משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
המשחק החביב Dungeon 2 מחולק ללא עלות כלל למהירי החלטה - ויש גם שלל מבצעי גיימינג נוספים שכדאי לכם להכיר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
YEAAAA BITCHES!!!! כוכב ראשון מתחת לניק מי שלא שם לב :D אני מתרגש כמו אש אחרי המכון הראשון
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וגם אני רוצה לדעת איך אני עושה את המשימה עם ריידר הזה שאחרי שעשיתי משימה עם מכונית משוריינת כזאת והלכנו לבית שיש בו מישה ישן ואסור להרעיש יותר מידי ואז לקחתי משם את התחמושת ושסיימתי את המשימה הכנסתי את המשאית למוסך כזה ואז אמרו לי שאני יכול לשדוד בתים בלילה וגם אם אני רוצה לעשות משימה עם ריידר בקשר לשוד כלשהו עם המכונית הזאת איך אני עושה את כל הדברים האלה בבקשה עזרה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
heya הורדת דמו של Medal of Honor Allied Assault Spearhead Demo, נכנסתי למסך של הראשי, המשרד.. לאן אני נכנס כדי לעשות מצב של שחקן יחיד? (לא רוצה לשחק ברשת) לאן אני צרילך ללכת 10X
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך צ'יטים ל V-rally 2 Expert Edition
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה משחק אדיר עד היום אני מחפש דרכים לשחק בו ( דרך אגב רק בראשון כל השאר היו זבל) אפילו חשבתי לקנות מחשב P1 בשביל להריץ את המשחק
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את פיפא 2007 ואת NBA LIVE 2007 למחשב ושאני רוצה להתחיל לשחק הוא עדיין דורש להכניס את התקליטור איך זה יכול להיות? אני חדש במשחקים אין לי מושג אבל תמיד חשבתי שאחרי שעושים INSTALL למחשב כבר לא צריך את הדיסק יש אולי משהו בהגדרות לשנות כך שהמחשב לא ירצה דיסק להתחלת משחק? כי התקנתי את זה בנייד וממש שלא בא לי להסתובב עם 2 הדיסקים אפשר או שאין סיכוי?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גרסא 1.3..האם היא משפרת\מתקנת משהו בsingle player או שהפאטץ' הזה מתקן בעיות רק במולטי? מישהו התקין בכלל?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי,זה ממש הזוי,אבל אמיתי. Splinter cell:Conviction -עכשיו השמועות עליו נכונות. מסתבר שיש משחק חדש תחת פיתוחה של UBISOFT MONTREAL המשחק החדש ייקח צעד אחד ענקי קדימה ויעביר את כל הסדרה לסוג חדש לחלוטין של משחקיות בשילוב עם סביבות פתוחות. המשחק החדש ימשיך מנקודת הסיום של המשחק הקודם,כאשר סאם נרדף על ידי ה-FBI מבלי שאלו יודעים על מצבו בתור סוכן UNDER COVER. את המשחק עצמו נשחק ב-2 ערים מרכזיות: ניו יורק וושינגטון. עכשיו,מה חדש במשחקיות אתם שואלים? WELL,תשכחו מכל הגאדג'טים,הפעם זה נטו שימוש בסביבה עם הרבה יותר אינטנסיביות...מרבית המשחק יתרחש באור יום ובסביבות הומות אדם,כאשר לסאם תהיה היכולת החדשה להשתמש בכל אוביקט שנמצא בסביבה. רוצים להרים כיסא על שומר? תהנו. רוצים לקח…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש משחק טוב של סימולטור טיסה שממש ידמה לי טיסה שתהיה אפשרות לדברים של השדה תעופה ושלא יהיה כבד מדי ושיהיה אפשרות להוספת מטוסים. מפרט המחשב שלי: מעבד- AMD PHENOM X4 9650 זיכרון- 2G PTRIOT 800MHZ כרטיס מסך- ATI GIGABYTE 3750 512MB DDR3 כונן- DVD 20X לוח אם- CHIPEST- NVIDEA GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 מקווה שתעזרו לי ארד גונן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, תבדקו את המשחק החדש Q.U.B.E - משחק הגיון 3D שממוקם בעולם קוביתי מרתק. הזכיר לי את בולו חשיבה למי שמכיר מימי ה-386. המשחק מבוסס מנוע UNREAL, ועכשיו קצת תמונות: משימת אתגר: זהו משחק קצר, גמרתי אותו בכ-3~3.5 שעות, אז אני מעמיד אתגר זמן למי שמסוגל לעקוף אותי (לאחי לקח 5 שעות). משחק קטן, בערך 500MB, מי שצריך עזרה למצוא לינק יכול לפנות בפרטי. לא חסר יצירתיות במשחק, היחלצו מהקוביה! נ.ב. לא יודע אם זה רק אני, אבל חטפתי תחושת בחילה רצינית וסחרחורת במהלך המשחק מתנועת המצלמה או מהעולם המוזר, קחו את זה בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נניח שאני יורה אז אחרי 5-4 שניות אני רואה את היריות אותו דבר בהליכה ובתזוזה הכל קורה אחרי כמה שניות
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר PS2 ברצוני להתקין לו CHIP. רציתי לשאול מספר שאלות: 1) איזה CHIP יותר כדאי פנימי או חיצוני. 2) איפה כדאי לקנות אותו. תודה מראש איציק
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי ב GTA 3 , קודם כל יש לי את הדיסק המקורי, שלא תחשבו שהורדתי, ויש לי מחשב חדש טוב, ולפעמים כשאני במשחק ויש פיצוצים גדולים , או שטנק נופל, או שאני שורפת המון אנשים, וכאילו יש פיצוצים ענקיים ואפקטים גדולים המשחק נתקע , וזה מראה לי שגיאה , אבל לא מובנת כאילו כתוב כמה מספרים ואותיות, ואני לא מבינה למה?? עזרה! :'(
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני בעיקר אוהב לשחק במשחקי ה C&C את משחקי ה"סקרימש". עכשיו בכל הגירסאות הקודמות של C&C במשחק הסקרימש היה שם אפשרות לבנות את כל המתקנים האפשריים, בג'נרלס נראה לי שזה לא הולך ככה, כי בטריילירים שראיתי ראיתי הרבה יותר רכבים ובניינים שניתן לבנות האם הסקרימש בג'נרלס שונה משאר הC&C ? ועוד שאלה קטנה, יש בכלל דברים שניתן לבנות למים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 2 266 אם 32 מגהבייט וכרטיס מסך SIS6326 וזה לא עובד לא אני עידכנתי לו דרייברים מSIS וזה לא עבד לו יש איזה דרייברים מיוחדים שאני יכול להוריד לכרטיס הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק יופץ ע"י interplay http://www.gamershell.com/news/19275.html http://www.ballerium.com/ מעניין ששום אתר ישראלי לא שם לב להתפתחויות האחרונות במשחק
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מי ששיחק ב-Alien Shooter הראשון בוודאי ישמח לשמוע את הבשורה: המשחק השני מתקרב בצעדי ענק. אמנם הגרסה האנגלית תופץ רק בתחילת ינואר 2007 (כרגע יש רק גרסה רוסית )... אבל יש דמו באנגלית. אני אישית מאוד אהבתי את הדמו וזה נראה לי משחק מאוד ממכר ומספק. נסו ובשרו. סרטון: http://www.sigma-team.net/alienshooter_2/video/as2_trailer.zip דמו (אנגלית) ~137 מגה: http://www.sigma-team.net/alienshooter_2/upload/as2demo.exe הוראות לבטל את הגבלת הזמן בדמו: 1. Go to Maps cataloge 2. Open level_02.lgc with notepad 3. find line "FAILURE_COUNTER ХХХ" where xxx is level time. Put there 3600 (one hour) and enjoy! To remove time limit in survive mode: Find files survive_01.lgc an…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק דפדפן ... אם זה בכלל משחק דפדפן טוב כנסו אם בא לכם... http://dragonfable.com/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםם חברה ! כאן אביאל בסרטון נוסף אתמול ירד גשם בעיר שלי וקרו לי כמה מקרים שברצוני ליידע אתכם.. את והמקרים אני יספר בסרטון. בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה צפייה מהנה ! http://www.youtube.com/watch?v=a3fyBrWd6Q4&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש שם של משחק ישן.... אני חושב ששיחקתי בדמו שלו שהייתי קטן..., כנראה 1995-2000, משחק ילדים כנראה אולי משחק של דיסני, ג'אנר פאזלים. (נראה לי זה היה חלק מהדיסקים האלה של פעם של ה-300 משחקים דמו וכד'....) (חיפשתי באתר "מסע אל העבר" אך לא מצאתי, אני דיי בטוח שהיה בדיסק גם את הצייר של דיסני "Disney's Magic Artist Studio") אני רק זוכר שאתה נמצא בחדר שנראה כמו סטודיו של אנימטור, אתה מקליק על אזורים בחדר בשביל לעשות זום לשם. המטרה הייתה לאסוף דברים מהחדר בשביל להשלים את התמונה שתלויה על הקיר נראה לי, ברגע ששמת את כל החלקים בתמונה התמונה הופכת מהאפור לצבעוני ויש הנפשה של אנימציה קצרה... אני זוכר למשל שבתמונה חסר ענן, אז את הולך לקומקום שנמצא בחדר מרתיח אותו ואז האדים זה כא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי בהגה G27 ואני מחפש משחקים כדי לגוון קצת מה שיש לי כרגע: Grid Dirt 3 Shift 2 : Unleashed F1 2011 אני מחפש משחקים עם מגוון רחב של מכוניות בסגנון של SHIFT 2 נגיד, שאני יכול לעשות QUICK RACE, לבחור אוטו, ולעשות שיפורים מההכי קטנים להכי גדולים, אבל כל משחק אחר גם יתאים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלק מהמסורת השנתית של שירות המשחקים Steam, אלפי משחקים מקבלים הנחות ענקיות לשבוע הקרוב בלבד. אז למה אתם מחכים? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%97%d7%92-%d7%a9%d7%9e%d7%97-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-