATHMATCH\SKIRMISH בגלל שאני בצבא, אז אם אני ישחק משחקים טובים עם עלילה טובה, זה יגרום לי לדפוק נפקדות, ואני לא רוצה להיות בכלא סתם, קיצר שפכו חברה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב במשחקים שיוצאים לאחרונה על המנוע הזה הפיזיקה לא זזה באנימציה חלקה 100%. ז"א המשחק יכול לרוץ על 60FPS אבל אובייקטים שזזים (כגון גופות וחפצים דוממים אחרים) כאילו זזים בקיטועים כאלה וזה ממש מבאס אותי, עם כל ההיפ על המנוע הזה. לדעתי הסיבה היא שהמנוע תומך ב-Ageia PhysX, ואם לא משתמשים בכרטיס הזה הפיסיקה תהיה לא חלקה בכוונה. (בדיוק כמו ב-CellFactor אם שמתם לב) ישנם משחקים ישנים יותר עם פיזיקה הרבה יותר משכנעת - אולי בגלל שהיא מיושמת באנימציה שלא נופלת מה-FPS הכללי בו רצים המשחקים (למשל CSS / Doom3) וללא צורך בשום כרטיס פיזיקה. מה אתם חושבים ? האם אנחנו בדרך ל- "אם אין ageia הפיזיקה תהיה גרועה יותר ממה שהיתה פעם" ? או שבכלל אין קשר ל-ageia והפיזיקה סתם מאכזבת ? (שוב אני…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא שומע כלל במשחק מההתחלה שמתחילים במים אבל את הסרט הראשון אני כן שומע ולפי מה שראיתי יש בעיות למשחק עם ווינדוס ויסטה 64 ביט (כל שאר המערכות עובדות נפלא) מישהו נתקל בבעיה יש לזה פתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת הגעת המחשב החדש אילו משחקים ישנם היום בסגנון oblivion - לאחר שחיפשתי באינטרנט קראתי על -the witcher, assassins creed האם ישנם משחקים נוספים בסגנון / עומדים לצאת משחקים נוספים בסגנון? תודה ושבוע טוב, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק הפעולה שפותח במקור על ידי יוצרת Far Cry ו-Crysis עושה קאמבק אחרי תקופה ארוכה של שקט, ודווקא נראה לא רע בכלל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-ב-homefront-the-revolution-חוזר-לחיים-עם-סרטון-משחקיות/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המשחקים: batman arkham asylum, batman arkham knight,batman arkham city,lego batman 1,lego batman 2,lego batman 3+all dlc, סקינים לפורטנייט משני באטל פסים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק באיזשהו משחק ואני נכנס לשרתים שלו (נניח גרמניה - הכי קרוב לישראל שיש שם) וכולם יש להם פינג 50 70 מקסימום ורק אני 400 (MS) איך אני מוריד אותו? אפחד לא רוצה לשחק איתי :-[
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי במשחק הזה שעות רבות (ומהנות) עד היום. היום כשניסיתי לעלות את ה SAVE שלי ולהמשיך לשחק, הוא זורק אותי החוצה עם איזושהי הודעת שגיאה עלומה! אז התקנתי מחדש את המשחק - ונאדא, גורנשיט, כלום! עדיין אותו קקה! אז ניסיתי לחפש צ'יט שיקפיץ אותי לשלב בו הייתי (כי בכל זאת, הגעתי לשם לבד ולא ממש מתחשק לי לחזור לשם מאפס) ומצאתי את הצ'יט הבא. אז מה הבעיה אתם שואלים? הוא לא עבד! אז פה אתם, כן אתם, נכנסים לתמונה : יש למישהו SAVE'ים שמורים של המשחק או צ'יט אחר? אני נמצא כרגע בשלב שאחרי הקרב עם הבחור שנראה כמוני (ההוא שמשוויץ שיש לו אוגמנטטים כמו שלי רק עם FIRMWARE טוב יותר) ניצחתי אותו והשתמשתי בצוללת לצאת מהבסיס ולפגוש את ההוא על הגג (ההוא שאומר לך שעומדים לשגר טיל בכדי להשמי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צרבתי את 2 הדיסקים ומשום מה בדיסק השני, במהלך ההתקנה בסוף ממש 99% נותן לי שגיאה: An error occurred during the move data process: -117 Component: CummomFiles File Group: File: יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
אני מוכר לחבר שלי ps1 + משחק ב 300 ש"ח שווה או שאני יכול לסחוט עוד קצת.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי על המשחק Maple Story... נכנסתי לאתר הרשמי וניסיתי להוריד אותו אבל הוא יורד בקצב של בערך 2 Kbps! יש אתר אחר שאני יכול להוריד ממנו את המשחק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אררררר זאת הבעיה הכי מעצבנת עוד מאז שהיה פנטיום 133.... תקיעות כאלה מעצבנות לפעמים שזזים,פעם הראשונה שיורים , או פוגעים במישהו... מסוק מתפוצץ וכו'.... נכון שהדרישות של המשחק גבוהות מאוד,אבל חברים ואנשים אומרים שאצלהם זה פועל ללא תקיעות על ה-details הכי גבוהים. לשנינו אותו זיכרון 512ddr 333. וכרטיס מסך שלי 9700 פרו ואצלו 9500 פרו. אני רושם על הזיכרון משום שאני זוכר במחשבים קודמים שלי זאת הייתה הבעיה של התקיעות.. האם זאת בעיה של זיכרון???? כי הזמנתי עוד 256... ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני בשלב שנקרא BOAT, ואני בקטע הסופי שאני נמצא על האוניה שאני צריך לפוצץ, אז השתלתי את הנפץ רצתי לפרונט של הספינה כמו שהורו עלי היא התפוצצה, התחילה לטבוע ופתאוםםםם הופיע לי מסוק שאני אמור לפוצץ, אבל הקטע זה שלא משנה איך אני יורה ובמה, הוא פשוט לא מתפוצץ!!! היה לי 14 טילים של משגר טילים, לא עזר בשיט, וכולם פגעו במסוק, פגעתי בו ברובה 20 פעם וטחנתי לו תצורה והוא לא מת, זה מראה לי שהוא פוגע באיש שיורה עלי עם המכונת יריה אבל הוא לא מוכן למות!!, ויתר על כך יש לי את הספינה שטובעת ואני צריך להספיק לפוצץ תמסוק לפני שהיא תטבע ואני אפול למים ואז באמת נגמר העסק, אבל אני פשוט לא מצליח להרוג אותו!!! למישהו יש פיתרון? :-\
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה וגיגה זיכרון ואני מחפש משחקים מלאים טובים ורציניים של יריות ( וכו... ) מגוף שלישי. כן כן אני יודע שיהיו פה כאלה שיגידו לי תשחק בפקמן או משהו כזה אבל העינין הוא כזה, אני רוצה תחילה לנסות לשחק ( מזמן לא שיחקתי ) ואם אני יהנה אז אולי זה יהיה מספיק בשבילי כדי לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב שגם משחקים חדשים יעלו בו, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק חדש שעושה שימוש במנוע Real Virtuality 3 של המשחק ARMA 2 לחובבי הז'אנר נראה לי שהמשחק יצליח להעסיק אתכם עד ש ARMA3 יגיע לי זה נראה כמו מוד מושקע ביותר ובתקופה הנוכחית והיבשה מאוד של משחקי יריות אפשר לנסות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היום חיפשתי הרבה נושאים טובים לקומנטרים אבל בסוף החלטתי לאלטר וזה מה שיצא חחחח מקווה שתאהבו (:http://www.youtube.com/watch?v=6fw2ElbUOEo
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן גיליתי שהמשחק World Of Tanks דווקא מאד משעשע ונחמד :-) התחלתי לשחק בשרת האירופאי, אם יש אנשים שרוצים להצטרף ולשחק ביחד אז תפנו אליי. כולם מוזמנים לנסות לשחק, המשחק חינמי. www.worldoftanks.eu תפנו אליי : במשחק :Rajahz סקייפ: tfc.justrpay או כמובן להשאיר הודעה פה בפרטי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות cdkey למשחק מסויים מהאתר www.ultimatumgamekeys.co.il יש למישהו ניסיון איתם? אמינים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , קיבלתי מטלה מהמנחה באוניברסיטה על מידע שיכול להיות מאד מעניין צריך לבדוק מה גודל שוק משחקי הרשת באינטרנט , כמות משתמשים , גילאי המשתמשים מצאתי חומרים משנת 2006 בגוגל , על השוק בארה"ב , אבל אני בטוח שהרבה השתנה מאז גם זכור לי שמישהו פעם זרק לי שלWOW יש 16 מיליון משתמשים (הזוי משהו) ולא מצאתי שום מאמר או מסמך שתואם לזה ברשת . אני מנסה לאתר מידע קצת יתר רלוונטי , אבל הכל כ"כ מפוזר ת'אמת , אחרי שהייתי מכור לCS ולעוד משחק רשת פחות מוכר (לפני הצבא) לא חזרתי לזה ואני מרגיש ממש חלוד אם תוכלו לעזור לי לרשום את עשרת המשחקים המצליחים ואת כמות המשתמשים שלהם או איזה לינק לאתר שיכול לעזור לי , אני ממש אשמח ...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-