משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ךקנות את המשחק midnight club 2 אבל אני מתלבט אם לקנות הף ליף 2 ואני גם לא יודע אם זה יעבוד מעבד amd ahtlon xp 2600+ ram 512 2.08 ghz nividia ge fors 4
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך Warhammer_40000_Dawn_Of_War קשור לFull Spectrum worrior??? תיראו מה קיבלתי בסוף ההתקנה של Warhammer! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מניח שיש כאלה שכבר משחקים. המחשב שלי - I3 4160 8 GB 7950 (OC לרמה של 280X~) המשחק יעבוד טוב על הגדרות סבירות ב1080P? SHADOW OF MORDOR וDA:I רצו על HIGH~ על 50 FPS ומתחת ל40 מבחינתי זה כבר בלתי שחיק.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
הרי כידוע ניתן לכבוש תמונות דרך print scrren.... אבל בשביל סרטים איך?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אני מתכוון ביחס לקודם (שלא שיחקתי בו אז אני לא יודע איך הוא היה)
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך אני אומור לדעת שסיימתי את gta vice city אמורה להיות לי הודעה כלשהיא או סימן??משהו??
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
איך אני בודק FSB בזמן משחק?? יש תוכנה? מדריך?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק זאת אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי חשבון בסטים וניתקלתי בבעיה, מאז שיצא הפאטצ' להאלף לייף 2 אני לא מצליח לעדכן אותו, עכשיוו יש גם בעיה עם הפאטצ' החדש של הדאצ' מאטצ', אני לא מצליח להוריד אותו, הדלקתי וכיביתי את סטים עשרות פעמים, לא עזר, אין איזה כפתור של "CHECK FOR UPDATES"??? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
-
חבר'ה למי שסיים את טיטאן קווסט, איך אני הורג את טייפון שבאולימפוס?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. איך אני מגיע למצב שאני יכול לזרוק ארגז עזרה ראשונה, זה קשור למשימה combat medic ? אם זה כן קשור למשימה הזו אז מה אני עוד צריך להשלים לא ממש הבנתי... העתקתי לכם את הנתונים שלי ...השלמתי את ההחייאה של 100חברים לצוות, 44 מתוך 100 מפקדי צוות, ולא הבנתי מה השאר? 100 ו-100..Combat MedicObjectives Revive 100 team mates100 / 100 Revive 100 squad mates44 / 100 Get 200 team heals0 / 200 Get 200 squad heals0 / 200
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי supreme commander ואני מנסה להתקין לו פאצ'ים אבל אין לי מושג איזו גירסה? יש דרך לדעת? ויש איזשהו פאצ' שמרכז הכל כי יש טונות וכולם מבולגנים כאלה..
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי WIN7, HD6800 התקנתי AC2 , איך אני יודע שהוא רץ בDX10 ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שיתוף ושאלה. באתר הבא יש לא מעט מבצעים מעניינים ל 48 שעות הקרובות: https://www.bundlestars.com/en/games?page=1&publishers=Deep%20Silver&sort=discount&utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=deals%20deepsilver הבעיה היא שהמשחק שאני מעוניין בו נעול ל REGION ASIA: https://www.bundlestars.com/en/game/saints-row-iv-game-of-the-century-edition בלינק יש רשימה של מדינות שבהן המשחק לא יעבוד, אבל אני לא רואה ברשימה את ישראל, מה שמוביל ל 2 שאלות: 1. איך אני יודע איזה REGION מוגדר החשבון שלי? מצאתי ב SETTINGS של החשבון שלי הגדרה שנקראת DOWNLOAD REGION ושם מצוין ISRAEL - אבל אני לא חושב שבזה מדובר. 2. אם ישראל לא נמצאת ברשימה הנ"ל, האם אני יכול להיות בטו…
-
- 4 תגובות
- 8.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת כמה fps יש לי במשחקים ואני לא יודע איך אפשר לעשות שזה יראה כמה fps בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי בישביל לשחק בעידכון של BF2 צריך להוריד אתה Refresh lock משהו כזה איך אני יודע עם יש לי את זה?
-
לפני שעברתי מWI FI לכבל לא ראיתי פינג ועכשיו אני כן יכול לראות שכל סרבר גרמני נותן 110-120. או מבריטניה בדרך כלל 90-95. זה תקין ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי את כל המשימות של המשחק, אחר כך קניתי את כל המקומות שיש (מאליבו, מוניות, חנות מכוניות, גלידה, סירות, ובית קולנוע) אני מקבל מרוב מהקמות כסף (חלקם סתם לעשיית כסף אז אין את השרות כמו המכוניות, גלידה והסירות) סיימתי את כל המשימות כולל הזאת שבאה אחרי המאליבו של פיל עם כל הנשקים ועכשיו אני לא מקבל שום טלפון ושום משימה. איך אני יודע שסימתי? אני אמור לקבל את האפצ'י לא? אבל אין אותו בעיר הראשונה ליד הבית מלון. מה אני עושה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-