עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בואו לקבל הצצה ל-Shadow of the Colossus, כפי שמעולם לא ראיתם לכתבה

2. Started by elior021,

שלום האם עוד מישהו נתקל בתקלה שאי אפשר להוריד עדכון data pack ל PRO 13 בסוני ? אני די בטוח שהתקלה נובעת מהשרתים של PES כי ניסיתי ממש הכול! החלפתי ראוטר בבית. הפנתי DMZ לסוני פלייסטיישן. החזרתי את הסוני להגדרות דיפולט כדי לשלול תקלה בסוני. הסוני גולש באינטרנט בלי בעיה אבל עדין לא מצליח להוריד את העדכון מקבל שגיאה comunication error

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כי אני זוכר שאני ובן דוד שלי הגענו לשלב האחרון בלי קודים ולא הצלחנו לעבור את השלב האחרון האם מישהו הצליח?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. משחק הפעולה החדש של קליף בליזיצקי זכה לשם LawBreakers, ומזכיר במידה רבה את Overwatch שמכינה לנו בליזארד לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-המשחק-החדש-של-יוצר-gears-of-war-קורא-תיגר-על-ב/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DORAZABI,

שלום זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק גוף ראשון ובחרתי את רמת הקושי VETERAN כי רציתי משו באמצע ושלא יהיה לי קל מדי..רציתי לדעת אם זו הרמה הנכונה לבחור? עוד דבר מתחילת המשחק אחרי איזה 3 צ'קפוינטס בערך הגעתי לאיזור שבו סייקו עולה על גג לחפות עליי ואני צריך לעבור חיילים כשמסוק מצטרף אליהם לצוד אותי..אולי תצחקו אבל כבר 10 פעמים ניסיתי לעבור את זה ואני לא מצליח וגם אם אני מצליח להישאר בחיים מהלחץ אני לא יודע לאן להגיע בכלל...טיפים ועזרה אני אשמח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by MishaK,

כידוע לרובכם, אני כבר שחקן פיפא וותיק ביותר, בערך משנת 97 אני משחק בכל גרסה שיוצאת. בכל מקרה, סוף סוף יצאה לה גרסת 2004 הנחשקת, בסה"כ די אהבתי אותה למרות שיש מקום לשיפורים. אוקי, משום מה התחלתי עם המשחק ישירות ברגל שמאל, ישר אחרי שהסתיימה ההתקנה, אוטומטית, בלי לשאול אותי הוא נכנס למשחק. לא הבנתי למה לעזעל הם החליטו לעשות את זה... הרי יש אנשים (כמוני) שבזמן התקנות משעממות וארוכות אוהבים לשמוע מוזיקה, לדבר באיסיקיו וכו'. משום מה גם לא הייתה לי אפשרות לצאת מהמשחק ושום דבר לא הגיב.. אז נאלצתי ללחוץ על כפתור הריסרט (שאי אפשר לראות או להגיע אליו במארז שלי... מי שמכיר אותו יודע על מה אני מדבר). בכל מקרה, אחרי הריסטרט ישר נכנסתי למשחק מחדש, הפעם הכל עבד יפה. ישר משום מה קפצו עליי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם לפי המפרט שלי אני יוכל להריץ את המשחק http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/lenovo-y50-70-touch תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. רוסטר הקבוצה : Angelsole Bsph Sidious Hypical tr1p crossader angelsole מאשר : http://www.sclient.net/main.php?system=AC&page=show&ID=183863 הנה :>

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קוד לInsurgency שקיבלתי במסגרת Humble bundle. מקווה שאמצא כאן מישהו שיהנה מזה נשאר לי רק אחד ומחר פג תוקף אז מי שמעוניין, תיזדרזו. https://www.humblebundle.com/?gift=UnrS3KcFaxH8VPn2 תיהנו.

10. הראוטר מדגם VVG2000. עשיתי את כל עניין הport forwarding כל מה שצריך. עדיין לא עובד. למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Dima67,

יש לי כמה קודים שמביאים 20% הנחה בחנות של EA. אין לי שימוש בהם, אז מה הטעם שאני אשמור אותם. אם מישהו רוצה אחד, תשלחו לי הודעה פרטית ואשלח לכם. *לא תקפים להזמנות מוקדמות (לדוגמא: BF3, ניסיתי). *כל אחד מהם עד סוף החודש (כמעט בטוח), אז אל תבקשו סתם אם אתם לא מתכוונים להשתמש בהם. אני בטוח שיש אנשים שכן ירצו. רק אם אתם בטוחים שתקנו משהו תבקשו. D:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yehonatan28,

שלום, יש לי במחשב NBA 2K13,NBA 2K14,PES 13 ויש לי אותם דיי הרבה זמן והם עובדים מעולהה! פתאום מיום רביעי בערך...כשניקיתי קצת את המחשב שלי (מחקתי כל מיני קבצים וסידרתי קצת..) שלושת המשחקים האלה עובדים מאוד לאטטטטטט! כשאתם לוחצים על האייקון המשחק נפתח רגיל ועולה רגיל וברגע שלוחצים על משחק מסוים זה מתחיל לעבוד לאט. לדוגמה: אתם נכנסים לnba 2k14 אז שאתם נכנסים זה עולה רגיל והכול בסדר, אתם בוחרים קבוצות כדי לשחק עם חבר או נגד המחשב וכשהמשחק מתחיל הוא נהיה ממש ממש איטי והכול תקוע כזה... אז יכול להיות שמחקתי משהו ובגלל זה זה תקוע? כי יש לי גם בטלפילד 3 והוא עובד מצויין! תודה לכל העוזרים. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד- קניתי אותו לפני איזה שנה בשביל גימינג.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gevAA,

שלום לכולם התקנתי את משחק הכל הלך חלק ורגיל רק שאני מנסה להכנס אליו אחרי התקנה הוא נותן לי שגיאה. יש לי דירקטאיקס 9. ואני לא מבין מה הבעיה, צירפתי תמונה.. http://img522.imageshack.us/my.php?image=12sm5.jpg

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. נשארה לי משימה אחת ב- Golden Hills שבה כתוב לי: "Find a way to the other side of the mountain" וחרשתי כבר את כל העולם המחורבן הזה...ואני לא מוצא דרך. חרשתי כבר בגוגל למצוא פיתרון, אך ללא הועיל אנא עזרתכם HF

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Zambar,

כנראה שיש אלוהים, כי סוף כל סוף מישהו מתחיל ללכת לכיוון של Dreamfall Chapters! http://www.kickstarter.com/projects/redthread/dreamfall-chapters-the-longest-journey

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eranmor,

משחק נהדר, אין מה להגיד! גרפיקה פצצה ושלבים מאתגרים (פחות או יותר) אבל מה?.... הגעתי לשלב שבו כל החיילים יורדים מהסירות (ישר אחרי השלב שצריך לעלות לרכבת). איך שאני ושאר החיילים יורדים, קוטלים אותנו כמו זבובים. פשוט אי אפשר להתחמק מזה! לא משנה מה ניסיתי לזוז ימינה שמאלה למעלה למטה וגם לתוך המים! אי אפשר להגיע לחוף... מישהו הצליח לעבור את השלב הזה? אולי איזה טיפ קטן?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by KoM,

יצאו כבר צ'יטים מענינים למשחק הזה ? :

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yot,

שלום, יש לי מפרט דיי חזק, (ראה המפרט שלי) והורדתי היום ספלינטר סייל דמו. משום מה, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה, מידי פעם יש תקיעות מוזרות (Zה נראה לי כמו תקיעה של טעינה יותר מאשר זה נראה לי שזה תקיעה של חומרה..) למישהו יש רעיון מה זה, ולמה זה קורה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי היום את המשחק מסטים, ישר התחיל להוריד את המשחק הרגיל, אבל את המולטיפלייר הוא לא מצליח להוריד, אומר שיש בעיה. כשאני לוחץ על הלינק לעזרה הוא אומר לי צריך לעשות וידו של הקבצים או משהו בסגנון Verifying GCF Cache Files, אבל שאני רוצה לעשות את זה ונכנס לפרופרטיז של המולטיפלייר הוא בכלל לא נותן אפשרות ללחוץ על הלינק של ה- GCF. למישהו יש מושג או רעיון מה לעשות? תודה. עדכון : לאחר שסיים להוריד את המשחק הרגיל משום מה עכשיו הוא מאפשר להוריד את המולטיפלייר, עדיין לא מובן לי למה זה קורה, אבל זה עובד אז שיהיה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. רק כדי להבין, יהיו שרתים או לא ? אני לא אומר את זה בטון של 'כעס', רק רוצה לדעת אם עוד שווה לבדוק את הפורום הזה כי המנהלים כבר בכלל לא שמים ז*ן לפי מה שנראה..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. השאלה כבר בכותרת

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by KeepOuT,

איך המשחק Rainbow six siege? שווה לקנות אותו? מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by TheBest,

הי חברה ! אני מטורף על Counter Strike אבל אין לי קוד ואני מת לשחק בבקשה תעזרו לי ! בתודה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gigi,

מישהו יודע איפה אני יכול למצא מוד למשחק? משהו טוב כי אני יודע שיש מוד שהוא ממש פופולרי והוא הכי טוב ..... פליזזזזזז תעזרו לי למצא כי אני כבר משתעממם ככה. תודה...ולכל המתעצבנים לא מצאתי משהו על זה בחיפוש... אני לא מדבר על משהו שמשנה לי מכונית אחת אלא על משהו רציני שישנה אם אפשר את כל המשחק... כל טוב...וחג שמח @@@@ @@@@ @ @ @ @ @@@@ @ @ @ @ @ @ @@@@ @ @ @ @ @@@@ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @@@@ @@@@ @ @

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הורדתי אנריל אבל הוא מוגבל ל15 יום האנריל עצמו עובד מצויין. אבל אני לא מצליח לשחק בו מישהו יודע איך משחקים בו זה לא קשור לוורז! שאלתי איך משחקים בו!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים