עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שאלה למעלה תודה למי שיענה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי מיני HP כזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6691&CatCode=315 איזה משחקים אפשר להריץ? תמליצו בבקשה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. בחודש האחרון לא יצאו משחקים חדשים טובים : חוץ מPERY ו TITAN אז רציתי לדעת במה[בכל זאת] אתם משחקים ממש עכשיו?[חוץ משני המשחקים^^^^^]

• 91 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. Started by alex15,

איזה משחקים יש ברשת כאילו אקשן אני משחק ב WARROCK וגם ב TACTICAL OOPS אבל מה עוד יש ברשת משחקעם אקשן ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. איזה משחקים טובים הולכים לצאת בזמן הקרוב! כי לא רק שהשנה הייתה ממש חרא במשחקים [במיוחד הFPS] אז התקופה עכשיו.... פשוט אין לי כבר המה לשחק! איזה משחקים טובים [במיוחד FPS] יהולכים לצאת בזמנן הקרוב[חודשים שלוש הקרובים............]?

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by A_D,

אני רוצה לקנות צ'ויסטיק אבל אמרו לי שאין בשבילו הרבה משחקים של טיסה וכו עם יש אז תביאו. כמה שיותר יותר טוב.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by amos700,

איזה משחקים הכי טובים לסוני 2

8. Started by HNR,

איזה משחקים חדשים או לא כל כך חדשים יעבדו נורמלי על המחשב : א P4 ht 2.8mhz 1gb ddr400 radoen 9600pro 256mb asus p4p800deluxe ני שואל כי למשל RA3 הדרישות מערכת שלו גבוהות אבל למרות זאת הוא עובד מצויין על המחשב הזה..

9. Started by ofeky1,

^^משהו יודע אולי?? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מרביץ לו מוריד לו את הכוח אחרי כך עם הE וכל הדברים האלה אחרי זה אני צריך להגיע אליו.. איך אני מגיע אליו אם הוא כל שניה יורה בי דברים עגולים כאלה ומפיל אותי?!? --- זה היה נושא על הנסיך אבל אם כבר אז כבר..

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by OmEr.il,

שלום, סיימתי כבר את כל המשחקים על המחשב שלי פעמיים ואין לי כבר במה לשחק. למישהו יש רעיונות למשחקים טובים? אני פתוח להכל חוץ מלמדע בדיוני כאלה כמו אנריל וזה...,ומפחידים. תודה "שימו לב שלא ציינתי קנייה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  12. למשל BATTLEFIELD 2/2142, PORTAL... אבל מה עוד? יעני משחקים טובים ובינוניים. מקווה שהבנתם, תודה מראש, גיל

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by Zeev86,

היה לי מחשב AMD 5600 2.6 GHz, עם כרטיס מסך 9600GT. החלפתי לוח, ויש בו Pentium 4. נאלצתי להחליף לRAM ישן יותר ויש בו כעת 2 ג'יגה RAM והכרטיס נשאר זהה. איזה משחקים אני יכול להריץ? גראפיקה לא משנה. העיקר ששלא יקרטע.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. בעיקר מענין אותי ה II medieval - אבל המלצות ל SHOTERS ועוד משהו בסגנון TOTAL WAR יתקבלו בברכה... AMD 3000 64 ג'יגה RAM 6600U תודה....

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by adlanm,

משחקים טובים אפשר לעשות dual view לכל משחק, או לפחות לחלק? למשל, דום

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by mosh18,

כל אחד כותב אילו משחקים יש לו על המחשב ורשאי להעלות פרינט-סקרין של שולחן עבודה\תיקיית משחקים רק לדאוג לכווץ את התמונה ככה שלא תכביד על הדף בהצלחה.

17. אני מאוד אהבתי את המשחק הזה, ובמיוחד את אפקט ה-slow motion, אז מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by עקרב,

אבל שהם גם טובים ולא סתם ניסיון לחיקוי לא מוצלח. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. היי ניסיתי לחפש רשימה באינטרנט על המשחקים הכי כבדים מבחינה גרפית ולא הצלחתי למצוא משו מועיל אם מישהו יודע אתר אמין אני ישמח ללינק לרשימה (וכן אני יודע קריזיז הכי כבד)

• 42 תגובות
    • 7.5k צפיות
  20. בנתיים אני מחכה למאפיה 2 האגדי , שיחקתי לא מזמן הנסיך הפרסי החדש ועברתי אותו - נחמד פלוס. כל הSHOOTERS החדשים פשוט על הפנים, משעממים וחוזרים על עצמם, לא משהו שלא ראינו בשנים האחרונות... כל משחק שעובר לי במחשב אני מתבאס מחדש. איזה משחקים חדשים יש ששווים קנייה? ואני לא ממש מת על מולטיפלייר אבל אם יש משחק ממש מומלץ (לא להיות שקופים ולהמליץ על COD) שוט! תודה רבה

• 47 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. שלום חברים, קניתי מחשב חדש עם Q6700 וCF של 4850 התקנתי עליו vista business 64 bit מקורית וחוקית! ניסיתי להתקין משחק שכניראה לא נתמך וכשעשיתי reboot אז הויסטה ניתקעה.. אז העפתי אותו אבל אני מעניין לדעת איזה משחקים כמו COD4 ודומיהם ירוצו על 64 ביט בלי לעשות בעיות האם תוכלו לעזור לי?? ד"א האם משחק שרשום בדרישות מערכת שהוא טוב לוויסטה -> אומר שירוץ על 64 ביט גם אם לא מפורט? תודה רבה לכולכם!!!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. היי חבר'ה, אז סוף סוף אני מדביק את הפער בעקבות הזמנה של מחשב דנדש.... היות ופיספסתי את המשחקים שיצאו בתקופה האחרונה אודה לכם אם תעירו את עיניי על האחדים שלא כדאי לי להפסיד הרשימה שלי כוללת כבר: COD4 Crysis Dirt C&C Kanes Wrath Splinter Cell Double Agent Rainbow Six Vegas 2

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. איזה משחקים שהולכים להיות משחקים טובים ומצופים הולכים לצאת בחודש-חודשיים הקרובים?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.