עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GameGems,

אם רציתם פעם לדעת כיצד נוצרה סדרת המשחקים שמחזיקה כבר 18 שנים - Pokemon, אתם מוזמנים לצפות בסרטון הבא ולגלות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by sirexrv,

מוזיקה וסרטים הם רוצים כסף ועל משחקים רשום חינם שווה הורדה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום אני מחפש משחק של DBZ למחשב כול המשחקים שאני מכיר הם לPS WII XBOX אני מכיר רק משחק אחד שהוא ESF ואני כבר חרשתי אותו והוא מתחיל להיות משעממם.... אתם מכירים משחקים למחשב? ועוד שאלה אני מקווה שזה בסדר שאני שואלה(אם לא תגידו אני יערוך אותה) יש אפשרות לשחק במשחקים של DBZ שמיועדים לקונסולות שהם לא מחשב דרך המחשב? אם כן אך?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by cb,

יש לי שאלה שחיפשתי אליה תשובה באינטרנט ולא הצלחתי למצוא... יש לי מחשב חדש חזק לאללה..מבסוט עליו. INTEL i5 QUAD CORE 4G RAM GeForce 460 GTX בקיצור אני משחק פיפא על הכי גבוהה ורציתי לדעת אם אני רואה באיכות הכי טובה,כי המסך שלי לא תומך בHD.יש לי 19 אינץ של LG.מסך טוב,אבל לא HD. יש הבדלים בכלל בין מסך רגיל לHD במחשב או שזה לא כמו בקונסלות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. פתיחתה של החנות הדיגיטלית המובילה למשחקי מחשב למכירה של מודים, כשמשחק התפקידים Skyrim מוביל את הדרך, מעוררת דיון סוער ברחבי הרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/steam-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by sdrum177,

שלום רב חברים התקנתי על מחשב את המשחק שרשמתי בנושא. ההתקנה עברה בסדר, אך הוא לא מצליח להריץ אותו ומוציא הודעה שווינדווס מנסה למצוא פתרון. כמובן ללא תוצאה. המחשב שלי הוא DUAL CORE 2 E6600 כאמור סוקט 775 כרטיס מסך GT9400 מערכת הפעלה ווידוס 10 64 ביט עם 8 GB ראם זכרון בדרישות המשחק כתבו שצריך כרטיס GTX460 ומעבד I3 האם לדעתכם מכאן נובעת הבעיה? כלומר אי תאימות של הכרטיס מסך? או גם המעבד?! האם יש טעם לדעתכם לרכוש רק כרטיס מסך תוך תקווה שזה יספיק... כמו כן, האם הכרטיס GTX יתאים לתושבת PCI שיש לי בלוח אם? הלוח אם הוא GIGABYTE דגם GA-P35-DS3R ויש עליו PCI EXPRESSX16 סלוט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by menahem2009,

הורדתי את batman arkham city והוא לא מעלה לי אותו נסיתי 2 קראקים וגם לא עובד מישהו יכול להביא מדריך עם קראק בדוק תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by EAD,

נראה שהכל FPS וכאלו מכירים קואסטים טובים? שממש אתה נכנס לעלילה, שיש להם SINGLE PLAYER של עשרות שעות, עלילה מעניינת ועוד? ואם אפשר גם גרפיקה נחמדה וסאונד טוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Sarm1x,

עדכון לגבי מצב השרתים: מה קורה קהילת CS:GO השרתים הגיעו והם בתחזוקה . האחראי קהילה יעדכנו אותכם כבר בהמשך ויעשו אשכול מסודר חוזרים לפעילות מלאה ! שיהיה חופש גדול נעים לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by bhk1231,

אני מחפש שם של משחק ישן.... אני חושב ששיחקתי בדמו שלו שהייתי קטן..., כנראה 1995-2000, משחק ילדים כנראה אולי משחק של דיסני, ג'אנר פאזלים. (נראה לי זה היה חלק מהדיסקים האלה של פעם של ה-300 משחקים דמו וכד'....) (חיפשתי באתר "מסע אל העבר" אך לא מצאתי, אני דיי בטוח שהיה בדיסק גם את הצייר של דיסני "Disney's Magic Artist Studio") אני רק זוכר שאתה נמצא בחדר שנראה כמו סטודיו של אנימטור, אתה מקליק על אזורים בחדר בשביל לעשות זום לשם. המטרה הייתה לאסוף דברים מהחדר בשביל להשלים את התמונה שתלויה על הקיר נראה לי, ברגע ששמת את כל החלקים בתמונה התמונה הופכת מהאפור לצבעוני ויש הנפשה של אנימציה קצרה... אני זוכר למשל שבתמונה חסר ענן, אז את הולך לקומקום שנמצא בחדר מרתיח אותו ואז האדים זה כא…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 3pac,

למי שלא שמע על ONLIVE http://en.wikipedia.org/wiki/OnLive זה הולך להיות שרות הזמנת משחקים גם אם המחשב שלך מחורבן כי המשחק לא יפעל על המחשב שלך אלא על מחשב-על של ONLIVE. יש לי מחשב אחד שאין איתו בעיות והוא מריץ הכל בינתיים, אבל יש לי עוד מחשב ישן שהוא די מעפן. מה שאני רוצה לעשות זה לשחק דרך המחשב הישן אבל שהמחשב השני יריץ את משחק, כמו onlive. אני יכול לעשות דבר כזה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש בטואר רקורדס מבצע של ea 1+1 אז צריך המלצה למשחק השני כרגע אני חושב על CS:SOURCE או בטלפילד 2 עם כל ההרחבות או כל משחק אחר שתציעו (בבקשה לא משחק ספורט או OB או קריסיס) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם לפי המפרט שלי אני יוכל להריץ את המשחק http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/lenovo-y50-70-touch תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by djelectric,

טוב, אז בטוח יש פה כמה וכמה אנשים שכבר משחקים פה ושם (או שאני היחיד?) המשחק הזה הוא דרך להרגע קצת, למי שלא מכיר - http://www.minecraft.net/ למי שכבר מכיר, אני רוצה להמליץ על שרת SMP טוב ומהיר עם פלאגאינים איכותיים בשם Madgaming כתובת השרת למי שרוצה להכנס היא mc.madgaming.eu

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by the red dragon,

איפה אפשר לקנות XBOX 360 ? בארץץ? עם מהשישו מכיר מקום הוא אתר הוא מהשו שאפשר לקנות בו XBOX 360 רק מארץ!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DS,

טוב חברה אז החלטתי לספר בקצרה על מה שאני יודע על BiA Hell's Highway המשחק BiA 3 יתרחש גם מן הסתם במלחמה"ע 2 בשנת 1944 על הפלישה מצפון הולנד עד לגרמניה כנראה את האמת אני לא אכתוב כל כך הרבה אלא תקציר על המשחק לפי מקורות. קודם כל אנחנו לא יודעים עדיין את מי אנחנו מגלמים די צפוי שזה יהייה עוד פעם איזשהו סמל לא יודעים איזה. מה שאני כן יודע ורציתי לספר זה הפיצ'רים החדשים: לפי מקורות שבדקתי תוכלו לפקד גם על Mortar Team Anti Tank ועוד סוף סוף כנראה אנחנו נוכל לפקד על עוד קבוצה שבאמת תוכל לשגר מהעמדות של הMortar! נקווה שזה הולך להיות כיף עכשיו לעומת המשחקים הקודמים כאן לא תצטרכו שרמן(Sharman) כדי להשמיד את הטנק האחר אלא יהייה כנראה צוות של Anti Tank. מן הסתם תוכלו לתת הו…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יצא לי לחשוב על זה... אני לא זוכר הרבה משחקים שסיימתי... תמיד נשבר בשלב מסויים...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לא יודע אם שמתם לב, אבל המשחק הנ"ל יצא היום במבצע היומי של מבצעי הקיץ בסטים. המחיר ממש אטרקטיבי, אבל בלי ה CO-OP חלק גדול מחווית המשחק נופלת. אני אישית יכול לשחק רק בסופ"ש ומחפש מישהו שרוצה לשחק ב CO-OP של המשחק הנ"ל. יש מעוניינים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. המשחק הזה הולך להיות מדהים. שיחקתי בשני הBWE ואני בטוח במאת האחוזים שאני קונה לי ולאשתי עותק. עושה רושם שהם פשוט עברו על כל מה שרע בMMOs ופתרו את כל הבעיות.. כל דבר שאפשר לאסוף (mining וכאלה) קיים לכל אחד בצורה יחודית, ז"א שאין יותר לריב על copper ore. לא צריך להיות בparty בשביל לקבל loot/exp על הריגה - מה שמעודד שיתוף פעולה בין אנשים. ואין איבוד XP אם מישהו עזר לך להרוג מוב. יש dynamic events ואתה מקבל תגמול על הכמות שתרמת לEvent ב3 רמות - זהב, כסף וברונזה. אם מישהו רמה גבוהה בא לאיזור ברמה נמוכה, הוא אוטומטית מונמך לרמה של אותו איזור, ומקבל exp נורמלי יחסית. ברמה 1 אפשר להתחיל לעשות PVP. ברגע שנכנסים, אז הדמות מועלה זמנית לרמה 80, כל הסקילז נפתחים ואתה מקבל ציוד PVP גנ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by M3m3,

המשחק לא מראה לי משחקים שיצרתי במחשב השני. הנה מה שניסיתי: *Hamachi גרסאות 1.0.1.5, 1.0.2.5, 1.0.3.0. *לכבות את החיבור של Hamachi כדי שהמשחק יזהה את הLAN *Static IP *כיבוי כל ההגנות (Firewall, AV...) *לכבות את האינטרנט, להפעיל את המשחק ואז להפעיל את האינטרנט כדי לבדוק אם ככה הוא יקלוט את Hamachi *כל מדריך שמצאתי בקשר למשחקים בLAN. אני נמצא ברשת עם המחשב השני באותה קבוצת עבודה ואנחנו יכולים להעביר קצבים מאחד לשני ולהדפיס אחד אצל השני - הכל פתוח. Demigod כמובן נמצא במותרים בFirewall בניסיונות עם הFirewall GameRanger עובד לי איכשהו אבל זה ממש לא נוח שצריך תוכנה חיצונית. אודה מאוד למי שיסביר לי למה אני לא יכול לראות את המשחקים שאני יוצר במחשב השני (או להיפך...) חרשתי מדריכים …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

אני צריך צ'יטים ל V-rally 2 Expert Edition

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, חשבתי לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מווינדוס 7 32 ל- 64 ביט,על מנת לזהות את ה- 4G זיכרון שלי השאלה: האם זה ייצור לי בעיה עם משחקים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אין עריכה בכלל זה סרטון חופשי שמראה את המוד Blood Money ואת המפה High Tension יום טוב *משחק ראשון שלי טיפה נהרגתי הרבה אבל במהלך המשחקים שעשיתי היום הKD שלי יותר טוב מאשר בסרטון יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by kingpin,

באיזה אתר אני יכול לימצוא שמירות של המישחק far cry כמובן שהיה מפוצח כול השלבים פתוחים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. משחק המירוצים של מיקרוסופט נראה נהדר וזמין להתנסות עבור כל משתמשיה של חלונות 10, ואילו כותר המירוצים הפופולרי משנה שעברה זמין לרכישה כעת בגירסת Game of the Year שלמה ומקיפה את מספר משחקי המירוצים הראויים שמגיעים מדי שנה למחשבים האישיים ניתן לספור ברוב המקרים באמצעות יד אחת בלבד, ועל כן הימים הנוכחיים בהחלט יכולים להיחשב כמיוחדים מאוד עבור חובבי הז'אנר – כאשר שני כותרים נהדרים זמינים במקביל, כל אחד בצורה קצת שונה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%91%D7%91%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%98%D7%90-%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9C-forza-motorsp/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים