משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
איך אני יוצר משתמש אונליין למשחק: TmNations בתודה!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום וברכה, קיבלתי סידיקי והצבתי אותו, היה רשום לי שהסידיקי הזה מאושר, אך אני רוצה לבדוק שוב פעם אם הסידיקי הזה אכן מאשר לי כניסה ל-B2K... איך אני בודק זאת?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איך אני יכול להחליף את השמות של הסימים שלי בסימס 2
-
ניסיתי בתוכנות הורדה לא מצאתי את הנכון
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
השאלה כתובה למעלה אשמח אם תוכלו לענות לי כי אני יודע שיש איזושהי דרך.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל משחקים על directx 9 בלבד האם זה אפשרי לשנות את directx מ11 ל9 או שצריך להסיר directx 11?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי לפני שנה בערך כרטיס מסך רדון 9600XT ואני קיבלתי איתו cd key של HL 2 אז אתמול הורדתי את HL 2דרך ה steam אני לחצתי על הכפתור "register a product i alrready own" ואז הוא ביקש ממני cd key אז כתבתי לו את מה שקיבלתי הוא עשה לי בדיקה באינטרנט ואישר לי אבל עכשיו השאלה שלי אם אני ימחוק את המשחק ואני ירצה להתקין אז הוא יגיד לי שהוא בשימוש אז איך אני יבטל את השימוש שלו?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה פשוט מרגיז ! 90% מהמשחקים היום דורשים גיימפאד של 360 ! ואם יש לי גיימפאד של לוג'יטק, מה אני עושה ? למשל ביושוק, אני רוצה לשחק עם הקונטרולר שלי ואני לא מצליח ! אני יודע שתגידו ש FPS עפ קונטרולר זה לא נוח וזה אבל בא לי לי לשבת בנוחיות שלי ולא מכופף מול המסך... יש אולי איזה שיטה או טריק שמאפשר לי להגשים את רצוני ? שמעתי פעם שיש תוכנה שעושה שהקונטרולר שלך יעבוד כמו מקלדת, זאת אומרת שתגדיר לו נגיד ש A זה מקש מסויים בגיימפאד, אפשרי ? ד"א יש לי את הגיימפאד DUAL ACTION של לוג'יטק.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל רשת והם על אותו חשבון קאונטר שאני מנסה להיכנס לסרבר הוא אומר שיענו אני נימצא בו כבר (עם המחשב השני) איך אני יכול לשחק בשתי המחשבים באותו סרבר עם אותו חשבון ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את ה-LOGO שלי ב-CS לתמונה שאני בוחר...? ??? תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המשחק מחבר שהיה בחו"ל אבל המשחק הוא בשפה הצרפתית. (כל המשחק כולל ההתקנה). יש איזה קובץ שיכול לשנות את המשחק לאנגלית? אפילו השפה שמדברים במשחק היא צרפתית...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה שהיא דרך להתחיל לשחק ישר מ IMORTAL THRONE?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין את המשחק Battlefield 3 בהזמנה מוקדמת (רק במידה ואני יאהב את הבטא שלו). אני מכיר את האתר http://www.gamestop.com/ והוא גם מומלץ ע"י IGN כך שאמור להיות כאן מישהו שעומד מאחורי זה. אז רציתי לדעת איך מבצעים הזמנה? אני צריך שני פריטים משמה כולל משלוח מהיר. ועוד שאלה ? אחרי כל השאלות, הם שולחים לארץ בכלל?
-
- 13 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
הגעתי לשלב (בעצם זה הראשון) ששם האנס ניהיה חולה ואני צריך ללכת להרים עכשיו מצאתי בגדים אבל איך אני לובש אותם?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי מחיצה עם קובץ SFV ועוד 81 קבצים עם סיומת מ 001 עד 081 אני לא מצליח לאחד אותם או לחלץ את הקובץ אימאג מהם איך אני אמור לעשות את זה תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 11:16:52 הסתדרתי מצטער תודה אפשר למחוק/לנעול
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
איך אני מבטל את שתי הסרטים בכניסה למישחק C&C Zero את ה EA games ואת הסרט.(איזה קבצים צריך למחוק) כאילו שזה יגיע ישר ל-LOADING.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש משחקים שאין להם הגדרה לפיד דרך הCONTROL של המשחק איך אפשר להגדיר את זה שיעבוד על פיד בכל זאת? שמעתי על שיטה שנכנסים להגדרות של המשחק דרך הקובץ עצמו איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אין לי כוח לעשות אותה והיא היחידה שחסרה לי בשביל להיות צלף. המרקסמנשיפ שלי זה על 35 אבל עשיתי את המשימה האחרונה כבר 5 פעמים ואין לי יותר כוח לעשות. יש איזה דרך לעבור אותה בלי ממש לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
קניתי TT ואני לא רוצה אותה..איך אני מוחק אותה מסלוט שהיא נמצאת בה (שיפרתי אותה בקטנה אבל חפיף)
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לא מתאים לי המשחק, הוא ממש משעמם אותי ואני לא נהנה לשחק בו, איך אני מוכר אותו למישהו אחר? איפה אני רואה את הcd key?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, פשוט פעם היה אפשרי להוריד למשחק מכוניות.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
קיבלתי את המשחק מתנה להורדה כי קניתי את הכרטיס 6850 אני כבר מחפש הרבה זמן את המשחק ב steam ואני לא מוצא אותו שם להורדה אשמח אם משהו יביא לי לינק
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המפלצות שלי מתות ממש מהר איזה TRAITS לשים שישמור שהן לא ימותו מהר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-