משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משחק להורדה / Vgames משחק פירסומי למכונית ה-M3 Coupe של BMW: נהיגה ריאליסטית במסלול גרנד פרי מול עד 15 מכוניות הנשלטות על ידי המחשב או שחקנים אנושיים דרך הרשת סוף סוף משחק מירוצים בלי טכנו מטמטם ברקע - דבר שהפך סטנדרטי בעשור האחרון. במקום זה יש ל-BMW Challenge קטע מוזיקלי שהיה מרגיש בבית בסצנות הנוף המפוארות של סרטי שר הטבעות. BMW Challenge הוא קודם כל פרסומת למכונית החברה, אבל מאחורי סרטון הווידאו הארוך ללא הצדקה של הפתיח והתוכן המצומצם (מסלול אחד בלבד בשתי גרסאות - מלאה וספרינט, לפחות עד לשחרור מסלולים נוספים), מסתתרת סימולציית נהיגה שתקרוץ לחובבי מכוניות בזכות הריאליזם, ולכולנו בזכות הגרפיקה המצויינת. הכותר החינמי כולל מספר מצבי משחק, העיקריים שבהם הם מירוץ כנגד הקל…
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום -יש לי מחשב חדש כ שנה וחודשיים עד עכשיו סיימתי את המשחקים הבאים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok assasins creed 1 assasins creed 2 assasins creed-brotherhood bulletstorm האחרון היה בולטסטורם-משחק מדהים לדעתי,אך קצר. מה לדעתכם המשחק הבא?אני יודע שרובכם תמליצו על קרייסיס 2,אבל התחלתי לשחק ומשום מה אין לי כח אליו בינתיים. מה עם OPERATION FLASHPOINT החדש? התחלתי לשחק השאלה אם זה טקטיקה או רגיל? ויש לי גם את DEAD SPACE 1 וגם את DEAD SPACE 2 כדאי להתחיל באלו? ואם יש משחקים שלא ציינתי מהסגנונות ש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך עוד לא נפתח על המשחק הזה דיון? בינתיים הספקתי לשחק בשני שלבים, כשעה משחק, ואני כבר מוכן להגיד בלב שלם - זהו משחק הכי - מהנה - ששיחקתי - בשנה האחרונה, וזה בלי עוד שהגעתי לשלב שבו אני מקבל את הsuper powers. הגיימפליי אותו הגיימפליי. אבל ההומור? אחד המשובחים. יש רפרנס או פארודיה לכל דבר קולנועי או ממשחקי וידאו כל חמש מטר. המשחק הרבה יותר מצחיק מSaints Row The Third. קיצר? מי שעוד לא קנה, מומלץ.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני שלטי משחק מסוג Logitech Rumblepad II USB וLogitech DualAction Gamepad וכמובן מקלדת סטנדרטית ;D. ברצוני לקבל המלצות על משחקי מחשב אשר תומכים בשימוש בציוד הנ"ל ומאפשרים משחק ל2, 3 או יותר שחקנים. המשחקים אשר ברשותי כרגע הם Mashed למי שמכיר - משחק מרוץ מכוניות עם אופציות נוספות, מוגבל לעד ארבעה שחקנים. ומשחק נוסף הינו איזו גירסא צולעת של Bomberman שאפשר לשחק בה עד חמישה שחקנים. לא אכפת לי ממתי המשחקים כל עוד הם מהווים סיבה טובה לצחוק עם החברה. ד"א אם למישהו יש המלצה לגירסא מוצלחת יותר של Bomberman אני אשמח, שלי די עילגת ובלי פונקציות מיוחדות. תודה על זמנכם ועל העזרה, טל
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) והייתי רוצה לראות אם יש כאן אנשים שיהיו מעוניינים... אני הוסיף פרטים אם יהיה עניין.... אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אם כן באיזה פרקים? ואיך הם? (אני מחפש אותם בנרות, חוץ מאת CLASH OF THE DRAGONS).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ובתור התחלה רציתי לדעת אם יש פה אולי למישהו לינק ל DAVE MIRRA FREESTYLE BMX?????? בבקשה....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי פיפא ממה השתפר ורציתי לדעת מה מבין הכותרים החדשים יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני משחק בקריירה ואיכשהו במשחקי חוץ אני תמיד מפסיד כסף... גם אם אני מפסיד וגם אם אני מנצח למישהו יש מושג אם זה אמור להיות ככה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אכן, כך ! לא יאומן שסוף סוף יוצא משחק JRPG בסגנון שאנו רגילים לראות בקונסולות למחשב. אני מדבר על The Last Remnant מבית Square Enix. עוד מישהו מצפה לו בקוצר רוח ?
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא מצליח, אני בגוגל ותוכנות שעות...מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אירוע ה-E3 הגדול בלוס אנג'לס שתוכנן להתחיל בחודש יוני מצטרף אל עשרות כינוסים גדולים אחרים - ולא יתקיים השנה כלל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש משחק שדומה מאד AGE OF EMPIRES כאילו אותו סגנון של משחק שבונים צבא והעולם מתקדם וניהיה יותר מודרני,צריך לשלוח אנשים לאסוף זהב/תותים/עצים וכו' בלי יותר מידי סיבוכים.. תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
סוגי המירוצים במשחק: Drag-מירוץ החלפת ההילוכים הרגיל, הפעם מירוצים הרבה יותר מהירים+אפשרות לחמם את הצמיגים לפני תחילת המירוץ בשביל פתיחה מושלמת. Drift-מירוץ הדריפט הידוע והאהוב, הרבה יותר קשה אבל הרבה יותר מתוחכם הפעם יש דבר שנקרא קו עצירה: המחשב אומר מתי כדאי לבלוםלהאט+אפשרות לתת למחשב לעשות את הפניות הקשות באמת. Grip-מירוץ הסיבובים הרגיל עוד הפעם עם קו העצירה כמו בדריפט. Speed Challange-מסלולים ארוכים, ישרים, ומהירים בטירוף שבהם המטרה היחידה היא להגיע למהירות הכי גבוהה לעבור את הגבול של האוטו לשרוד ולהגיע לקו הסיום עם הכי הרבה נקודות(לא משנה אם מגיעים לקו הסיום ראשונים או לא העיקר שבצ'ק פוינטס שפרושות לאורך המסלול עוברים עם כמה שיותר מהירות כי המהירות היא כמות הנק…
-
- 259 תגובות
- 62.8k צפיות
-
-
אז ככה אני מקבל מחר את המחשב החדש שלי (תסתכלו בצד ימין) ורציתי לשמוע אם יש לכם איזה שהוא משחק יריות וקרבות מומלץ אבל שלא יהיה יותר מדי מסובך אתם יודעים פשוט להרוג אנשים וכל מיני אז תגידו בבקשה אם יש לכם המלצה למשחק כמו שכבתי שכדי לי לקנות תודה. נ.ב במחשב הקודם והמחורבן שלי שיחקתי CS 1.6 ואהבתי את זה אז אם יש משהו בסגנון הזה אז עוד יותר טוב תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מאוד אהבתי את המשחק הזה, ובמיוחד את אפקט ה-slow motion, אז מה אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי את הכרטיס מסך לכרטיס חדש והיום סוף סוף היה לי זמן להתקין ולנסות את GTA3 עליו אבל ברגע שאני ניכנס למשחק לא רואים את הכיתוב של התפריט, ולאחר שמתחילים לשחק רואים הכל אבל עם ריבועים בכל מיני מקומות (בכוונת, בנשקים, במקום של שם האיזור) מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה במשחק Jagged Alliance 2 Gold לא ידוע למה כל פעם שאני מנסה לעבור סהקטור במחשק (חלק ... מי ששחק יודע על מה אני מדבר... :saint: ) אז בהתחלה חשבתי שזה בעיה במחשב או משהו כי לא מזמן קניתי חדש... מעבד P4 2.4G דגם ה- 533MHZ זיכון 512 DDR דגם ה- 333MHZ של SAMSUNG דיסק קשיח 60 GB דגם 7200 RPM של W / S כרטיס מסך ATI Radeon 8500 128DDR לוח אם Ac97 Intel 845G/533 DDR מארז USB P4 כרטיס קול SB LIVE 1.5 של Creative אחר... צורב 8X צריך להחליף.... CD-ROM אין מושג מסך 21 אינט של CTX ואז ראיתי שכול המחשקים האחרים עובדים חלק אז לא היה הגיוני ..... ואז חשבתי אולי אני צריך איזה עדכון לJA2 אבל לא מצליח להוריד אותו אפילו מהאתר הרישמי.... http://www.Jagge…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי המתנה ארוכה במיוחד, החברת היפנית המפורסמת מוכנה להראות לנו את העידן החדש של משקפי המציאות המדומה עבור קונסולות ה-PlayStation 5 שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
- 1 follower
-
-
האם את ה XBOX 360 (שמתאים גם ל PC) או הלוג'יטק שמדמה שלט של PS2 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסגנון כמה שיותר אמיתי זה יכול להיות גם משחק ניהול בסגנון sincity תודה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המשחק שיצא ב 1995 ע"י LUCASART? משחק הרפתקה הכי טוב ששיחקתי. הסיפור העלילה הגראפקיה בזמנו, הסאונד, ההתחברות אל הדמות הראשית. פשוט יצירת אומנות! ניסו לעשות לו 2 המשכים אבל הפסיקו את הפיתוח שלהם באמצע בשנת 200 ו 2003. אני לא מבין למה הפסיקו זה היה משחק כל כך אדיר , אולי בגלל שאי אפשר לשחזר את ההצלחה ורוצים לשמר את הנוסטלגיה. חבל שאי אפשר להריץ אותו על המחשבים של היום אלא רק דרך דוס או WIN 95.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לדעת איזה משחקים חדשים ויפים יש שאתם ממליצים עליהם... תודה. (אם אפשר אז גם כמה משחקים שיהיו הרבה מעבר למה שיש לי במחשב - GB זיכרון DDR 400, 6600GT, P4 2.8MHZ). בכל מקרה, תרשמו משחקים יפים שיצאו בזמן האחרון. תודה לכולם!.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-