משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=HALO3PC&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=201 אני מפספס משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. בחודש ינואר יפתחו שני טורנירי סטרקרפט2 לאומות, אחד באתר בשם Clanbase ואחד ב ESL. נתחיל ונציין שאין כרגע פרסים בטורנירים האלה. כמה פרטים טכניים חסרי חשיבות: באתר Clanbase הקבוצה "ישראל" מנוהלת על ידי עמיאל, הוא מינה אותי למנהל הסטרקרפט ויש כרגע בחירות לקפטן, לצערי אני היחיד שנרשם ולכן ככל הנראה גם אבחר לקפטן. באתר ה ESL כל אדם יכל לפנות לאדמינים כדי להתמנות למנהל הנבחרת של המדינה שלו. לא ידוע לי מי עוד פנה אליהם אבל אני יודע שהם בחרו בי כמנהל הנבחרת (אין אף אחד מעלי, אני יכול למנות קפטן ושחקנים וכו). מכיוון שזה מגוחך לנהל קבוצה נפרדת לכל טורניר. הקבוצה תהיה גוף אחד שישתתף ב2 הטורנירים במקביל (על פי הזמינות של השחקנים כמובן). אם לשחקן יש בעיה עקרונית/דתית/רוחנית …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עדיין מחפש את SSF2T למשחב - Super Street Fighter 2 Turbo. זה היה המשחק הראשון (ובין הבודדים) שרכשתי למחשב. פשוט משחק ענק - חבל שהדיסק נשבר לי בזמנו עד היום מתגעגע מישהו שיחק בחדש ? אני מקווה שלא יאכזב !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Face of Mankind :: פני המין האנושי פרטים: האתר הראשי(תירשמו שם ותורידו): www.fomportal.com כמובן.. אם תתעניינו בעוד, הכתבה של גיימר: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=84205 הורדה מהמקור הכי טוב(המקור שמביא את ההורדה למחשב..תסתפקו בזה): http://www.promisance.biz/faceofmankind/fom_openbeta.zip על המשחק: המשחק מתרחש בשנים עתידניות.. מי שיתחיל לשחק עכשיו יראה שהשנה היא 2395 ^^ המשחק מתרחש ב.. כל מקום.. ישנם כל מיני פלנטות להשתגר אליהם ישנם את הערים החשובות: ברלין, פריס, טוקיו.. וכמובן ניו יורק מהלך המשחק: אתה בונה לך דמות.. בוחר לה לאיזה קבוצה אתה רוצה שהיא תשתייך(אין לי מידע על הקבוצות, מצטער) שימו לב, אפשר לבנות רק דמות אחד לכל שחקן אתה נוחת בדירה מו…
-
צרבתי את 2 הדיסקים ומשום מה בדיסק השני, במהלך ההתקנה בסוף ממש 99% נותן לי שגיאה: An error occurred during the move data process: -117 Component: CummomFiles File Group: File: יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
אני ממש לא מעודכן.. אז סליחה.. חח אבל יצא סוני פליסטישן 3? אם יצא איך הוא שווה? כמה הוא עולה? שווה להשקיע? שמעתם על ג'וק או משהו כזה?? אם לא מתי הוא יצא?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איך אני יכול להשיג את חבילת הפרימיום, אין לי ויזה בינלאומי (ואני לא יכול להוציא בגלל שאני חייל). אז איך בכל זאת אפשר להשיג? האם צריך בכלל ויזה בינלאומי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קחו את ה All-Seeing Eye שלכם תזרקו אותו לפח כי יש משהו הרבה יותר טוב!! http://www.qtracker.com/ [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במקורי וזה יוצא לי רושם לי FATAL ERROR RGSC 10 מה לעשות זה ממש מעצבן ועוד משהו אני יכול לשחק רק עם החצים והעכבר שאני לוחץ על מקש אחר במקלדת חוץ מהם זה עושה לי תקיעה למה ????[br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 22:11:42 התבלבלתי זה RESC FATAL ERROR ולא RGSC
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכלום בשבוע האחרון התקנתי אותם (RAGE וגם את BRINK) ויש לי בעיה ממש מוזרה , ברגע שאני מתחיל את המשחק עצמו המשחק פשוט קופא וכל דבר לוקח שנים עד שהוא קורה , המחשב שלי ממש סבבה והוא בסה"כ בן שנה (משמע נחשב מחשב חדש דנדש למשחקים האלה) רק שתבינו לוקח לו חצי דקה להעלות את התפריט כדי לצאת מהמוד של המשחק (וחשוב להגיד זה קורה רק במשחק עצמו) התפריט בהתחלה עולה מצויין וככה גם ההקדמה ... אני אשמח לעזרתכם (כבר התקנתי מחדש דרייברים ...) תודה רבה עריכה: אני אחדד את השאלה שלי האם ישנה עוד תוכנה חוץ מ directx שצריך עבור המשחקים האלו? אני מריץ משחקים אחרים כמו NBA2K13 בצורה חלקה לגמרי וגם את SKYRIM לכן אני לא מבין מה הבעיה בכל מקרה יש מבצע בSTEAM על RAGE רק ב 10$ תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש משחקים כמו MU אם מישהו מכיר משחקים טובים ונחמדים כאלו אז שיביא פה קישור תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3542781,00.html כל דבר עם ג'ק בלק חייב להיות טוב זה חייב להיות משחק גדול! להיטי מטאל ורוק
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני בשלב שנקרא BOAT, ואני בקטע הסופי שאני נמצא על האוניה שאני צריך לפוצץ, אז השתלתי את הנפץ רצתי לפרונט של הספינה כמו שהורו עלי היא התפוצצה, התחילה לטבוע ופתאוםםםם הופיע לי מסוק שאני אמור לפוצץ, אבל הקטע זה שלא משנה איך אני יורה ובמה, הוא פשוט לא מתפוצץ!!! היה לי 14 טילים של משגר טילים, לא עזר בשיט, וכולם פגעו במסוק, פגעתי בו ברובה 20 פעם וטחנתי לו תצורה והוא לא מת, זה מראה לי שהוא פוגע באיש שיורה עלי עם המכונת יריה אבל הוא לא מוכן למות!!, ויתר על כך יש לי את הספינה שטובעת ואני צריך להספיק לפוצץ תמסוק לפני שהיא תטבע ואני אפול למים ואז באמת נגמר העסק, אבל אני פשוט לא מצליח להרוג אותו!!! למישהו יש פיתרון? :-\
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין עריכה בכלל זה סרטון חופשי שמראה את המוד Blood Money ואת המפה High Tension יום טוב *משחק ראשון שלי טיפה נהרגתי הרבה אבל במהלך המשחקים שעשיתי היום הKD שלי יותר טוב מאשר בסרטון יום טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשחקים חדשים כמו היטמן 3 וכאלה פעם היה לי מלא אתרים במעודפים אבל נמחק לי הכל תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני וחבר פתחנו ערוץ יוטיוב ונשמח לדעת מה אתם חושבים עליו בפן הטכני והרעיוני ומה כדאי לשפר.. כרגע אנחנו מצלמים פארודיות ל- gta 5 , ונשמח לשמוע הצעות למשחקים נוספים שמתאימים לפארודיות. בתודה מראש. https://www.youtube.com/channel/UCr0xyy-QbVrZJ_w9MCtOgfQ
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, תבדקו את המשחק החדש Q.U.B.E - משחק הגיון 3D שממוקם בעולם קוביתי מרתק. הזכיר לי את בולו חשיבה למי שמכיר מימי ה-386. המשחק מבוסס מנוע UNREAL, ועכשיו קצת תמונות: משימת אתגר: זהו משחק קצר, גמרתי אותו בכ-3~3.5 שעות, אז אני מעמיד אתגר זמן למי שמסוגל לעקוף אותי (לאחי לקח 5 שעות). משחק קטן, בערך 500MB, מי שצריך עזרה למצוא לינק יכול לפנות בפרטי. לא חסר יצירתיות במשחק, היחלצו מהקוביה! נ.ב. לא יודע אם זה רק אני, אבל חטפתי תחושת בחילה רצינית וסחרחורת במהלך המשחק מתנועת המצלמה או מהעולם המוזר, קחו את זה בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
PS2 + Massiah chip עם 2 שלטים אחד מהם רוטט ועוד כמה משחקים.. כל זה ב1000 שקל.. הקטע זה שהצ'יפ לא נראה לי פותח מולטיזון מה זה אומר המולטיזון וכמה זה יפריע לי ? + קראתי ש הצ'יפ גומר למכשיר את החיים מהר זה נכון ? 0_ם
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה , נתקלתי במשחק הזה לפני שבוע + (קניתי אתמול:). המשחק כעת ב Early access . יש בפורום סקירה על המשחק הזה? מישהו פה משחק? נראה משחק ממש טוב - מושקע - קשה מאוד ומצריך חשיבה ועבודת צוות. אשמח לדעת אם יש קהילה כלשהי למשחק בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"בוקר" טוב, אני מחפש משחקי מכוניות טובים על רמה שיאפרו לי גם להשתמש בהגה ושיהיו בעלי גרפיקה מעולה ומנוע פיזיקלי טוב. כמו כן יש לי עוד שאלה, ידוע מתי בערך יצא NFSUG2? דרך אגב המלצה חוץ מ NFSUG. תודה לכל העונים והממליצים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק ב WOT נתקע מלא הפיגנים גבוהים 100-140 זה משגע אותי , האינטרנט עובד תקין הכול עובד תקין רק ה WOT נתקע , שווה לעבור ל 014 ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני נורא שמח לרשום כאן היום, במיוחד שזאת ההודעה הראשונה שלי כאן! :hi: :yelclap: חברה תקשיבו, יש לי רעיון שאותו אני מפתח עם קבוצה קטנה ונבחרת של אנשים במהלך השנתיים האחרונות ואני צריך את הדיעות שלכם בנידון ואם תרצו לתת יד בפרויקט, אז מה יכול להיות טוב יותר? הרעיון בקצרה הנו פשוט מאוד; ליצור משחק מרובה משתמשים - כזה שיוכלו לשחק בו אלפי שחקנים בו זמנית, ביקום עצום והטריק הוא שיהיה בו אין סוף אפשרויות. ועכשיו נרחיב קצת. במהלך השנתיים האחרונות עמלנו אני וחבריי בפיתוח הרעיון: איך אפשר ליצור מחשק עם אין סוף אפשרויות? וגילינו שאפשר ויש לנו את התאוריה רשומה, אבל הבעיה היא היישום של זה. כי מה שאני מתכוון זה הגדרת מציאות למחשב, וזה אמור להיות מוגדר מכל …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה דחוווווווווף!!!!!!!!!!!!! קניתי Far Cry New Dawn וצריך להרשם באתר שלהם ואין אפשרות אצלי באינטרנט להכנס לאתר החברה Ubisoft מישהו יכול לעזור??? המשחק עלה המון כסף!!!! ושוכב כאבן שאין לה הופכין אולי איזה קראק שפורץ ולא צריך רישום באתר שלהם? זה הכי טוב, או מישהו שיכול להכנס לאתר של Ubisoft ולפתוח לי חשבון ואז אני יוכל לשחק??? בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק הפעולה הנהדר של המפתחת Monolith מוצע בחנות ה-Green Man Gaming בגירסת ה-Game of the Year המעודכנת והמקיפה שלו, ובמחיר של פחות מ-45 שקלים פינוק גיימינג נוסף לרגל סוף השבוע: אם משחקי אינדי פחות מעניינים אתכם, כדאי שתכירו את המבצע העדכני המרשים של החנות המקוונת Green Man Gaming, שמציעה את משחק הפעולה Shadow of Mordor: Game of the Year Edition בעבור 11.25 דולר בלבד. הכותר, שמתרחש בעולם העלילתי של 'שר הטבעות' ופותח בידי הסטודיו שהביא לנו בעבר את F.E.A.R ו-No One Lives Forever, הושק במקור בסוף שנת 2014 וזה לשבחים רבים על מנגנוני המשחקיות המקוריים שלו – והושק באפריל 2015 בגירסה השלמה עליה מדובר כאן, אשר כוללת את התוכן המקורי ועוד שלושים משימות, חפצים ותוספים שהושקו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-