משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני מקבל את NWN ואני מתלבט איזה גזע לבחור אז אני צריך הרבה מידע אם אפשר???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לסיים את הקמפיין invasion to normandy. האם ישנם עוד קמפיינים שבאים אחרי זה או שאני קרב לסוף המשחק? האם יש חבילות הרחבה למשחק הזה או משהו דומה? האם יהיו בעתיד? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Space Siege: http://www.gamershell.com/download_30104.shtml סרטון: http://www.gametrailers.com/player/34562.html Legend: Hand of God English http://www.gamershell.com/download_30190.shtml סרטון: http://www.gametrailers.com/player/24867.html
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המשחק Dark Messiah אחריי שהתרשמתי מהמשחק אצל אחי; אצלו במחשב התקדמתי קצת (פרק 3) והייתי רוצה להעביר את השמירות מהמחשב שלו לשלי, האם זה אפשרי? (להזכירכם המשחק פועל דרך סטים, והמשחק הלא מקורי הוא מעין ראר שפותחים ומשחקים, ללא התקנה) איפה התיקיות של המשחק המקורי נמצאות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חנות ה-Green Man Gaming המקוונת מציעה הנחות נאות על כל כותריה של המפתחת האהובה Rockstar, כולל מחיר אטרקטיבי במיוחד ללהיט העדכני האדיר שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/הזדמנות-שכדאי-לנצל-gta-v-זמין-לרכישה-ב-38-דול/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה קודים שמביאים 20% הנחה בחנות של EA. אין לי שימוש בהם, אז מה הטעם שאני אשמור אותם. אם מישהו רוצה אחד, תשלחו לי הודעה פרטית ואשלח לכם. *לא תקפים להזמנות מוקדמות (לדוגמא: BF3, ניסיתי). *כל אחד מהם עד סוף החודש (כמעט בטוח), אז אל תבקשו סתם אם אתם לא מתכוונים להשתמש בהם. אני בטוח שיש אנשים שכן ירצו. רק אם אתם בטוחים שתקנו משהו תבקשו. D:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היורש של Wildlands מגיע בחודש הבא, וידרוש חומרה מאסיבית בכדי שתוכלו לראות אותו במיטבו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הMULTIPLAYER של CRYSIS 2 אישית בSINGEL מאד נהנתי אבל הבנתי שהSINGEL לא תמיד משקף את מצב הMULTI איך הוא כדאי לא כדאי ? אהבתם? תודה לכל העונים ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני והאחים שלי אוהבים מאוד לשחק ברשת הביתית במשחקים cnc generals וzero hour אנחנו משחקים בשלושה-ארבעה מחשבים בכל מיני קונפיגורציות.. הבעיה שהמשחקים האלה כבר מתחילים להמאס.. מישהו מכיר משחק בסגנון (אסטרטגיה אבל בסגנון של צבא לא פנטזיה וזה) שנוכל לשחק? הצעות יתקבלו בברכה! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך קוראים לתוספות? איזו תוספת הכי טובה? מה יש בכל תוספת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקיצר יש לי אותו (מוכר דרך אגב) ואין לי כבר מאיפה להשיג משחקים, ופעם היה לי אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים של N64 למחשב עצמו ולשחק בו במחשב אבל הוא אבד לי למישהו יש את האתר המדובר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פה תכלו לפרסם כל מיני תמונות שלכם ממשחקים חדשים שאתם משחקים!
-
היי, לחבר שלי יש מחשב ישן עם המפרט הבא: intel pentium 2 400mhz 128mb sdram ati rage 16mb אי לא יודע כלום על הלוח אם והדיסק קשיח (חוץ מזה שיש לו 40 ג'יגה). והשאלה היא איזה משחקים אתם ממליצים למחשב שלו? (לא כולל משחקי גמבויי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש משחקים כמו MU אם מישהו מכיר משחקים טובים ונחמדים כאלו אז שיביא פה קישור תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אך עוברים את המשימה עם 8-BALL זו שנותנים לך רובה צלפים ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני ניכנס למשחק הוא מוציא לי את הדבר הבא Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9250 128MB AGPX8 תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-AA לא יכול לעבוד שיש את האפקט הזה, ולדעתי זה נראה מגעיל (גם מוריד לי בביצועים). ניסיתי לבטל אותו בקובץ Hardware.ini בתוך התיקיה של המשחק וזה לא הלך... אז אם למישהו יש מושג, או רעיון איך אפשר להיפתר ממנו שיכתוב כאן. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ישנה דרך להפעיל פילטר AA במשחק? לא מצאתי באפשרויות. תודה. ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נשארה לי משימה אחת ב- Golden Hills שבה כתוב לי: "Find a way to the other side of the mountain" וחרשתי כבר את כל העולם המחורבן הזה...ואני לא מוצא דרך. חרשתי כבר בגוגל למצוא פיתרון, אך ללא הועיל אנא עזרתכם HF
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני משתמש בלפטופ 13.3 אינץ ובא לי לשחק במשחקים כמו SIMSITY 4 הבעיה היא שאין אפשרות בהגדרות משחק לשים אותו על מסך מלא ודי מתסכל לשחק שרק במרכז המסך יש תוכן. יש איזושהי תוכנה או אופצייה למתוח את המשחק שיוצג על מסך מלא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק הפעולה המבטיח יתעכב, ויגיע כעת בעיכוב של כמעט חצי שנה מתאריך המיועד במקור לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן חברה. בחודש ינואר יפתחו שני טורנירי סטרקרפט2 לאומות, אחד באתר בשם Clanbase ואחד ב ESL. נתחיל ונציין שאין כרגע פרסים בטורנירים האלה. כמה פרטים טכניים חסרי חשיבות: באתר Clanbase הקבוצה "ישראל" מנוהלת על ידי עמיאל, הוא מינה אותי למנהל הסטרקרפט ויש כרגע בחירות לקפטן, לצערי אני היחיד שנרשם ולכן ככל הנראה גם אבחר לקפטן. באתר ה ESL כל אדם יכל לפנות לאדמינים כדי להתמנות למנהל הנבחרת של המדינה שלו. לא ידוע לי מי עוד פנה אליהם אבל אני יודע שהם בחרו בי כמנהל הנבחרת (אין אף אחד מעלי, אני יכול למנות קפטן ושחקנים וכו). מכיוון שזה מגוחך לנהל קבוצה נפרדת לכל טורניר. הקבוצה תהיה גוף אחד שישתתף ב2 הטורנירים במקביל (על פי הזמינות של השחקנים כמובן). אם לשחקן יש בעיה עקרונית/דתית/רוחנית …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איך אני יכול להשיג את חבילת הפרימיום, אין לי ויזה בינלאומי (ואני לא יכול להוציא בגלל שאני חייל). אז איך בכל זאת אפשר להשיג? האם צריך בכלל ויזה בינלאומי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-