משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מפרט דיי חזק, (ראה המפרט שלי) והורדתי היום ספלינטר סייל דמו. משום מה, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה, מידי פעם יש תקיעות מוזרות (Zה נראה לי כמו תקיעה של טעינה יותר מאשר זה נראה לי שזה תקיעה של חומרה..) למישהו יש רעיון מה זה, ולמה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הפאטצ' ל1.1,לפני זה הכל עבד בסדר,עכשיו כשנכנסתי להיטמן אחרי העדכון נמחק לי הפרופיל הרגיל שלי[RoD]והופיע Hitman,שהוא ריק לגמרי.. מישהו יכול להביא לי שמירה עד לFLATLINE,זה השלב שבו אתם במרכז מטופלים הזה וצריך למצוא את AGENT SMITH אם אני לא טועה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני מחפש אתרים להורדת משחקים ללא תשלום לפלאפון החדש שלי motorola הדור השלישי .....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי ואני לא מוצא טרינר לפאטץ החדש 1.05 גוגל נתן לי תוצאה רשום שם שזה ל1.05 הורדתי וזה ל1.04 שקרנים שם...גוגל תוצאה ראשונה היא שיקרית...תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך הלמלצה למשחק ראלי טוב לPC, נמאס לי מ need for sped 6 משחק ממש יבש אני צריך איזה ראלי רציני משהוא טוב. תודה 8) נב: אם אפשר גם לצרף תמונות או קישור לאתר המשחק
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי כמה משחקים: 1.מתי צריך לצאת ה-gta החדש למחשב?(שנה+חודש/רבעון) 2. האם EA Games הולכת להפיץ משחק נוסף בסדרת need for speed? יש לי עוד כמה שאלות אבל אני צריך שתהנו לי על שתי אלו כדי לדעת אם לשאול אותם
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קצרה (די הרבה זמן לא הייתי בעניינים) כרגע יש לי WIN XP ןאני דיי מבסוט, מתכונן בקרוב לשדרג ל VISTA אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כך שציתי לשאול... האם עדיין יש בעיות כלשהן ל VISTA להריץ משחקים ? או שכיום כל משחק שעובד על ה XP יעבוד גם על ה VISTA ? תודה מראש, תומר
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להיכן ממשיכים אחרי שיצרת את אחד ממשחקי האינדי המצליחים והפופולריים ביותר מאז ומעולם, כזה שזיכה אתכם בעסקת רכישה בשווי של 2.5 מיליארד דולר ממיקרוסופט בכבודה ובעצמה? למשחק קלפים טקטי שמתחרה ראש בראש בבליזארד, כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-minecraft-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שיחקתי במפורסמים: Brothers in Arms(Road to hill 30 ו Earned in blood CoD 2 Medal of honor pacific assault וכרגע יש לי אופציה של קומנדוס מישהו מכיר משחקים כאלה? אה ואני מכיר את Sniper Elitle רק שאני לא בטוח אם לקנות. בקיצור תמליצו לי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מהחנות האינטרנטית IntKeys היא חנות לא מהארץ ואינטרנטית מקווה שאני לא עובר על החוקים עם השם שלה. מישהו קנה משם ויכול להגיד לי שהם אמינים? תוך כמה זמן מגיע סידיקי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הMULTIPLAYER של CRYSIS 2 אישית בSINGEL מאד נהנתי אבל הבנתי שהSINGEL לא תמיד משקף את מצב הMULTI איך הוא כדאי לא כדאי ? אהבתם? תודה לכל העונים ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כל מיני משחקים שהודלפו ברשת והשאלה שלי איך יכולים להדליף משחק או שירים (אמינם) לרשת יענו איך ? מה הם כאילו גונבים פוצים?? והיום (רביעי) וnfsu2 כבר נמצא באתרי ווארז והמשחק יוצא לחנויות עוד 5 ימים (שני) זה אומר שהדליפו את המשחק???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צרבתי את 2 הדיסקים ומשום מה בדיסק השני, במהלך ההתקנה בסוף ממש 99% נותן לי שגיאה: An error occurred during the move data process: -117 Component: CummomFiles File Group: File: יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
-
שלום לכולם !! אני חדש פה בפורום אז נעים מאוד !! -------------------------------------------------------- איזה משחקי תפקידים הייתם ממליצים לי ? משהו בסגנון של NEVER WINTER ,MOROWIND?? הבעיה היא שיש לי מחשב די ישן ואין לי יכולת עכשיו להריץ מחשקים כבדים כאלה... P3-550,VOODOO 3....... :'( הצעות בבקשה!!! דוד
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי מלא סרטונים עם fps גבוה בהרבה ביוטיוב עם הכרטיס שלי.. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא עזר. איך מעלים? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המשחק guitar hero למחשב. ורציתי לדעת: יש דבר כזה בכלל למחשב? ומה כדאי: גיטר הירו, רוק בנד, ואיזה גרסאות שלהם כדאי? אני צריך עזרה, כי אני ממשלא מבין בסוג משחקים הזה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה עד עכשיו שיחקתי בדמו אז קניתי את המשחק ואחרי שהתקנתי הכל עולה טוב ואחרי שאני כותב את שם המשמתש וסיסמה הוא מאושר לי אבל אחרי זה אני לא יכול להמשיך כי לא כתוב לי השם משתמש מה אני עושה ? הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה קודים שמביאים 20% הנחה בחנות של EA. אין לי שימוש בהם, אז מה הטעם שאני אשמור אותם. אם מישהו רוצה אחד, תשלחו לי הודעה פרטית ואשלח לכם. *לא תקפים להזמנות מוקדמות (לדוגמא: BF3, ניסיתי). *כל אחד מהם עד סוף החודש (כמעט בטוח), אז אל תבקשו סתם אם אתם לא מתכוונים להשתמש בהם. אני בטוח שיש אנשים שכן ירצו. רק אם אתם בטוחים שתקנו משהו תבקשו. D:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר PS2 ברצוני להתקין לו CHIP. רציתי לשאול מספר שאלות: 1) איזה CHIP יותר כדאי פנימי או חיצוני. 2) איפה כדאי לקנות אותו. תודה מראש איציק
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבצעים הזמנה מוקדמת של הפרק החדש בסדרת Need for Speed? אתם עומדים קבל שדרוג ויזואלי בלתי צפוי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רק רוצה לוודא שאין דרך יותר טובה מזו: 1. יצירת סרט ב- Theater 2. הקלטה שלו ב- FRAPS 3. המרה לפורמט רלוונטי 4. העלאה ל- youtube. יש משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. בחודש ינואר יפתחו שני טורנירי סטרקרפט2 לאומות, אחד באתר בשם Clanbase ואחד ב ESL. נתחיל ונציין שאין כרגע פרסים בטורנירים האלה. כמה פרטים טכניים חסרי חשיבות: באתר Clanbase הקבוצה "ישראל" מנוהלת על ידי עמיאל, הוא מינה אותי למנהל הסטרקרפט ויש כרגע בחירות לקפטן, לצערי אני היחיד שנרשם ולכן ככל הנראה גם אבחר לקפטן. באתר ה ESL כל אדם יכל לפנות לאדמינים כדי להתמנות למנהל הנבחרת של המדינה שלו. לא ידוע לי מי עוד פנה אליהם אבל אני יודע שהם בחרו בי כמנהל הנבחרת (אין אף אחד מעלי, אני יכול למנות קפטן ושחקנים וכו). מכיוון שזה מגוחך לנהל קבוצה נפרדת לכל טורניר. הקבוצה תהיה גוף אחד שישתתף ב2 הטורנירים במקביל (על פי הזמינות של השחקנים כמובן). אם לשחקן יש בעיה עקרונית/דתית/רוחנית …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם לפי המפרט שלי אני יוכל להריץ את המשחק http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/lenovo-y50-70-touch תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*מתכנני המשחק מצהירים שהוא לא יהיה כבד יותר מהמשחק הקודם אלה בוצעו אופטימיזציות למנוע המשחק כך שביצועי CRYSIS 1 יישמרו ב CRYSIS 2. סרטון הדגמה של המשחק ב HIGH DEFINITION http://www6.incrysis.com/incrysis_dot_com_crysis_warhead_teaser_trailer_720p_ea.zip 4 תמונות ששוחררו השבוע http://pc.ign.com/dor/objects/14258182/crysis-warhead/images/crysis-warhead-20080626031658680.html?page=mediaFull מי ששכח מה עברנו ב20 השנים האחרונות בתחום ה FPS מוזמן להציץ כאן
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-