עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כנראה שיקח לא מעט זמן עד המשחק הבא בסדרה (כמה חודשים לפחות אני מעריך) אז אילו משחקי התגנבות עם שילוב של פעולה אתם מכירים? משהו מומלץ?

2. קצת נמאס לי ממשחקי רשת, ופשוט הייתי רוצה להנות מסינגל טוב, מולטי לא חשוב, רק סינגל. משחקים שכבר שיחקתי ונא לא להזכיר אותם GTA SA NFSU COD MOHAA -בקרוב HL2 SECOND SIGHT PES4 שיחקתי עוד הרבה אבל אני אכתוב את אלה שיכולים להיות מוזכרים... תחשבו אנשים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  3. כמו בכותרת

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by NiMo1771,

אני די חדש בCOD ורציתי לדעת עם איזה נשקים אתם מעדיפים לשחק בקלאסים של אסולט וסאב מאשין בינתיים יש לי רק עדcm901 באסולט ועד pp90m1 בסאב, אז צריך להתחשב בזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by kfirlion,

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  6. טוב פתחתי סקר לראות את הצבעת הרוב ואולי אחרי זה אני יפתח עוד משהוא טוב בקיצר אני אוהב משחקי תפקידים אם חסר משהוא אנה הגידו לי אני יוסיף סבבה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. עוד כמה ימים אני קונה כסא חדש ל"תחנת הגיימינג" שלי, ואני לא יודע איזה סוג הכי טוב לגיימינג. אני יודע שזו נשמעת שאלה מפגרת, אבל איזה סוג של כסא מומלץ כדי שיהיה נוח ומתאים לגיימינג? כסא רשת? כסא מנהלים? אני יודע שזו לא שאלה של שחור על גבי לבן, אבל עדיין כל עצה מנסיון אישי תתקבל בברכה. תודה

• 27 תגובות
    • 11.1k צפיות
  8. Started by miky,

חברה תצביעו מה עוד אני יכול להגיד?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  9. אני את sonic the hedgehog 1 - mega drive [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  10. איזה מהסופים של המשחק הראשון יבחר לדעתכם לDXIW? זה שJC והיליוס מתאחדים זה שJC מפוצץ את A51 כדי להחזיר את האנושות לעידן אפל של ערי מדינה או זה שJC הורד את בוב פייג ושולט בעולם עם מורגן אוורט והאילומינטי? או בכלל סוף שונה לגמריי

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  11. ומה לגבי flight simulator x? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ohad_haz,

אני מחפש סימולטור כבר כמה זמן ולא מוציאים אחד חדש זה כבר נהיה מוזנח מדי בכל מקרה איזה סימולטור היום אתם ממליצים ?

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by Sting,

קניתי ג'ויסטיק ואני מחפש מספר סימולטורי טיסה אבל כל מה שמצאתי חוץ מ FSX היו ישנים משנת 2004- אני מחפש מודרניים וישנים WW2/WW1 שלא יהיו מסובכים מידי עם גרפיקה טובה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Tommy,

נתקלתי בבעיה הזאת גם ב FIFA 06 WORLD CUP וגם ב FIFA 07 DEMO כשאני מנסה להתקין הוא מגיע לחלון שאתה מאשר את החוקים וזה ולא רואים כלום ואז שאתה מאשר הוא אומר לך שאין לך דיירקט איקס 9...יש לי בדוק ! וזהו לוחץ OK ויוצא .... לא הצלחתי למצוא לזה פתרון ובGOOGLE מצאתי אנשים עם הבעיה הזאת אבל לא מצאתי פיתרון מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  15. איפה שיש את הגלגלי שיניים האלה שצריך לטפס עליהם ובחדר הזה יש גם את הדרקונים האדומים האלה שמכפילים את עצמם..איך לעזאזל אני מטפס למעלה?? זה נראה כאילו בלתי אפשרי לקפוץ לגלגל שיניים שמעל הראשון שעולים עליו....אני מצליח לעלות רק על הראשון אבל לא מצליח לטפס למעלה יותר זה משגע אותיי

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  16. היי משהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשחק בסרברים פרטים במשחק MUonline ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו הדגם שלי זה SCPH-39003 Serial B3331598

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. איזה קול אוף דיוטי אפשר לשחק שנים או יותר על אותו מסך אבל למחשב ואם חייב מקורי

• 7 תגובות
    • 9.4k צפיות
  19. CELERON 700MHZ 256MB SDRAM RADEON 9250 128MB בלי שטויות פשוט תענו לי

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. והאם ל PS3 זה אותו דבר מהיא הרזולוציה המומלצת והאם יש מסך כזה למחשב אני חושב לרכוש מסך מחשב של 22" רחב יש כאלו ב KSP הם ממש לא יקרים בסביביות 2300 ש"ח

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  21. איזה רמת קושי אתם משחקים במשחק חדש

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by liav12,

השאלה בכותרת..לא יודע מי לבחור תודה על העזרה

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום אני משחק בדיאבלו ולא רואים איכותי בכלל מעבד:E6400 זיכרון:2 ג'יגה כרטיס מסך:9400GT 1024 אם אני ישפר רק את הכרטיס מסך נגיד ל 9600 זה ישנה את מראה המשחק משמעותי או שצריך כבר להחליף הכל?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  24. כותרת ^^ אני יתחיל : אלה הם 3 המועדפים עלי , ומה שלכם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. נינטנדו החליפו תשם של הרוולושן ל- Wii למה לעזזל הם עשו את זה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.